karusiap Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Zginal dzis w okolicach sanktuarium w Lagiewnikach. Nie wroci juz do tego domu,bedzie szukal nowego. Quote
Ank@ Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Kurcze, znam świetnie tę okolicę. On na tych łąkach zwiał ?? Quote
Jagienka Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 [quote name='Ank@2']Kurcze, znam świetnie tę okolicę. On na tych łąkach zwiał ??[/quote] My nie znamy wcale i nie wiemy o których łąkach mówisz :oops: Plakat: [B][url]http://upload.miau.pl/3/151251.doc[/url] [/B]Uciekł przez furtkę domu... Quote
karusiap Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 oby wrocil,ale zbyt dlugo go nie ma:(a byla jz sniezyca [COLOR=Red][B]czy ktos moze na jutro wydrukowac nam plakaty??bardzo prosze![/B][/COLOR] Quote
Ank@ Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Skoro uciekł przez furtkę to może wróci. Może udał się na chwilę na wycieczkę . Quote
edit_f Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 mogę wydrukować jutro w pracy troszkę tych plakatów.. nie znam się na tym: ok. 40 sztuk wystarczy? komu ewentualnie przekazać? z transportem jakby co dzwońcie :) mogę po 16ej i bez środy.. mogę z kimś pojechać jutro po pracy porozwieszać plakaty w okolicy łagiewnik.. Quote
karusiap Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 [quote name='edit_f']mogę wydrukować jutro w pracy troszkę tych plakatów.. nie znam się na tym: ok. 40 sztuk wystarczy? komu ewentualnie przekazać? z transportem jakby co dzwońcie :) mogę po 16ej i bez środy.. mogę z kimś pojechać jutro po pracy porozwieszać plakaty w okolicy łagiewnik..[/quote] :loveu:ja bede wolna o 18:20,moglybysmy pojechac?? moze wiecej osob sie zglosi??? i czy ktos ma taki "zszywacz" do wieszania plakatow na drewnie??tam duzo takich slupow..... Quote
edit_f Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 [quote name='karusiap']:loveu:ja bede wolna o 18:20,moglybysmy pojechac?? moze wiecej osob sie zglosi??? i czy ktos ma taki "zszywacz" do wieszania plakatow na drewnie??tam duzo takich slupow.....[/quote] gdzie możemy się umówić? możesz jakoś dotrzeć np. w okolice carrefoura na zakopiance? mogę tez gdzieś po ciebie podjechac, ale jesli jest to druga strona krakowa, to stracimy dużo czasu zeby przedrzec się samochodem.. poźniej cię odwioze.. zabiore jakies tasmy :) Quote
karusiap Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 [quote name='edit_f']gdzie możemy się umówić? możesz jakoś dotrzeć np. w okolice carrefoura na zakopiance? mogę tez gdzieś po ciebie podjechac, ale jesli jest to druga strona krakowa, to stracimy dużo czasu zeby przedrzec się samochodem.. poźniej cię odwioze.. zabiore jakies tasmy :)[/quote] ruszam o 18:30 z pod Bagatelli,wsiade w 8 tramwajke i dojade w dowolne miejsce od matecznego i dalej w Zakopianke:)Tylko Carefour juz jest za daleko,to jest w polowie zaraz przy Sanktuarium. Quote
edit_f Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 [quote name='karusiap']ruszam o 18:30 z pod Bagatelli,wsiade w 8 tramwajke i dojade w dowolne miejsce od matecznego i dalej w Zakopianke:)Tylko Carefour juz jest za daleko,to jest w polowie zaraz przy Sanktuarium.[/quote] oki.. no to umówmy się o 19ej (postaram się być wcześniej) na matecznym przy mc donaldzie :) tam dobrze mi będzie poczekać.. samochodzik jest 5osobowy, wiec jeśli ktoś będzie chciał się dolączyć, zapraszam.. na wszelki wypadek moja komórka: 600 905 923.. Quote
Foksia i Dżekuś Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 [quote name='karusiap']:loveu:ja bede wolna o 18:20,moglybysmy pojechac?? moze wiecej osob sie zglosi??? i czy ktos ma taki "zszywacz" do wieszania plakatow na drewnie??tam duzo takich slupow.....[/quote] Karolinko chetnie bym pomogla szukac wam Amisia jutro ale niestety musze jechac co sie dzieje z Leonkiem bo dzisiaj mnie nie wpuszczono bo nie bylam umówiona ,a na jutro sie zapowiedzilam okolo 17 ,a jest to na drugim koncu Krakowa. Quote
Foksia i Dżekuś Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 [quote name='DariannaKrak.']Pozwakam sobie wkleić link do sprawy,gdyż poszukuję pilnie sprawdzonego DT (płatnego) lub hoteliku.PILNE! [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f98/pilnie-potrzebna-pomoc-w-znalezieniu-dt-dla-psow-mojej-mamy-124836/#post11249239[/URL][/quote] wpisalm sie juz na watku ,inne dziewczyny tez Quote
karusiap Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 [quote name='edit_f']oki.. no to umówmy się o 19ej (postaram się być wcześniej) na matecznym przy mc donaldzie :) tam dobrze mi będzie poczekać.. samochodzik jest 5osobowy, wiec jeśli ktoś będzie chciał się dolączyć, zapraszam.. na wszelki wypadek moja komórka: 600 905 923..[/quote] Super,do zobaczenia i gdyby ktos chcial pomoc,bede wdzieczna.Do tej pory Amisa nie ma w domu:( Quote
Jagienka Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 [quote name='karusiap']Super,do zobaczenia i gdyby ktos chcial pomoc,bede wdzieczna.Do tej pory Amisa nie ma w domu:([/quote] agamika zrobiła plakat w pdf żeby się nie rozjeżdżał [url]http://upload.miau.pl/3/151521.pdf[/url] Quote
Ela_and_Krzys Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Karusiap, jeśli chodzi Ci o zszywacz tapicerski to mamy coś takiego, my przyczepialiśmy nim maty wiklinowe do płotu i działał dobrze. Tyle że ja jestem w W-wie cały tydzień... Ale masz kontakt do Krzysia prawda? Quote
karusiap Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 [quote name='Ela_and_Krzys']Karusiap, jeśli chodzi Ci o zszywacz tapicerski to mamy coś takiego, my przyczepialiśmy nim maty wiklinowe do płotu i działał dobrze. Tyle że ja jestem w W-wie cały tydzień... Ale masz kontakt do Krzysia prawda?[/quote] mam,dziekuje slicznie:loveu:jesli agimikowi nie zadziala,bede meczyla Krzysia:oops: Quote
Jagienka Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 [SIZE=4][COLOR=Red][B]Amis się znalazł.[/B][/COLOR][/SIZE] Dzwonili do karusiap (miał adresówkę) Pan z budowy, który go zgarnał z ulicy, bo było mu bardzo zimno. [B]Jedziemy z karusiap po niego około 11 i autobusami zawozimy do hotelu[/B], ale jakby się ktoś zlitował z samochodem to byłbyśmy ogromnie wdzięczne... [SIZE=5][B][COLOR=Red]Mamy czas do 15[/COLOR][/B][/SIZE] - bo do tej godz jest ten Pan na budowie. Quote
j3nny Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 [url=http://krakow.gumtree.pl/c-Spo-eczno-zwierzaki-przyjme-mlodego-malutkiego-pieska-W0QQAdIdZ89791639]przyjme mlodego, malutkiego pieska - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Kraków[/url] [B]Miasto: [/B]Kraków [B]Data dodania: [/B]23/11/2008 Witam, szukam malutkiego pieska typu ratlerek, jamniczek miniaturka dla mamy, ktora przeszla juz na emeryture i ma mnostwo wolnego czasu . ostatni psiaczek Puszek mieszkal u nas przez 19 lat ! niestety z powodu choroby musial zostac uspiony. i teraz jest w domu strasznie cicho...kolejny piesek mile widziany, najchetniej malutki i szorstkowlosy . tel 692-315-011 Quote
Asior Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 [quote name='karusiap']:loveu:ja bede wolna o 18:20,moglybysmy pojechac?? moze wiecej osob sie zglosi??? i czy ktos ma taki "zszywacz" do wieszania plakatow na drewnie??tam duzo takich slupow.....[/QUOTE] jak by cos to ja mam taki teaker Quote
irenaka Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 [B][SIZE=3]Mam ogromną prośbę gdyby ktoś był w schronisku[/SIZE][/B]. Dzisiaj zgłosiła mi Iwonka ( od Prinsa), że na kwarantannie jest nowy pies. Ma na imię Tadek nr.117/11/08. Kolor pieprz i sól, ma kręcony włos, bielmo na oczach i długi ogon. Ma ok. 10 lat. Gdyby komuś udało się zrobić zdjęcie. Pies jest niestety na kwarantannie a nie na szpitaliku. Quote
Foksia i Dżekuś Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 [quote name='j3nny'][URL="http://krakow.gumtree.pl/c-Spo-eczno-zwierzaki-przyjme-mlodego-malutkiego-pieska-W0QQAdIdZ89791639"]przyjme mlodego, malutkiego pieska - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Kraków[/URL] [B]Miasto: [/B]Kraków [B]Data dodania: [/B]23/11/2008 Witam, szukam malutkiego pieska typu ratlerek, jamniczek miniaturka dla mamy, ktora przeszla juz na emeryture i ma mnostwo wolnego czasu . ostatni psiaczek Puszek mieszkal u nas przez 19 lat ! niestety z powodu choroby musial zostac uspiony. i teraz jest w domu strasznie cicho...kolejny piesek mile widziany, najchetniej malutki i szorstkowlosy . tel Mam slicznego z długim włosem 5 kg.pieska ,ktory zostal znaleziony po wypadku.Teraz jest z nim wszystko juz okej i jest na boskie a1 .Wysylam ci Kasiu jego zdjecia ,jak mozna tam to wklei do tego ogloszenia. Quote
Foksia i Dżekuś Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 :-(:-(Nie zyje pani Bozena z harbutowic ,w piatek jest pogrzeb na cmentarzu rakowickim o 11,40. Pani Bozena zamiast kwiatow prosila o pieniązki na psiaki:-( Quote
kiniasss05 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 CZY ZNAJDZIE SIE KTOŚ KTO BY MÓGŁ PRZYGARNAC Barusia???? [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/708346df07d509de.html"]Obraz 028.jpg | kiniasss05 | Fotki, Zdj꣩a, Obrazki Fotosik.pl[/URL] pies został sam zmarł mu własciciel :(i niema sie kto nim zaopiekowac psiak jest bardzo fajny lubi sie bawic :lol: nie jest agresywny , z innymi zwierzakami tez sie dogaduje.Baruś jest spragniony miłosci i czeka na ciepły dom [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1d943e18b476121d.html"]Obraz 019.jpg | kiniasss05 | Fotki, Zdj꣩a, Obrazki Fotosik.pl[/URL] narazie przebywa w azylu moze jest jakas chetna dziewczyna która mogła by mi pomoc ? w szukaniu dla niego domu ?? chciałam go zabraz z azylu(wiecie w azylu ciezkie warunki panuja ) do hotelu dla zwierzat ale sama nie dam rady go opłacac moze ktos pomoze?? Quote
AgaG Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 Załóż wątek barusiowi, wkleję go wtedy na pierwszą stronę. Mamy potworne długi w hotelu... pomoc finansowa graniczy z cudem,...:placz::placz::placz: Quote
j3nny Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 zapraszam na wątek Leo: [url=http://www.dogomania.pl/forum/f28/krakow-maluszek-leo-przezyl-wypadek-czy-przezyje-zime-125631]KRAKÓW - Maluszek Leo - przeżył wypadek, ale czy przeżyje zimę? - Dogomania Forum[/url] Quote
Recommended Posts