AMIGA Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 [quote name='karusiap']Kochani czy ktos nie planuje wyjazdu w strone Przemysla??chociaz Rzeszowa? Na psa od Pani Romy,ktora ma ich 50!!czeka cudowny dom,potrzebuje tylko pomocy w transporcie....ja oczywiscie pojechalabym tez[/quote] Do Rzeszowa ja jadę w najbliższy poniedziałek (szkopuł w tym, że ze swoimi dwoma psami, która dobrze znasz :evil_lol:) No i niestety wracam dopiero za dwa tygodnie Quote
karusiap Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 [quote name='AMIGA']Do Rzeszowa ja jadę w najbliższy poniedziałek (szkopuł w tym, że ze swoimi dwoma psami, która dobrze znasz :evil_lol:) No i niestety wracam dopiero za dwa tygodnie[/quote] HIHi no to rzeczywiscie 3 pies raczej moglby doznac szoku:evil_lol::loveu:za 2 tyg,ale nam ciotka ucieka.... Quote
AMIGA Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 [quote name='karusiap']HIHi no to rzeczywiscie 3 pies raczej moglby doznac szoku:evil_lol::loveu:za 2 tyg,ale nam ciotka ucieka....[/quote] A to jest jakiej wielkości piesek? Nie zmieściłby się w transporterku w bagażniku pandeczki?. No i dalej to już chyba pociągiem??? Rzeszów to dopiero połowa drogi do Przemysla. A cssssooooooo - emerytom tez się nalezy urlop:evil_lol: Quote
karusiap Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Przede wszytskim sie nalezy;) oj oa chyba nie taka malutka,ale kombinuje,zeby do Rzeszowa ja ktos podwiozl i dalej wlasnie pociag czy cus... Quote
AMIGA Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Łooooooooooooooo i to w dodatku sunia! Oj to by Amiga dojechała do Rzeszowa z absolutną chrypką :p Quote
kiwi Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 a jutro rano ktos planuje wypad do hotelu? karusia co to za szczeniaki co je szczury jedza? aktualne jeszcze bidusie? Quote
karusiap Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 [quote name='kiwi']a jutro rano ktos planuje wypad do hotelu? karusia co to za szczeniaki co je szczury jedza? aktualne jeszcze bidusie?[/quote] moze jeszcze nic ich nie zjadlo...jutro jade zobaczyc co z nimi,jesli sa to sa do bardzo pilnego wziecia:(moze mam dom dla 1....pogadam tez co z matka,bo w tamtych warunkach bedzie zaraz znowu w ciazy...a tu anwet bazarku na sterylke psa "domnego" zrobic nie mozna:angryy:wiec moze ja zabiore co by bezdomna byla;/ matka 4 innych szczeniakow (bezdomna na przechowaniu) tez juz po wsi biega....tez by zasczezpic i ciachnac Quote
Foksia i Dżekuś Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 [quote name='karusiap']moze jeszcze nic ich nie zjadlo...jutro jade zobaczyc co z nimi,jesli sa to sa do bardzo pilnego wziecia:(moze mam dom dla 1....pogadam tez co z matka,bo w tamtych warunkach bedzie zaraz znowu w ciazy...a tu anwet bazarku na sterylke psa "domnego" zrobic nie mozna:angryy:wiec moze ja zabiore co by bezdomna byla;/ paranoja ,lepiej żeby sie co pół roku szczeniaki mnożyly bo wiesniaki i tak nigdy nie wysterylizuja:shake: Quote
Romi Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Odbanowali nam Camarę :multi: Witaj ponownie w gronie dogomaniaków :multi: Za to zniknął cały wątek dotyczący sprzeciwu zbanowania Camary :crazyeye: Quote
AMIGA Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 [quote name='Romi']Odbanowali nam Camarę :multi: Witaj ponownie w gronie dogomaniaków :multi: Za to zniknął cały wątek dotyczący sprzeciwu zbanowania Camary :crazyeye:[/quote] Nasi Modzi działaja "bezszelestnie". Ale nia ma nikt z nich odwagi zająć głos i postarać się podac nam chociaz kilka argumentów popierających ich decyzje!!!! Quote
Yorija Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 [quote name='AMIGA']Nasi Modzi działaja "bezszelestnie". Ale nia ma nikt z nich odwagi zająć głos i postarać się podac nam chociaz kilka argumentów popierających ich decyzje!!!![/quote] A to niedoczytałaś? To był efekt prac technicznych prowadzonych na serwerze. Taki przypadek. Cos tam się popsuło i komus tam się sam ban nadał. A samo to ponoć grzmi i błyska. Quote
Foksia i Dżekuś Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 [quote name='Romi']Odbanowali nam Camarę :multi: Witaj ponownie w gronie dogomaniaków :multi: Za to zniknął cały wątek dotyczący sprzeciwu zbanowania Camary :crazyeye:[/quote] watki znikaja jak ufo:loveu::loveu: Quote
Foksia i Dżekuś Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Nie wiem ale moze juz ktos na innym watku napisał ale jak nie to ja przekaże dobra wiadomośc :w zeszlym tygodniu przyszli ludzie do schroniska i wzieli tole ta ze strony schroniska co byla 5 lat w nim. Chcieli takiego psa ,ktory nie ma szans na dom i najdłuzej siedzi ,a Tola na stronie byla z najdłuzszym stanem bo wielu zdjec takich psow tam nie ma. nie tak dawno temu po 5 latach pan odebral swojego psa skutera ,cos ta nowa strona dała ale niestety dalej nie jest juz aktualizowana ,a szkoda. Acha ci panstwo zostawili jeszcze datek w schronisku i wcale nie maly, zeby wiecej takich ludzi bozia do schronisk przyprowadzała:lol: Quote
AMIGA Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 [quote name='Yorija']A to niedoczytałaś? To był efekt prac technicznych prowadzonych na serwerze. Taki przypadek. Cos tam się popsuło i komus tam się sam ban nadał. A samo to ponoć grzmi i błyska.[/quote] Fakt - tego nie doczytałam:oops:. Ale głównie chodzi mi teraz o komentarz (a raczej o notoryczny jego brak!) Modów na temat nowego regulaminu bazarków. Bo przeciez od tego się ta cała burza zaczęła Quote
irenaka Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 [CENTER][B][FONT=Calibri][SIZE=5]KRAKÓW!!![/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Calibri][SIZE=5]Potrzebuję pilnie na sobotę 10 osób do kwestowania na rzecz Krzyczek.[/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Calibri][SIZE=5]Jeżeli ktoś może : sobota godz. 17 Festiwal Kultury Żydowskiej ( Rynek Podgórski)[/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Calibri][SIZE=5]Proszę o zgłoszenia :012 641-97-02 lub 500-18-19-20 [/SIZE][/FONT][EMAIL="[email protected]"][FONT=Calibri][SIZE=5][COLOR=#0000ff][email protected][/COLOR][/SIZE][/FONT][/EMAIL][/B][/CENTER] Quote
karusiap Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 [quote name='Foksia i Dżekuś']Nie wiem ale moze juz ktos na innym watku napisał ale jak nie to ja przekaże dobra wiadomośc :w zeszlym tygodniu przyszli ludzie do schroniska i wzieli tole ta ze strony schroniska co byla 5 lat w nim. Chcieli takiego psa ,ktory nie ma szans na dom i najdłuzej siedzi ,a Tola na stronie byla z najdłuzszym stanem bo wielu zdjec takich psow tam nie ma. nie tak dawno temu po 5 latach pan odebral swojego psa skutera ,cos ta nowa strona dała ale niestety dalej nie jest juz aktualizowana ,a szkoda. Acha ci panstwo zostawili jeszcze datek w schronisku i wcale nie maly, zeby wiecej takich ludzi bozia do schronisk przyprowadzała:lol:[/quote] Ta Tole co byla ze Zlomem na wybiegu???wilkowata?? a jak to sie dzieje,ze po 5 latach ktos o psie sobie przypomina? Quote
Foksia i Dżekuś Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 [quote name='karusiap']Ta Tole co byla ze Zlomem na wybiegu???wilkowata?? a jak to sie dzieje,ze po 5 latach ktos o psie sobie przypomina?[/quote] Karolinko ten pan powiedziła ,że nie mial wczesniej warunków ,a myslał ze skuter został adoptowany i jak go zobaczył ze tyle bidny czeka w schronsiku to go odebrał ale lepiej pózno niz wcale. z tego co mi wiadomo to tylko jedna Tola byla z tak duzym stazem ,mozesz sprawdzic na stronie schroniska jest jej zdjecie:loveu: Quote
black sheep Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 No a Teo, kiedys to byl choc wymieniony w tych weteranach, teraz juz wszedzie przepadl:( Quote
kiwi Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 miałam dzisiaj dostawe plakatów, mama wiec lunke i benia ( pół ryzy samego benia :mdleje: - współczuje ;) ) wiecej mailem nie dostalam wiec narazie nie mam ale jak wyslecie to posle kolejne :) Quote
karusiap Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 [quote name='kiwi']miałam dzisiaj dostawe plakatów, mama wiec lunke i benia ( pół ryzy samego benia :mdleje: - współczuje ;) ) wiecej mailem nie dostalam wiec narazie nie mam ale jak wyslecie to posle kolejne :)[/quote] Wyslalam Ci na maila pare psiakow,bede bardzo wdzieczna:loveu:a to jeszcze nie koniec:evil_lol: CZY KTOS JESZCZE MOZE COS PODRUKOWAC??? Quote
lizka Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Ja mogę, ale dopiero pojutrze - niestety w domu nie mam drukarki, tylko u siostry :roll: Quote
karusiap Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 [quote name='lizka']Ja mogę, ale dopiero pojutrze - niestety w domu nie mam drukarki, tylko u siostry :roll:[/quote] dopiero??kochana to szybciej niz juz:evil_lol:bede bardzo wdzieczna....tylko nie chce Was za bardzo an koszty naciagac,moze ktos w pracy np moze? Quote
Brucio Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Krakow-Biezanow znaleziono polrocznego goldenka. [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=114235[/URL] Quote
Foksia i Dżekuś Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 [quote name='karusiap']Wyslalam Ci na maila pare psiakow,bede bardzo wdzieczna:loveu:a to jeszcze nie koniec:evil_lol: CZY KTOS JESZCZE MOZE COS PODRUKOWAC???[/quote] Karolinko ,możesz mi przeslac na maila ,niestety nie mam mozliwosci podrukowania ale dla siebie zeby powiesic u męza w pracy i do przeslania do kilku ludzi ,ktorzy tez moga wydrukowac i powiesic u siebie. Quote
lizka Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 [quote name='karusiap']dopiero??kochana to szybciej niz juz:evil_lol:bede bardzo wdzieczna....tylko nie chce Was za bardzo an koszty naciagac,moze ktos w pracy np moze?[/quote] Ee tam, podrukuje tyle ile dam rade :cool3: nie ma problemu Quote
Recommended Posts