Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='karusiap']Kochani czy ktos nie planuje wyjazdu w strone Przemysla??chociaz Rzeszowa?
Na psa od Pani Romy,ktora ma ich 50!!czeka cudowny dom,potrzebuje tylko pomocy w transporcie....ja oczywiscie pojechalabym tez[/quote]

Do Rzeszowa ja jadę w najbliższy poniedziałek (szkopuł w tym, że ze swoimi dwoma psami, która dobrze znasz :evil_lol:) No i niestety wracam dopiero za dwa tygodnie

Posted

[quote name='AMIGA']Do Rzeszowa ja jadę w najbliższy poniedziałek (szkopuł w tym, że ze swoimi dwoma psami, która dobrze znasz :evil_lol:) No i niestety wracam dopiero za dwa tygodnie[/quote]
HIHi no to rzeczywiscie 3 pies raczej moglby doznac szoku:evil_lol::loveu:za 2 tyg,ale nam ciotka ucieka....

Posted

[quote name='karusiap']HIHi no to rzeczywiscie 3 pies raczej moglby doznac szoku:evil_lol::loveu:za 2 tyg,ale nam ciotka ucieka....[/quote]

A to jest jakiej wielkości piesek? Nie zmieściłby się w transporterku w bagażniku pandeczki?. No i dalej to już chyba pociągiem??? Rzeszów to dopiero połowa drogi do Przemysla.
A cssssooooooo - emerytom tez się nalezy urlop:evil_lol:

Posted

[quote name='kiwi']a jutro rano ktos planuje wypad do hotelu?
karusia co to za szczeniaki co je szczury jedza? aktualne jeszcze bidusie?[/quote]
moze jeszcze nic ich nie zjadlo...jutro jade zobaczyc co z nimi,jesli sa to sa do bardzo pilnego wziecia:(moze mam dom dla 1....pogadam tez co z matka,bo w tamtych warunkach bedzie zaraz znowu w ciazy...a tu anwet bazarku na sterylke psa "domnego" zrobic nie mozna:angryy:wiec moze ja zabiore co by bezdomna byla;/

matka 4 innych szczeniakow (bezdomna na przechowaniu) tez juz po wsi biega....tez by zasczezpic i ciachnac

Posted

[quote name='karusiap']moze jeszcze nic ich nie zjadlo...jutro jade zobaczyc co z nimi,jesli sa to sa do bardzo pilnego wziecia:(moze mam dom dla 1....pogadam tez co z matka,bo w tamtych warunkach bedzie zaraz znowu w ciazy...a tu anwet bazarku na sterylke psa "domnego" zrobic nie mozna:angryy:wiec moze ja zabiore co by bezdomna byla;/

paranoja ,lepiej żeby sie co pół roku szczeniaki mnożyly bo wiesniaki i tak nigdy nie wysterylizuja:shake:

Posted

Odbanowali nam Camarę :multi: Witaj ponownie w gronie dogomaniaków :multi:
Za to zniknął cały wątek dotyczący sprzeciwu zbanowania Camary :crazyeye:

Posted

[quote name='Romi']Odbanowali nam Camarę :multi: Witaj ponownie w gronie dogomaniaków :multi:
Za to zniknął cały wątek dotyczący sprzeciwu zbanowania Camary :crazyeye:[/quote]

Nasi Modzi działaja "bezszelestnie". Ale nia ma nikt z nich odwagi zająć głos i postarać się podac nam chociaz kilka argumentów popierających ich decyzje!!!!

Posted

[quote name='AMIGA']Nasi Modzi działaja "bezszelestnie". Ale nia ma nikt z nich odwagi zająć głos i postarać się podac nam chociaz kilka argumentów popierających ich decyzje!!!![/quote]

A to niedoczytałaś? To był efekt prac technicznych prowadzonych na serwerze. Taki przypadek. Cos tam się popsuło i komus tam się sam ban nadał. A samo to ponoć grzmi i błyska.

Posted

Nie wiem ale moze juz ktos na innym watku napisał ale jak nie to ja przekaże dobra wiadomośc :w zeszlym tygodniu przyszli ludzie do schroniska i wzieli tole ta ze strony schroniska co byla 5 lat w nim.
Chcieli takiego psa ,ktory nie ma szans na dom i najdłuzej siedzi ,a Tola na stronie byla z najdłuzszym stanem bo wielu zdjec takich psow tam nie ma.
nie tak dawno temu po 5 latach pan odebral swojego psa skutera ,cos ta nowa strona dała ale niestety dalej nie jest juz aktualizowana ,a szkoda.
Acha ci panstwo zostawili jeszcze datek w schronisku i wcale nie maly,
zeby wiecej takich ludzi bozia do schronisk przyprowadzała:lol:

Posted

[quote name='Yorija']A to niedoczytałaś? To był efekt prac technicznych prowadzonych na serwerze. Taki przypadek. Cos tam się popsuło i komus tam się sam ban nadał. A samo to ponoć grzmi i błyska.[/quote]
Fakt - tego nie doczytałam:oops:. Ale głównie chodzi mi teraz o komentarz (a raczej o notoryczny jego brak!) Modów na temat nowego regulaminu bazarków. Bo przeciez od tego się ta cała burza zaczęła

Posted

[CENTER][B][FONT=Calibri][SIZE=5]KRAKÓW!!![/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Calibri][SIZE=5]Potrzebuję pilnie na sobotę 10 osób do kwestowania na rzecz Krzyczek.[/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Calibri][SIZE=5]Jeżeli ktoś może : sobota godz. 17 Festiwal Kultury Żydowskiej ( Rynek Podgórski)[/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Calibri][SIZE=5]Proszę o zgłoszenia :012 641-97-02 lub 500-18-19-20 [/SIZE][/FONT][EMAIL="[email protected]"][FONT=Calibri][SIZE=5][COLOR=#0000ff][email protected][/COLOR][/SIZE][/FONT][/EMAIL][/B][/CENTER]

Posted

[quote name='Foksia i Dżekuś']Nie wiem ale moze juz ktos na innym watku napisał ale jak nie to ja przekaże dobra wiadomośc :w zeszlym tygodniu przyszli ludzie do schroniska i wzieli tole ta ze strony schroniska co byla 5 lat w nim.
Chcieli takiego psa ,ktory nie ma szans na dom i najdłuzej siedzi ,a Tola na stronie byla z najdłuzszym stanem bo wielu zdjec takich psow tam nie ma.
nie tak dawno temu po 5 latach pan odebral swojego psa skutera ,cos ta nowa strona dała ale niestety dalej nie jest juz aktualizowana ,a szkoda.
Acha ci panstwo zostawili jeszcze datek w schronisku i wcale nie maly,
zeby wiecej takich ludzi bozia do schronisk przyprowadzała:lol:[/quote]
Ta Tole co byla ze Zlomem na wybiegu???wilkowata??
a jak to sie dzieje,ze po 5 latach ktos o psie sobie przypomina?

Posted

[quote name='karusiap']Ta Tole co byla ze Zlomem na wybiegu???wilkowata??
a jak to sie dzieje,ze po 5 latach ktos o psie sobie przypomina?[/quote]
Karolinko ten pan powiedziła ,że nie mial wczesniej warunków ,a myslał ze skuter został adoptowany i jak go zobaczył ze tyle bidny czeka w schronsiku to go odebrał ale lepiej pózno niz wcale.
z tego co mi wiadomo to tylko jedna Tola byla z tak duzym stazem ,mozesz sprawdzic na stronie schroniska jest jej zdjecie:loveu:

Posted

miałam dzisiaj dostawe plakatów, mama wiec lunke i benia ( pół ryzy samego benia :mdleje: - współczuje ;) ) wiecej mailem nie dostalam wiec narazie nie mam
ale jak wyslecie to posle kolejne :)

Posted

[quote name='kiwi']miałam dzisiaj dostawe plakatów, mama wiec lunke i benia ( pół ryzy samego benia :mdleje: - współczuje ;) ) wiecej mailem nie dostalam wiec narazie nie mam
ale jak wyslecie to posle kolejne :)[/quote]
Wyslalam Ci na maila pare psiakow,bede bardzo wdzieczna:loveu:a to jeszcze nie koniec:evil_lol:

CZY KTOS JESZCZE MOZE COS PODRUKOWAC???

Posted

[quote name='lizka']Ja mogę, ale dopiero pojutrze - niestety w domu nie mam drukarki, tylko u siostry :roll:[/quote]
dopiero??kochana to szybciej niz juz:evil_lol:bede bardzo wdzieczna....tylko nie chce Was za bardzo an koszty naciagac,moze ktos w pracy np moze?

Posted

[quote name='karusiap']Wyslalam Ci na maila pare psiakow,bede bardzo wdzieczna:loveu:a to jeszcze nie koniec:evil_lol:

CZY KTOS JESZCZE MOZE COS PODRUKOWAC???[/quote]
Karolinko ,możesz mi przeslac na maila ,niestety nie mam mozliwosci podrukowania ale dla siebie zeby powiesic u męza w pracy i do przeslania do kilku ludzi ,ktorzy tez moga wydrukowac i powiesic u siebie.

Posted

[quote name='karusiap']dopiero??kochana to szybciej niz juz:evil_lol:bede bardzo wdzieczna....tylko nie chce Was za bardzo an koszty naciagac,moze ktos w pracy np moze?[/quote]

Ee tam, podrukuje tyle ile dam rade :cool3: nie ma problemu