Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Therion']W schronisku w OL na wybiegu dużych suk ,jest suka dobermana.[/quote]
a co gorsze ta suka nie dogaduje sie najlepiej z innymi sukami:(
Jesli ktos mialby miejsce dla niej choc na troche...trzeba sprawdzic jaka jest i oglaszac...

Posted

Podaję rozliczenie:

było:
[COLOR=black]326+ 50 od Pani suni jamnikowatej łaciatej razem 376[/COLOR]

dziś przyszło:
[B]z bazarku Sylwinki wpłata 60 [/B](kiwi 13 zł
Arionne 22,50 zł
Gameboy 16,55 zł
ludwa 8 zł ),

[B]zwrot za leczenie psów AFN(faktury) 352[/B] zaraz podam sumę zbiorczą

czyli razem:376 + 60 +352 = 788 minus wielkie długi i niepopłacone rachunki

dziś wydatki: [B]122 za dług w artwecie [/B](pierwsza wizyta kotów w Ol, usuniecie zęba, wiyta betty) przelałam pati by oddała.. Patia z własnej kasy dała 500 za leczenie zwierzaków w Artwecie UFf Patia :loveu::loveu:

[B]Razem u mnie 788- 122=666[/B]

Posted

[quote name='Foksia i Dżekuś']Dominika jest u nas w schronisku roczny rudy jamnik,siedzi na razie na magazynie bo strasznie jest dożarty ,ale niektórzy lubia takie charakkterki, może masz kogos chetnego,[/quote]

Pani Beato mam osobe chetna na jamnika, ale nie wiem, czy moze byc taki agresor (dowiem sie). A ma Pani moze jego jakies zdjecia?

Posted

[quote name='Aga-ta']Pani Beato mam osobe chetna na jamnika, ale nie wiem, czy moze byc taki agresor (dowiem sie). A ma Pani moze jego jakies zdjecia?[/quote]
Agatko niestety nie mam bo w poniedzialek z wolontariuszy bylam sama w schronisku i nie mialam jak zrobic ,a wtym czasie jak pani Asia byla z nim na spacerku ja spacerowalam z 2 .
Oprocz niego jest jeszcze starszy jamnik 10 letni ,ktory w schronisku jest od 0,5 roku jego zdjecie mam i opis ,jak odnajde to ci wyslę.
Byal tez po zmarlym wlascicielu jamniczka długowlosa ,ktora na kwaranntanie siedzial pod podestem i cala sie trzęsła ale znajoma pani Lucyny co wzieła od was szorstkowłosego wzieła ja na dt i jak dziecko nie będzie miec uczulenia to u nich zostanie ale jeżeli cos będzie nie tak to w pszyszły czwartek ja oglaszam.

Posted

[quote name='karusiap']czy ktos moze pomoc w transporcie jutro Rendi z centrum miasta do Kundla??bardzo prosze!
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9788179#post9788179[/URL]

ponawiam prosbe,Pani opiekujaca sie Rendi juz nie daje rady,maz w szpitalu,dwie suki non stop izolowane....[/quote]

[quote name='karusiap']czy chociaz po programie moze ktos pomoc??:shake:[/quote]

Może, wolne mam. :p

Posted

[quote name='paulus']Może, wolne mam. :p[/quote]
paulus:loveu::loveu::loveu:
jak mozesz to badz prosze po programie,bo bede Cie nekac telefonicznie;)i tak bede bo mozesz tego nie odczytac:oops:

Posted

[quote name='kiwi']a zmieszcze sie jeszcze ja?[/quote]

Zmieścisz się, taka krupcia jesteś ;) My jesteśmy umówine o 8,30 więc "pod kościołem" będziemy jakieś 5 -10 minut potem

Posted

super czadowo :D
bo kupiłam dzisiaj smakołyki, i koziołek i jade ułaskawic vigusia, zobaczyc co z nim bo z biedakiem nic nie zrobione jeszcze :)

a tak poza tym
odkupilismy dzisiaj jamniczka 6 miesiecznego bitego pod sklepem
nad pieskiem znecały sie dzieci, pani marta ktora miała maje na tymczasie wzieła numer telfonu ich matki i pojechała tam, wynegocjowała jamnisia za 200 zł
ni ma nawet ksiazeczki :killer:
ma tymczas, uwazam z epowinnismy zwrocic pani marcie przynajmniej 100 bo ciagle nam psy tzryma i odpada koszt hotelu..
jamnis ma 6 miesiecy, jest rudy wciaz tzresie sie ze strachu
wieczorem zaloze watek

Posted

Sąsiadka prosiła o pomoc w znalezieniu kogoś kto mógłby (odpłatnie bo pytała o firmę godną zaufania) wyprowadzać przez kilka dni małego, 7-letniego pieska. Starsza pani nie ma siłły a pan na kilka dni idzie do szpitala. Piesek mieszka przy ul Lea. Może ktoś z dogo mieszka w pobliżu?

Posted

Mały Bonzo został dzisisiaj w nowym domku. Trzymajmy kciuki,żeby był bardzo kochany (a wygląda, ze będzie) i zeby mocno pokochał swoich nowych Opiekunów:loveu:

Posted

tamb, dzięki za namiary:loveu: latorośl chętnie sobie dorobi do kieszonkowego

AgaG, kolejny koci wątek pt Śmierć zabrała 7 kotów, walczymy już tylko o Borysa [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108503[/url]

Posted

Tweety dziękuję za pomoc. Powiem jutro rano sąsiadce, że zadzwonisz. Weszłam na wątek Borysa i podcięło mi nogi. Jak biedak musi cierpieć.:shake:

Posted

[COLOR=#9932cc]Podaję rozliczenie: [/COLOR]

[COLOR=#9932cc]Było: 376 + [/COLOR]
[COLOR=#9932cc][B]z bazarku Sylwinki wpłata 60 [/B](kiwi 13 zł[/COLOR]
[COLOR=#9932cc]Arionne 22,50 zł[/COLOR]
[COLOR=#9932cc]Gameboy 16,55 zł[/COLOR]
[COLOR=#9932cc]ludwa 8 zł ), [/COLOR]

[COLOR=#9932cc][B]zwrot za leczenie psów AFN(faktury) 352[/B] zaraz podam sumę zbiorczą[/COLOR]

[COLOR=#9932cc]czyli razem:376 + 60 +352 = 788 minus wielkie długi i niepopłacone rachunki[/COLOR]

[COLOR=#9932cc]dziś wydatki: [B]122 za dług w artwecie [/B](pierwsza wizyta kotów z Ol, usuniecie zęba, wizyta betty) przelałam pati by oddała.. Patia z własnej kasy dała 500 za leczenie zwierzaków w Artwecie UFf Patia :loveu::loveu:[/COLOR]

[COLOR=#9932cc][B]Razem u mnie 788- 122=666[/B][/COLOR]

a dziś doszło 50 od AMIGA (w tym 10 z bazarku CEZ)
i 25 od weszka (z bazarku Cez)

wielkie dzięki!!!

czyli u mnie 741 minus długi..

Posted

[quote name='AgaG'][COLOR=#9932cc]Podaję rozliczenie: [/COLOR]

[COLOR=#9932cc]Było: 376 + [/COLOR]
[COLOR=#9932cc][B]z bazarku Sylwinki wpłata 60 [/B](kiwi 13 zł[/COLOR]
[COLOR=#9932cc]Arionne 22,50 zł[/COLOR]
[COLOR=#9932cc]Gameboy 16,55 zł[/COLOR]
[COLOR=#9932cc]ludwa 8 zł ), [/COLOR]

[COLOR=#9932cc][B]zwrot za leczenie psów AFN(faktury) 352[/B] zaraz podam sumę zbiorczą[/COLOR]

[COLOR=#9932cc]czyli razem:376 + 60 +352 = 788 minus wielkie długi i niepopłacone rachunki[/COLOR]

[COLOR=#9932cc]dziś wydatki: [B]122 za dług w artwecie [/B](pierwsza wizyta kotów z Ol, usuniecie zęba, wizyta betty) przelałam pati by oddała.. Patia z własnej kasy dała 500 za leczenie zwierzaków w Artwecie UFf Patia :loveu::loveu:[/COLOR]

[COLOR=#9932cc][B]Razem u mnie 788- 122=666[/B][/COLOR]

a dziś doszło 50 od AMIGA (w tym 10 z bazarku CEZ)
i 25 od weszka (z bazarku Cez)

wielkie dzięki!!!

czyli u mnie 741 minus długi..[/quote]
Aga,a ta dyszka wysłana osobno też doszła?bo to od leeloo,wiesz żeby nie było:loveu:

Posted

Już sprawdziłam w necie. Tak doszła już.:p dzięki

tak więc u mnie 741 + 10 wysłana osobno przez Sylwinkę od leeloo za bazarek. Mmy więc 751__________________

Posted

Kogo moge prosic o założenie watku i pomoc w szukaniu domku dla jamniczki 2,5 rocznej długowłosej po zmarłym włascicielu.
Jamniczka w schronisku mila depresje i siedzila pod podestem porozglaszałm w świeta o pomc w dt .Zglosila sie wspanila osoba i powiedzila ze jak syn nie dostanie uczulenia bo jest alergikiem to ja zostawi ale niestety dzisiaj zadzwonila że syn caly spochł i żebym szukala jej domku .Oczywiście przetrzyma ja do znalezienia domku .
Zdjecie tez mam ,oczywiście tylko ze schroniska
Kiwi może ty masz chetna na jamniczke .