Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='BeataSabra']Wróciłam
i .......
i chyba już tam nie pojawię się[/quote]

Dlaczego???

Ja mogę służyć transportem do hoteliku 19 albo 20 grudnia. Mam też parę rzeczy typu - stara kołdra, jakiś koc i jakieś swetry. To dary od moich sąsiadów z bloku. Czekają już od jakiegoś czasu na dowiezienie do hoteliku

Posted

[quote name='AMIGA']Dlaczego???

Ja mogę służyć transportem do hoteliku 19 albo 20 grudnia. Mam też parę rzeczy typu - stara kołdra, jakiś koc i jakieś swetry. To dary od moich sąsiadów z bloku. Czekają już od jakiegoś czasu na dowiezienie do hoteliku[/quote]

Na forum wetów krytykować nie można
A ja o tej lecznicy raczej nie mogę nic pozytywnego napisać....

Posted

[B][COLOR=#ff0000]było przyszło 50 złootych z bazarku Weszki :loveu::loveu:czyli mamy 671.99. [/COLOR][/B]

Dziś Pan Maciej O. ze świdnika przysłał 100 zł. dla Liska. Dziękujemy!!! ja pisałam mu, że gdyby piesio znalazł dom to będzie dla następnych biedaków. [COLOR=red]czyli mamy 771.99[/COLOR]

Posted

[quote name='BeataSabra']Na forum wetów krytykować nie można
A ja o tej lecznicy raczej nie mogę nic pozytywnego napisać....[/quote]
nie wolnoa nawet nie wiedzialam...ale moze fatalne zdjecia RTG mozna,bo kasy nikt nie zwraca:shake:moj pies tez tam dzis byl...

Posted

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=100853&page=5[/URL]

Może ktoś przeprowadzić konrolę przedadopcyjną w Wieliczce? Ja nie mam czym dojechać do Wieliczki

Posted

[quote name='sugarr'][URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=100853&page=5[/URL]

Może ktoś przeprowadzić konrolę przedadopcyjną w Wieliczce? Ja nie mam czym dojechać do Wieliczki[/quote]

Ja mogłabym dzisiaj po południu dowieźć [B]sugarr [/B]do Wieliczki

Posted

[quote name='BeataSabra']Fatalne to mało powiedziane........[/quote]

Beata strasznie mi przykro..:shake: Ja robiłam tam tylko poglądowe zdjecia - moze po prostu oni robia takie rtg na szybko - nieporządnie.. Tak jak na pogotowiu.. Ja tam korzstałam, bo oni nie wpisuja na termin tylko przyjmuja od razu..

Moja wetka była zadowolona - ale moze kregosłupowi brendy nawet najgorsze zdjęcie nie zaszkodziło.. Nie wiem...

Posted

[quote name='AniaB']Beata strasznie mi przykro..:shake: Ja robiłam tam tylko poglądowe zdjecia - moze po prostu oni robia takie rtg na szybko - nieporządnie.. Tak jak na pogotowiu.. Ja tam korzstałam, bo oni nie wpisuja na termin tylko przyjmuja od razu..

Moja wetka była zadowolona - ale moze kregosłupowi brendy nawet najgorsze zdjęcie nie zaszkodziło.. Nie wiem...[/quote]

Ja byłam umówiona na godzinę....
Zdjęcie zrobione na odwal się Krzywo Sabrę ułożył.....
A prosiłam dupka żeby zrobił na 3 a nie na 2.
Obciął dół płuc na jednym a na drugim z jednej strony płuco obcięte.....
Zdjęcie na szybko?? jak za zdjęcie na szybko to strasznie drogo sobie liczą....

Czy istnieje możliwość zmuszenia ich do zwrotu pieniędzy??
Dla mnie 100 zł wywalone w błoto to bardzo dużo...

Posted

Czy mogę nieśmiało poprosić o zaglądnięcie na bazarek??
bazarek na Krakowskie kociaki wzięte ze śmietnika
Kociaki zbierają na badanie krwi i na testy :

[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101646[/url]

[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101482[/url]

Posted

[B]AgaG - jak tam konto[/B]? Czekam na pw.. Co prawda wydaje mi sie ze je mam w bankowych archiwach, ale niestety dopiero w poniedziałek moge sprawdzić (bo zablokowałam sobie dostep do bankowości elektronicznej)..:oops: