karusiap Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [quote name='ewikS']chciałabym pojechać w sobotę do hoteliku, czy ktoś ma ochotę? I pytanie czy te nowe pieski można też wziąć na spacerek czy mają jakąś kwarantannę czy coś?[/quote] ja bym sie chetnie zabrala:) Quote
BeataSabra Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [quote name='karusiap']RTg robia jeszcze podobno na Brodowicza, w Arce i na Pilsudskiego[/quote] Brodowicza nigdy przenigdy Arka bardzo droga no i nie można byc przy zwierzaku........... Ja swojego psa nigdy juz nie zostawie bez nadzoru chociaż 5 sekund. Kiedyś zostawiłam na sterylke i odebrałam ja z zwichnietą rzepka.........(to nie było w Arce). Piłsudzkiego nie wiem RTG tam nie robiłam Jeszcze robia na Bajecznej jak robią nie wiem........ Quote
monita Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [quote name='karusiap']ja bym sie chetnie zabrala:)[/quote] Ja też :p ..................... Quote
ewikS Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 nie ma sprawy :) Mam 3 miejsca wolne a jak będzie więcej chętnych to wymontuję fotelik... ;) (Monita weź proszę karteczki dla mnie :)) Quote
weszka Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [quote name='ewikS']aha i jeszcze jedno- bo pisałyście o RTG czy nie wiecie gdzie można zrobić RTG do badań w kierunku dysplazji? Zależy mi żeby to był naprawdę dobry lekarz bo słyszałam, że nie każde zdjęcie się kwalifikuje do późniejszej oceny... :([/quote] W Krakowie na dobre zdjęcie w kier. dysplazji bym nie liczyła :shake: Najlepiej pojechać do Wrocławia albo do Warszawy i zrobić w gabinetach uprawnionych do oceny zdjęć - zrobią zdjęcie i opis na miejscu. Quote
weszka Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [B]CIOTECZKI CZY KTÓRAŚ Z WAS DAŁABY RADĘ PODJECHAĆ NA WIZYTĘ POADOPCYJNĄ W OKOLICE WIELICKIEJ??? [/B]To prośba Erki z Kielc ale ja teraz żywcem nie mam czasu i możliwości umówić się. Jeśli ktoś dałby radę podam namiary na PW. Quote
AMIGA Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Ja bym mogła pojechać, ale z kimś, bo sama jeszcze nigdy nie byłam na takiej wizycie i się trochę boję. Zapraszam na bazarek z którego połowa dochodu ma być przeznaczona na biedne szczeniorki,a połowa na operację oczu Bono [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101317[/URL] Quote
AMIGA Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [quote name='monita']Mogę jechać :razz:[/quote] I wiesz o co masz pytać i na co zwrócić szczególną uwagę?? Quote
monita Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Nie :oops: ale może ktoś nas poinstruuje ;) Quote
weszka Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Amiga, monita - dziękuję - wszystko Wam napiszę. Quote
erka Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 AMIGA, monita, bardzo Wam dziękuję!:loveu: Monita napisałam Ci pw z naświetleniem sytuacji:lol:. Quote
monita Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 OK - czytałam :p Prześlę ją do [B]AMIGI[/B] :razz: Quote
Asior Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 zobaczcie jaka bida :( [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101395[/url] Quote
AMIGA Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Ręce opadają! Wstyd, wstyd nazywać się człowiekiem!!!:shake: Quote
AgaG Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 podaję rzoliczenie: [COLOR=red]było tak: [B]Podaję Rozliczenie było tak: 3 grudnia: [COLOR=red]Podaję rolziczenie: było: [COLOR=#9932cc]minus 131 złotych ale przyszło zwrot faktur z AFN (pieniądze były zakladane z tego co u mnie ze składek dogomaniaków) wróciło 630.99 i małgosia dała mi w telewizji 50 złotych. a więc jest tak: 680.99 - 131 = 549.99 tyle u mnie. [/COLOR][/COLOR][/B] [COLOR=red][B][COLOR=red] Lukomanka wplaciła 100 wielkie dzięki:loveu:[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000]45 przyszło od Maciaszek3 za suknię z dogomanii z bazarku [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000]694.99. [/COLOR][/B] [B][COLOR=red]20 złotych płaciłysmy z Aga-ta na centralnej wczoraj bedąc na nocnym dyzurze z szcseniaczką.[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000]czyli jest 674.99[/COLOR][/B] [/COLOR] [COLOR=red][B]zapłaciłam małgosi wetce 113 złotych za zrobienie z zębami Kubusia, jego odrobaczenie i rimadyl dla niego. Pies sie bardzo postarzał, ale Pani dba o niego jak może...tylko że nie ma za co ..[/B][/COLOR] [COLOR=red][B]674.99-113= 561.99 [/B][/COLOR] ____________ [/COLOR][COLOR=magenta][B]jest tak: w piątek w "kundlu" Foksia i dzekuś przekazała 60 złotych na Kubusia zeby, a od fizi przyszło właśnie na psiaki 20 :loveu::loveu::loveu:wielkie dzięki [/B][/COLOR] [COLOR=#ff00ff][B]czyli: 561.99 + 60+ 20= 641.99. [/B][/COLOR] [COLOR=#ff00ff][B]dla Liska kasanowy poszło dziś 20 u małgosi. dostał zastrzyki na biegunkę i wzmocnienie oraz puszkę intestinal. czuli 641.99-20= 621.99 [/B][/COLOR] Quote
moana Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Przelalam wlasnie 100 zl na konto AFN z przeznaczeniem na dlugi hotelowe Knapika :roll: Quote
Jagienka Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [quote name='moana']Przelalam wlasnie 100 zl na konto AFN z przeznaczeniem na dlugi hotelowe Knapika :roll:[/quote] :crazyeye:moano DZIĘKUJE!!! :iloveyou: Quote
AniaB Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [quote name='karusiap']RTg robia jeszcze podobno na Brodowicza, w Arce i na Pilsudskiego[/quote] jest klinika - moim zdaniem niezła - ale robiłam tam tylko rtg - na Żabincu/Konecznego - koło dawnego sklepu karusek.. Maja dobry sprzęt i nie tzreba sie zapisywać na termin.. Zarówno z leksa jak i brendą byłam na rtg kręgosłupa tak tylko ze skierowaniem.. Jak tzreba to podam adres i tel. Quote
AniaB Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [quote name='AgaG']podaję rzoliczenie: [COLOR=red][/COLOR][COLOR=magenta][B]jest tak: w piątek w "kundlu" Foksia i dzekuś przekazała 60 złotych na Kubusia zeby, a od fizi przyszło właśnie na psiaki 20 :loveu::loveu::loveu:wielkie dzięki [/B][/COLOR] [COLOR=#ff00ff][B]czyli: 561.99 + 60+ 20= 641.99. [/B][/COLOR] [COLOR=#ff00ff][B]dla Liska kasanowy poszło dziś 20 u małgosi. dostał zastrzyki na biegunkę i wzmocnienie oraz puszkę intestinal. czuli 641.99-20= 621.99 [/B][/COLOR][/quote] [B]AgaG - z mojego kubeczkowego bazarku na biedy z Ol. bedzie 157 zł. Jak pieniazki wpłyną chciałabym je przelac na Twoje konto. Podaj mi prosze Twój nr konta na pw...[/B] Quote
BeataSabra Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [quote name='AniaB']jest klinika - moim zdaniem niezła - ale robiłam tam tylko rtg - na Żabincu/Konecznego - koło dawnego sklepu karusek.. Maja dobry sprzęt i nie tzreba sie zapisywać na termin.. Zarówno z leksa jak i brendą byłam na rtg kręgosłupa tak tylko ze skierowaniem.. Jak tzreba to podam adres i tel.[/quote] Czy mogę prosić na PW Drodzy są?? Quote
AniaB Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 beata- to zadna tajemnica:lol: - to lecznica Multivet - ul. Konecznego 6/12u, tel. 12/4163239, 0504 087301, czynne pn-pt 10.00-20.00, sob. 10.00-15.00. Nie wiem czy są drodzy - nie badałam tam nigdy zwierzaka - tylko robiłam rtg. Za rtg kregosłupa dawałam 50 zł (ale bez opisu i bez narkozy). Natomiast zaleta jest to ze mozna do nich przyjechać bez terminu. Mają tam sprzet do rtg, ekg, usg.. I zazwyczaj nie ma duzo ludzi... Quote
BeataSabra Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [quote name='AniaB']beata- to zadna tajemnica:lol: - to lecznica Multivet - ul. Konecznego 6/12u, tel. 12/4163239, 0504 087301, czynne pn-pt 10.00-20.00, sob. 10.00-15.00. Nie wiem czy są drodzy - nie badałam tam nigdy zwierzaka - tylko robiłam rtg. Za rtg kregosłupa dawałam 50 zł (ale bez opisu i bez narkozy). Natomiast zaleta jest to ze mozna do nich przyjechać bez terminu. Mają tam sprzet do rtg, ekg, usg.. I zazwyczaj nie ma duzo ludzi...[/quote] Dobrej jakości jest RTG?? tzn bez artefaktów itp.?? Quote
Recommended Posts