Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='miniulka91']to fajnie jeszcze 2 do złapania zaraz pujde zobaczyc czy sa :lol:
to tamte chyba samce bo ona była najłagodniejsza nie mam nawet ryski po jej pazurkach:p[/quote]

Ma już wątek na inne zwierzęta
Kotka Nala.

Posted

ja też mam takiego pod blokiem psa błaka sie już od miesiaca śpi pod drzewami wczoraj położył sie pod klatką jest starszym pieskiem cały czas ma podkulony ogon i nie da do siebie podejsc ,ja już nie licze ile tych bid jest wokół nas:-(

Posted

ja nie wiem on od ludzi chodzi szerokim łukiem nawet od mojego psa ucieka byłam pod blokiem poszlam po psa a on już runke zrobił po osiedlu widziałam go jak spal pod drzewwem wczoraj kładł sie pod klatką zwiną się w kłebek ale on się ludzi boi i jak chcialam podejsc to uciekł gdzies widać że taki zrezygnowany ,ale poza tym ze jest brudny to nie wyglada źle jeszcze był jeden ale juz go nie widze wyjadal coś ze starej puszki ze smietnika łapkami to byl dla mnie makabryczny widok , z jakiś 2 tyg temu widziala malutkiego psa ktory leciał jak opentany przez jezdnie po chdniku znowu po jezdni pobiegł w pola i juz go nie widziałam i to tylko na moim osiedlu straszne:shake: w ciągu jednego miesiąca

Posted

przecież trzeba go dokarmiać!!! o tych samych porach!!! to się oswoi i da złapać... jejku...

Posted

[SIZE=5][COLOR=#800080]Podaję rozliczenie: było tak: [/COLOR][/SIZE][SIZE=5][COLOR=#800080] 483-34O ZA HOTEL łATKA (DOSTALISMY RABat 50 złotych!!!, bo do zapłacenia było 390 bardzo dziekujemy paNU Tomkowi) = [B]143 złote.. [/B]

dług misia który opuścił hotel i ma dom wynosi 390 (był bramy ze schronu w tym samym dniu) dług larsa jest znaczenie większy, jesZcse nie liczyłam[/COLOR][/SIZE]

[COLOR=red]JEST TAK: oD oLI NA MOJE RĘCE 200 ZŁOTYCH :loveu::loveu: CZYLI W TEJ CHWILI 343 ZŁOTE... [/COLOR]

Posted

[COLOR=#ff0000]BARDzO PROSZĘ KOGOŚ O POJECHANIE Z LARSEM PRZED CZWARTKIEM (PRZED PROGRAMEM) NA RTG PŁUC I BADANIE KRWI) TRZEBA WIEDZIEĆ CO I JAK DALEJ I TRZEBA TEZ WZIĄĆ FAKTURY Z wIELICZKI OD WETÓW, BO NIE MA JAK ŚCIGNAĆ RESZTEK PIENIĘDZY KTÓRE SĄ NA AFNIE A DŁUGI ROSNĄ... [/COLOR]

Posted

Ja w najbliższym czasie niestety nie mogę się zadeklarować z pomocą tzw. osobistą na froncie :shake: tylko mogę pomóc w ogłoszeniach, pisaninie itd. itp. Mam nieco niespokojny i nienormowany czas - ale może wyklaruje się nareszcie z tego praca bo jak nie to... nic tylko skarpetę na mnie na AFN i bazarki :roll::shake:

Posted

[quote name='AgaG'][COLOR=#ff0000]BARDzO PROSZĘ KOGOŚ O POJECHANIE Z LARSEM PRZED CZWARTKIEM (PRZED PROGRAMEM) NA RTG PŁUC I BADANIE KRWI) TRZEBA WIEDZIEĆ CO I JAK DALEJ I TRZEBA TEZ WZIĄĆ FAKTURY Z wIELICZKI OD WETÓW, BO NIE MA JAK ŚCIGNAĆ RESZTEK PIENIĘDZY KTÓRE SĄ NA AFNIE A DŁUGI ROSNĄ... [/COLOR][/quote]

[B]Aga[/B] - nie dam rady jechać we czwartek:-(, ale zaraz wystawiam bazarki(moze w sobote mi sie uda) na nasze długi..
kurcze mam wszystkie trzy psy chore (tzn moje psy) i ciezko mi wszystko ogarnać...

Ponadto chciałam oficjalnie tutaj na watku napisać ze dzis przekazuje kiwi osobiscie [B]980 zł z bazarku na dług koci za obrazy od Han&Dom[/B].. [B]Kiwi [/B]- bardzo prosze Cie o potwierdzenie tutaj jak juz bedziesz miała pieniazki w łapce...Dziekuje!!

Bazarek z obraze, olejnym od Han&Dom na dług koci (nadal:-() postaram sie wystawić równiez w piątek/sobote...

Posted

Wiem,że też macie urwanie głowy, ale zapytam:cool1:.
Nasz kielecki szczeniak jest na DT w Krakowie u Dee23, ale ona w czwartek ma zajęcia i musiałaby go zostawić samego na kilka godzin, czego on nie znosi i głośno protestuje.
Czy może ktoś mogłby się na te kilka godzin nim zająć?:roll:
Jeżeli ktoś miałby możliwośc, to podaję kontakt do Dee23 - 509 128 545.:lol:

A może słyszeliście o jakimś domu dla szczeniaczka:roll:? To jest 9 tygodniowy piesek, dziecko jamniczki , ale ojciec pewnie sporo większy.

Posted

[quote name='AniaB']wczoraj nareszcie udało mi sie przekazac [B]kiwi[/B] 980 zł na koci dług u Pana Tomka.. Ufff...:oops: To zostało jeszcze chyba 450 zł... :shake:[/quote]

ale u nas jest jeszcze cały czas 100 zł z allegro Dąbrówki, która była u Patii, na kocie długi hotelowe tylko dajcie jakąś fakturkę. Jeżeli Wam wygodniej to przeskarpetkuje się tę kwotę na psy krk