Han&Dom Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Aga, dziewczyny głowy do góry!:loveu:!:loveu:!:loveu: Jest światełko w tunelu... Jutro kończą się bazarki AniB ( obrazkowe )... Z moich wstępnych obliczeń już jest jakieś 880,00 zł. Jest jeszcze obraz olejny i raz ubrane super łyżwy do wystawienia... No i zamówiłem jeszcze parę miniaturek malowanych olejem na suszonych liściach... śliczne i podobają się... Więc jest nadzieja... Cały czas myślę co jeszcze można zrobić... ale spokojnie bedzie dobrze.. Trzymam kciuki Dominik Quote
kiwi Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 tak tak, łyzwy wystawiam zaraz jak tylko odremontuje troche zdemolowany przez psa garaz:/ Quote
Tweety Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 kiwi, nr konta, bo siłą woli tej kasy nie prześlę Ci:razz: Quote
kiwi Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 to sie moj bank zdziwi jak sie na nim jakas kasa pojawi... ;) rany, no niezly dług :( ale damy rade, ja w to wierze obrazki od Han&Dom czekaly wlasniena taka kryzysowa sytuacje :modla: :Rose: kociaki tez trzeba bylo ratowac inaczej by je uspiono :( Quote
AgaG Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 no to jo jutro jak bedziemy switem jechać z .Anią. po psy do hotelu by je zawieźć do dr kujawskiego pocieszę Pana Tomka :cool3: potrzeba tez sporo kasy na leczenie psów. wszystkie psy w hotelu "moje i Kiwi" są chore: Lars z guzem jądra, cent zagłodzony i niewidomy, Arek z rozwalona przez psy łapą... (Arek jeszcze watku nie ma, ale foty już są)...:cool3::cool3: i piesio grzeje dupkę w ogrzewanym boksie Pana Tomka (w budynku) Quote
weszka Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Się nazbierało za kociaki :-o:shake: Ale dzięki [B]pomocy Han&Dom[/B] sytuacja nie wygląda tragicznie :loveu:! Jakoś się uda pomału uciułać. Tyle że ciągle wydatków przybywa :shake: Quote
AgaG Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 dziewczyny potrzebny ktos do trzymania kotków jutro w programnie"Kundel" o 18. 40 i opowiedzenia o nich (kotki magdy) i ktos kto nas porozwozi po programie i psy przede wszystkim mam nadzieje do domów... kto pomoże? Quote
AgaG Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 noemik jakieś miałam błędy w linku do Twoich bazarków prosze podaj mi jeszcze raz na pw bym dała linki na pierwszą stronę Quote
kiwi Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 aga postaram sie skolowac 1 dziewczynke do programu, dam Ci znac rano Quote
noemik Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 one się już skończyły, Aga, Oto linki: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=88441[/URL] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=88451[/URL] Quote
Jagienka Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [SIZE=3][COLOR=Red][B]Roksa, najdłuższy staż w krakowskim scronisku... od 1998 roku:[/B][/COLOR][/SIZE] [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8231766#post8231766[/url] Quote
paulus Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='karusiap']ciotki ogromna prosba...jutro do Kundla jedzie Max i slepy psiak,oba z hotelu...weszka pojedzie z nami po psiaki i do Kundla,ale nie da rsy po programie,,,czy ktos da rade odwiesc nas ewentualnie do hotelu...??[/quote] [quote name='AgaG']dziewczyny potrzebny ktos do trzymania kotków jutro w programnie"Kundel" o 18. 40 i opowiedzenia o nich (kotki magdy) i ktos kto nas porozwozi po programie i psy przede wszystkim mam nadzieje do domów... kto pomoże?[/quote] Ja mam na noc do pracy. Mogę jedynie zaraz po programie zawieźć z kimś psy do hotelu, a ktoś by został pozbierać telefony i umówić wizyty na inny termin. Quote
AniaB Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='AgaG'][SIZE=6][COLOR=indigo]tak więc dług kotów 1415!!!!! help!!!!![/COLOR][/SIZE][/quote] o boże!!!:-o:-o:-o Aga - ale przez miesiąc był tylko jeden kot - to wiesz..? Ratunku!!!:placz: Quote
Anashar Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [B][COLOR="Red"][SIZE="5"]PILNE![/SIZE][/COLOR][/B] Znajomy znalazł Owczarka Niemieckiego, może go przetrzymać tylko 2 dni a później pies wyląduje w schronisku! Pies łagodny do ludzi i zwierząt. Ok. 3 lat. Jest szansa na hotelik? On nei przeżyje w schronie :placz::placz::placz: Quote
weszka Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='Anashar'][B][COLOR="Red"][SIZE="5"]PILNE![/SIZE][/COLOR][/B] Znajomy znalazł Owczarka Niemieckiego, może go przetrzymać tylko 2 dni a później pies wyląduje w schronisku! Pies łagodny do ludzi i zwierząt. Ok. 3 lat. Jest szansa na hotelik? On nei przeżyje w schronie :placz::placz::placz:[/QUOTE] Dziś w Kundlu słyszałam kątem ucha że były ogłoszenia o zagubionych ONkach. Może warto się do p. Magdy Hejdy odezwać i sprawdzić czy to nie jeden z nich. Quote
Anashar Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='weszka']Dziś w Kundlu słyszałam kątem ucha że były ogłoszenia o zagubionych ONkach. Może warto się do p. Magdy Hejdy odezwać i sprawdzić czy to nie jeden z nich.[/QUOTE] Dzięki! W takim razie do niej napiszę. Mam nadzieję, że to tylko przypadkowe zaginięcie a nie wyrzucenie :-( Quote
Patia Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='Anashar'][B][COLOR=red][SIZE=5]PILNE![/SIZE][/COLOR][/B] Znajomy znalazł Owczarka Niemieckiego, może go przetrzymać tylko 2 dni a później pies wyląduje w schronisku! Pies łagodny do ludzi i zwierząt. [/quote] "09.10.2007r na ul. Królowej Jadwigi zaginął 2 letni pies owczarek niemiecki, czarny podpalany, krótkowłosy, uszy stojące, ogon długi, miał obrożę parcianą niebieską. Tel. 0692 200 803" "Zaginął pies owczarek niemiecki czarny-podpalany, uszy stojace, blizna na lewej przedniej łapie. Tel. 0604 719 199" "27.09.07r w okolicach Płaszowa zaginął owczarek niemiecki roczny brązowa obroża skórzana. Tel. 012 653-00-75 wew. 36" "28.09.07r w Bronowicach zaginął owczarek niemiecki czarny-podpalany, krótkowłosy, miał obrożę skórzana brązową w wieku ikoło 7 miesiecy oraz pies owczarek niemiecki czarny-podpalany, kastrowany bez obroży, 2,5 roczny. Tel. 0608 178 732" Quote
Anashar Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='Patia']"09.10.2007r na ul. Królowej Jadwigi zaginął 2 letni pies owczarek niemiecki, czarny podpalany, krótkowłosy, uszy stojące, ogon długi, miał obrożę parcianą niebieską. Tel. 0692 200 803" "Zaginął pies owczarek niemiecki czarny-podpalany, uszy stojace, blizna na lewej przedniej łapie. Tel. 0604 719 199" "27.09.07r w okolicach Płaszowa zaginął owczarek niemiecki roczny brązowa obroża skórzana. Tel. 012 653-00-75 wew. 36" "28.09.07r w Bronowicach zaginął owczarek niemiecki czarny-podpalany, krótkowłosy, miał obrożę skórzana brązową w wieku ikoło 7 miesiecy oraz pies owczarek niemiecki czarny-podpalany, kastrowany bez obroży, 2,5 roczny. Tel. 0608 178 732"[/QUOTE] Dzięki Patia! Ale ten ONek nie pasuje do żadnego z ogłoszeń :-( Ale będziemy próbować... Quote
Jagienka Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Kosmetyki dr Lucy na spłatę długu po Fafiku: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8272386#post8272386[/url] Quote
weszka Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Plakat samotnego sznaucera olbrzyma [B][URL]http://upload.miau.pl/3/41429.pdf[/URL] [/B] Wysłałam do kiwi żeby wydrukowała - ja mam tylko cz-b i zdychającą drukarkę. Prośba o porozwieszanie - też w schronisku! Quote
Patia Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 [quote name='kiwi']Dzwoniła dzisiaj do mnie pani w sprawie bezdomnej suczki na działkach koło Wieliczki. Miała założyć temat na dogo - jeśli ktoś z Was sie na niego natknie - podajcie prosze link.[/quote] Kiwi , wiesz coś ? Gdzie ta sunia ? Mogę podjechać i sprawdzić co z nią . Quote
kiwi Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 no wlasnie nic wiecej nei wiem :( jakies działki pod wieliczka :( Quote
AgaG Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 jest dom chętny na kocurka jak najmłodszego. Ideałem byłby rudzielec, ale pani powiedziała, że tak naprawdę kolory są nieważne. to kolezanka Oli dom sprawdzony i chce kota ... już Quote
Anashar Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 [quote name='Anashar'][B][COLOR="Red"][SIZE="5"]PILNE![/SIZE][/COLOR][/B] Znajomy znalazł Owczarka Niemieckiego, może go przetrzymać tylko 2 dni a później pies wyląduje w schronisku! Pies łagodny do ludzi i zwierząt. Ok. 3 lat. Jest szansa na hotelik? On nei przeżyje w schronie :placz::placz::placz:[/QUOTE] [B][COLOR="Red"]JUŻ NIEAKTUALENE, ZNALAZŁ SIĘ WŁAŚCICIEL :loveu:[/COLOR][/B] Quote
AgaG Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 podaję rozliczenie: było tak: [COLOR=#ff0000]DOSZŁY WPŁATY: [/COLOR] [COLOR=#ff0000]100 OD EWIKS DLA PIESKA SLEPEGO ZNALEZIONEGO W LESIE (CENT MA NA IMIĘ) [/COLOR] [COLOR=#ff0000]200 OD Oli a wiec mamy: [/COLOR] [COLOR=#ff0000]154 + 100 + 200 = 454. PAN TOMEK PROSIŁ DZIŚ BYSMY Z OLĄ LICZYŁY DŁUGI KOTÓW...mimo rabatu (bo w moich obliczeniach kaZdymiesiac miał tylko 30 dni:cool3: i nie dodawalismy leków chorego kota, odrobaczeń itd) wyszło 1415 złotych. teraz nie mam czasu wpisać z czego tw suma wynika, ale Pan Tomek utrzymywał koty parę miesięcy i jeszcze dot ego dołożył...[/COLOR] [COLOR=purple]czyli było 454 (nie licząc nie zapłaconych kotów) [/COLOR] [COLOR=purple]298 zapłaciłyśmy będąc z .Anią. u doktora Kujawskiego za kompleksowe badania dwóch psów: niewidomego Centa (Łatka tak go ochciłam) i Arka (Miśka) był to koszt nastepujących badan i leków: [/COLOR] [COLOR=#ff0000]ekg Centa (Łatka) [/COLOR] [COLOR=#ff0000]badania okulistycznego Centa (Latka) [/COLOR] [COLOR=#ff0000]2 x badania krwi kompletnego obu psów, [/COLOR] [COLOR=red]odrobaczenia obu psów, [/COLOR] [COLOR=red]kropli do uszu dla centa (Łatka)[/COLOR] [COLOR=red]kropli do oczu dla Centa (Latka)[/COLOR] [COLOR=red]preparatu do pryskania Łapy dla Arka (Miska)[/COLOR] [COLOR=magenta]wpłata to 50 od .Ani.:loveu::loveu: [/COLOR] 454-298= 156 do tego doszła wpłata od .Ani. 50 czyli razem 206 ale niezapłacona jest operacja larsa (już weci w Wieliczce usunęli mu zrakowaciałe jądra które były w brzuchu) nawet nie wiem ile bedzie do zapłacanie, poza tym czeka nas opłata badania histopatolo. tych guzów, co jest konieczne biorac pod uwagę stan psa...no i koty ...:placz::placz: Quote
Recommended Posts