monita Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Zapomniałam, że do długu doliczane są jeszcze koty :roll: Quote
noemik Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 podbijajcie jutro bazarki w miarę możliwości, dobrze? może kupicie jakiś film? :) Quote
kiwi Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 aga - na koty przeznaczymy kase z bazarków z obrazkow od Han & Dom :Rose: , ktore czekaly od pol roku nz gorsze czasy. w sobote z aniaB wystawiamy na bazarek :) Quote
AgaG Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 Kiwi a co z bambo i wielkim wilczastym znalezionym ? już w hotelu? Quote
kiwi Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 wielki wilczasty znaleziony w hotelu a bambo u mnie ciagle starsznie fajny z niego pies, nie sprawia wogole problemow mial miec problemy z załatwieaniem sie - okazuje sie ze jak sie go wyprowadza wystarczajaca czesto - to u mnie nie ma takich problemow Quote
irenaka Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 [B]Bardzo proszę o pomoc w szukaniu domu tymczasowego dla starej, niewidomej collie z krakowskiego schroniska. [/B] [B]Jej wątek:[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=7722816#post7722816"][B]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=7722816#post7722816[/B][/URL] [B]Sprawa jest bardzo pilna.[/B] Quote
Yorija Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Czy ktoś może spróbować dzisiaj złapać psa w okolicy Zdrowej? Quote
Yorija Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 [quote name='Yorija'] Dziś w lokalnym dodatku do Wyborczej było ogłoszenie o Dusi. Miałam kilka telefonów. Z czego dwa dotyczyły pieska, który od niedzieli jest widziany między ul Zdrową a M. Bobrzeckiej. Pojechałam tam i faktycznie jest ale nie Dusia. Nie wiem czy to jest suczka czy pies ale jeśli wygląd może coś sugerować to ja bym stawiała, że to suczka. Młoda, z dłuższą sierścią. Kolor nie jest jednolity tak jak by ciemne włosy z jaśniejszymi się przetykały. ON-kowata. Bardzo ładna. Uszy jej się układają takie sterczące i do środka jak u młodego ON-ka. W zachowaniu jest dziwna. Podchodzi, daje się pogłaskać ale przy próbie założenia jakiejś linki na szyję ucieka. No i ja jestem spalona - jak nie udało mi sie za pierwszym czy drugim razem już prawie do mnie podejść nie chciała. Podchodzi do dzieci, jest tam dokarmiana. Jak już mi się ją prawie udało złapać to dostałą ataku histerii i jej się udało wyplątać :-(. Próbowałyśmy ją złapać z agamika ale się nie udało. Jest tam też pani Miecia (chyba dobrze zapamietałam), która ją dokarmia ale jest jakaś dziwna. Mówiłą, że miałą ja w domu, że jakaś jej koleżanka ją chciałą wziaźć ale nie mogłą złapać, ze to jest pies błąkajacy się od czerwca, że w niedziele miałą obrożę z numerkiem, że to jest jakiejś dziewczyny z Siemaszki. Ogólnie dziwnie i sprzecznie mówiła. Przed chwilą miałam kolejny telefon w jej sprawie. Tym razem Pani pytała dokąd zadzwonić żeby ktoś ją złapał. Że jest tam od niedzieli i jest dokarmiana. A panią Miecię znają i że to jest mitomanka. Prosiłam, żeby nie dzwoniły do schroniska. Tylko co teraz? Czy ktoś się podejmie ją złapać? Ja nie mam doświadczenia i wygląda, że mnie się boi. Pies młody, ładny, jak się by ją trochę oswoiło to będzie naprawdę fajna.[/quote] tu o nim pisałam Quote
monita Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Trudna sprawa :roll: Ja mam czas, ale dopiero po 16 - tylko nie mam możliwości zabrania tego piesa :shake: Quote
Yorija Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 AgaG mówiła wczoraj, że można tego psa do hoteliku. Jeśli aktualne to chyba trzeba by łapać. Tylko że on gryzie w sensie kąsa. Nie wiem czy to zabawa czy reakcjia obronna. Na szczęście nie do krwi. Quote
monita Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 OK to ja mogę spróbować, tylko proszę kogoś o pomoc :p Quote
Yorija Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 A możesz jeszcze skontaktować się AgaG w sprawie tego hotelu no i pytanie czy jesteś go w stanie tam dostarczyć? Ja pytając czy ma go kto złapać myslałam o "pełnym serwisie" złapać i umieścić w bezpiecznym miejscu. Quote
monita Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 No właśnie, dlatego potrzebuję pomocy ;) Quote
weszka Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Pomóc w łapaniu nie dam rady ale o 16.30 wyjeżdżam do hotelu więc jesli do tej pory by się udało suńkę złapać to mogę ją zabrać. Nie będę już przy kompie więc jakby co to dajcie znać na komórkę 0692 106 546 Quote
monita Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Postaram się tam jechać i być tak na 16 - 16.15 może coś zdziałam :roll: Jak ktoś chce pomóc łapać psa, to czekam na wiadomości :p Jak załatwiamy sprawę z hotelem ?? Quote
Yorija Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Możesz skontaktować się z AgaG i lub weszką jeśli ona potwierdzi to umowić się z weszką czy by mogła odebrać od Ciebie psa lub dokąd jej go dostarczyć? Z tym, że mnie się wydaje, że dość dużo czasu może być potrzebne do jej złapania a potem to ona może być nieprzyjemna - gryzie - więc wiezienie jej w jakimś miejskim środku transportu raczej nie wchodzi w rachubę. Quote
monita Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Masz namiary na Agę czy mam pisac do Niej PW ?? Aha, napisz jaki to pies. Quote
Yorija Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 W jakim sensie jaki to pies? przecież wcześniej już Ci wklejałam to co o nim wiem. Quote
monita Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Niestety nie mogłam tam pojechać :shake: Quote
Camara Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 [B]W sprawie ogłoszeń do Gazety Wyborczej proszę piszcie do mnie na nowy adres: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] bo niestety poprzedni na serwerze gazeta.pl robi mi dziwne psikusy i nie mogę odczytać przesyłek. [/B] Quote
Yorija Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 W jakim sensie w sprawie ogłoszeń w Wyborczej? Wczoraj się ukazało o Dusi a czy Ty możesz częściej, więcej? Można coś jeszcze po za zamieszczeniem takiego? No i po za zamieszczeniem w sieci na ich stronie? Quote
Camara Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Chodzi o bezpłatne ogłoszenia w papierowym wydaniu Dodatku Krakowskiego GW. Ukazują się w poniedziałki (przeważnie). Są to ogłoszenia dotyczące [B]wyłącznie bezdomnych [/B]zwierząt poszukujących domów. Quote
Recommended Posts