karusiap Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Jagienka bedzie chyba wieczorem,albo nawet jutro wiec pozwole sobie odpisac za nia;) chociaz moje inf nie sa zbyt pewne,ale mysle ze jest.Nie sadze szczerze by ktos zauwazyl tak od razu jej piekno:( moze Foksia i Dzekus bedze mogla cos powiedziec bo pewnie jest dzis w schronie.. Quote
Patia Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Karusiu a masz może numer tel do Foksi , bardzo potrzebne mi są zdjęcia suni . Quote
Patia Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Dziękuję , już się dodzwoniłam , Foksia zrobi jej zdjęcia. Bardzo chciałabym pomóc tej suni :-( Quote
karusiap Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 oj tak,ona bardzo potrzebuje domku...po latach na kanapie teraz schron:(ciekawe czy jej dziecko juz znalazlo dom... Quote
Jagienka Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [quote name='Patia']Dziękuję , już się dodzwoniłam , Foksia zrobi jej zdjęcia. Bardzo chciałabym pomóc tej suni :-([/quote] Patia, bardzo bardzo Ci dziekuje... Sunia jest cudowna, a dostała kopa w tyłek od ludzi których kochała... za nic... :shake: [quote name='karusiap']oj tak,ona bardzo potrzebuje domku...po latach na kanapie teraz schron:(ciekawe czy jej dziecko juz znalazlo dom...[/quote] myśle, że poszedł domu, bo miał oryginalna urodę... ciekawe do jakiego :roll: Quote
Patia Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Foksia zrobiła jej zdjęcia i zabrała na spacer . Sunia jest energiczna , bardzo się cieszyła ze spaceru . Chyba nie lubi kotów . Quote
lizka Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Mała korekta, cioteczka Nela przekazała zamiast 20 to 30zł na krakowskie psiaczki. Bardzo dziękujemy :loveu: Pieniądze przekaze w tym tygodniu dziewczynom jak beda po Maksia :cool3: Quote
AgaG Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 [quote name='Patia']Foksia zrobiła jej zdjęcia i zabrała na spacer . Sunia jest energiczna , bardzo się cieszyła ze spaceru . Chyba nie lubi kotów .[/quote] patia jeju masz tego psiaka w podpisie Snopiego...ja nie mogę spać przez niego... on jest mini mini... i dziaduś... gdyby był tymczas jakiś przysiagam że zawiesiłabhm Kraków plakatami dla niego... ufff Quote
weszka Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Kolejny bazarek - tym razem smakowity :) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=85786[/URL] Quote
Patia Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [quote name='AgaG']patia jeju masz tego psiaka w podpisie Snopiego...ja nie mogę spać przez niego... on jest mini mini... i dziaduś... gdyby był tymczas jakiś przysiagam że zawiesiłabhm Kraków plakatami dla niego... ufff[/quote] Aguś on i mi spać nie daje :placz: Quote
AgaG Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 mierzy 25 centymetrów jeju taki kasanowaty, miałam go adoptować ale stwierdziłam, że łatwiej mu poszukac domu niż Nuce. jejku co tu robić... taki biedak. podobno marznie, bo rozmawiałam z Grazynką z Tych w jego sprawie i jest najchudszy w boksie ten Snoopy... Quote
Patia Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Aga , Tychy niedaleko , można by go przywieźć do Krakowa ...:roll: Quote
Patia Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 :-(Kielce wzywają pomocy :placz:: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=85761[/URL] AgaG , Kiwi , zerknijcie , ja się poryczałam :-( Quote
AgaG Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 [quote name='Patia']Aga , Tychy niedaleko , można by go przywieźć do Krakowa ...:roll:[/quote] no tak ale gdzie go damy? ja mam szlaban na wiecej niż cztery w domu... bo tak to bym g rpzechowała. mama mi się też buntuje, bo tesia chrapie i nie daje mamie spać:-(... Quote
Tweety Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Aguś, faktura dotarła, Twoje konto chyba mam Quote
Jagienka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [COLOR=Red][B]Bardzo prosimy o pomoc w transporcie do Krzeszowic, jutro na 17stą[/B][/COLOR] [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=7452031#post7452031[/url] :modla::modla::modla::modla::modla: Quote
AniaB Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 jagienka - ja moge go zawiexć ale najwczesniej na 18.30... Quote
noemik Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 nadal szukamy domku. [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=85001[/URL] Quote
weszka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='Jagienka'][COLOR=red][B]Bardzo prosimy o pomoc w transporcie do Krzeszowic, jutro na 17stą[/B][/COLOR] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=7452031#post7452031[/URL] :modla::modla::modla::modla::modla:[/quote] Jutro nie dam rady. W środę. Quote
Jagienka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='AniaB']jagienka - ja moge go zawiexć ale najwczesniej na 18.30...[/quote] [quote name='weszka']Jutro nie dam rady. W środę.[/quote] [COLOR=Green][B]Bardzo bardzo dziekujemy!!!! :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR] karusiap ma dzownić do Pani i przekładać... pisała, ze na jutro, ale na później, tak żeby Anie wykorzystać :oops: Quote
weszka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Aga przelałam 75 zł z bazarków na hotelowe długi. Miały iść na dobka Ramzesa ale on szczęśliwiec w nowym domku i zrezygnował z dotacji ;) Quote
AgaG Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 Własnie jagienka na moja prosbę przesłała mi stan długów hotelowych dwóch psów, które już opuściły: Dzeki 120, szczeniak Bobik 90. Ufff jutro będę w hotelu rano z Olą, bo będziemy wieźć kaję na badania (spędziła 9 lat w schronie, więc będzie co leczyć podejrzewam.... jeju jeju... to wpłacę...nasze długi hotelowez naszej kasy która oczywiscie jest na minusie, jak się wszystkie długi policzy... Quote
erka Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Mam pytanie i wielka prośbę do kogos z Krakowa. Szukamy osoby , ktora mogłaby przechować niewielkiego psiaka jutro/środa/ od godz.8 do 12. Piesek znalazł dom w Krakowie i jutro byłby transport , ale z samego rana, a przyszła właścielka ma rano sprawę sądową i może go odebrac dopiero ok. 12. Czy ktoś mógłby pomóc? Proszę o odpowiedź może sms, to oddzwonię /609 890 204/. Quote
Aga-ta Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='mar.gajko']Czy ktos coś wie. Wczoraj w nocy miałam telefon, że w pobliżu Politechniki, na przystanku vis a vis koczuje pies, wilczurowaty. W nocy go nie było, tylko miska z wodą, ale na przystanku była grupa młodych ludzi, więc może się spłoszył. Podobno jest wynędziały i wychudzony. Kto gdzieś tam mieszka???? Kto może podjechac zobaczyć??[/quote] czy wiadomo co sie stalo z tym psem? jezeli bedzie potrzebny transport chetnie przewioze go do hotelu. Robi sie coraz zimniej... Quote
Recommended Posts