Jump to content
Dogomania

3 mies.Tara znaleziona w kanale (Radom) już w dt. Pomocy w ogłoszeniach!

Recommended Posts

Posted

Ta mała 3 mies. suczka została wyjęta wczoraj z odkrytego kanału na obrzeżach Radomia. Bardzo głośno płakała, przerażona, nie wydostała by się stamtąd, gdyby nie znalazł jej przypadkowy starszy pan, który zwrócił się do nas o pomoc. Akcja zakończyła się pomyślnie, mała została wyjęta. Jest cała i zdrowa, niestety już w czwartek trafi do schroniska, gdyż tylko do tego dnia ma zapewnioną opiekę. W schronisku może zarazić się chorobą zakaźną. Pilnie szukamy dla niej domu tymczasowego, mała na pewno znajdzie dom, bo jest b.ładna.
Oto Tara

Posted

taki szkrabion to sie przysposobi przy każdej sforze...ja ciągle mam jakiegoś psa ostatnio..niby DT dla szczyli - ale miałam ostatnio LABA z Radomia...teraz mam kundla wielkosci szpica sredenigo..
mam 3 suki plus 4 DT i sąsiadke co już gromami rzuca :)
wspołczuje osobe co ją bedzie odwoziła do schroniska jak sie DT nie znajdzie :/

Posted

tripti napisał(a):
Anita - większa Mania i też z tych okolic :(
kasumi, a rozmawiałaś już z tą dziewczyną?

jeszcze nie dzwonilam, bo mi nie bardzo pasuje za zwrot kosztow dla schroniskowych bid, nie wyrobie w zebraniu

Posted

ja tamtych swoich schroniskowych nie mogłam tam dać, bo nie mam pewności czy zdrowe itd, poza tym są tam trzy, dla dwóch by było coś, a trzecia by została sama :( dlatego podesłałam Tobie.
A gdzie ona teraz jest? jak zachowuje się do innych psów? do ludzi?

Posted

kasumi napisał(a):
już ma 2 obserwatorów :)

co się z nią stało? czy jest w schronie?

Tara jest na razie u mnie, za tydzień szykuje się dla niej tymczas ale nie chcę zapeszać...
Mimo awantury rodzinnej nie miałam sumienia zawieźć jej do schronu...
Teraz mnie grozi bezdomność;)

Posted

D O R K A napisał(a):
Tara jest na razie u mnie, za tydzień szykuje się dla niej tymczas ale nie chcę zapeszać...

minie zaraz tydzień, jaka jest sytuacja Tary? czy ten tymczas wypali? jeżeli nie, to czy jest możliwe dowiezienie gdzieś w okolice wawy?

Posted

D O R K A napisał(a):

rodzina zawsze GRZMI, a potem płacze jak oddaje na stałe do innego domku..u mnie tak jest ZAWSZE..
ja zawsze mówie, że na pare dni - na chwile bo ma dom...JUZ
potem mówie, że mam jeszcze inny dom i musimy wybrac..a potem mówie - cholera - TRZECI dom....no i Rodzina sie cieszy a ja szukam tego pierwszego domu :)

Posted

[quote name='tripti']czy ktoś mógłby coś napisać o aktualnej sytuacji szczeniaka???[/QUOTE]

zdaje się, że już, albo na dniach będą na DT u AnnyA :)

PS. mają 4 obserwatorów :)

Posted

[quote name='kasumi']zdaje się, że już, albo na dniach będą na DT u AnnyA :)

PS. mają 4 obserwatorów :)[/QUOTE]
Potwierdzam,Tara jest na tymczasie u AnnyA:)
Niestety nie miałam źadnego telefonu w sprawie adopcji małej:(

• 4 weeks later...