red Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Ta mała 3 mies. suczka została wyjęta wczoraj z odkrytego kanału na obrzeżach Radomia. Bardzo głośno płakała, przerażona, nie wydostała by się stamtąd, gdyby nie znalazł jej przypadkowy starszy pan, który zwrócił się do nas o pomoc. Akcja zakończyła się pomyślnie, mała została wyjęta. Jest cała i zdrowa, niestety już w czwartek trafi do schroniska, gdyż tylko do tego dnia ma zapewnioną opiekę. W schronisku może zarazić się chorobą zakaźną. Pilnie szukamy dla niej domu tymczasowego, mała na pewno znajdzie dom, bo jest b.ładna. Oto Tara Quote
D O R K A Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Tara błagalnie prosi o domek tymczasowy:( Quote
anita_happy Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 może odrobaczcnie ją - zaszczepcie...??Pati ma czasami jakies wolne DT Quote
AnnaA Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Zapisuję wątek. Przykro mi, że nie mogę wziąc suni na tymczas. Quote
D O R K A Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 anita_happy napisał(a):może odrobaczcnie ją - zaszczepcie...??Pati ma czasami jakies wolne DT odrobaczona, robale wyszły Quote
anita_happy Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 taki szkrabion to sie przysposobi przy każdej sforze...ja ciągle mam jakiegoś psa ostatnio..niby DT dla szczyli - ale miałam ostatnio LABA z Radomia...teraz mam kundla wielkosci szpica sredenigo.. mam 3 suki plus 4 DT i sąsiadke co już gromami rzuca :) wspołczuje osobe co ją bedzie odwoziła do schroniska jak sie DT nie znajdzie :/ Quote
kasumi Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 słuchajcie, jeżeli mała jest zdrowa, to mam dla niej tymczas w Łodzi za zwrot kosztów... jeżeli coś takiego pasuje, to mam numer telefonu Quote
kasumi Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Dorka prosiła mnie o wyróżnione allegro...zrobiłam takie, innego nie umiem http://allegro.pl/3-msc-szczeniak-biszkoptowy-cudoo-adopcja-i1572352091.html Quote
tripti Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Anita - większa Mania i też z tych okolic :( kasumi, a rozmawiałaś już z tą dziewczyną? Quote
kasumi Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 tripti napisał(a):Anita - większa Mania i też z tych okolic :( kasumi, a rozmawiałaś już z tą dziewczyną? jeszcze nie dzwonilam, bo mi nie bardzo pasuje za zwrot kosztow dla schroniskowych bid, nie wyrobie w zebraniu Quote
tripti Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 ja tamtych swoich schroniskowych nie mogłam tam dać, bo nie mam pewności czy zdrowe itd, poza tym są tam trzy, dla dwóch by było coś, a trzecia by została sama :( dlatego podesłałam Tobie. A gdzie ona teraz jest? jak zachowuje się do innych psów? do ludzi? Quote
D O R K A Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 [quote name='kasumi']Dorka prosiła mnie o wyróżnione allegro...zrobiłam takie, innego nie umiem http://allegro.pl/3-msc-szczeniak-biszkoptowy-cudoo-adopcja-i1572352091.html Super!!! Dzięki Ci kasumi!!! Quote
kasumi Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 już ma 2 obserwatorów :) co się z nią stało? czy jest w schronie? Quote
D O R K A Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 kasumi napisał(a):już ma 2 obserwatorów :) co się z nią stało? czy jest w schronie? Tara jest na razie u mnie, za tydzień szykuje się dla niej tymczas ale nie chcę zapeszać... Mimo awantury rodzinnej nie miałam sumienia zawieźć jej do schronu... Teraz mnie grozi bezdomność;) Quote
tripti Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 D O R K A napisał(a):Tara jest na razie u mnie, za tydzień szykuje się dla niej tymczas ale nie chcę zapeszać... Mimo awantury rodzinnej nie miałam sumienia zawieźć jej do schronu... Teraz mnie grozi bezdomność;) minie zaraz tydzień, jaka jest sytuacja Tary? czy ten tymczas wypali? jeżeli nie, to czy jest możliwe dowiezienie gdzieś w okolice wawy? Quote
anita_happy Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 D O R K A napisał(a):Tara jest na razie u mnie, za tydzień szykuje się dla niej tymczas ale nie chcę zapeszać... Mimo awantury rodzinnej nie miałam sumienia zawieźć jej do schronu... Teraz mnie grozi bezdomność;) rodzina zawsze GRZMI, a potem płacze jak oddaje na stałe do innego domku..u mnie tak jest ZAWSZE.. ja zawsze mówie, że na pare dni - na chwile bo ma dom...JUZ potem mówie, że mam jeszcze inny dom i musimy wybrac..a potem mówie - cholera - TRZECI dom....no i Rodzina sie cieszy a ja szukam tego pierwszego domu :) Quote
tripti Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 czy ktoś mógłby coś napisać o aktualnej sytuacji szczeniaka??? Quote
kasumi Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 [quote name='tripti']czy ktoś mógłby coś napisać o aktualnej sytuacji szczeniaka???[/QUOTE] zdaje się, że już, albo na dniach będą na DT u AnnyA :) PS. mają 4 obserwatorów :) Quote
D O R K A Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 [quote name='kasumi']zdaje się, że już, albo na dniach będą na DT u AnnyA :) PS. mają 4 obserwatorów :)[/QUOTE] Potwierdzam,Tara jest na tymczasie u AnnyA:) Niestety nie miałam źadnego telefonu w sprawie adopcji małej:( Quote
red Posted May 21, 2011 Author Posted May 21, 2011 Prawie miesiąc nikt nie odwiedził Tary, Tara w dt, to cudowna sunia.... Quote
Recommended Posts