Temida Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 Już wysyłam adres, karma się bardzo przyda. Ja dzisiaj byłam na zakupach, jutro wstawię paragon. Kabaja dziękuję za karmę, dzisiaj przekazałam Pani Joli to co kupiłam za przekazane mi pieniążki i dostałam potwierdzenie, że doszła paczka z karmą. Quote
Faflok Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Temido - mogę prosić o adres Pani Joli na PW? Mam osobę która chciałaby wysłać paczkę z karmą. Quote
Temida Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 A tak w ogóle to macie POZDROWIENIA OD KOTÓW P. JOLI Quote
Marycha35 Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 O matko, jakie kochane mordulce:):):) Coś kiepsko z tą zbiórka u mnie idzie....jeszcze posępię! Quote
Blood Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Cudne ja jutro wysle 2 rodzaje karmy tak jak mieszam moim dokarmianym dachowcom.. ps. od moich maine coonów dosypka puriny dla kociat;) Quote
Temida Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 Dziękuję ślicznie w imieniu kociaków. Quote
Blood Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 z przyjemnoscia po wyplacie wysle cos wiecej;) Quote
Temida Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 Dostałam od p. Joli wiadomość, że dostała dzisiaj paczkę. Dziękuję ślicznie. Pani Jola prosiła abym podziękowała bardzo w jej imieniu i kotków. :) Quote
caal Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Czy możesz mi powiedzieć czy pani Jola mieszka w Łodzi na ul. 6 Sierpnia? Bo coś mi się wydaje, że ją znam. Jesli to ona, to od lat spotykamy się w tej samej lecznicy. Quote
Temida Posted April 22, 2011 Author Posted April 22, 2011 Nie, p. Jola nie mieszka na ul. 6 Sierpnia. Quote
Marycha35 Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Temidko a ja nic nie uzbierałam tym razem na uczelni:( Jeszcze po Świętach zaatakuję! Quote
Temida Posted April 23, 2011 Author Posted April 23, 2011 Marysiu nic nie szkodzi, mamy już naprawdę sporo pomocy :) Quote
caal Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Temida napisał(a):Nie, p. Jola nie mieszka na ul. 6 Sierpnia. Dzięki za informację :) Poproszę o adres na pw, może coś mi się uda podesłać. Quote
Temida Posted April 23, 2011 Author Posted April 23, 2011 Rozmawiałam z p. Jolą i uznałyśmy że otrzymana pomoc już wystarczy. Wiem, że mają przyjść jeszcze jakieś paczki. Serdecznie dziękuję za przekazaną pomoc. Caal jeśli masz chęć jeszcze coś przesłać to obecnie pomoc potrzebna jest cały czas dla Schroniska w Radomsku. ul. Spacerowa 118, 97-500 Radomsko Quote
Marycha35 Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Dziękujemy:) Dla Was Wszystkich Wesołych Swiąt!!!!:) i dla Pani Joli i jej podopiecznych:) Quote
Zofia.Sasza Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Temido, nie odpowiedziałaś na miau, więc spytam tutaj: Czy działalność Twojej organizacji opiera się na utrzymywaniu kocich stad u karmicielek "mających po 20-30 kotów w domu" (cytat z miau, Twoje słowa)? Czy wspieranie takich kolekcji uważasz za sensowne? Czy macie plan awaryjny na wypadek, gdy opiekunki - często starsze osoby - zachorują, lub zaczną się, brzydko mówiąc, wykruszać? Uważam że najsensowniejszą formą pomocy takiej osobie, jest przekonanie jej do wydania części kotów do adopcji. Quote
Faflok Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Hahaha, no naprawdę, kosmos... Tam sie kłótnia skończyła to teraz przylezą tutaj. Ehh... Quote
Zofia.Sasza Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Faflok napisał(a):Hahaha, no naprawdę, kosmos... Tam sie kłótnia skończyła to teraz przylezą tutaj. Ehh... Po pierwsze zwracam Ci uwagę, że na dogo nie musiałam "przyłazić". Jestem tu dłużej od Ciebie ;) Po drugie - nie zauważyłam, żebym kierowała pytanie do Ciebie. Liczę mimo wszystko na odpowiedź Temidy. Quote
Nina_Brzeg Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Faflok napisał(a):Hahaha, no naprawdę, kosmos... Tam sie kłótnia skończyła to teraz przylezą tutaj. Ehh... Przecież to normalne pytanie. Mnie też dziwi takie zbieractwo kotów. Już jeden przypadek w najbliższym otoczeniu miałam, gdzie zostało kilkanaście kotów po śmierci właścicielki... Quote
Recommended Posts