Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Tyson robi postępy:) Na razie w boksie zawiera bliższą znajomość z człowiekiem i jest super. Jutro może nam się uda zrobić zdjęcia jak się chłopczyk zachowuje. ale to dzięki jednej wolontariuszce, której serce skradł Tyson.:)

• 3 months later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Dziś Dobra Dusza odwiedziła Tysona i wzięła go na spacer. Psiak byl przeszczęsliwy i tulił się niesamowicie do człowieka.

Jest w nim wiele strachu z powodu zmknięcia w klatce ale brak agresji. Trzeba pomóc Tysonowi Niech i on ma normalne życie.

Posted

Jogurcia ja też mam z tym niemało problemu Ale Ookami ma w tym wprawę i zrobi to na pewno. Już jej zdjęcia wysłałam.

Sama też Tysonika widziała na tych zdjęciach i jestem nim zachwycona. Okazał się zupełnie innym psiakiem niż zza kratami.

Posted

rozmawiałam dzis z Ania u ktorej moja Niunia była na DT ma rozmawiac ze swoja kolezanka ktora mieszka pod Jarocinem byc moze bedzie mogła nam pomoc;) mam nadzieje ze w razie czego znajda sie tu dobre dusze ktore beda mogły wesprzec Tysonika aby zapewnic mu hotelik?

Posted

No to trzymam kciuki by się udało z DT. Już w takim razie lecę na wątek Nesika pytać cioteczki czy można te pieniądze uzbierane na Nesa przeznaczyć na DT na Tysona. To będzie na początek, jak już będziesz miała pewny na 100% DT to zaczniemy zbierać deklarację.

Jogurcia teraz już nie odpuścimy musimy wyprowadzić Tysona na prostą. I myślę że dobre dusze pomogą, bo tylko na DT można pomóc Tysonowi.

Posted

Odnawiam cały czas ogłoszenia Tysona. Czy numer podany w pierwszym poście jest nadal aktualny? Mogę jeszcze prosić maila?

Wrzucam go na forum drugiej bokserowej fundacji. Muszę wiedzieć, czy psy wychodzą ze schronu wykastrowane i zaczipowane?

Poproszę również o zdjęcia: [email][email protected][/email]