Telimenka Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Śliczny z niego psiak, oby szybko znalazł domek. Quote
Rudzia Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Niestety Fundacja od Bokserów nie odpisała :( Pewnie jak to zwykle bywa są zapchani Quote
Rudzia Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Tyson robi postępy:) Na razie w boksie zawiera bliższą znajomość z człowiekiem i jest super. Jutro może nam się uda zrobić zdjęcia jak się chłopczyk zachowuje. ale to dzięki jednej wolontariuszce, której serce skradł Tyson.:) Quote
keatte Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 wiecej informacji oTysonie http://www.facebook.com/home.php?sk=group_131954120220810 Quote
Rudzia Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Byłam, zapraszam do odwiedzenia profilu, Keatte tam pochwaliła Tysona z robionych postępów:):):) Quote
keatte Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Pod tym linkiem są umieszczane na bieżąco informacje o postępach Tysona. Sumiennie pracujemy i jest co raz lepiej! :) http://www.facebook.com/home.php?sk=group_131954120220810&id=132254173524138¬if_t=like Quote
Rudzia Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 jestem pod wrażeniem jak ta psina się szybko otwiera. I te jego smutne oczyska. Łapią za serducho. Quote
ookami Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Śliczny psiak :D Cieszę się że psiak się otwiera. Quote
sharka Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Póki Rudzia nie odpowie, podnosimy śliczniości :) Quote
Rudzia Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 niestety nadal w boksie. Tyson to bardzo smutny i nieszczsliwy pies. Już jego siostra i brat dawno w domu a on nadal czeka. Quote
Wala2006 Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Dodałam Tysona na ogólny wątek bokserów. Tam są ciotki od tej rasy może któraś wejdzie i zechce pomóc ;) Quote
Rudzia Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Wielkie dzięki Wala Przydałaby nam się jakaś dobra dusza od bokserów Quote
olly Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Dziewczyny, dajcie nowe foto i relację, zaktualizujemy go na stronie. Mój mail: [email protected] Podajcie mi na pw numer telefonu i maila osoby, która jest odpowiedzialna za potencjalną adopcję Tajsonka. Quote
Rudzia Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Dziś Dobra Dusza odwiedziła Tysona i wzięła go na spacer. Psiak byl przeszczęsliwy i tulił się niesamowicie do człowieka. Jest w nim wiele strachu z powodu zmknięcia w klatce ale brak agresji. Trzeba pomóc Tysonowi Niech i on ma normalne życie. Quote
Jogurcia Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 hej dziewczyny i chłopaki :) mam ful fot Tysonika tylko nie umiem tu wklejac moze ktos poda maila na ktorego mogłabym przesłac fotki i wkleiłby je za mnie? Quote
Rudzia Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Jogurcia ja też mam z tym niemało problemu Ale Ookami ma w tym wprawę i zrobi to na pewno. Już jej zdjęcia wysłałam. Sama też Tysonika widziała na tych zdjęciach i jestem nim zachwycona. Okazał się zupełnie innym psiakiem niż zza kratami. Quote
Jogurcia Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 rozmawiałam dzis z Ania u ktorej moja Niunia była na DT ma rozmawiac ze swoja kolezanka ktora mieszka pod Jarocinem byc moze bedzie mogła nam pomoc;) mam nadzieje ze w razie czego znajda sie tu dobre dusze ktore beda mogły wesprzec Tysonika aby zapewnic mu hotelik? Quote
Rudzia Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 No to trzymam kciuki by się udało z DT. Już w takim razie lecę na wątek Nesika pytać cioteczki czy można te pieniądze uzbierane na Nesa przeznaczyć na DT na Tysona. To będzie na początek, jak już będziesz miała pewny na 100% DT to zaczniemy zbierać deklarację. Jogurcia teraz już nie odpuścimy musimy wyprowadzić Tysona na prostą. I myślę że dobre dusze pomogą, bo tylko na DT można pomóc Tysonowi. Quote
Iza i Avanti Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Odnawiam cały czas ogłoszenia Tysona. Czy numer podany w pierwszym poście jest nadal aktualny? Mogę jeszcze prosić maila? Wrzucam go na forum drugiej bokserowej fundacji. Muszę wiedzieć, czy psy wychodzą ze schronu wykastrowane i zaczipowane? Poproszę również o zdjęcia: [email][email protected][/email] Quote
Recommended Posts