Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

U Adasia, hmmm generalnie bez zmian, stał się bardzo przytulaśny zaczepny, nie tylko w stosunku do mnie, zaczęła wychodzić z nim jedna wolontariuszka, ale są to sporadyczne spacery, a także doszły mnie słuchy, że niektórzy pracownicy go głaskają.... ale na oczy nie widziałam.... czasem oglądają go ludzie, pytają - no bo w końcu chłopak ma swoją urodę - ale różnie bywa.... nikt na 100% się nie zdecydował spróbować nad nim pracować.

Posted

Powiem Wam szczerze.. ja nie chce źle dla Adasia to nie jest tak, że nie chce by był w hotelu, ale...
w tej chwili finansowo nas na to nie stać, wiem, że można uzbierać deklaracje, ale potem kończy się to tak że połowa nie płaci i rosną długi... w hotelu ma kontakt z jedną, dwoma maksymalnie trzema osobami... u nas jest 10 pracowników... i wolontariusze więc przekonuje się do większej ilości ludzi, no i widząc jak się zachowuje już tak nie przeżywa pobytu u nas.. na razie upierała bym się na tym, że by był w schronisku i szukać mu domu, tutaj więcej ludzi go ogląda i można go polecić... w końcu przyjdzie ktoś kto go pokocha.. (licze na to)

Posted

Karolcia_ko5, Ty jesteś na miejscu i masz wiadomości z pierwszej ręki. Oby rzeczywiście Adaś przekonał się do ludzi i ktoś go wypatrzył, i nareszcie adoptował. To byłaby wielka strata, gdyby jego stan psychiczny powrócił do stanu sprzed hoteliku.

Posted

ADAŚ I JEGO ZMIANY!... :)
(1. Dziś gdy obca osoba zbliża się do boksu Adasia...
wydaje się że Adaś prosi aby zabrać go na spacer... robi to co zawsze zadowalało człowieka - posłusznie SIADA i czeka :))

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Piękny te ostatnie zdjęcia Adaśka.
No i tak bardzo podobnie do goldenka wyszedł. Może fundacja 'złote psy' pomogłaby znaleźć domek.