kajak Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 My również dziękujemy jeszcze raz i rozumiem,że możemy rzucić się w wir zakupów dla pieska :) Quote
margo001 Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 [quote name='kajak']My również dziękujemy jeszcze raz i rozumiem,że możemy rzucić się w wir zakupów dla pieska :) Jak najbardziej ;) Pilnie potrzebny transport Lublin-Łódź-Poznań dla naszej Sznupci :modla::modla::modla::modla: Quote
sybil Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Kolejna sznupka znalazła domek! Dużo szczęścia Szczotusi i Jej nowej Rodzinie! :multi::bigcool::klacz::Cool!: Quote
kajak Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Dziękujemy za wsparcie. Wystawimy zdjęcia na forum, jak tylko psiak będzie z nami :) Quote
kajak Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Dobrzy ludzie prosimy o wsparcie finansowe na transport dla Szczotki. Może ktoś przy okazji będzie jechał, a my dorzucimy się do paliwka :) Quote
margo001 Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 [quote name='kajak']Dobrzy ludzie prosimy o wsparcie finansowe na transport dla Szczotki. Może ktoś przy okazji będzie jechał, a my dorzucimy się do paliwka :)[/QUOTE] [CENTER]Kochani piszę gdzie tylko mogę, niestety ciężko znaleźć jakiś transport :-( Rozmawiałam z Anią, ponieważ jest to od nas 500 km w jedną stronę, niestety nie zdołamy pokryć w pełni kosztów podróży suni do DS ale jeżeli uda nam się zebrać pieniążki na paliwo to jesteśmy w stanie zawieźć sunię na miejsce osobiście ;) To nasza propozycja wyjscia z tej sytuacji, mam nadzieję że znajdzie się choć jedna dobra dusza na dogo i wspomoże naszą Sznupcię :modla::modla::modla: Ja na początek deklaruję 50 zł :lol:[/CENTER] Quote
akarsay Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='kajak']Dobrzy ludzie prosimy o wsparcie finansowe na transport dla Szczotki. Może ktoś przy okazji będzie jechał, a my dorzucimy się do paliwka :)[/QUOTE] Ja daje 50zł na paliwo Quote
kajak Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 wCZORAJ KONTAKTOWAŁAM SIĘ Z DZIEWCZYNĄ KTÓRA JEDZIE 14 Z RADOMIA KOSZT TO 120 ZŁ ,TYLKO TRZEBA DOWIEŻĆ JĄ DO RADOMIA. Quote
akarsay Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='kajak']wCZORAJ KONTAKTOWAŁAM SIĘ Z DZIEWCZYNĄ KTÓRA JEDZIE 14 Z RADOMIA KOSZT TO 120 ZŁ ,TYLKO TRZEBA DOWIEŻĆ JĄ DO RADOMIA.[/QUOTE] W takim razie ja z Agnieszką pokrywamy transport do Radomia, a wy resztę czy tak może być? Quote
kajak Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 jasne że tak....super,szkoda że tak póżno ,ale jesteśmy cierpiwe szczotka nam to wynagrodzi. Quote
elik Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Jeśli to nadal aktualne to ja dołożę do transportu 30 zł. Aguś, to te, które miałam w Twoim imieniu dodać do jakiejś bidy :) Pamiętasz ? Quote
margo001 Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 [quote name='elik']Jeśli to nadal aktualne to ja dołożę do transportu 30 zł. Aguś, to te, które miałam w Twoim imieniu dodać do jakiejś bidy :) Pamiętasz ?[/QUOTE] Eluś pamiętam, jak nas bardzo przypili to będę zmuszona prosić ale jak narazie nie trzeba ;) Quote
kajak Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 hej dziewczyny jak będę mogła wspomóc jakąś psinkę to jestem chętna,tylko dajcie znać. Quote
elik Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 I co z transportem, kiedy sznupcia pojedzie ? A może juz wiadomo, tylko przegapiłam ? Quote
margo001 Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 [quote name='elik']I co z transportem, kiedy sznupcia pojedzie ? A może juz wiadomo, tylko przegapiłam ?[/QUOTE] Prawdopodobnie Sznupcia wyruszy w sobotę :lol: Quote
elik Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='margo001']Prawdopodobnie Sznupcia wyruszy w sobotę :lol:[/QUOTE] To jeszcze całe pięć dni czekania przed nią. To dobrze, czy źle :) Quote
margo001 Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 [quote name='elik']To jeszcze całe pięć dni czekania przed nią. To dobrze, czy źle :)[/QUOTE] To zależy dla kogo, Ania zadowolona że jeszcze może się sznupcią nacieszyć, a kajak nie może się doczekać kiedy wreszcie będzie u niej :evil_lol: A tak wogóle wyjazd ustalony, w sobotę raniutko Sznupcia wyrusza w drogę do DS, po południu utuli ją w swych ramionach nowa mamusia czyli kajak :multi: Quote
akarsay Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Już wszystko przygotowane do wyjazdu. Zawsze jest to smutna i radosna zarazem chwila. Smutna bo członek naszej rodziny (tymczasowy), którego już pokochaliśmy jak swojego, idzie do DS. Radosna bo kolejnemu pieskowi odmieniliśmy życie, no i znów będzie taka możliwość gdy się zwolni miejsce po Szczotce... Quote
elik Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 [quote name='akarsay']...Zawsze jest to smutna i radosna zarazem chwila. Smutna bo członek naszej rodziny (tymczasowy), którego już pokochaliśmy jak swojego, idzie do DS. Radosna bo kolejnemu pieskowi odmieniliśmy życie, no i znów będzie taka możliwość gdy się zwolni miejsce po Szczotce...[/QUOTE] Wiem coś na ten temat. Niedawno pożegnałam moje dwie tymczasowiczki - maleńkie siostry z popowodziowych terenów. Płaczę po nich do dziś :placz: Ja nie nadaję się na DT. A cieszę sie bardzo, że śliczna sznupeczka będzie miała kochający DS. Wszystkiego i samego dobrego dla sznupki i jej przyszłej Opiekunki :loveu: Quote
akarsay Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Dziś dzwoniła w sprawie adopcji Szczoty kolejna osoba, tym razem z Londynu... tam nie ma podobno bezpańskich psów. Oczywiście musiałam odmówić bo w sobotę pierwszy dzień nowego życia Sznupci. Nie mniej jednak obiecała, że zadzwoni w przyszłym tygodniu bo nic nie jest przesądzone i że liczy na cud bo się zakochała w tym pyszczku! Kajak pieniążki na transport Szczoty jeszcze nie doszły, czy są jakieś problemy? Quote
kajak Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 pieniążki już powinny być na koncie,przepraszam że tak póżno -napisałam powód na gg-oczywiście dorzucę sie dla studentki za fatygę :) Czekamy na ten dzień z utęsknieniem . Quote
akarsay Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Wszystko jest już ok. Pieniądze doszły. Jutro wielki dzień dla Szczoty :) Quote
kajak Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Dla nas też,to przecież nowy członek w rodzinie ;), nawet obiadek juz dzisiaj ugotowałam dla Szczotki. Quote
margo001 Posted May 13, 2011 Author Posted May 13, 2011 kajak napisał(a):Dla nas też,to przecież nowy członek w rodzinie ;), nawet obiadek juz dzisiaj ugotowałam dla Szczotki. To dobrze, bo nie kazałam nic dawać na drogę co by nie było niespodzianek ;) jesteśmy umówione po 7 rano na PKP w Lublinie...niestety Kasia która bezinterysownie zgodziła się zawieźć Sznupcię, będzie musiała wrócić PKS i to się nazywa pświęcenie.....Kasiu dziękujemy Ci bardzo za pomoc :loveu: Quote
Recommended Posts