Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale do mnie to już tylko 30 minut i domek, las, łąka, cisza, spokój i Pajda - śliczna koleżanka.
Jeśli Ludko mogłabyś przyjechać wczesniejszym pociągiem, jeśli widzisz taką możliwość, to byłoby dużo łatwiej i psinka krócej w drodze.

• Replies 318
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='pajda']Ale do mnie to już tylko 30 minut i domek, las, łąka, cisza, spokój i Pajda - śliczna koleżanka.
Jeśli Ludko mogłabyś przyjechać wczesniejszym pociągiem, jeśli widzisz taką możliwość, to byłoby dużo łatwiej i psinka krócej w drodze.[/QUOTE]

Jak masz takie super warunki to zaadoptuj jeszcze mnie ;)
Pajda , na pewno u Ciebie będzie miał zdecydowanie lepsze warunki niż w schronie , przede wszystkim dlatego że będzie miał swojego człowieka do przytulania :) , tylko trońkę sie boimy jak nasz maluszek zniesie te wszystkie przemieszczenia . Oby się wszystko sprawnie ułożyło :)

Posted

Piesiu, serdecznie Ciebie zapraszam, zrobimy ognisko i pieczonkę:)
Podróż przed maleństwem męcząca, ale wypocznie i nabierze u mnie ciałka - mam nadzieję.
Przytulać i miętusić go też będę nie tylko ja.
Ludko, jeśli możesz wcześniej to super, na miejsce dotarłby nie tak po nocy.

Posted

[quote name='pajda']Piesiu, serdecznie Ciebie zapraszam, zrobimy ognisko i pieczonkę:)
Podróż przed maleństwem męcząca, ale wypocznie i nabierze u mnie ciałka - mam nadzieję.
Przytulać i miętusić go też będę nie tylko ja.
Ludko, jeśli możesz wcześniej to super, na miejsce dotarłby nie tak po nocy.[/QUOTE]

dziękuję , ale ja mam cztery dzikie głupolinki ;) , z którymi ciężko wybrać się w podróż i w gości , ale jak kiedyś załatwię do nich nianię to kto wie :):):)
Dziewczyny , wielkie dzięki za wszystko :)

Posted

Wyadoptowałam go na telefon ;) , bo osobiście po niego nie byłam , przywiozła mi go Aga niedawno . Taki smutasek jest i chudzinka . Czy on od początku taki był , czy tak biedaczek zmarniał w schronie ? Napił się i trońkę zjadł ,ale jakoś szczególnie się na jedzenie nie rzucił . siedzi teraz biedaczek niestety w łazience , bo boje się , żeby go moje głupole nie zjadły ;).

Posted

Dziewczyny, jesli to mozliwe, pozostanmy przy pociagu 18.25 z Poznania - 21.10 w Wawie na Centralnym. Rano nie moge pojechac, a pozniej przyspieszanie nic nie da. Czas podrozy psiaka taki sam. Zeby pojechal poltorej godziny wczesniej, ja bym musiala wyjechac 3 godziny wczesniej z wawy i tluc sie 4 godziny pospiesznym do Poznania. Nie ma sensu, i tak spedze 6 godzin w pociagu prawie ciurkiem. To jak sie umawiamy? W Poznaniu proponuje na Zachodnim w budynku. :)

Posted

Wczesniej nie trzeba ;) Zadzwonie z pociagu i sie umowimy na peronie lub przy schodach do hali glownej.
To czekamy jeszcze na potwierdzienie Piesi. :)

Posted

Właśnie wróciłam z Kierownikiem ze spacerku :) . Fajniutki jest , taki grzeczny i spokojny , choć trochę się martwię czy nie za bardzo , czy mu coś więcej nie dolega . Taki przytulaczek jest :). Malutko trochę je :( .
Mi godziny pasują :) , o której mam być , żebyśmy na spokojnie pogadały ? Ludka , ile mam Ci , pieniędzy przygotować za transport ?
Pajda , a my potem na bieżąco będziemy się dogadywać co do kosztów leczenia u Ciebie , wizyt u weta , szczepień itp :)

Posted

O wszystkim będę pisała na bieżąco.
Jestem dobrej myśli, może ten smutek i brak apetytu minie, kiedy malutki poczuje, że jest w domu, kochany.

Posted

[quote name='pajda']O wszystkim będę pisała na bieżąco.
Jestem dobrej myśli, może ten smutek i brak apetytu minie, kiedy malutki poczuje, że jest w domu, kochany.[/QUOTE]

Tak mi się wydaje , nie pamiętam dokładnie , ale Skubi jak do mnie przyszedł w zdecydowanie gorszym stanie , to chyba też dużo spał i był taki spokojniejszy .
Naprawdę jest fajniutki i chyba reaguje na swoje schroniskowe imię ;) , bo tak go wołałam .
Jutro nie będę miała czasu wchodzić na dogo , może troszkę rano , przy porannej kawie , więc będziemy w kontakcie telefonicznym :)

Posted

Piesia, umowmy sie ok. 18 na Zachodnim. Wczesniej jakis spacerek, zeby psinek zalatwil swoje potrzeby, i moze nie karm przed drogą. 50 zl na bilet psa i moje miejscowki. Kupie podklady zamiast kocyka, beda pewniejsze. Zastanawiam sie nad kontenerkiem, moze wziac dla pozoru, mysle o tych szczepieniach ;)
Ile psinek moze wazyc?

Posted

Podkłady mogę Ci przywieźć , bo mam , używam dla mojej królinki po chorobie . Podkłady seni , 60 na 60 , takie mogą być ?
Nie mam pojęcia ile on może ważyć , nie mam niestety wagi w domu żeby go zważyć .
Spokojny jest i nie powinnaś mieć z nim problemu , tylko trochę śmierduszek , wiadomo jak wszystkie schroniskowe , kurcze , to może trochę przeszkadzać ludziom. Nie wiem czy powinnysmy go teraz kąpać , mogę ewentualnie przetrzeć go ściereczkami dla dzieci .

Posted

Podklady sie przydadza na droge, jak masz. Chyba nie kąp juz, jesli tylko troche smierdziuszek, to damy rade.
Ja powinnam byc w Poznaniu z kwadrans przed 18, to sie zdzwonimy.