Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[url]http://global.images10.fotosik.pl/90/460dbacd457d8148.jpg[/url]
Ale piękna sunia :loveu: Tylko pozazdrościć tak zadbanego psiaka, nie mogę się na nią napatrzeć :loveu:

Posted

dziękujemy za kciuki, pomogły:multi: potworzysko zakończyło Ml.Ch.Pl, ocena doskonała, lokata I/III, Młodzieżowy Zwycięzca Polski 2011 i kwalifikacja na Crufts 2012:multi::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: nie spodziewałam się :) a z cieczka super, zauważył tylko jeden pies, ale nie był natarczywy, mimo, że byłysmy na hali koło ringu ;) dopiero gdy wyszliśmy z pawilonu, "napadł" na Lexie seter ;) oprócz tego wszystko super, jak sie obrobimy ze zdjęciami to powstawiam, pewnie jeszcze dziś :)

Posted

[quote name='Asiaczek']No,widzisz! Mówiłam, aby jechać i że będzie dobrze:)
Ciotka Asiaczkowa czasamima rację;)

Gratulacje i uściskidlaWas!

pzdr.[/QUOTE]

dziękuję Ciociu Asiaczku, miałaś rację :) dobrze, że posłuchałam wszystkich, tylko nie siebie i mężą :)

Posted

[quote name='AgataP']dziękujemy za kciuki, pomogły:multi: potworzysko zakończyło Ml.Ch.Pl, ocena doskonała, lokata I/III, Młodzieżowy Zwycięzca Polski 2011 i kwalifikacja na Crufts 2012:multi::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: nie spodziewałam się :) a z cieczka super, zauważył tylko jeden pies, ale nie był natarczywy, mimo, że byłysmy na hali koło ringu ;) dopiero gdy wyszliśmy z pawilonu, "napadł" na Lexie seter ;) oprócz tego wszystko super, jak sie obrobimy ze zdjęciami to powstawiam, pewnie jeszcze dziś :)[/QUOTE]

Super! Gigantyczne gratulacje! :multi:

PS W jakim wieku jest Lexie?

Posted

[quote name='AgataP']Lex była zaraz po psach championach ;) mamy kilka zdjęć ale oświetlenie w halach było tak marne, że mało co jest ostre[/QUOTE]

Aach. Zapomniałam, że mała jest suczką. A że sie śpieszyłam to nie dokończyłam oglądać nawet psów championów. :(

Posted

dokładnie te oświetlenie straszne było... a tylu ludzi z seterami widziałam, że w oczach miałam rudo :D
ale Was nie wiedziałam :( a szkoda... w sumie jakoś specjalnie nie szukałam Was bo się wahaliście.... hmm może następnym razem :)

ogromne gratki :)

Posted

Lexie jak zwykle śliczna:loveu:
Serdecznie gratuluję takich wspaniałych wyników na wystawie:multi:
Jest się czym chwalić:p
[url]http://images10.fotosik.pl/90/4724ae638451979e.jpg[/url] cudne:lol:

Posted

ogromnie dziękujemy za wszystkie gratulacje :) teraz na wystawę wybieramy się dopiero do Bydgoszczy na walentynkową i nocną, ale to już w klasie pośredniej ;) zdjęcia pewnie będę miała czas wstawić dopiero w weekend, bo ostatnio cierpię na brak czasu... po pracy z Lexie na spacer, potem do domu coś zjeść, zrobić obiad na następny dzień, zakupy, ogarnąć dom, znów spacer, chwila przy kompie i spać ;) i 2 razy w tyg muszę znaleźć jeszcze czas na kurs komputerowy przez 4 godziny:diabloti:

Fredzia - mogłaś zagadać!! to byłam ja, kojarzę Was ;) taka okazja była :eviltong:

Posted

A ja was widziałąm :)
wielkie gratulki dla Lex!
My też w bydgoszczy będziemy w pośredniej :)
A jesczze mam spostrzeżenie-czarne podpalane sweterki są chyba mniejsze i lżejszej budowy, prawda?