AgataP Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 Zaciski proszę na jutro, dziś nas nie było ;) Młoda wykapana, pachnaca i mięciutka, nic tylko przytulać:loveu: Quote
Ewa&Duffel Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Świetne jesienne zdjęcia, fajna kolorystyka i genialne miny Lexie ! :loveu: I jak dziś poszło ? Quote
vege* Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 [url]http://global.images10.fotosik.pl/90/460dbacd457d8148.jpg[/url] Ale piękna sunia :loveu: Tylko pozazdrościć tak zadbanego psiaka, nie mogę się na nią napatrzeć :loveu: Quote
AgataP Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 dziękujemy za kciuki, pomogły:multi: potworzysko zakończyło Ml.Ch.Pl, ocena doskonała, lokata I/III, Młodzieżowy Zwycięzca Polski 2011 i kwalifikacja na Crufts 2012:multi::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: nie spodziewałam się :) a z cieczka super, zauważył tylko jeden pies, ale nie był natarczywy, mimo, że byłysmy na hali koło ringu ;) dopiero gdy wyszliśmy z pawilonu, "napadł" na Lexie seter ;) oprócz tego wszystko super, jak sie obrobimy ze zdjęciami to powstawiam, pewnie jeszcze dziś :) Quote
Asiaczek Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 No,widzisz! Mówiłam, aby jechać i że będzie dobrze:) Ciotka Asiaczkowa czasamima rację;) Gratulacje i uściskidlaWas! pzdr. Quote
AgataP Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 [quote name='Asiaczek']No,widzisz! Mówiłam, aby jechać i że będzie dobrze:) Ciotka Asiaczkowa czasamima rację;) Gratulacje i uściskidlaWas! pzdr.[/QUOTE] dziękuję Ciociu Asiaczku, miałaś rację :) dobrze, że posłuchałam wszystkich, tylko nie siebie i mężą :) Quote
Misia&Ruby Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 [quote name='AgataP']dziękujemy za kciuki, pomogły:multi: potworzysko zakończyło Ml.Ch.Pl, ocena doskonała, lokata I/III, Młodzieżowy Zwycięzca Polski 2011 i kwalifikacja na Crufts 2012:multi::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: nie spodziewałam się :) a z cieczka super, zauważył tylko jeden pies, ale nie był natarczywy, mimo, że byłysmy na hali koło ringu ;) dopiero gdy wyszliśmy z pawilonu, "napadł" na Lexie seter ;) oprócz tego wszystko super, jak sie obrobimy ze zdjęciami to powstawiam, pewnie jeszcze dziś :)[/QUOTE] Super! Gigantyczne gratulacje! :multi: PS W jakim wieku jest Lexie? Quote
AgataP Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 dzięki:) Lex w przyszłą niedzielę kończy roczek :) Quote
Asiaczek Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 [quote name='AgataP']dziękuję Ciociu Asiaczku, miałaś rację :) dobrze, że posłuchałam wszystkich, tylko nie siebie i mężą :)[/QUOTE] Hahaha... pzdr. Quote
darii_iia Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Gratulacje. ! :) Byłam u seterów ale przyszłam dopiero na psy, championy. A szkoda, zrobiłabym Wam fotki. ;) Quote
AgataP Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 Lex była zaraz po psach championach ;) mamy kilka zdjęć ale oświetlenie w halach było tak marne, że mało co jest ostre Quote
Ewa&Duffel Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Ogromne gratulacje !!! Poszalała panienka ;) Quote
darii_iia Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 [quote name='AgataP']Lex była zaraz po psach championach ;) mamy kilka zdjęć ale oświetlenie w halach było tak marne, że mało co jest ostre[/QUOTE] Aach. Zapomniałam, że mała jest suczką. A że sie śpieszyłam to nie dokończyłam oglądać nawet psów championów. :( Quote
Fides79 Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 gratuluje sukcesu w Poznaniu, super ze tak dobrze Wam poszło i że cieczka nie okazała sie tak bardzo kłopotliwa:lol: z niecierpliwoscia czekam na zdjęcia Quote
szysz Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Gratulacje :) A nie mówiłam, żeby jechać ;P Takie tytuły by Wam przepadły :) Quote
kalyna Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 dokładnie te oświetlenie straszne było... a tylu ludzi z seterami widziałam, że w oczach miałam rudo :D ale Was nie wiedziałam :( a szkoda... w sumie jakoś specjalnie nie szukałam Was bo się wahaliście.... hmm może następnym razem :) ogromne gratki :) Quote
#Etna# Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Lexie jak zwykle śliczna:loveu: Serdecznie gratuluję takich wspaniałych wyników na wystawie:multi: Jest się czym chwalić:p [url]http://images10.fotosik.pl/90/4724ae638451979e.jpg[/url] cudne:lol: Quote
FredziaFredzia Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Ja was chyba mijałam między pawilonami, szłam z Erisem i chłopakiem. Palisz? ;) Quote
AgataP Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 ogromnie dziękujemy za wszystkie gratulacje :) teraz na wystawę wybieramy się dopiero do Bydgoszczy na walentynkową i nocną, ale to już w klasie pośredniej ;) zdjęcia pewnie będę miała czas wstawić dopiero w weekend, bo ostatnio cierpię na brak czasu... po pracy z Lexie na spacer, potem do domu coś zjeść, zrobić obiad na następny dzień, zakupy, ogarnąć dom, znów spacer, chwila przy kompie i spać ;) i 2 razy w tyg muszę znaleźć jeszcze czas na kurs komputerowy przez 4 godziny:diabloti: Fredzia - mogłaś zagadać!! to byłam ja, kojarzę Was ;) taka okazja była :eviltong: Quote
marcelinka371 Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 [quote name='Casablanca']Niesamowite fotki ;) Lexington wspaniały! Ma bardzo ładną sierść. Czym karmiona? :)[/QUOTE] Popieram Cię ma przepiękną sierść :) Quote
FredziaFredzia Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Kurcze, no nie bylam pewna! ;) My chyba tez na Bydgoszcz sie wybierzemy, ale to nic jeszcze nie wiadomo. Quote
Maalwi Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 A ja was widziałąm :) wielkie gratulki dla Lex! My też w bydgoszczy będziemy w pośredniej :) A jesczze mam spostrzeżenie-czarne podpalane sweterki są chyba mniejsze i lżejszej budowy, prawda? Quote
Darianna Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 gordony? niekoniecznie :) wszystko zależy od linii hodowlanej, wieku, itp :) wręcz bym powiedziała, że z założenia i wzorca gordony powinny być mocniejsze :) Quote
Recommended Posts