andegawenka Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Nie w pracy siedzimy tylko nazywamy ja tak w pracy. Ale wolamy ja normalnie= ksenia.kseniutka i przychodzi ...czasami....do naszej jadalni sluzbowej;-) Quote
RUDA ZUZIA Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 [quote name='andegawenka']Nie w pracy siedzimy tylko nazywamy ja tak w pracy. Ale wolamy ja normalnie= ksenia.kseniutka i przychodzi ...czasami....do naszej jadalni sluzbowej;-)[/QUOTE] Aaaa:splat:Żle Ciebie zrozumiałam,myślałam,że musiałaś dłużej zostać i poszłaś po nią;) Do jadalni to wiadomo:sabber:pierwsza w kolejce:evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 Ninuś świetna ta Twoja mała :loveu: Jak Wam się żyje ? Jak życie ponownie z psem? Prawda, że lepiej niż samemu :loveu: Super, że możesz ją brać do pracy :) A co do balkonu Zuziu to wiem - mamy tą samą chorobę :evil_lol: Widziałabyś jak G pomykał z siateczką dookoła ogródka :D nie wspomnę o płotku tarasowym :D Quote
andegawenka Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 Żeby jeszcze wiecej było radości w Niutce, ale ona sie cieszy tylko na jedzonko i gdy wchodze do mieszkania ....Planujemy nieśmiało wyjazd na urlop, tylko nie wiem bo to moze byc za dużo tych nowości jak na takie małe stworzonko.Musimy to przemyśleć jeszcze ;) Quote
Gosiapk Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 [quote name='Chiquita&DeeDee']Ninuś świetna ta Twoja mała :loveu: Jak Wam się żyje ? Jak życie ponownie z psem? Prawda, że lepiej niż samemu :loveu: Super, że możesz ją brać do pracy :) A co do balkonu Zuziu to wiem - mamy tą samą chorobę :evil_lol: Widziałabyś jak G pomykał z siateczką dookoła ogródka :D nie wspomnę o płotku tarasowym :D[/QUOTE] A co ze schodkami do łóżka? :mad: Quote
RUDA ZUZIA Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 [quote name='Chiquita&DeeDee']Ninuś świetna ta Twoja mała :loveu: Jak Wam się żyje ? Jak życie ponownie z psem? Prawda, że lepiej niż samemu :loveu: Super, że możesz ją brać do pracy :) A co do balkonu Zuziu to wiem - mamy tą samą chorobę :evil_lol: Widziałabyś jak G pomykał z siateczką dookoła ogródka :D nie wspomnę o płotku tarasowym :D Rączo pomykał pod twoim wymownym wzrokiem:D [quote name='andegawenka']Żeby jeszcze wiecej było radości w Niutce, ale ona sie cieszy tylko na jedzonko i gdy wchodze do mieszkania ....Planujemy nieśmiało wyjazd na urlop, tylko nie wiem bo to moze byc za dużo tych nowości jak na takie małe stworzonko.Musimy to przemyśleć jeszcze ;) Jedźcie,to Wam dobrze zrobi a Niutce przydadzą się nowe bodźce:lol: [quote name='Gosiapk']A co ze schodkami do łóżka? :mad: Ha Gosiu,jak mi się uda nakręcić filmik to zobaczysz co ona potrafi a łóżko to dla niej pryszcz:D Troszkę wczorajszych zdjęć.Pciółka ma nowe łupy i strasznie się z nich cieszy. Jak dziecko patrzy z pożądaniem na każdą nową zabawkę a jak dostanie w swoje ząbki to już nie odda. Szczególnie te zabawki co wydają dźwięki są najfajniejsze:lol: Wiewiórka w dziupli Mam też filmik mrożący krew w żyłach ale to nie dzisiaj:D Quote
andegawenka Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 Mówiłam ze to wiewiór a nie pszczoła. Można dostać "czegoś" na jej punkcie, ona ma taki madry pynio :loveu: http://img89.imageshack.us/img89/3556/cmd1.jpg Nie wiem jak z tym wyjazdem, bo koszt takiego domku jest duzy. Osrodek PKP zlikwidowali , nie ma konkurenci tylko "agro" więc biją ceny no i Niutki mi troche szkoda. Ona ma taką nieszczesliwą minką gdy zabieram ją do pracy. Quote
andegawenka Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 [quote name='Gosiapk']Ale tej wiewiórce ogon wyliniał ;)[/QUOTE] To nowa odmiana....uszlachetniona:p Quote
Gosiapk Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 [quote name='andegawenka']To nowa odmiana....uszlachetniona:p[/QUOTE] A!!! To nowość, dlatego nie wiedziałam :) Quote
dorcia44 Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 Pszczółka powalająca ,jak zwykle :p Zmykam z dogo ,to co robiłam robić będę ,jak by ktoś chciał mnie znaleźć to jestem na miau ,ew. e maile. Odnoszę wrażenie że cokolwiek ostatnio zrobię jest źle ,nie tak ,gubię się w tym ,a że psychicznie to ja tego no trochę nie teges więc odpuszczam sobie . Psiaki będą do adopcji jak by ktoś chciał . Pozdrawiam wszystkich serdecznie ,moje byłe tymczasy ściiiiiiiiiiiiskam bardzo mocno . Quote
Gosiapk Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 Czy Pcioła została uratowana przez Ciebie Dorciu? A potem adoptowana przez Zuzie? :) Szkoda, że nie planujesz być więcej na dogo :( Jest tu grupa ludzi, która uwielbia robić zamieszanie i kłócić się. Niewiele sami robią dla psiaków, za to gęby pełne frazesów i 'dobrych rad' :shake: Quote
andegawenka Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='Gosiapk']Czy Pcioła została uratowana przez Ciebie Dorciu? A potem adoptowana przez Zuzie? :) Szkoda, że nie planujesz być więcej na dogo :( Jest tu grupa ludzi, która uwielbia robić zamieszanie i kłócić się. Niewiele sami robią dla psiaków, za to gęby pełne frazesów i 'dobrych rad' :shake:[/QUOTE] Gosiu dobrze prawisz;) tylko to ja jestem tą grupą ludzi, wprawdzie nie znoszę zamieszania i kłótni, ale fakt, niewiele robię dla psiaków. Z frazesami to nie wiem a dobrych rad chyba też nie udzielam....tak mi się przynajmniej wydaje. Dorcia nie musi odchodzić bo ja to zrobię na razie z tego watku bo mam na dogo dwa psy zupełnie nieadopcyjne:roll: więc jestem jak przy budzie na łańcuszku:roll:. Quote
RUDA ZUZIA Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 (edited) Nie miałam powiadomień i niedawno zajrzałam......... Smutno mi i przykro,że tak się kończy wątek Pciołowy................ Było mi bardzo miło gościć Was u mojej Pciółki,która zawsze będzie dla mnie najważniejsza. Nie umiem znaleźć ikonki,która wyraża moje uczucia,po prostu zwyczajnie po ludzku się popłakałam. http://img706.imageshack.us/img706/9628/bbeyavrmugtgepficwozbe.mp4 Edited July 30, 2013 by RUDA ZUZIA Quote
Gosiapk Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 Dlaczego 'kończy' wątek? Ja tu zostaje! :stop: Ja bez zdjęć Pcioły i jej fluidów żyć nie mogę :loveu: Dobranoc Pciółeczko. Quote
dorcia44 Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 RudaZuzo jeżeli sprawiłam ci przykrość ,bardzo cię przepraszam ,nie taki był mój zamiar :-(:oops: jak zauważyłyście ja i tak bardzo malutko bywam na dogo ,nie ogarniam wszystkiego . Mam w domu koci sajgon ,czekam na koilejna maleństwa bez oczu...poświęcam więc cały wolny czas swoim popierdółką ,a przede wszystkim tym którym mogę pomóc . Lenka ma usunięte oba oczka ,uczymy się żyć w ciemności . Trzęsę się o nią bardzo . Nie czuję się też najlepiej ,pogoda jest jaka jest ,a moja astma na taką pogodę budzi w sobie potwora. To że w jakiś sposób nie umiałyśmy się porozumieć z Niną nie świadczy o tym że ma porzucać temat pscioły ,ukochanej ,maleńkiej żabki za którą zawsze ci będę wdzięczna . Ja odchodze ,bo i tak nie wyrabiam czasowo . Oczywiście podczytywac będe ,konta również nie likwiduje . Ruda Zuza ,jeszcze raz bardzo ale to bardzo cię przeprasza, wszystkich przepraszam że narobiłam tyle bałaganu i zamieszania ,nie było to zamierzone i strasznie mi z tym źle. Quote
Gosiapk Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 (edited) Pcioła, zrób swoje psiowe wielkie gały a la kot ze Shreka i powiedz Mamci Zuzi, że ja tu murem jako ten Rejtan będę siedziała, rozerwę koszulę i nie pozwolę jej odejść!!! Edited August 22, 2013 by Gosiapk Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 Co tu się dziewczyny porobiło? :roll: Quote
Gosiapk Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 Ciekawe co u Pcioły :hmmmm: może niedługo wróci z działeczki :) Quote
andegawenka Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Chiquita&DeeDee napisał(a):Co tu się dziewczyny porobiło? :roll: Chyba nic się nie porobiło może tylko to że pojawiło się na tym watku o dwa posty (czytaj spamy) za dużo , bo ani Hania w tej rozmowie meilowej miedzy Dorcią a mną nie uczestniczyła ani tym bardziej Pcioła.:niewiem: Quote
RUDA ZUZIA Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 Witajcie dziewczynki:lol: Wracamy i wysyłam do Was fluidy Pciołowe To prawda,Pciółka nic tu nie zawiniła. Gosiu,fluidy leciały cały czas nawet jak nas tu nie było. A Pcioła "spojrzała na mnie swymi wielkimi psiowymi gałami":evil_lol: i powiedziała tak:Mamciu,nie możemy tak cioci Gosi zostawić z tą rozdartą koszulą bo jesień niedługo będzie i się nam przeziębi":lol: Ninuś mam nadzieję,że wrócisz do Pciółki:fadein: Nasza gwiazdeczka ma się dobrze.Na szczęście w tym roku nie spotkały nas żadne złe przygody ,takie jak spotkanie z ropuchą i tym podobne.Tfu tfu.Jeszcze nie koniec lata mam nadzieję. A teraz trochę zdjęć Pciołowych z tymi galiskami cudnymi.Jak zwykle mam problem z wybraniem najładniejszego więc będzie kilka. Quote
RUDA ZUZIA Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 A tak wyglądają nasze spacery.Nasze osiedlowe dzieci już wiedzą,że trzeba ukucnąć i spokojnie wyciągnąć rączkę. Jak widać,Pcioła nie jest nimi zainteresowana.Preferuje chłopców a raczej młodych mężczyzn w wieku moich synów i Takich chłopców jak mój wnuczek.Wielbicielki są niepocieszone. Quote
Gosiapk Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 Zuzia wróciła z działeczki!!!!!!!!!!!! Pcioła, dobra robota Quote
dorcia44 Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 nareszcie :multi: a ja szukam domku dla Toro z chiszpańskiego znaczy Byk :p malutki ,drobniutki tylko w barach szeroki stąd nazwa ;) nie je nie pije więc dopajam strzykawką ,świetnie ożywa na ogródku ,szaleje z dziewuchami . pilnie poszukiwany dt lub ds . mój tel. 501014862 Quote
Recommended Posts