Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='eria']łysi to w ogóle naszych kudłatych problemów nie rozumieją !!! :cool1: dredy dreadmi - nie wspominając o śniegu klejącym się do łap... :cool1:[/quote][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:łysi pierwszego osobistego piesa to spanielkę mieli i wiedzą co to kołtuny , obcinanie łap:evil_lol:, czesania .....o klejącym sniegu nie wspomnę:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i doświadczeni kolejne piesy mają łyse:p[/I][/B]

Posted

cześć kudłate Zuzole, łyse Imbirki wpadły się przywitać:evil_lol:
[IMG]http://i87.photobucket.com/albums/k135/zuza73/BB9.jpg[/IMG]
fotka bowska:evil_lol: Tosia ma tu minę zwycięzcy:evil_lol:;)

Posted

[COLOR=Navy][I][B]Dobry wieczor kochaniutkie ;-) jestem padnieta ide spac .narobiłam sie dzisiaj jak dziki osioł ;-) czy dziki osioł pracuje ????? pewnie nie .Jutro na caluski dzionek do tych moich łozarciuchów ;-) .....
Do zobaczenia w poniedziałek ..... odwiedze Was w miedzyczasie ;-)
Buziaczki
[/B][/I][/COLOR]

Posted

[CENTER][I][U][B][COLOR=Blue]Kochana Zuziu!

[/COLOR][/B][/U][/I][/CENTER]
[COLOR=Blue]Cos mi sie coraz bardziej cki za Toba! Coraz bardziej. Ale moze sie zobaczymy w Wanlentynki? To zalezy czy moja Pani - Babcia pojedzie,bo jutro przyjedzie i nie wiem tylko na jak dlugo. A przecie z nie wypada od razu ja do autobusu wsadzic, nie? No bo jestem kurkuralny. A moze Ja tak troche poobgryzac? Ale Ona ma Skotiego i psa sie nie boi. Chociaz jak bylem malutki i mnie zobaczyla pierwszy raz, to chcialam mnie poglaskac, a ja warknalem - tak wiesz - zeby Ja przestaszyc. No i chyba sie mnie zlekla ...Ale wiedzialem, ze nie moze sie mnie bac, bo Ona zawsze dobre rzeczy przywozi, i "gupi" bym byl, zebym bym na Nia wsciekly, bo by mi nie dawala tych pysznosci...
Potem mam jechac na wiesie, ale mysle, ze Ty mnie tam odwiedzisz...
Co u mnie? Hmm - nic nowego. Wpadlem w czwartek w rzepy - jejus - dwie godziny Darek mnie czesal, no dobrze,nie dwie a poltorej... A potem mialem wypadek! Fajnie bylo. Darek tak walnal, jak jechalem po Jole. Nic a nic sie nie balem, tylko potem mi zimno bylo, bo trzeba bylo na "uła - uła" czekac. Fajnie bylo - bo nie dosc, ze "uła - uła", co uwielbiam, to jeszcze blyskali na niebiesko! No to chyba tyle - odpisz! Twoj Gutek.:loveu:
[IMG]http://img204.imageshack.us/img204/1192/dsc06688fk1.jpg[/IMG]
[/COLOR]

Posted

[B][I]Faktycznie zaraz 2-setka będzie, to my już na tą [SIZE=4][COLOR=red]200[/COLOR][/SIZE], bo potem to się możemy na imprezę nie załapać:evil_lol: [/I][/B]
[B][/B]
:smilecol: :lilangel: :iloveyou: :klacz: :klacz: :klacz: :cool2: :ylsuper: :sweetCyb: :Cool!: :cunao: :pepsi: :knajpa: :popcorn: :drink1: :beerchug: :drinka: :beerchug: :chlup: :drinking: :drink1: :laola: :bigcool:

Posted

[COLOR=Blue]No i teraz moge pic - 2000 poscik na 200stronce!!![/COLOR]!:BIG::drinking::laola: [COLOR=Blue]GRATULACJE!!! Wlascicielki nie ma - ciezko pracuje! A my tu chlejemy!!!
[/COLOR]