sota36 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 majoka napisał(a):Prostowac i malowac hehehe ijeszcze malowac? No nie wiem, nie wiem, ja tam nie mam nic przeciwko "kochajacym inaczej" - wszystko to norma, ale ludzie do tego nie przywykli. A to ze ten pan pokazuje sie z kobieta o niczym nie swiadczy, tym bardziej, ze Kopernik tez byla baba!!! Jezu- jakie ja tu *******y napisalam!!! Quote
Kate I Luka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Hej Zuzolki... Widzę że u Was też Rubikomania... Moi rodzce też byli, w trakcie koncertu mama dzowniła, żebym posłuchała :p Oczarowani na maxa, też w szoku że na żywo to jest coś... No i już na marzec też się piszą... Buziaki Quote
zuzolandia Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Witojcie kobitki jam rozmarzona i owszem ...ale pracowac trzeba ;-)...siedziałąm dzis caluski dzionek w robocie ... Odwiedzili mnie ERIA I JOLCIA Z MOIM ZIECIUNIEM GUTKIEM ORAZ DARECKIM ;-)...Jak ja sie cieszyłam ;-) posiedzielim popilim pogadalim posmialim no i czas superancko mi upłynał .....z małymi przerwami ....musiałam isc naloc pifffooo .....choc musze przyznac ze klientela dosc wyszkolona grzecznie czekała az podejde ....i lecieli hurtem do lady eheheh Buziaczki Quote
Alicja Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='zuzolandia']Witojcie kobitki jam rozmarzona i owszem ...ale pracowac trzeba ;-)...siedziałąm dzis caluski dzionek w robocie ... Odwiedzili mnie ERIA I JOLCIA Z MOIM ZIECIUNIEM GUTKIEM ORAZ DARECKIM ;-)...Jak ja sie cieszyłam ;-) posiedzielim popilim pogadalim posmialim no i czas superancko mi upłynał .....z małymi przerwami ....musiałam isc naloc pifffooo .....choc musze przyznac ze klientela dosc wyszkolona grzecznie czekała az podejde ....i lecieli hurtem do lady eheheh Buziaczki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:klientele se wyszkoliłas ;) Quote
anushka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='zuzolandia'][SIZE=5]przekroczyłam Rubikon :loveu::loveu: ja też...:placz: bo przez Rubikon utknęliśmy w korku do ronda :placz: :placz: :placz: i o mało co nie zdązylibyśmy do kina :eviltong: a że Peter ma smykałkę do muzyki to ma wybaczone :cool3: bo w kinie leciały reklamy hahaha.. aha Zuzia wielkie dzzięki za przekazanie info do Terdka :loveu: ,no i fajnie se szkolisz klientelę :cool3: :cool3: Quote
Imbirka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 cześć Zuzolki:multi::multi::multi::multi: Quote
zuzolandia Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Czołem kobitki ;-)....wiecie co ? musze sie do czegos przyznac .......u mnie w domku stoi jeszcze choinka heeh z uzaleznionymi od alkohhholu janiołami ;-) .jakos mi tak zal sie z nimi rozstawac .....fajna ekipa ;-) Jako ze nadal bateri nie kupiłam ( skleroza to łokropno choroba )...wstawiam starocie coby cosik było heeh ;-) ......buziaczki przesyłamy ......;-) Quote
e.v.a Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 witajcie :multi: [quote name='zuzolandia'] starocie... ale jakie piekne:loveu: achh slonko:loveu: zielona trawka:loveu: patyczek:loveu: psi przyjaciele:loveu: boxio:loveu: :loveu: szczesliwy piesio :iloveyou:gdzie to lato:placz: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Czeeeść :) Po takim męczącym dniu to rozkosz zobaczyć taki wspaniały uśmiech :cool3::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Kate I Luka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Witacjie Zuzolki :) A cóż to za bąkersikowa koleżanka? Quote
sota36 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Fuj!!!!!!!!!!!!!!!!! Takie starocie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Alicja Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:pies do rąbanie drwa do kominka;) Quote
zuzolandia Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Kasienko --- ten bakersik to moja Tosia ktora juz jest za TM ;-) Jola!!!!!!!!!!!! jakie fuj .......toz to tak fajnie powspominac i ogladac stare fotencje heeheheh ;-) Quote
Kate I Luka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Oj nie poznałam Tosiulki :loveu: :-( Quote
zuzolandia Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Ona bidulka juz chora była ....;-) to jedna z ostatnich fotek Tosienki ....to lato bylo jej ostatnim........ Quote
Teklunia Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Rany i Wy też macie nowy banner? Zazdraszczam :razz:[quote name='zuzolandia'] jakiego zęba ma... jednego :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='zuzolandia']Witojcie kobitki jam rozmarzona i owszem ...ale pracowac trzeba ;-)...siedziałąm dzis caluski dzionek w robocie ... Odwiedzili mnie ERIA I JOLCIA Z MOIM ZIECIUNIEM GUTKIEM ORAZ DARECKIM ;-)...Jak ja sie cieszyłam ;-) posiedzielim popilim pogadalim posmialim no i czas superancko mi upłynał .....z małymi przerwami ....musiałam isc naloc pifffooo .....choc musze przyznac ze klientela dosc wyszkolona grzecznie czekała az podejde ....i lecieli hurtem do lady eheheh Buziaczki a kiedy do mnie wszyscy przyjedziecie? hę? :mad: Quote
mar....ka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Piękne zdjęcie, biedna Tosiulka. Tam z tyłu to skalniaczek??? Quote
zuzolandia Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 majoka napisał(a):Piękne zdjęcie, biedna Tosiulka. Tam z tyłu to skalniaczek??? Taaaaaa to skalniaczek heheh sama robiłam ;-):multi::multi::multi: Quote
zuzolandia Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Jak nas zaprosisz to przyjedziemy ehehh ;-) z cała ekipa ;-) Quote
zuzolandia Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Dobry Wieczoruś :):):):):):) Dobry dobry wieczorus:loveu::loveu: bo TZ - kolacyjke robi :evil_lol: Quote
sota36 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 No wlasnie!!! Doopki zabierzemy i przyjedziemy! Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 zuzolandia napisał(a):Dobry dobry wieczorus:loveu::loveu: bo TZ - kolacyjke robi :evil_lol: o kude a ja musze sobie sama robić :shake: Quote
zuzolandia Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Oj bidno ..... jak to dobrze miec TZ-a ...ehehehhehehe.mozna go wykorzystac ehheeheh ......;-) Quote
eria Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 cześć Zuzolki, jak to dobrze mieć kompa, ino że Wy se musicie to USB naprawić ;) coby nowe foty były! Quote
Recommended Posts