Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

majoka napisał(a):
Prostowac i malowac hehehe
ijeszcze malowac? No nie wiem, nie wiem, ja tam nie mam nic przeciwko "kochajacym inaczej" - wszystko to norma, ale ludzie do tego nie przywykli. A to ze ten pan pokazuje sie z kobieta o niczym nie swiadczy, tym bardziej, ze Kopernik tez byla baba!!!
Jezu- jakie ja tu *******y napisalam!!!

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zuzolandia

3220

• sota36

1352

• eria

1045

• Alicja

1010

Posted

Hej Zuzolki...

Widzę że u Was też Rubikomania...
Moi rodzce też byli, w trakcie koncertu mama dzowniła, żebym posłuchała :p
Oczarowani na maxa, też w szoku że na żywo to jest coś... No i już na marzec też się piszą...
Buziaki

Posted

Witojcie kobitki jam rozmarzona i owszem ...ale pracowac trzeba ;-)...siedziałąm dzis caluski dzionek w robocie ...
Odwiedzili mnie ERIA I JOLCIA Z MOIM ZIECIUNIEM GUTKIEM ORAZ DARECKIM ;-)...Jak ja sie cieszyłam ;-) posiedzielim popilim pogadalim posmialim no i czas superancko mi upłynał .....z małymi przerwami ....musiałam isc naloc pifffooo .....choc musze przyznac ze klientela dosc wyszkolona grzecznie czekała az podejde ....i lecieli hurtem do lady eheheh
Buziaczki

Posted

[quote name='zuzolandia']Witojcie kobitki jam rozmarzona i owszem ...ale pracowac trzeba ;-)...siedziałąm dzis caluski dzionek w robocie ...
Odwiedzili mnie ERIA I JOLCIA Z MOIM ZIECIUNIEM GUTKIEM ORAZ DARECKIM ;-)...Jak ja sie cieszyłam ;-) posiedzielim popilim pogadalim posmialim no i czas superancko mi upłynał .....z małymi przerwami ....musiałam isc naloc pifffooo .....choc musze przyznac ze klientela dosc wyszkolona grzecznie czekała az podejde ....i lecieli hurtem do lady eheheh
Buziaczki
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:klientele se wyszkoliłas ;)

Posted

[quote name='zuzolandia'][SIZE=5]przekroczyłam Rubikon :loveu::loveu:

ja też...:placz: bo przez Rubikon utknęliśmy w korku do ronda :placz: :placz: :placz: i o mało co nie zdązylibyśmy do kina :eviltong: a że Peter ma smykałkę do muzyki to ma wybaczone :cool3: bo w kinie leciały reklamy hahaha..
aha Zuzia wielkie dzzięki za przekazanie info do Terdka :loveu: ,no i fajnie se szkolisz klientelę :cool3: :cool3:

Posted

Czołem kobitki ;-)....wiecie co ? musze sie do czegos przyznac .......u mnie w domku stoi jeszcze choinka heeh z uzaleznionymi od alkohhholu janiołami ;-) .jakos mi tak zal sie z nimi rozstawac .....fajna ekipa ;-)

Jako ze nadal bateri nie kupiłam ( skleroza to łokropno choroba )...wstawiam starocie coby cosik było heeh ;-)

......buziaczki przesyłamy ......;-)

Posted

witajcie :multi:
[quote name='zuzolandia']

starocie... ale jakie piekne:loveu: achh slonko:loveu: zielona trawka:loveu: patyczek:loveu: psi przyjaciele:loveu: boxio:loveu: :loveu: szczesliwy piesio :iloveyou:gdzie to lato:placz:

Posted

Rany i Wy też macie nowy banner?

Zazdraszczam :razz:[quote name='zuzolandia']

jakiego zęba ma... jednego :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='zuzolandia']Witojcie kobitki jam rozmarzona i owszem ...ale pracowac trzeba ;-)...siedziałąm dzis caluski dzionek w robocie ...
Buziaczki
a kiedy do mnie wszyscy przyjedziecie? hę? :mad: