zuzolandia Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 [quote name='Doginka']Ina psice jak zwykle piękne, ale najbardziej podoba mi się Twój fryz:lol:;-)[/QUOTE] hihih moze najwyzszy czas go zmienic i wydoroslec ? :cool3: [quote name='sota36']Przyjezdzojta juz!!!!!!!!!!! jo juz nie wytrzimia - darecki we wtorek jedzie na miesiac sie byczyc, wy wyczycie sie, a jo? Zapierdzielam do tej "gupiej" roboty![/QUOTE] tez bede niedlugo zapierdzielac do goopiej roboty fujjj i odrabiac urlopowe wydatki :evil_lol: [quote name='Paulinka10']Fajny jest język dziecięcy,moja starsza jak była mała to na herbatke mówiła "jebatka":diabloti:dużo takich swoich nazw miały.. Pikne zdjęcie z Zuzolem:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] niomm Dominik ma bardzooooooo specyficzny jezor mieszanka polskiego niemieckiego i swojego wlasnego :diabloti: [quote name='Katerinas']Super wyglądacie !! :)[/QUOTE] dziekujemyyy ...staramy sie :evil_lol: [quote name='Doginka']Oj Ty zarobiona bidulo:glaszcze: taaaaaaaa ...nie zaluj :diabloti: Ona meczy bidne dzieci :eviltong: Ale popieram - Zuzolandio wracaj już , noooooooo:modla:[/QUOTE] wracam w piuntek :multi: [quote name='QQk']Bry! [URL]http://i35.tinypic.com/e9i3bs.jpg[/URL] - super te jesienne kolory[/QUOTE] hejkaa.. jesien potrafi byc piekna o ile swieci slonce hihihi [quote name='eria']nie ino Ty zapierdzielosz !!!![/QUOTE] jesioo Was moge pozalowac ale od przyszlego tyg juz nie hihih bo na tym samym wozie pojade hihihi a tuuu lejeeeeeeeeee wiejeeeeeeeeee i zimnoooooo jak diabli :angryy: Quote
Doginka Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Ty się Ina nie wygoopiaj i nie zmieniaj fryza, bo masz oryginalny i niepowtarzalny:loveu: I pasuje do Ciebie:lol: Quote
Alicja Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 [COLOR=Navy][B]No i kaj te foto bodeńskigo jeziora :hmmmm:[/B][/COLOR] Quote
teqquila Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Siemaneczko Ruda :P wpadłam się przywitoc Quote
zuzolandia Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 [quote name='Doginka']Ty się Ina nie wygoopiaj i nie zmieniaj fryza, bo masz oryginalny i niepowtarzalny:loveu: I pasuje do Ciebie:lol:[/QUOTE] hihihih no narazie nie zmieniam ale w przyszlosci pewno tak :cool3: [quote name='Alicja'][COLOR=navy][B]No i kaj te foto bodeńskigo jeziora :hmmmm:[/B][/COLOR][/QUOTE] w aparacie :eviltong:przeca jo jeszcze nad nim siedza wracam dopiero w piatek :evil_lol: [quote name='teqquila']Siemaneczko Ruda :P wpadłam się przywitoc[/QUOTE] witaj kochaniutka milo ze wpadlas :cool3::cool3: Quote
Darianna Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 a do Rybnika na wystawe wpadniesz? W sobote i niedziele jest i ja z Brando będę w oba dni :D Quote
Paulinka10 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Cześć Zuzole Fruziole:loveu: A to już pojutrze wracacie:multi:ciekawa jestem jak wygląda pokołtuniona Zuzia.. Quote
sota36 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 [quote name='Paulinka10']Cześć Zuzole Fruziole:loveu: A to już pojutrze wracacie:multi:ciekawa jestem jak wygląda pokołtuniona Zuzia..[/QUOTE] Pewno jak Gut - czyli jak jeden wielki mop! Nie po darmo ludziska rycza pewno za nimi 'kołtun", "koltun", trza sie bedzie brac za czesanie... Quote
kaho Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 [quote name='Doginka']Ty się Ina nie wygoopiaj i nie zmieniaj fryza, bo masz oryginalny i niepowtarzalny:loveu: I pasuje do Ciebie:lol:[/QUOTE] Popieram w 100 %:-D, a poza tym musialabys znowu avka zmienic:evil_lol:;). Quote
Doginka Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Ale fajnie, ze już wracacie:multi: Cieplutkie Dobranoc przesyłam:buzi: Quote
zuzolandia Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 [quote name='Darianna']a do Rybnika na wystawe wpadniesz? W sobote i niedziele jest i ja z Brando będę w oba dni :D[/QUOTE] w sobote napewno nie bo juz pracuje ale o niedzieli pomysle o ile nie bedzie padac :evil_lol: [quote name='Paulinka10']Cześć Zuzole Fruziole:loveu: A to już pojutrze wracacie:multi:ciekawa jestem jak wygląda pokołtuniona Zuzia..[/QUOTE] prawde mowiac wole nawet nie myslec jak :diabloti: [quote name='sota36']Pewno jak Gut - czyli jak jeden wielki mop! Nie po darmo ludziska rycza pewno za nimi 'kołtun", "koltun", trza sie bedzie brac za czesanie...[/QUOTE] boszzzzzzzzzzzzz juz mnie wsio boli jak se pomysle o czesaniu:placz: [quote name='kaho']Popieram w 100 %:-D, a poza tym musialabys znowu avka zmienic:evil_lol:;).[/QUOTE] anoooo a ten taki sweet praffda<? hihihh:cool3: [quote name='Doginka']Ale fajnie, ze już wracacie:multi: Cieplutkie Dobranoc przesyłam:buzi:[/QUOTE] no to dziendoberek :loveu: tu jak zwykle lejeeeeeeeeeeeee :mad:dopszz ze juz jutro dowlasnego legowiska :multi: Quote
Alicja Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...nareszcie do domu wracosz :multi: Quote
sota36 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 NO nareszcie koniec lebrowanio!!!! trza mnie - slomiana wdowe nawiedzic! Co by ta Batida obalic! Quote
Doginka Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 I tak same będziecie pić:hmmmm: Szkoda, że mam do Was tak daleko:lol: Quote
sota36 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 [quote name='Doginka']I tak same będziecie pić:hmmmm: Szkoda, że mam do Was tak daleko:lol:[/QUOTE] Zaluj - moj drink z Batidy jest jak orgazm!!!! Eeee - lepszy!!! Quote
Doginka Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Żałuję:cool3: Orgazm trwa tylko chwilkę, a takim drinkiem można się rozkoszować o wiele dłużej:diabloti::loveu: Quote
sota36 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 [quote name='Doginka']Żałuję:cool3: Orgazm trwa tylko chwilkę, a takim drinkiem można się rozkoszować o wiele dłużej:diabloti::loveu:[/QUOTE] No wiesz...da sposoby na jego wydluzenie, ale i to tak nie zastapi mojego drinka! Quote
Alicja Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 [quote name='sota36']No wiesz...da sposoby na jego wydluzenie, ale i to tak nie zastapi mojego drinka![/QUOTE] a uwazej co by ci nie zaraportowała posta bo zaś o zexie ;) Quote
Doginka Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 [quote name='Alicja']a uwazej co by ci nie zaraportowała posta bo zaś o zexie ;)[/QUOTE] Ale przecież nie pokazujemy tu gołej doopci:roflt: Quote
Darianna Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Szminki różowej w sumie też nie ;) Quote
sota36 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Nie jestem ekshibicjonista! Nie trawie rozu! Ale gole doopki... i ten zex... hm...:) Quote
Kosmaty Gałganek Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 [quote name='sota36']Zaluj - moj drink z Batidy jest jak orgazm!!!! Eeee - lepszy!!![/QUOTE] [FONT=Comic Sans MS]Zaciekawiło mnie to :evil_lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Przyszłam się przywitać, a Was jeszcze nie ma ale czytam, że już wracacie :multi:[/FONT] Quote
Doginka Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Pewnie odpoczywacie po powrocie;-):hmmmm: Quote
zuzolandia Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 [quote name='Alicja']jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...nareszcie do domu wracosz :multi:[/QUOTE] [I][B]wrocilammmmmmmm :multi: [/B][/I] [quote name='sota36']NO nareszcie koniec lebrowanio!!!! trza mnie - slomiana wdowe nawiedzic! Co by ta Batida obalic![/QUOTE] [I][B]koniecznieeeeeeeeeeeeeeeeeee :evil_lol: [/B][/I] [quote name='Doginka']I tak same będziecie pić:hmmmm: Szkoda, że mam do Was tak daleko:lol:[/QUOTE] [I][B]nie do konca same hihih futra beda asystowac hihih [/B][/I] [quote name='sota36']Zaluj - moj drink z Batidy jest jak orgazm!!!! Eeee - lepszy!!![/QUOTE] [I][B]z doswiadczenia powiem ze lepszy hihihih drink naturliszzz ... [/B][/I] [quote name='Doginka']Żałuję:cool3: Orgazm trwa tylko chwilkę, a takim drinkiem można się rozkoszować o wiele dłużej:[/QUOTE] [I][B]i potem miec orgazm hihihih[/B][/I] [quote name='sota36']No wiesz...da sposoby na jego wydluzenie, ale i to tak nie zastapi mojego drinka![/QUOTE] ...[I][B].boszzzzzzzzz kilka dni sama i juz ma seksualne braki hihih.... [/B][/I] [quote name='Alicja']a uwazej co by ci nie zaraportowała posta bo zaś o zexie ;)[/QUOTE] [I][B]no mam nadzieje ze sobie dziewczyna juz odpuscila :cool3:[/B][/I] [quote name='Doginka']Ale przecież nie pokazujemy tu gołej doopci:roflt:[/QUOTE] [I][B]a ja bym chetnie zobaczyła hihihih[/B][/I] [quote name='Darianna']Szminki różowej w sumie też nie ;)[/QUOTE] [I][B]co nie znaczy ze jej np nie bedzie hihihih [/B][/I] [quote name='sota36']Nie jestem ekshibicjonista! Nie trawie rozu! Ale gole doopki... i ten zex... hm...:)[/QUOTE] [I][B]Darecki na week wraca???? hihihi ... bo jak nie to chyba mu zadzwonie hihih [/B][/I] [quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]Zaciekawiło mnie to :[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Przyszłam się przywitać, a Was jeszcze nie ma ale czytam, że już wracacie :multi:[/FONT][/QUOTE] j[I][B]uz wrocilammm ...[/B][/I] [quote name='Doginka']Pewnie odpoczywacie po powrocie;-):hmmmm:[/QUOTE] [I][B]jeszcze nie hihiih[/B][/I] [I][B]Donoszę wszem i wobec żem wrócona z dojczlanda i siem cięszę niezmiernie tym faktem :multi: Padnieta jestem więc wkleje na szybko fotki i idę odsypiać hihi wieczorkiem WAS poodwiedzam :loveu::loveu:[/B][/I] Quote
zuzolandia Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 [I][B]Ktos tu sie cosik mówił o rózowej szmince tudzież gołej dooopie .... Oto mój chrzesniak Demolator ukazujący swe wdzięki hihih [IMG]http://i52.tinypic.com/kegq3o.jpg[/IMG] Tak WAS koffffammmmmmm!!! [IMG]http://i51.tinypic.com/15i67tc.jpg[/IMG] Takie widoki ma sister z oknaa ;-) niestety ciagle mglisto wiec Alp jako takich nie widac ... [IMG]http://i55.tinypic.com/n3xaxi.jpg[/IMG] I moja mlodszaa siorka hihih [IMG]http://i51.tinypic.com/fz1cm9.jpg[/IMG] [IMG]http://i52.tinypic.com/2r5fe4y.jpg[/IMG] wiecej bedzie wieczorkiem..tylko uprzedzam na wiekszosci jestem Ja hihihih[/B][/I]... Quote
Recommended Posts