Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Doginka']Ina psice jak zwykle piękne, ale najbardziej podoba mi się Twój fryz:lol:;-)[/QUOTE]
hihih moze najwyzszy czas go zmienic i wydoroslec ? :cool3:

[quote name='sota36']Przyjezdzojta juz!!!!!!!!!!! jo juz nie wytrzimia - darecki we wtorek jedzie na miesiac sie byczyc, wy wyczycie sie, a jo? Zapierdzielam do tej "gupiej" roboty![/QUOTE]
tez bede niedlugo zapierdzielac do goopiej roboty fujjj i odrabiac urlopowe wydatki :evil_lol:

[quote name='Paulinka10']Fajny jest język dziecięcy,moja starsza jak była mała to na herbatke mówiła "jebatka":diabloti:dużo takich swoich nazw miały..

Pikne zdjęcie z Zuzolem:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]
niomm Dominik ma bardzooooooo specyficzny jezor mieszanka polskiego niemieckiego i swojego wlasnego :diabloti:

[quote name='Katerinas']Super wyglądacie !! :)[/QUOTE]

dziekujemyyy ...staramy sie :evil_lol:

[quote name='Doginka']Oj Ty zarobiona bidulo:glaszcze:

taaaaaaaa ...nie zaluj :diabloti: Ona meczy bidne dzieci :eviltong:

Ale popieram - Zuzolandio wracaj już , noooooooo:modla:[/QUOTE]

wracam w piuntek :multi:

[quote name='QQk']Bry!
[URL]http://i35.tinypic.com/e9i3bs.jpg[/URL] - super te jesienne kolory[/QUOTE]

hejkaa..
jesien potrafi byc piekna o ile swieci slonce hihihi

[quote name='eria']nie ino Ty zapierdzielosz !!!![/QUOTE]

jesioo Was moge pozalowac ale od przyszlego tyg juz nie hihih bo na tym samym wozie pojade hihihi

a tuuu lejeeeeeeeeee wiejeeeeeeeeee i zimnoooooo jak diabli :angryy:

Posted

[quote name='Doginka']Ty się Ina nie wygoopiaj i nie zmieniaj fryza, bo masz oryginalny i niepowtarzalny:loveu: I pasuje do Ciebie:lol:[/QUOTE]

hihihih no narazie nie zmieniam ale w przyszlosci pewno tak :cool3:

[quote name='Alicja'][COLOR=navy][B]No i kaj te foto bodeńskigo jeziora :hmmmm:[/B][/COLOR][/QUOTE]

w aparacie :eviltong:przeca jo jeszcze nad nim siedza wracam dopiero w piatek :evil_lol:

[quote name='teqquila']Siemaneczko Ruda :P wpadłam się przywitoc[/QUOTE]

witaj kochaniutka milo ze wpadlas :cool3::cool3:

Posted

[quote name='Paulinka10']Cześć Zuzole Fruziole:loveu:
A to już pojutrze wracacie:multi:ciekawa jestem jak wygląda pokołtuniona Zuzia..[/QUOTE]

Pewno jak Gut - czyli jak jeden wielki mop! Nie po darmo ludziska rycza pewno za nimi 'kołtun", "koltun", trza sie bedzie brac za czesanie...

Posted

[quote name='Doginka']Ty się Ina nie wygoopiaj i nie zmieniaj fryza, bo masz oryginalny i niepowtarzalny:loveu: I pasuje do Ciebie:lol:[/QUOTE]
Popieram w 100 %:-D, a poza tym musialabys znowu avka zmienic:evil_lol:;).

Posted

[quote name='Darianna']a do Rybnika na wystawe wpadniesz? W sobote i niedziele jest i ja z Brando będę w oba dni :D[/QUOTE]

w sobote napewno nie bo juz pracuje ale o niedzieli pomysle o ile nie bedzie padac :evil_lol:

[quote name='Paulinka10']Cześć Zuzole Fruziole:loveu:
A to już pojutrze wracacie:multi:ciekawa jestem jak wygląda pokołtuniona Zuzia..[/QUOTE]

prawde mowiac wole nawet nie myslec jak :diabloti:

[quote name='sota36']Pewno jak Gut - czyli jak jeden wielki mop! Nie po darmo ludziska rycza pewno za nimi 'kołtun", "koltun", trza sie bedzie brac za czesanie...[/QUOTE]

boszzzzzzzzzzzzz juz mnie wsio boli jak se pomysle o czesaniu:placz:

[quote name='kaho']Popieram w 100 %:-D, a poza tym musialabys znowu avka zmienic:evil_lol:;).[/QUOTE]
anoooo a ten taki sweet praffda<? hihihh:cool3:

[quote name='Doginka']Ale fajnie, ze już wracacie:multi:
Cieplutkie Dobranoc przesyłam:buzi:[/QUOTE]

no to dziendoberek :loveu:
tu jak zwykle lejeeeeeeeeeeeee :mad:dopszz ze juz jutro dowlasnego legowiska :multi:

Posted

[quote name='Doginka']Żałuję:cool3: Orgazm trwa tylko chwilkę, a takim drinkiem można się rozkoszować o wiele dłużej:diabloti::loveu:[/QUOTE]

No wiesz...da sposoby na jego wydluzenie, ale i to tak nie zastapi mojego drinka!

Posted

[quote name='sota36']No wiesz...da sposoby na jego wydluzenie, ale i to tak nie zastapi mojego drinka![/QUOTE]

a uwazej co by ci nie zaraportowała posta bo zaś o zexie ;)

Posted

[quote name='sota36']Zaluj - moj drink z Batidy jest jak orgazm!!!! Eeee - lepszy!!![/QUOTE]

[FONT=Comic Sans MS]Zaciekawiło mnie to :evil_lol:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Przyszłam się przywitać, a Was jeszcze nie ma ale czytam, że już wracacie :multi:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...nareszcie do domu wracosz :multi:[/QUOTE]
[I][B]wrocilammmmmmmm :multi:
[/B][/I]
[quote name='sota36']NO nareszcie koniec lebrowanio!!!! trza mnie - slomiana wdowe nawiedzic! Co by ta Batida obalic![/QUOTE]
[I][B]koniecznieeeeeeeeeeeeeeeeeee :evil_lol:
[/B][/I]
[quote name='Doginka']I tak same będziecie pić:hmmmm: Szkoda, że mam do Was tak daleko:lol:[/QUOTE]
[I][B]nie do konca same hihih futra beda asystowac hihih
[/B][/I]
[quote name='sota36']Zaluj - moj drink z Batidy jest jak orgazm!!!! Eeee - lepszy!!![/QUOTE]
[I][B]z doswiadczenia powiem ze lepszy hihihih drink naturliszzz ...
[/B][/I]
[quote name='Doginka']Żałuję:cool3: Orgazm trwa tylko chwilkę, a takim drinkiem można się rozkoszować o wiele dłużej:[/QUOTE]

[I][B]i potem miec orgazm hihihih[/B][/I]

[quote name='sota36']No wiesz...da sposoby na jego wydluzenie, ale i to tak nie zastapi mojego drinka![/QUOTE]
...[I][B].boszzzzzzzzz kilka dni sama i juz ma seksualne braki hihih....
[/B][/I]
[quote name='Alicja']a uwazej co by ci nie zaraportowała posta bo zaś o zexie ;)[/QUOTE]

[I][B]no mam nadzieje ze sobie dziewczyna juz odpuscila :cool3:[/B][/I]

[quote name='Doginka']Ale przecież nie pokazujemy tu gołej doopci:roflt:[/QUOTE]
[I][B]a ja bym chetnie zobaczyła hihihih[/B][/I]

[quote name='Darianna']Szminki różowej w sumie też nie ;)[/QUOTE]
[I][B]co nie znaczy ze jej np nie bedzie hihihih
[/B][/I]
[quote name='sota36']Nie jestem ekshibicjonista! Nie trawie rozu! Ale gole doopki... i ten zex... hm...:)[/QUOTE]

[I][B]Darecki na week wraca???? hihihi ... bo jak nie to chyba mu zadzwonie hihih
[/B][/I]
[quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]Zaciekawiło mnie to :[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Przyszłam się przywitać, a Was jeszcze nie ma ale czytam, że już wracacie :multi:[/FONT][/QUOTE]
j[I][B]uz wrocilammm ...[/B][/I]

[quote name='Doginka']Pewnie odpoczywacie po powrocie;-):hmmmm:[/QUOTE]

[I][B]jeszcze nie hihiih[/B][/I]

[I][B]Donoszę wszem i wobec żem wrócona z dojczlanda i siem cięszę niezmiernie tym faktem :multi:
Padnieta jestem więc wkleje na szybko fotki i idę odsypiać hihi wieczorkiem WAS poodwiedzam :loveu::loveu:[/B][/I]

Posted

[I][B]Ktos tu sie cosik mówił o rózowej szmince tudzież gołej dooopie ....

Oto mój chrzesniak Demolator ukazujący swe wdzięki hihih

[IMG]http://i52.tinypic.com/kegq3o.jpg[/IMG]

Tak WAS koffffammmmmmm!!!

[IMG]http://i51.tinypic.com/15i67tc.jpg[/IMG]

Takie widoki ma sister z oknaa ;-) niestety ciagle mglisto wiec Alp jako takich nie widac ...

[IMG]http://i55.tinypic.com/n3xaxi.jpg[/IMG]

I moja mlodszaa siorka hihih

[IMG]http://i51.tinypic.com/fz1cm9.jpg[/IMG]

[IMG]http://i52.tinypic.com/2r5fe4y.jpg[/IMG]

wiecej bedzie wieczorkiem..tylko uprzedzam na wiekszosci jestem Ja hihihih[/B][/I]...