Alicja Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 sota36 napisał(a):No wiesz...da sposoby na jego wydluzenie, ale i to tak nie zastapi mojego drinka! a uwazej co by ci nie zaraportowała posta bo zaś o zexie ;) Quote
Doginka Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Alicja napisał(a):a uwazej co by ci nie zaraportowała posta bo zaś o zexie ;) Ale przecież nie pokazujemy tu gołej doopci:roflt: Quote
Darianna Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Szminki różowej w sumie też nie ;) Quote
sota36 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Nie jestem ekshibicjonista! Nie trawie rozu! Ale gole doopki... i ten zex... hm...:) Quote
Kosmaty Gałganek Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 sota36 napisał(a):Zaluj - moj drink z Batidy jest jak orgazm!!!! Eeee - lepszy!!! [FONT=Comic Sans MS]Zaciekawiło mnie to :evil_lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Przyszłam się przywitać, a Was jeszcze nie ma ale czytam, że już wracacie :multi:[/FONT] Quote
Doginka Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Pewnie odpoczywacie po powrocie;-):hmmmm: Quote
zuzolandia Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 [quote name='Alicja']jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...nareszcie do domu wracosz :multi: wrocilammmmmmmm :multi: [quote name='sota36']NO nareszcie koniec lebrowanio!!!! trza mnie - slomiana wdowe nawiedzic! Co by ta Batida obalic! koniecznieeeeeeeeeeeeeeeeeee :evil_lol: [quote name='Doginka']I tak same będziecie pić:hmmmm: Szkoda, że mam do Was tak daleko:lol: nie do konca same hihih futra beda asystowac hihih [quote name='sota36']Zaluj - moj drink z Batidy jest jak orgazm!!!! Eeee - lepszy!!! z doswiadczenia powiem ze lepszy hihihih drink naturliszzz ... [quote name='Doginka']Żałuję:cool3: Orgazm trwa tylko chwilkę, a takim drinkiem można się rozkoszować o wiele dłużej: i potem miec orgazm hihihih [quote name='sota36']No wiesz...da sposoby na jego wydluzenie, ale i to tak nie zastapi mojego drinka! ....boszzzzzzzzz kilka dni sama i juz ma seksualne braki hihih.... [quote name='Alicja']a uwazej co by ci nie zaraportowała posta bo zaś o zexie ;) no mam nadzieje ze sobie dziewczyna juz odpuscila :cool3: [quote name='Doginka']Ale przecież nie pokazujemy tu gołej doopci:roflt: a ja bym chetnie zobaczyła hihihih [quote name='Darianna']Szminki różowej w sumie też nie ;) co nie znaczy ze jej np nie bedzie hihihih [quote name='sota36']Nie jestem ekshibicjonista! Nie trawie rozu! Ale gole doopki... i ten zex... hm...:) Darecki na week wraca???? hihihi ... bo jak nie to chyba mu zadzwonie hihih [quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]Zaciekawiło mnie to :[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Przyszłam się przywitać, a Was jeszcze nie ma ale czytam, że już wracacie :multi:[/FONT] juz wrocilammm ... [quote name='Doginka']Pewnie odpoczywacie po powrocie;-):hmmmm: jeszcze nie hihiih Donoszę wszem i wobec żem wrócona z dojczlanda i siem cięszę niezmiernie tym faktem :multi: Padnieta jestem więc wkleje na szybko fotki i idę odsypiać hihi wieczorkiem WAS poodwiedzam :loveu::loveu: Quote
zuzolandia Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 Ktos tu sie cosik mówił o rózowej szmince tudzież gołej dooopie .... Oto mój chrzesniak Demolator ukazujący swe wdzięki hihih Tak WAS koffffammmmmmm!!! Takie widoki ma sister z oknaa ;-) niestety ciagle mglisto wiec Alp jako takich nie widac ... I moja mlodszaa siorka hihih wiecej bedzie wieczorkiem..tylko uprzedzam na wiekszosci jestem Ja hihihih... Quote
Doginka Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Witaj powrócona:loveu: Jesteście z siostrą podobne jak dwie krople wody:lol: Quote
sota36 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 WOW!!! ale Demolator ma pitaka!!! Ornitolog! Quote
Kosmaty Gałganek Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Jaki widok :mdleje: ... chodzi mi o ten z okna :evil_lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ten inny pewnie zaraz będzie raportowany[/FONT] :diabloti: Quote
Doginka Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Jeszcze posądzą Cię o pedofilię:crazyeye: Quote
Alicja Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 witej och witej ....:multi: widok z okna :loveu: http://i55.tinypic.com/n3xaxi.jpg Wcale mi to nie wygląda żeś ty starsiejsza Quote
eria Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 no wiesz Ty co ?! Z tym gołym chrześniakiem toś przesadziła! :D Ale możesz powiedzieć,czy stan Fruziola jest mocno tragiczny ? hihihih Quote
sota36 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Anus - to taki przeciez aniolek - tez one sa golutkie jak te swiete tureckie. Podejrzenie o te ...corke na "P" to sie boje!A fe!!!! Dej mu figowy listek!!!!!!!!! Quote
Doginka Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 No właśnie - figowy listek by się przydał:roflt: Cudowny błękit:loveu: http://i55.tinypic.com/n3xaxi.jpg Quote
sota36 Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Loto z doopskiem po inkszych, a u siebie ni ma Cie i fot z Bodeniaka! Quote
Doginka Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Sota, daj Jej spokojnie odwiedzić ludziów dogomaniackich:lol: Później nam wklei takie foty, że z krzeseł pospadamy;-) Dzieńdobry:lol: Quote
sota36 Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Doginka napisał(a):Sota, daj Jej spokojnie odwiedzić ludziów dogomaniackich:lol: Później nam wklei takie foty, że z krzeseł pospadamy;-) Dzieńdobry:lol: ja juz raz spadlam...;) Quote
Alicja Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 sota36 napisał(a):ja juz raz spadlam...;) co piłaś ;) elo Zuzanko ;) Quote
zuzolandia Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 [quote name='Doginka']Witaj powrócona: Jesteście z siostrą podobne jak dwie krople wody:lol: eeeeeeeeeeeee tak? :crazyeye: [quote name='sota36']WOW!!! ale Demolator ma pitaka!!! Ornitolog! noo maaaa i se bryka :diabloti::diabloti: [quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]Jaki widok :mdleje: ... chodzi mi o ten z okna :evil_lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ten inny pewnie zaraz będzie raportowany[/FONT] :diabloti: hihihi a ja mam cicha nadzieje że już sobie odpuściła :cool3: [quote name='Doginka']Jeszcze posądzą Cię o pedofilię: ..........na ile wsadzają ??? :evil_lol: [quote name='Paulinka10']Witamy w domciu: witankooooooooo koffana :loveu: [quote name='Alicja']witej och witej .... widok z okna : http://i55.tinypic.com/n3xaxi.jpg Wcale mi to nie wygląda żeś ty starsiejsza ano stara jestem o 6 latek :cool3: takk zazdroszcze jej tego widoku ale tylko tego hihihihi jesli chodzi o dojczland :evil_lol: [quote name='eria']no wiesz Ty co ?! Z tym gołym chrześniakiem toś przesadziła! :D Ale możesz powiedzieć,czy stan Fruziola jest mocno tragiczny ? hihihih Fruzioll był mega niezakołtuniony hihih tata wziął se do serca moje biadolenie o czesanie i ponoc dziennie siedziała pod grzebieniem :evil_lol: Zuzol niestety jeden wielki koltun hihihih [quote name='sota36']Anus - to taki przeciez aniolek - tez one sa golutkie jak te swiete tureckie. Podejrzenie o te ...corke na "P" to sie boje!A fe!!!! Dej mu figowy listek!!!!!!!!! nooooooooooo więc jakby nie bylo gołe jest święte :diabloti: [quote name='Doginka']No właśnie - figowy listek by się przydał:roflt: Cudowny błękit:loveu: http://i55.tinypic.com/n3xaxi.jpg juz nie bądzcie takie pruderyjne hihihihih [quote name='sota36']Loto z doopskiem po inkszych, a u siebie ni ma Cie i fot z Bodeniaka! noo latammm hihihi po nocach hihihi [quote name='Doginka']Sota, daj Jej spokojnie odwiedzić ludziów dogomaniackich:lol: Później nam wklei takie foty, że z krzeseł pospadamy;-) Dzieńdobry:lol: doberek :loveu: taaaaaaaaaaaa oglaszam wszem i wobec że fot robic NIE UMIEM :shake: [quote name='sota36']ja juz raz spadlam...;) ooooooooooo kiedy???? pewno Ci jakiś młodociany noge ze stołka nauczycielskiego ucioł :diabloti: [quote name='Alicja']co piłaś ;) elo Zuzanko ;) hellooo.....Batidy jesio nie tkneła bo stoi u mnie w domu :evil_lol: Powiem WAM że wlasnie wstałam bo wróciłam z roboty o 3 nad ranem hihihih Ide sie ogarnąc i zabieram dziołchy na spacer bo o dziwooo słonce świeci a potem musze iśc do teściowej na kafff .......masakraaaaaaaaaaaaaaaaaaa :diabloti: Quote
sota36 Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 [quote name='Alicja']smacznej kawy :roll: Jo myslala, ze ...tesciowej:) Quote
Doginka Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 No i jak:hmmmm: Przeżyłaś tę kaffffffffffffffe?:hmmmm: Quote
Recommended Posts