Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ania!']I o kwiatach i o różu ... takie tam [I]delikatne[/I], bardzo [I]kobiece[/I] sprawy :evil_lol:[/QUOTE]
I o butkach tez! jak ja kocham buty!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='Ania!']A avek super, gdzie by mnie takie stópki miały razić :evil_lol:[/QUOTE]
[I][B]no ja mysle hihihih
[/B][/I]
[quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]ale jakby miała na avku galotki w kwiotki to by było zaje2biście ;)[/B][/COLOR][/QUOTE]
[I][B]kurdeee musza pogodac z Erią moze w psuje do sie cosik zrobic :diabloti:[/B][/I]

[quote name='sota36']Bokserki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]
.[I][B]...eee tam ...majom byc szekszi majtole :eviltong:[/B][/I]

[quote name='Ania!']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

To byłyby już dwa takie gustowne :diabloti:

Wpadłam wieczorkiem co by pomachać i pozdrowić :lol:[/QUOTE]
[I][B]A ja popoludniu i smigam do robotyyy :placz:
[/B][/I]
[quote name='kaho']Chorobcia, nie bylo mnie tylko kilka dni a znowu 'cos' mnie ominelo :( ;)Nie mam ci ja szczescia do bycia w odpowiednim miejscu i odpowiednim czasie, ale to chyba z wiekiem tak sie refleks pogarsza ;)Pozdrawiamy cieplusio w chlodna sobote :)[/QUOTE]
[I][B]no widziszzzzz kaj sie szwyndosz jak tu takie deprawacyje sie odbywają :evil_lol:
[/B][/I]
[quote name='Doginka']Qrna, to ja już chyba muszę sobie zacząć sprawiać drewnianą jesionkę - coraz gorsze mam refleksicho:roflt:[/QUOTE]
[I][B]nie przejmuj sie to tak tylko do 40 potem refleksoo 3 x szybsze :cool3:
[/B][/I]
[quote name='Obama']Powinnaś zmienić nick na :
[SIZE=4][B]*^*zUzOlAnDiA*^*[/B][/SIZE] czy coś w tym stylu:diabloti:[/QUOTE]
[I][B]no popatrzzz ........nie wpadłam na to :diabloti::diabloti:....nie dość że infantylna to jesio mało kreatywna ..jak nic BLONDYNKA :diabloti::diabloti:[/B][/I]

Posted

[quote name='darianna']o zuzolandia dostała najsłynniejszą fotkę sezonu ;)[/quote]
[I][B]i spac nie mogła :diabloti:
[/B][/I]
[quote name='alicja'][color=navy][b]
za takie pw należy się jej gratyfikacja ;) :roflt:[/b][/color][/quote]
[I][B]DOPSZZZ GODOSZZZ :multi:
[/B][/I]
[quote name='sota36']hihihihihi- to moze z tej okazji jakas impra????????
Czy ta f(r)otka to ta?????????[/quote]

[I][B]dokładnie TA :cool3:
[/B][/I]
[quote name='alicja'][color=navy][b]joluś posłałam ci wyniki ozzulka na gygy ...z gratisem ;)[/b][/color][/quote]
:

[quote name='darianna']to ta pełna kwiatów ;)[/quote]
[I][B]ŚLICZNE KFFIATKII ...uwielbiam łąkowe klimatejszyn :cool3:
[/B][/I]
[quote name='alicja'][color=navy][b]
taka zajebiście łąkowa:grins:[/b][/color][/quote]
[I][B]chyba sobie założe kawalek ogródka z łakowymi cwietami :multi:i fan club do tego :evil_lol:
[/B][/I]
[quote name='sota36']mam te "wyniki" ;) ale jestem przerazona - :0[/quote]
[I][B]nie bojaj ...Tobie ta choroba nie grozi :eviltong:
[/B][/I]
[quote name='ania!']a gratis to ten gratis?

Jeżeli tak to już wiem dlaczego tak mi gg muli, nie daje rady jak takie gratisy przechodzą :[/quote]

[quote name='sota36']noooooooooooooo, to ten, ale wiesz jak to z gratisami, no mercedesa nie dostaniesz;)[/quote]
[I][B]taaaaaa a Te to tylko gratisy i gratisy ...dałybyscie tez cosik od siebie anie tylko brac :diabloti:
[/B][/I]
[quote name='eria']w ogóle nie wiem o czym gadacie:roflt:[/quote]
[I][B]przynajmniej spiszzz spokojnie hihihihi
ale moglabys mojej avkowej Zielonowłosej zmienić te krótką kiecke na taką w odlotowe kffiatki ???[/B][/I]

[quote name='sota36']no o gratisach, wynikach ozzulca, a i o konkursie fotograficznym!::[/quote]
[I][B]yes yes yes...jak mawai moj ulubiony facio :cool3:
[/B][/I]
[quote name='ania!']i o kwiatach i o różu ... Takie tam [i]delikatne[/i], bardzo [i]kobiece[/i] sprawy [/quote]
[I][B]nooo ja nie wiem czy TO mozna podciagnąć pod KOBIECE sprawy :shake::shake:
[/B][/I]
[quote name='sota36']i o butkach tez! Jak ja kocham buty!!!!!!!!!!!![/quote]
[I][B]ty masz zboczenie a nie kochanie buciorowe :eviltong:[/B][/I]

[I][B]a tu szpecjal dla jednej takiej ...nie dosc ze infantka to jesio zoooofilenistka :evil_lol::evil_lol:
[IMG]http://i37.tinypic.com/j0f8ki.jpg[/IMG]
ps...( nie mylic z tą hiszpanską ) :cool3::cool3:[/B][/I]

[I][B]A TERAZ IDEM DO ROBOTY I ŻAŁUJCIE MNIE NARODY :eviltong:

[/B][/I]

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]o boroczku ..... do roboty :glaszcze:

pożałowałam Cię :roll:

[B]Joluś ...a szkarpetusie[/B] ;)[/B][/COLOR][/QUOTE]
No w moim nieulubionym kolorze! Ale jak beda takowe widziala to se kupie i w takich pink - zokach poszwendam sie po mojej wsi, tudziez o me miasto zahacze!Byda tryndy!
Jesooo - napisalas :"zoooofilenistka", a jo goooopio czytom ..."filatelistka"!No coz, ale straszne panie podobno cos ze wzrokiem maja!

Posted

[quote name='sota36']No w moim nieulubionym kolorze! Ale jak beda takowe widziala to se kupie i w takich pink - zokach poszwendam sie po mojej wsi, tudziez o me miasto zahacze!Byda tryndy!
[/QUOTE]

To jak takowe zobaczysz to kup więcej, coś czuję że będzie dużo chętnych :evil_lol::evil_lol:

Do roboty, do roboty, a ja sobie siedzę i nigdzie nie muszę iść :multi::multi::multi:
Tylko parasol weź :jumpie:

Posted

[quote name='Ania!']To jak takowe zobaczysz to kup więcej, coś czuję że będzie dużo chętnych :evil_lol::evil_lol:

Do roboty, do roboty, a ja sobie siedzę i nigdzie nie muszę iść :multi::multi::multi:
Tylko parasol weź :jumpie:[/QUOTE]Ty tu nie zagaduj, tylko mow od razu ile par chcesz - a ja juz szukam na allegro:) Obowiazkowo - dla psow tez, wiec dobrze sie zastanow, ile zamawiasz!

Posted

[quote name='eria']w ogóle nie wiem o czym gadacie:roflt:[/QUOTE]
No ja też się pogubiłam:hmmmm: Chodzi chyba o : Sukienkę w kwiatki łąkowe, o jakąś FILECISTKĘ:lol:, Chyba o jakoweś buciorki:crazyeye:I o majciorki, ale chyba nie doczytałam jakie:roflt:
Zuzolandio, prawda, że mało się pogubiłam?:hmmmm: A tylko chwilkę mnie tu nie było:lol:
A, no i zauważyłam zmianę avka:lol:;-)

Posted

ojojojojoj...
Chodzi
1. O gatki w kffiatki.
2. Buciki - bo ja uwielbiam - gino rossi (tylko!)
3. Skarpetusie w pink kolor, na ktore robie zapisy. Kcesz??? I ile?????
4. Farbowane wlosy - tj. Ina sie chce farbnoc na zielono!
5. A w ogole to tu jest ...dziecinada!!!!!!!![B]PODOBNO!!!!!!![/B]

Posted

[quote name='sota36']ojojojojoj...
Chodzi
1. O gatki w kffiatki.
2. Buciki - bo ja uwielbiam - gino rossi (tylko!)
3. Skarpetusie w pink kolor, na ktore robie zapisy. Kcesz??? I ile?????
4. Farbowane wlosy - tj. Ina sie chce farbnoc na zielono!
5. A w ogole to tu jest ...dziecinada!!!!!!!![B]PODOBNO!!!!!!![/B][/QUOTE]
A to już pokrótce wiem o co kaman, ale nie zapisuję się na pink skarpetki:shake::lol:
A jeśli chodzi o dziecinadę, to ja np. wolę być dziecinna do końca życia! Lepiej teraz niż w trumnie:roflt:Na poważnie, to właśnie tam będę leżeć:lol:;-)

Posted

[quote name='Doginka']A to już pokrótce wiem o co kaman, ale nie zapisuję się na pink skarpetki:shake::lol:
A jeśli chodzi o dziecinadę, to ja np. wolę być dziecinna do końca życia! Lepiej teraz niż w trumnie:roflt:Na poważnie, to właśnie tam będę leżeć:lol:;-)[/QUOTE] zapisz sie! bedzie fajnie!
Co do dziecinady - juz tak serio - jestem nauczycielem z ...stazem... (az boje sie napisac, ile lat juz ucze, bo pomyslec mozna, ze udzielam rad jak stara pierdoła!)) - i kiedy zegnam absolwentow - maturzystow - mowie im moje 2 sekretne dewizy zyciowe:
1. miejscie jak najdluzej serce dziecka, dziecka, ktore ufa w kolorowy swiat.
2. postepujcie tak, by nikt nigdy przez Was nie plakal, no chyba , ze z radosci.

Posted

[quote name='zuzolandia']
[I][B]taaaaaaaa a po kija??? kregosłup obciazony ciuchów ładnych trudno dostac wszytko na minimalne kształty wypchane to to do przodu jak balony bleeeeeeeeeeeeeeeeeeee...zdecydowanie wole pulchne posladki hihih
[/B][/I][/QUOTE]ha ha o gustach się nie dyskutuje :evil_lol:

Też chcę gatki w kwiatki :multi::evil_lol:

Posted

[quote name='sota36']...
2. postepujcie tak, by nikt nigdy przez Was nie plakal, no chyba , ze z radosci.[/QUOTE]
Piękne słowa:loveu:

Posted

[quote name='Doginka']A jeśli chodzi o dziecinadę, to ja np. wolę być dziecinna do końca życia! Lepiej teraz niż w trumnie:roflt:Na poważnie, to właśnie tam będę leżeć:lol:;-)[/QUOTE]

:mdleje::roflt::roflt:

[quote name='Doginka']Piękne słowa:loveu:[/QUOTE]

Racja :lol:

Posted

Czytam..................czytam.....................czytam......................i moje ryczące pod 40-stkę zwieracze ...............................PUŚĆILY.............................

W sumie zawsze mozna się wypowiedzieć na temat koloru klapek czy spodni na innym forum specjalnie do tego stworzonym:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
:cunao::cunao::cunao:

Posted

P.S i się tak nie cieszcie ,bo wszyscy dostaniecie bana już poszedł Raport Turbo do odpowiednich adminów Dogomani:evil_lol:
Wiem tyle co wyczytałam z forum Różowy Klapek .pl:multi::multi:

Posted

[quote name='Ewcia38']P.S i się tak nie cieszcie ,bo wszyscy dostaniecie bana już poszedł Raport Turbo do odpowiednich adminów Dogomani:evil_lol:
Wiem tyle co wyczytałam z forum Różowy Klapek .pl:multi::multi:[/QUOTE]

:modla: o dżisys ...klękajta narody :diabloti: :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja'][B]uważajcie bo szpieg czuwa [/B][/QUOTE]

Ano jak zwykle masz racje -czuwa - i wysyla "tajemnicze" info :)

A co do ubran - ja za rozem dalej nie przepadam! Co nie znaczy, ze moja wies nie moze w tym chodzic! A do butow tez jestem bardzo kaprysna! I wszystkie pieknie na poleczkach w kartonikach poukladane - brakuje tylko na owych kartonikach fotek, co by latwiej bylo znalezc odpowiednia pare.:diabloti: To tak a propos glownego tematu - czyli mody.

Posted

[quote name='sota36']mowie im moje 2 sekretne dewizy zyciowe:
2. postepujcie tak, by nikt nigdy przez Was nie plakal, no chyba , ze z radosci.[/QUOTE] Piękne słowa :loveu: :loveu:

jeza.... nienawidzę różu :diabloti::eviltong: