zuzolandia Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 [quote name='eria']róża pustyni ?[/QUOTE] [I][B][SIZE="5"]TAK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/SIZE][/B][/I] :multi::multi::multi::multi: cholira a myślałam ze sie wiecej osób pomęczy :diabloti::diabloti: Quote
eria Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 jednak mnie czegoś na geografii w gimnazjum nauczyli hihihi Quote
zuzolandia Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 [quote name='eria']jednak mnie czegoś na geografii w gimnazjum nauczyli hihihi[/QUOTE] [I][B]jak wrócisz to dostaniesz koncek...;-) a kiedy nad te morze jedziesz??? bo musza Ci jesio Fruzolinda podciepnac ;-) KONIEC SZYBKIEGO KONKURSUUU !!!! WYGRAŁA ERIA !!! [/B][/I] Quote
eria Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 nad morze 11 do 21;) nie wytrzymie Fruziol do 22 ??:lol: Quote
zuzolandia Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 [quote name='eria']nad morze 11 do 21;) nie wytrzymie Fruziol do 22 ??:lol:[/QUOTE] [I][B]może wytrzyma ...będziesz miała po prostu wiecej robocizny hihihih....[/B][/I] Quote
Alicja Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Ja nie chodziłam do gimnazjum :( ja od razu z postawówki w liceum wskoczyłam :roll: Quote
olekg89 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Ala chyba w zawodówkę xD Jakbyś miała liceum to miałabyś też 8prac.A masz jedną w której się opierdzielasz :P Boże jaki ja durny jestem byłem pewien ,że kurczak zamrożony xD tzn. kawałki kurczaka dla psów.Siedze i ryje ze swojej głupoty Quote
Alicja Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 [quote name='olekg89']Ala chyba w zawodówkę xD Jakbyś miała liceum to miałabyś też 8prac.A masz jedną w której się opierdzielasz :P [COLOR=Navy][B] pfi ...ale jaka praca :grins: chyba nie ma na dogo drugiego matoła co by sie podjął takiej roboty .... chyba wolalabym te 8 pac :diabloti:[/B][/COLOR] Boże jaki ja durny jestem byłem pewien ,że kurczak zamrożony xD tzn. kawałki kurczaka dla psów.Siedze i ryje ze swojej głupoty[/QUOTE] :roflt: :roflt: Quote
jonQuilla Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 [quote name='Alicja']Ja nie chodziłam do gimnazjum :( ja od razu z postawówki w liceum wskoczyłam :roll:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] taaaak? a ja myślałam że Ciebie tak długo w przedszkolu repetowali aż w końcu machnęli ręką i zostałaś tam wodzem :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Izabela124. Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 [url]http://i35.tinypic.com/k1yy4w.jpg[/url] fajne ujęcie :lol: Muszę przyznać, że nie miałam pojęcia co to jest Quote
Alicja Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] taaaak? a ja myślałam że Ciebie tak długo w przedszkolu repetowali aż w końcu machnęli ręką i zostałaś tam wodzem :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] :splat: ...a ja się dziwiłam , jak to możliwe ze sie tam tak szybko w tej pracy zaadoptowałam .... Córcia jakaś ty domyślna :diabloti: Quote
Alicja Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 [quote name='olekg89']żonklila -padłem na ryj hahahaha[/QUOTE] poka ryjok ;) Quote
jonQuilla Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 [quote name='Alicja']:splat: ...a ja się dziwiłam , jak to możliwe ze sie tam tak szybko w tej pracy zaadoptowałam .... Córcia jakaś ty domyślna :diabloti:[/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]ciekawe jak oni Ci wkręcili tą podstawówkę i liceum :evil_lol:[/B][/FONT][/COLOR] [QUOTE][quote name='olekg89']żonklila -padłem na ryj hahahaha[/QUOTE] [quote name='Alicja']poka ryjok ;)[/QUOTE][/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] może lepiej nie bo będę miała wyrzuty sumienia :)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]ciekawe jak oni Ci wkręcili tą podstawówkę i liceum :evil_lol:[/B][/FONT][/COLOR] [COLOR=Navy][B] jeszcze 2 Studium dołozyli :roll: [/B][/COLOR] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] może lepiej nie bo będę miała wyrzuty sumienia :)[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [B][COLOR=Navy]może nie jest tak najgorzej :roll: w końcu poznałabyś prawdziwe oblicze siostrzeńca :diabloti:[/COLOR][/B] Quote
jonQuilla Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 [quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]jeszcze 2 Studium dołozyli :roll: [/B][/COLOR] [B][COLOR=Navy][FONT=Georgia][COLOR=Olive]matrix przy tym wymięka :evil_lol: [/COLOR][/FONT]może nie jest tak najgorzej :roll: w końcu poznałabyś prawdziwe oblicze siostrzeńca :diabloti:[/COLOR][/B][/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]to akurat brzmi mi na groźbę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]to akurat brzmi mi na groźbę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [COLOR=Navy][B] aż tak źle to zabrzmiało :roll: :diabloti:[/B][/COLOR] Quote
zuzolandia Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 [quote name='Alicja']Ja nie chodziłam do gimnazjum :( ja od razu z postawówki w liceum wskoczyłam :roll:[/QUOTE] [I][B]matrix :diabloti: [/B][/I] [quote name='olekg89']Ala chyba w zawodówkę xD Jakbyś miała liceum to miałabyś też 8prac.A masz jedną w której się opierdzielasz :P Boże jaki ja durny jestem byłem pewien ,że kurczak zamrożony xD tzn. kawałki kurczaka dla psów.Siedze i ryje ze swojej głupoty[/QUOTE] [I][B]i myslisz ze ten zmrozony kurak by tak se bezpiecznie lezał i jesio był fotografowany?:evil_lol: [/B][/I] [I][B]nie przy kudłach :cool3[/B][/I]: [quote name='Alicja']:roflt: :roflt:[/QUOTE] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] taaaak? a ja myślałam że Ciebie tak długo w przedszkolu repetowali aż w końcu machnęli ręką i zostałaś tam wodzem :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] :diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='Izabela124.'][url]http://i35.tinypic.com/k1yy4w.jpg[/url] fajne ujęcie :lol: Muszę przyznać, że nie miałam pojęcia co to jest[/QUOTE] ...[I][B].jakby mi pokazali pierwszy raz teez mialabym klopotki hihihih... [/B][/I] [quote name='olekg89']żonklila -padłem na ryj hahahaha[/QUOTE] [I][B]upssss zabolało? [/B][/I] [quote name='Alicja']:splat: ...a ja się dziwiłam , jak to możliwe ze sie tam tak szybko w tej pracy zaadoptowałam .... Córcia jakaś ty domyślna :diabloti:[/QUOTE] [I][B]jaki Ty masz urozmaicony zywot :eviltong: [/B][/I] [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]ciekawe jak oni Ci wkręcili tą podstawówkę i liceum :evil_lol:[/B][/FONT][/COLOR] [I][B]matrix rewolucja :evil_lol: [/B][/I] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] może lepiej nie bo będę miała wyrzuty sumienia :)[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [I][B]aaaa tamm...a masz sumienie? [/B][/I] [quote name='Alicja'][B][COLOR=Navy]może nie jest tak najgorzej :roll: w końcu poznałabyś prawdziwe oblicze siostrzeńca :diabloti:[/COLOR][/B][/QUOTE] [I][B]de Sade wypado w przedbiegach :diabloti:[/B][/I] Quote
olekg89 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Ostatnio przecież ukazałem swoje oblicze w galerii dogomaniaków :P Quote
Alicja Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 [quote name='olekg89']Ostatnio przecież ukazałem swoje oblicze w galerii dogomaniaków :P[/QUOTE] [COLOR=Navy][B][FONT=Arial]ale nie po upadku na ryjoka ;) a to ten temat jeszcze istnieje ??[/FONT] [/B][/COLOR] Quote
jonQuilla Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 [quote name='zuzolandia'] [I][B]aaaa tamm...a masz sumienie?[/B][/I][/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]w sumie to nie wiem ale fajnie to brzmi ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='olekg89']Ostatnio przecież ukazałem swoje oblicze w galerii dogomaniaków :P[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]tego to akurat nie wiem ale na NK sobie Ciebie kiedyś oglądnęłam ;) możesz czuć się obserwowany :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]w sumie to nie wiem ale fajnie to brzmi ;)[/B][/COLOR][/FONT] [/QUOTE] [COLOR=Navy][B]tak klasyką zalatuje ;)[/B][/COLOR] Quote
jonQuilla Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 [quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]tak klasyką zalatuje ;)[/B][/COLOR][/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] myślę że tekst dobry żeby pod krzyż iść :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts