Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zuzolandia

3220

• sota36

1352

• eria

1045

• Alicja

1010

Posted

[quote name='Alicja']Inuś ....jak się spało ;)po takiej fotce ??
do teraz nie moge sie obudzić :evil_lol:

[quote name='Doginka']Taki by mi się przydał na podwórko:lol: Ciekawe, czy łapie myszy:diabloti:
http://i44.tinypic.com/1ze9nd5.jpg
...a ile to zeżre pierunstwo :diabloti:

[quote name='kaho']Tego chyba nie widzialam http://i43.tinypic.com/975tte.jpg:cool3:, ale od razu przypomnialy mi sie orzeszki w miodzie, ktore wrzeralam podczas ladowania zdjec :eek3: - juz chyba mam do nich awersje:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.
....ja sie przeżarłam w miodzie teraz wsuwam z papryką :lol::lol:

[quote name='niunka04']Cześć wam;) A gdzie tu zdjęcia psów??? ja tu czekam na foteczki moja droga;)
witaj witaj...ojj niestety nie mam ..tzn mam cosik tam w aparacie ale nie chce mi sie obrabiać :oops:

[quote name='Ania!']Jakie widoki, sama bym sobie tam pojechała ale coś czuję, że raczej zostanę przed monitorem :placz:

Zagłosowałam sobie na większą futrzastą ale dałabyś coś i tu :eviltong:

oooooo dziekuje za głosyyy.......moze jutro sie zmobilizuje i wrzuce kudły :cool3:

[quote name='e.v.a']cześć plotuchy :] wpadlam w odwiedziny :)))
mie nadrabiam wszystkiego co pisałyscie :P
buziole babole :P

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::

w szoku jestemmmmmmmmmmm

[quote name='Cavy']http://i44.tinypic.com/fwm5ir.jpg
o krucze, Zuzia i Fruzia strasznie się zmieniły. :diabloti: :evil_lol: Długo mnie tu nie było, a tu widzę takie zmiany. :turn-l:
noo operacje plastyczne kosztowna rzecz ...:diabloti:

[quote name='Ewcia38']FOTKI DOSŁOWNIE::A TA JEST NIESAMOWITA
http://i42.tinypic.com/2vx4s37.jpg

Witanko wieczorne:loveu::loveu:

a witankoo ...czekam az mi sie kaczka upiecze hihihih

Posted

[quote name='Doginka']Inuś, a Ty tę kaczkę to tak teraz pieczesz? Faszerowana jabłkami lub żurawiną?:hmmmm:

Ano teraz hihih ..to tak z przymusu bo w pracy rozmrażałam lodówki a ona s etam spokojnie spoczywała ale jak juz te lodówki zrobilam to zapomniałam cholere wsadzic z powrotem no i nie miałam wyjscia ..jak przylażłam do domu kole wele 24 to ją zrobiłam i do piekarnika bo jutro to by sie juz nadawała tylko na smietnik.A to taka swojska kaczka od gospodyni chów naturalny wiec byloby szkoda...

nadziewana jest morelami sliwkami i jabłkami wsadzona do rękawa wysmarowana ziołami podlana sokiem z pomaranczy i odrobiną czerwonego wina ...bedzie pysznaaaaaaaaaaa !!!;-)

Posted

Qrna, smaka mi narobiłaś na noc:mad::lol:

Szukam sterylizatora do narzędzi i nie wiem jaki wybrać, żeby niepotrzebnie nie przepłacać i nie wiem, gdzie szukać:razz::hmmmm:

A tak w ogóle przyszłam powiedzieć Dobranoc SIS Zmierzchowa:loveu::hand: Ja też jestem padaczka i strasznie mnie bolą stawy palców u rąk:-( Do tego stopnia, że jak rano wstaję, to mi się palce blokują i nie mogę zacisnąć pięści:-(

Posted

[quote name='zuzolandia']Ano teraz hihih ..to tak z przymusu bo w pracy rozmrażałam lodówki a ona s etam spokojnie spoczywała ale jak juz te lodówki zrobilam to zapomniałam cholere wsadzic z powrotem no i nie miałam wyjscia ..jak przylażłam do domu kole wele 24 to ją zrobiłam i do piekarnika bo jutro to by sie juz nadawała tylko na smietnik.A to taka swojska kaczka od gospodyni chów naturalny wiec byloby szkoda...

nadziewana jest morelami sliwkami i jabłkami wsadzona do rękawa wysmarowana ziołami podlana sokiem z pomaranczy i odrobiną czerwonego wina ...bedzie pysznaaaaaaaaaaa !!!;-)

Kobieta idealna! Gotuje aż miło.mój TZ oddałby mnie za Ciebie bez zastanowienia :p

Posted

Hej Zuziolowo-Fruziolowa Kobieto :) Ja dziś wreszcie sie piwa napiję na weekend, bo sobie odmawiam już od jakiegoś czasu a fcale nie schudałm, buuuu... A za tydzień wesele kolegi mam i jak ja słonica tam pójdę?

Posted

[quote name='Doginka']Qrna, smaka mi narobiłaś na noc:

Szukam sterylizatora do narzędzi i nie wiem jaki wybrać, żeby niepotrzebnie nie przepłacać i nie wiem, gdzie szukać:razz::hmmmm:

A tak w ogóle przyszłam powiedzieć Dobranoc SIS Zmierzchowa:loveu::hand: Ja też jestem padaczka i strasznie mnie bolą stawy palców u rąk:-( Do tego stopnia, że jak rano wstaję, to mi się palce blokują i nie mogę zacisnąć pięści:-(

arthroflex wsuwać :diabloti::diabloti:
a ja mówie dziendoberek...masz juz sprecyzowany ten wypad na Paris ? :lol:

[quote name='Obama']Kobieta idealna! Gotuje aż miło.mój TZ oddałby mnie za Ciebie bez zastanowienia :p
hihii i wrocil do Ciebie na kolanach po 3 dniach :evil_lol:
bo idealnie tylko gotuje ...poza tym jestem beznadziejnie leniwa :diabloti:
nawet seks jest nudny :cool3::cool3:

[quote name='e.v.a']nie jesteś pierwsza i zapewne nie ostatnia::
no w to nie wątpie :eviltong: ale i tak mam jesio szoking :evil_lol:
[quote name='bonita']Czeeee!

Ja też się przyszłąm pokazać

Kuku:diabloti:
:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

koleny wielki kombek :evil_lol::evil_lol:
witaj kochanaaaa :multi::loveu:

[quote name='Darianna']Hej Zuziolowo-Fruziolowa Kobieto :) Ja dziś wreszcie sie piwa napiję na weekend, bo sobie odmawiam już od jakiegoś czasu a fcale nie schudałm, buuuu... A za tydzień wesele kolegi mam i jak ja słonica tam pójdę?

ja piwa mam pod dostatkiem a nie pijam :evil_lol:
na szybkie schudniecie 3 dniowa jelitówka lecisz z wagi az miłoooooooo :cool3: znam z autopsji :evil_lol::evil_lol:

Posted

ha, dawaj przepis na jelitówkę :D

a tak na serio - tygodniowa dieta cud mi trzeba, późniejsze jojo mam w duszy. mi trzeba do soboty za tydz zrzucic maximum kilogramów.... Kto poradzi?

Posted

[quote name='Darianna']ha, dawaj przepis na jelitówkę :D

a tak na serio - tygodniowa dieta cud mi trzeba, późniejsze jojo mam w duszy. mi trzeba do soboty za tydz zrzucic maximum kilogramów.... Kto poradzi?

moja kumpela zywiła sie samym ananasem bo ma ponoc zero kalori a swietnie wypelnia uczucie pustki w żołądku ...świezym..na sniadanie i obiad po bodajze 2 plasterki tegoż owocu ..zero kolacji i tylko woda mineralna niegazowana ..fakt schudła ...
inna wlasnie z powodu dzamprezy przez tydzien piła TYLKO wode mineralną nie jedząc kompletnie nic.........

Posted

Darianna napisał(a):
...a tak na serio - tygodniowa dieta cud mi trzeba, późniejsze jojo mam w duszy. mi trzeba do soboty za tydz zrzucic maximum kilogramów.... Kto poradzi?

Tak jak niżej;-)
zuzolandia napisał(a):
...inna wlasnie z powodu dzamprezy przez tydzien piła TYLKO wode mineralną nie jedząc kompletnie nic.........

Mój TZ jest od tygodnia na wodzie i nic nie je - wygląda już jak szkieletor:roflt: To działa i to bardzo szybko, podobno najgorszy jest trzeci dzień:lol: Po 2 tygodniach TZ przechodzi na soki warzywne i owocowe własnego wyrobu;-) Robił takie oczyszczanie organizmu już kilka razy:p

Zuzolandio Dobrej nocki Ci życzę:hand:
A do Francyjiii planujemy jechać we wrześniu;-)

Posted

[quote name='olekg89']Jezu nie wyobrażam sobie nie jeść przez kilka godzin a co dopiero TYDZIEŃ.Ja jem raz dziennie zaczynam rano i kończe wieczorem xD.

bosh ...to ty masz chyba tasiemca :shock: :evil_lol: