Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zuzolandia

3220

• sota36

1352

• eria

1045

• Alicja

1010

Posted

witam
ja tam akuratnie z lodowca sie powrocilam i mnie sie zima podoba a i moim psim wspoldomownikom tyz zima pasuje . czasem zaluje ze na dzisiejsze stoki narciarskie nie idzie zabrac tej calej bandy, alez mieliby radoche..... no w dzisiejszych czasach sie nie da, za duzo ludkow i za szybkie wyciagi a juz za leniwam by sie telepac pieszkom po pustawych stokach.

WSZYSTKIE PORY ROKU SA POTRZEBNE I MAJA SWOJ UROK

przynajmniej dla mnie

Posted

potrzebne są napewno,ale ja w zimie nie widzę żadnego uroku hihiih . Człowiekowi zimno,mokro i źle...I jeszcze na dodatek focić śniegu nie umiem :evil_lol:

Posted

eria napisał(a):
zimie i białemu syfowi mówimy stanowcze NIE !

eeeeeeeee tam snokfiosz :diabloti::diabloti:

QQk napisał(a):
Zdecydowanie wolę lato ale jak mam do wyboru błoto i około zera stopni to zdecydowanie wolę -10, słońce i duuużo śniegu.

podpisujeeeeeeee sie obiema rekoma :evil_lol::evil_lol:

Doginka napisał(a):
Zimie stanowcze NIE, ale fotkom jak najbardziej TAK
Cudowności te zimowe foty

...........ja nie wiem co Wam tak ta zima przeszkadza :cool3::cool3:....

Shirai - Koki napisał(a):
Oj... ..czekam niecierpliwie, az bedziesz miec luzniej w pracy i bedzie wiecej zdjec

..nooo ja tez sama czekam hihihih....ale to chyba dopiero w styczniu ihihih........nastąpi :roll:

Dobcia napisał(a):
nie macie jeszcze śniegu?
w górach już biało...

..mamy namiastke sniegu :placz:....oby bylo 0 stopni to przynajmniej błota z tego nie bedzie

apple napisał(a):
:crazyeye:W górach byłaś?
http://i45.tinypic.com/258pi76.jpg

no byłam...zimą :evil_lol::evil_lol:....przeca pisałam :eviltong:

Tekla64 napisał(a):
witam
ja tam akuratnie z lodowca sie powrocilam i mnie sie zima podoba a i moim psim wspoldomownikom tyz zima pasuje . czasem zaluje ze na dzisiejsze stoki narciarskie nie idzie zabrac tej calej bandy, alez mieliby radoche..... no w dzisiejszych czasach sie nie da, za duzo ludkow i za szybkie wyciagi a juz za leniwam by sie telepac pieszkom po pustawych stokach.

WSZYSTKIE PORY ROKU SA POTRZEBNE I MAJA SWOJ UROK

przynajmniej dla mnie

dla mnie też ....ale szczerze powiedziawszy to preferuje deszcz w nocy :eviltong: reszta moze byc :multi:

eria napisał(a):
potrzebne są napewno,ale ja w zimie nie widzę żadnego uroku hihiih . Człowiekowi zimno,mokro i źle...I jeszcze na dodatek focić śniegu nie umiem

....to sie trza nauczyć...:eviltong: poza tym nie wierzeeeeeee ze nie potrafisz :roll:

Doginka napisał(a):
Ja mam tak samo jak Eria - śnieg = brzydkie foty

takie sprzecicho i śniegu zlapać nie mozecie ???:crazyeye::crazyeye: to do kogo ja po nauki mam iść???

sota36 napisał(a):
I kaj te foty Nikusiowe? No kaj??????

..........hmmm.........jesio nie ma .......i dlugo nie bedzie bo pancia musi sie najpierw nauczyc obsługiwać pana N :evil_lol:

[quote name='Doginka']U nas sopadło biłe schitRaper miał dziś pierwsze tej zimy sople na brodzie/QUOTE]
a my pojechalismy na działke poprzykrywac tuje w donicach i Fruziolek zmarzł :evil_lol: wiec trza wyciagac kubraczek :diabloti::diabloti:

witam wszystkichhhhhhhhh :loveu::loveu:

Posted

zuzolandia napisał(a):
...takie sprzecicho i śniegu zlapać nie mozecie ???:crazyeye::crazyeye: to do kogo ja po nauki mam iść???

Sprzęcicho doskonałe, tylko fotograf do d...:evil_lol::oops:

Posted

Doginka napisał(a):

Pozdrowienia nocne :)
A ja się założę, że fotografowi nie chciało się przeczytać instrukcji ;)

Posted

Cavy napisał(a):
Super zimowe foty. :loveu:

http://i39.tinypic.com/34ya3yp.jpg
Ale fajne fryzury. :evil_lol:

.......takieee odjazdoweee :evil_lol::evil_lol:

Bartiśkowa_ napisał(a):
Witamy

Ja to bym chciała ino żeby 2 pory roku były zima z prawdziwego zdarzenia ze śniegiem i wgl i cieplutkie bezdeszczowe lato :evil_lol:

..chciec zawsze mozna :lol::lol:....ja tez chcem :multi:
witankoo:loveu:

Doginka napisał(a):

......eeeeeeeee tamm....przynajmniej foty w ruchu masz takie jak powinny byc bo u mnie to porazka alfowa była :shake: ciekawe jak bedzie z panem N :roll:

QQk napisał(a):

.......lubie nocne pozdro :eviltong:..
...obawiam sie ze ten tekst dotyczyć bedzie mnie :evil_lol: nigdy nie czytam bo i tak nie kumam :evil_lol:

Posted

QQk napisał(a):

Zapewniam, ze czytałam instrukcję:p
zuzolandia;13695174.....[B napisał(a):
.eeeeeeeee tamm....przynajmniej foty w ruchu masz takie jak powinny byc bo u mnie to porazka alfowa była :shake: ciekawe jak bedzie z panem N :roll:

Instrukcja do N jest bardzo czytelna nawet dla laika;)
No chyba, że laik jest taki doopny jak ja:evil_lol:
Tobie Zuzolku też się uda zrobić fajne foty w ruchu;). Mi jeszcze nie zawsze wychodzą, ale próbuję i robię chyba postępy, zanim umrę to dojdę do perfekcji:evil_lol::diabloti:
Dobranoc:loveu:

Posted

pan N to chyba aparat Nikon;)
a teraz najważniejsze, pierwsze primo:
dwa śpiące futra są bowsssssssskie:loveu:
drugie primo:
fruwająca Fruzolinda to istne cudo:loveu: a Zuzia to jeszcze większe cudo:loveu:
trzecie primo:
może się Wam dziołchy narażę, ale co Wy widzicie w tym Edwardzie szablozębistym? :evil_lol:
a tak poza tym to myrchanka dla futer i buziolki dla Was

Posted

Doginka napisał(a):
Zapewniam, ze czytałam instrukcję:p

Instrukcja do N jest bardzo czytelna nawet dla laika;)
No chyba, że laik jest taki doopny jak ja:evil_lol:
Tobie Zuzolku też się uda zrobić fajne foty w ruchu;). Mi jeszcze nie zawsze wychodzą, ale próbuję i robię chyba postępy, zanim umrę to dojdę do perfekcji:evil_lol::diabloti:
Dobranoc:loveu:

.......u mnie problem polega na tym ze ja to bym chciala umiec na JUŻ wszystkoo ...co w efekcie prowadzi do tego ze nie umiem NIC :evil_lol:

Teraz musze zapytac, kto jest Pan N ?? :lol:

...........pan N to niejaki Nikon d70 ....:multi:

stokrotka.af napisał(a):
pan N to chyba aparat Nikon;)
a teraz najważniejsze, pierwsze primo:
dwa śpiące futra są bowsssssssskie:loveu:
drugie primo:
fruwająca Fruzolinda to istne cudo:loveu: a Zuzia to jeszcze większe cudo:loveu:
trzecie primo:
może się Wam dziołchy narażę, ale co Wy widzicie w tym Edwardzie szablozębistym? :evil_lol:
a tak poza tym to myrchanka dla futer i buziolki dla Was

dzieki za mizianko i buzioleee :loveu::loveu:
......co widzimy? nie wiem jak reszta pań ale ja widze NIESMIERTELNOŚC :eviltong::eviltong:

Alicja napisał(a):
No i jaki ten Nikuś ???

Przyjedź dziołcha ku nom , Ozzulec sie ucieszy , zabier jakiegoś Fruziolka i Nikusia .

..........jeszcze lezy w skrzynce .....poogladałam czy cały i wsadziłam spowrotem...:roll: okolicznosci dzisiejszego dnia sprawily ze cala radosć jaka plyneła z Nikusia gdzies sie rozmyła ........

sota36 napisał(a):
Aneta - nie tylko Ty sie narazisz, w sumie to ow Edzio to jakis szczylowaty... powiedziala ...straszna pani....

///// no bo według knigi to ma raptem 17 lat :diabloti::diabloti:...

apple napisał(a):
:diabloti:Akuku:razz:

..no i co kukosz :diabloti::diabloti:

Posted

eria napisał(a):
foty !!!!!!!

nie ma.....i nie bedzie ........chwilowo .......musi mi minąć grobowiec :shake:

sota36 napisał(a):
foty choby badziewiarskie - ale my wtedy wiedziec bedziemy , ze masz romans z panem n.!!!!!!

............romans .........jak to pieknie brzmi........szkoda ze tylko brzmi ...a zycie kopie w doope romansidła :angryy:

No tak oczywiscie :diabloti:...przynajmniej juz wiem kto to jest Pan N, a ja chce Pana C :evil_lol:

.......ja długo nie wiedzilalam kogo chce ...tzn w sumie wiedzialam ale finansowo poza moim zasiegiem. :roll: Pan N to taki z odzysku kawaler ale mam nadzieje ze na poczatek bedzie dobry :evil_lol: i troche mi posłuzy choć juz sie co nieco nastrzelał :lol: