Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Doginka, dzięki za info...muszę oglądnąć ten film :p[/FONT]
[FONT=Georgia]nie ze względu na Pattinsona bo to nie mój typ faceta ale lubię filmy o tej tematyce, może jestem dziwna ale uważam że jest coś pięknego w uczuciach pomiędzy np. dwojgiem mężczyzn :)[/FONT]

Powiem Ci, że jestem mało tolerancyjna jeśli chodzi o miłość homo..., ale w tym filmie te uczucia są super przedstawione. Nie odczułam nawet przez chwilę obrzydzenia:crazyeye:Ja naprawdę jestem pod ogromnym wrażeniem. Do obejrzenia filmu skłoniło mnie w sumie to, że Robcio w nim gra Salvadora, bo chciałam zobaczyć, czy będzie tak samo dobry jak w Twilight i nie rozczarowałam się - ON JEST REWELACYJNYM AKTOREM. Grał tak naturalnie, że aż mnie zatykało z wrażenia:loveu::loveu::loveu:
Ufffff, jak się cieszę, że to tylko film i że w realu RPattz jest 100% heterykiem:multi::multi::loveu:

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zuzolandia

3220

• sota36

1352

• eria

1045

• Alicja

1010

Posted

[quote name='Doginka']Powiem Ci, że jestem mało tolerancyjna jeśli chodzi o miłość homo..., ale w tym filmie te uczucia są super przedstawione. Nie odczułam nawet przez chwilę obrzydzenia:crazyeye:Ja naprawdę jestem pod ogromnym wrażeniem. Do obejrzenia filmu skłoniło mnie w sumie to, że Robcio w nim gra Salvadora, bo chciałam zobaczyć, czy będzie tak samo dobry jak w Twilight i nie rozczarowałam się - ON JEST REWELACYJNYM AKTOREM. Grał tak naturalnie, że aż mnie zatykało z wrażenia:loveu::loveu::loveu:
Ufffff, jak się cieszę, że to tylko film i że w realu RPattz jest 100% heterykiem:multi::multi::loveu:

[FONT=Georgia]jestem zdania że każdy ma prawo robić co chce a ja po prostu nie muszę na to patrzeć....chociaż mi sprawia przyjemność patrzenie na parę zakochanych w sobie ludzi bez względu na to kto wchodzi w skład danej pary :)
(nie chodzi o łóżkowe sprawy bo nie wnikam w to ani u par homo jak i hetero, prywatna sprawa każdego)

muszę teraz dorwać gdzieś ten film :cool1: ciekawa jestem jak Robcio zagra inną rolę niż wampirzą :diabloti:
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]...[/FONT][FONT=Georgia]ciekawa jestem jak Robcio zagra inną rolę niż wampirzą :diabloti:[/FONT]
Będziesz mile zaskoczona:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='NATKA']Pikne pikniaste wszyściuteńko ale tu to się kudłate zaprezentowały bajecznie :loveu:
http://i33.tinypic.com/2u4hpqt.jpg
ma sie ten wdziek co nie ? :evil_lol:

[quote name='sota36']jesien swe uroki maaaaa tralalalalala!!!
tylko jesli swieci slonce :diabloti:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]one zawsze tak ładnie pozują i się ustawiają mimo że są dwie...a ja jednego psa nie mogę skłonić żeby chociaż raz ładnie zapozowała [/FONT]
cosik słabo sie starasz moja droga :diabloti:

[quote name='Dobcia']witam
jakie śliczne zdjęcia na tle jesieni
fantastycznie odbija się las w jeziorze
...lubie to miejsce o kazdej porze roku :multi:

[quote name='Doginka']Wpadłam do Ciebie na te przecudne, bajkowe foteczki:loveu::loveu::loveu: w przerwie filmu LTTLE ASHES z Pattinsonem w roli głownej:loveu: Gra tu faceta odmiennej orientacji sexualnej, ale mimo wszystko jest bosssssssssssski
No ale Twoje foteczki tez przecudnie się ogląda.

No dobra, obejrzałam foty, to teraz wracam do filmu
ooooooooooooo zaintrygowałas mnie bardzooo ...

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]noooo:roll::roll:[/FONT]

szybka depilacja załatwi sprawe :eviltong:

[quote name='Doginka']Obejrzałam film. Jestem pod wielkim wrażeniem - extra:crazyeye: Robert jest doskonałym aktorem. Zagrał super tak ciężką rolę. Czekam teraz na premierę Little Ashes w Polsce, bo mam nadzieję, że będzie takowa. Ja mam wersję tylko anglojęzyczną, ale i tak jestem pod ogromnym wrażeniem:loveu: A Robcio wygląda boooooooosko:crazyeye::loveu:Jest doskonały pod każdym względem. Tym filmem pokazał chłopak, że ma talent:loveu::loveu::loveu:Już teraz nie będzie dla mnie tylko Edwardem Cullenem, teraz Robcio w mojej świadomości jest doskonały na zawsze:pMyślałam, że jako wampir jest doskonały, ale teraz już wiem, że będzie doskonały w każdej roli w jaką się wcieli:loveu:
A film ... no cóż, myślałam, że będzie o malarzu geju, że będą obrzydliwe sceny, ale się pomyliłam... Są uczucia, jest ból, jest miłość, jest rozpacz..... Warto obejrzeć:p

musze miec ten film....jak go załatwiłas ????

Posted

[quote name='zuzolandia']
cosik słabo sie starasz moja droga :diabloti:

[FONT=Georgia]
nie moja wina że mój pies ma robaki w d... i nie usiedzi w miejscu przez chwileczkę będąc na spacerze :shake::evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Doginka, dzięki za info...muszę oglądnąć ten film :p[/FONT]
[FONT=Georgia]nie ze względu na Pattinsona bo to nie mój typ faceta ale lubię filmy o tej tematyce, może jestem dziwna ale uważam że jest coś pięknego w uczuciach pomiędzy np. dwojgiem mężczyzn :)[/FONT]

[quote name='Doginka']Powiem Ci, że jestem mało tolerancyjna jeśli chodzi o miłość homo..., ale w tym filmie te uczucia są super przedstawione. Nie odczułam nawet przez chwilę obrzydzenia:crazyeye:Ja naprawdę jestem pod ogromnym wrażeniem. Do obejrzenia filmu skłoniło mnie w sumie to, że Robcio w nim gra Salvadora, bo chciałam zobaczyć, czy będzie tak samo dobry jak w Twilight i nie rozczarowałam się - ON JEST REWELACYJNYM AKTOREM. Grał tak naturalnie, że aż mnie zatykało z wrażenia:loveu::loveu::loveu:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]jestem zdania że każdy ma prawo robić co chce a ja po prostu nie muszę na to patrzeć....chociaż mi sprawia przyjemność patrzenie na parę zakochanych w sobie ludzi bez względu na to kto wchodzi w skład danej pary :) [/FONT]
[FONT=Georgia](nie chodzi o łóżkowe sprawy bo nie wnikam w to ani u par homo jak i hetero, prywatna sprawa każdego)[/FONT]

[FONT=Georgia]muszę teraz dorwać gdzieś ten film :cool1: ciekawa jestem jak Robcio zagra inną rolę niż wampirzą :diabloti:[/FONT]

..niezwykle edukacyja rozmowa :diabloti::diabloti::diabloti:

[quote name='Doginka']Będziesz mile zaskoczona:loveu::loveu::loveu:
...chceeeeeeeeeeeeeee byc mile zaskoczona tyż !!!

[quote name='deer_1987']http://i33.tinypic.com/2u4hpqt.jpg
sliczny jesienny :D

My wczoraj w okolicy cmentarza najpierw a potem na samym cmentarzy zapalic tam gdzie opuszcone groby. i tez troche jesienny fotek mamy jak slonko bylo. ale moze sie uda mi wybrac jutro na jesienny spacer.

my rano na cmentarze a po poludniu na spacerek ..wstawie potem foty chciała wczoraj ale po odpisaniu na kilka postów dogo mnie juz nie wpusciło :mad::mad:

Posted

[quote name='jonQuilla']
[FONT=Georgia]nie moja wina że mój pies ma robaki w d... i nie usiedzi w miejscu przez chwileczkę będąc na spacerze :shake::evil_lol:[/FONT]
a NIBY CZYJA??? psa sie przynajmniej 2 razy w roku odrobacza :eviltong::eviltong:

[quote name='eria']a tutaj tak jak myślałam,zachwyty nad tym co zawsze:evil_lol:

..czyli standardzik :eviltong::eviltong: pukam do Ciebie na gygy :cool3:
[quote name='NATKA']Słoneczne witalonki dla Fruziolki i Zuziolki :loveu:
witamy sie również słonecznie :loveu::loveu:

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Byłam ale tu nadal wampiry grasują więc idę:evil_lol:[/FONT]
..obawiam sie ze one to juz tak na zawsze bedą tu grasowac wiec musisz sie przyzwyczaic :evil_lol::evil_lol:

[quote name='Ania!']Witam w ten cudowny dzień :loveu:

A dlaczego cudowny?

JUŻ MAM ZDJĘCIE PIOTRUSIA PANA :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

oooooooooooo to lece oglądać szybciutkooo :multi:

Posted

[quote name='zuzolandia']

..obawiam sie ze one to juz tak na zawsze bedą tu grasowac wiec musisz sie przyzwyczaic :evil_lol::evil_lol:

[FONT=Century Gothic]czy ty dajesz mi do zrozumienia żebym wpadała w naszyjniku z czosnku i uzbrojona w osikowe kołki:crazyeye:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]czy ty dajesz mi do zrozumienia żebym wpadała w naszyjniku z czosnku i uzbrojona w osikowe kołki:crazyeye:[/FONT]

czosnek przereklamowany ...a kołki jedynie paralizują ale nie zabijają :eviltong:
ja proponuje krwisty jabolek :evil_lol: i więcej tolerancji dla nieco INKSZYCH :evil_lol:...o swoją hemoglobine sie nie obawiaj u mnie NIC CI nie grozi :diabloti::diabloti:

a tera foteczki jesienne :loveu: las jest tak pieknie bursztynowy :multi:

Posted

[quote name='zuzolandia'] ...musze miec ten film....jak go załatwiłas ????
Ja dostałam od 15-letniej koleżanki mojej córki:diabloti:, ale jak chcesz, to podaj mi adres na pw i wyślę ci DVD z tym filmem;) Ale bez napisów i dabingu polskiego, tylko wersja angielska:razz:
[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Byłam ale tu nadal wampiry grasują więc idę:evil_lol:[/FONT]
Nasze wampiry krzywdy Ci nie zrobią:shake::diabloti:
[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]czy ty dajesz mi do zrozumienia żebym wpadała w naszyjniku z czosnku i uzbrojona w osikowe kołki:crazyeye:[/FONT]
Na nasze wampirki kochane te atrybuty nie działają:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]O jak miło Was widzieć w komplecie:loveu:[/FONT]
[FONT=Century Gothic]http://i37.tinypic.com/nl27uh.jpg[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Dobra, dobra...ja tam się wolę bać....nieuważnych już nie wśród żywych:evil_lol:[/FONT]
jak ktos nie patrzy w co wlazi to juz jego problem :evil_lol::evil_lol:
ale tu spox :eviltong:

[quote name='Doginka']Ja dostałam od 15-letniej koleżanki mojej córki:diabloti:, ale jak chcesz, to podaj mi adres na pw i wyślę ci DVD z tym filmem;) Ale bez napisów i dabingu polskiego, tylko wersja angielska:razz:

chceeeeeeeeeemmmm wysle zara pw :multi:

Nasze wampiry krzywdy Ci nie zrobią:shake::diabloti:
no pewnie ze nie ...chyba ze sama zechcesz co nie? :diabloti:

Na nasze wampirki kochane te atrybuty nie działają:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
dokladnie ..pisałam o tym powyzej :evil_lol::evil_lol:

[quote name='Shirai - Koki']Ale rozweselona panienka :evil_lol:
nooo one lubią biegać tam i spowrotem jak nawiedzone :lol::lol:

Posted

[quote name='Shirai - Koki']Hm...wiesz co zuziolandia, a my to sie przypadkiem nie znamy ??? Wlasnie zobaczylam Ci na zdjeciu i jakos mi strasznie znajomo wygladasz ??
hmmm .... a skąd miałybysmy sie znać? tzn gdzie nasze drogi mogły sie skrzyżowac ? :loveu::loveu:

[quote name='jonQuilla']
[FONT=Georgia]w jej przypadku codzienne odrobaczenie nic by nie dało :shake:[/FONT]

[FONT=Georgia]girl power :multi:[/FONT]
[FONT=Georgia]http://i37.tinypic.com/nl27uh.jpg[/FONT]

[FONT=Georgia]super zdjecia, piękna jesień :loveu:[/FONT]

noo jak swieci słoneczko to jesien jest przepiekna :multi::multi: