Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Doginka']Ja myślę, że jak się śnią wszy to chodzi o pieniążki:diabloti: Zuzolkowa ma rację:p[/QUOTE]

[I][B]no toć ze mam :evil_lol:[/B][/I]

[quote name='Ania!']Szkoda, że mi się nie przyśniły :evil_lol:

Ale wystarczy, że przyśni mi się jakiś atrakcyjny wampirek :diabloti:[/QUOTE]

[I][B]ja mam jak w banku sen o Henrym :eviltong: jak co wtorek :eviltong: zresztą wlasnie go ogladam mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:loveu:[/B][/I]

Posted

[quote name='Ania!']Szkoda, że mi się nie przyśniły :evil_lol:

Ale wystarczy, że przyśni mi się jakiś atrakcyjny wampirek :diabloti:[/QUOTE]
Tiaaaaaaaa, atrakcyjny niewątpliwie jest pożądaniem i starszych i młodszych:diabloti: Ja mam zajoba na Jego punkcie:loveu::mdleje::loveu:

Posted

[quote name='Doginka']Tiaaaaaaaa, atrakcyjny niewątpliwie jest pożądaniem i starszych i młodszych:diabloti: Ja mam zajoba na Jego punkcie:loveu::mdleje::loveu:[/QUOTE]
[I][B]...ale jakże to przyjemny zajob :evil_lol::evil_lol:[/B][/I]

[quote name='Ania!']A tam od razu starszych :evil_lol:[/QUOTE]
....[I][B]no ja sie staro nie czuje hihihih..:eviltong: Doginka gada za siebie :eviltong:[/B][/I]

[quote name='Doginka']No wiesz, On mógłby być moim synem:evil_lol: Chociaż nie, bo ma przecież 108 lat:diabloti:[/QUOTE]
...[I][B]moim tez spokojnie mogłby być :evil_lol:[/B][/I]
[I][B]no moj Henry ma 480 :diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/I]

Posted

[quote name='Doginka']Coś nie załapałam, o jakiego Henia chodzi?:razz:[/QUOTE]

[I][B]o NIEGO[/B][/I] :loveu::loveu:

[IMG]http://i36.tinypic.com/erzl8m.jpg[/IMG]

[IMG]http://i38.tinypic.com/2ytsfuu.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='zuzolandia']o NIEGO :loveu::loveu:
[url]http://i36.tinypic.com/erzl8m.jpg[/url][/QUOTE]
No cóż, zupełnie nie w moim typie. Kocham Edzia:diabloti::loveu:
Dobranoc:p

Posted

[quote name='Doginka']No cóż, zupełnie nie w moim typie. Kocham Edzia:diabloti::loveu:
Dobranoc:p[/QUOTE]

[I][B]Edzio mnie fascynuje :loveu:[/B][/I]
[I][B]a Henry podnieca :eviltong:[/B][/I]

[I][B]dobranocka :loveu::loveu::loveu:[/B][/I]

Posted

[quote name='zuzolandia']

[I][B]aaaa wytarłaś se w rynkoff ja? :evil_lol::evil_lol:[/B][/I]

[/QUOTE] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]ja [/B][/COLOR][/FONT]:megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]O czym Wy gadacie bo ni mom bladego pojęcia:roll:

kto to? I czemu wywołuje takie emocje?:roll::cool1:
[url]http://i38.tinypic.com/2ytsfuu.jpg[/url]
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='sota36']Jabco - jo tyz nie czaje?!?!?! Dla mnie to jak suahili...[/QUOTE]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A już myślałam, ze ja jakaś inna jestem:evil_lol:

A to one są inne:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

kazdemu wolno kochac , to milosci swiete prawo......

a nie mowi sie ze ino w jednym czy ino w tym co to sie go ma pod bokiem:evil_lol:

rozwiane kudlacze cudne, co do wody to ja wystawilam miske z domu, przynajmniej nie mam blota ale nie powiem ze mam czysto i calkiem sucho , a teraz jak juz nie ma naszego lawkowca to i tak jest mniej wody w chacie

Posted

[quote name='Ania!']Niby kto powiedział, że nie można miec dwóch :cool3:[/QUOTE]

[I][B]noo popatrz ze tez na to nie wpadłam ...:oops: faktycznie :multi:[/B][/I]

[quote name='deer_1987']Widzisz ju w ruchu i ostre fotki!! mam nadzieje ze to moje porady cos pomogly :D[/QUOTE]
...[I][B]no cóz akurat te foty są robione zwykłym kompaktem....lustro musiałam oddac bo było pozyczone :loveu:... wspominalam kiedys tam ze lepiej mi wychodza foty w ruchu wlasnie starym kodakiem :evil_lol:[/B][/I]

[quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: wariatki i tutaj VAMPirzą [/B][/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
[I][B]..kazde miejsce dobre zeby o swych namietnosciach pogodać :diabloti::diabloti:[/B][/I]

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]ja [/B][/COLOR][/FONT]:megagrin::megagrin::megagrin:[/QUOTE]

[I][B]fuujjj Jabcoo ale z ciebie ciarach :eviltong::eviltong:[/B][/I]
[B][/B]
[B][I]ale i tak Ci przaja :loveu:[/I][/B]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]O czym Wy gadacie bo ni mom bladego pojęcia:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]kto to? I czemu wywołuje takie emocje?:roll::cool1:[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green][URL]http://i38.tinypic.com/2ytsfuu.jpg[/URL][/COLOR][/FONT][/B]
[/QUOTE]

[I][B]to jest moja wampirza miłość :diabloti::diabloti: oddalam mu krefff :evil_lol:[/B][/I]

[quote name='sota36']Jabco - jo tyz nie czaje?!?!?! Dla mnie to jak suahili...[/QUOTE]

[I][B]jako histeryca powinnas czaić te klimaty Vlada i ksiezniczki Eleonory[/B][/I] :eviltong::eviltong:
[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]A już myślałam, ze ja jakaś inna jestem:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A to one są inne:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]

[I][B]......INNOŚĆ JEST PIĘKNA :multi::multi:[/B][/I]:multi:...

[quote name='Tekla64']kazdemu wolno kochac , to milosci swiete prawo......

a nie mowi sie ze ino w jednym czy ino w tym co to sie go ma pod bokiem:evil_lol:

rozwiane kudlacze cudne, co do wody to ja wystawilam miske z domu, przynajmniej nie mam blota ale nie powiem ze mam czysto i calkiem sucho , a teraz jak juz nie ma naszego lawkowca to i tak jest mniej wody w chacie[/QUOTE]

[I][B]OOOOOOOO I TU MASZ ŚWIETĄ RACJE Z TYM KOCHANIEM :multi::multi:[/B][/I]
[B][/B]
[B][I]A tak woole to ..[/I][/B]
[B][I]-wrocilam z pracy[/I][/B]
[B][I]-a rano dostałam wscieklizny bo [/I][/B]
[B][I]poszlam z futrami do lasu bo w sumie ladna pogoda nawet sloneczko sie przebijało i w drodze powrotnej te maupyy:mad: znalażły se gooownoo i wsadziły w nie te swoje kudłate obrzydliwe ryje :angryy::angryy::angryy:.. obie dostały w pierd....smyczą ( TZN TAK TO WYGLĄDAŁO ALE ONE SKUTECZNIE ZROBIŁY UNIKI ).smierdziało w aucie tak ze musialam szyby otwierac :angryy::angryy:...w domu od razu MAŁA do prysznica i mycie pyskaaa lacznie z jezykiem i żebolami :mad::mad: potem to wielkie rude cholerstwo poszło na warsztat ....fujjjj:angryy::angryy:...moze bym sie tak nie wkurzyła ale mialam wyliczony czas zeby nie spoznic sie do roboty a te wredoty mi taki numer wywineły ze jadąc przekroczyłam wszystkie mozliwe przepisy drogowe :evil_lol: mają szczescie ze mnie gliny nie złapały i nie walneły mandatu lub co gorsza nie odebrały prawka...wrrrrrrrrrrr...[/I][/B]
[B][/B]
[B][/B]
[B][I]noo...dobrywieczorek kochane :loveu::loveu:[/I][/B]

Posted

[quote name='deer_1987']aaa rozumiem :D czasami fajnie jest wziasc ze soba maly aparat. jutro rano jak zdaze to wezme tz kompakt i pofoce to samo drzewo co ostatnio ale roznica w ilosci lisci,..[/QUOTE]

[I][B]wiesz jakos tak sie przyzwyczaiłam do tego lusterka ze jakos mi tak dziwnie :evil_lol::evil_lol: co rusz przykładam oko do wizjera hihihihhihihi....ale faktem jest ze wlasnie takie ruchome foty całkiem ostre wychodzą tym kodaczkiem[/B][/I]
[I][B]mam nadzieje ze sprawie sobie prezent gwiazdkowy :evil_lol:[/B][/I]

[quote name='deer_1987']jak widze masz "humorek" przez psy :P[/QUOTE]

....[I][B]teraz to juz mi przeszło :lol: bo sie wyzylam w robocie na biednych i niewinnych ludziach :evil_lol::evil_lol:[/B][/I]

Posted

[quote name='zuzolandia'][I][B]wiesz jakos tak sie przyzwyczaiłam do tego lusterka ze jakos mi tak dziwnie :evil_lol::evil_lol: co rusz przykładam oko do wizjera hihihihhihihi....ale faktem jest ze wlasnie takie ruchome foty całkiem ostre wychodzą tym kodaczkiem[/B][/I]
[I][B]mam nadzieje ze sprawie sobie prezent gwiazdkowy :evil_lol:[/B][/I]

....[I][B]teraz to juz mi przeszło :lol: bo sie wyzylam w robocie na biednych i niewinnych ludziach :evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/QUOTE]
Jaki prezent? kompakt :P

Biedni ludzie :cool3: