jbk Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Snieg był lepszy, niż ten deszcz, ale co tam, może w końcu wiosna przyjdzie..... Quote
eria Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 jak 'przyjdzie' skoro już jest :eviltong::loveu: W sobotę fociłam podbiały,biedronki,krokusy i stokrotki też już są. Muchy latają i pierwszego motyla widziałam. Wiosna już jest ! Tylko że mokra:evil_lol: Quote
halgre Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 [B]halgre[/B]- dziendoberek ...dlaczego nie byłas na wystawie hę ?:eviltong: =============================================== [B]No, szkoda ... popstrykałabym zdjęć przynajmniej na tej wystawie :evil_lol: Ale słyszałam, że strrrraszny tłok tam był :crazyeye: pies na psie i ludź na ludziu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jednym słowem - zła organizacja :mad: [/B] Quote
jbk Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 [quote name='eria']jak 'przyjdzie' skoro już jest :eviltong::loveu: W sobotę fociłam podbiały,biedronki,krokusy i stokrotki też już są. Muchy latają i pierwszego motyla widziałam. Wiosna już jest ! Tylko że mokra:evil_lol:[/quote] U nas nie ma :( Kwiatki wyłażą, ale na razie same zielone liście widać, nic nie kwitnie :( Biedronka mamie w domu owszem, jedna się trafiła, ale na tym koniec :( JA CHCĘ SŁOŃCA!! Quote
halgre Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 [url]http://i39.tinypic.com/3026las.jpg[/url] - [B]prześliczne :loveu::loveu::loveu: [url]http://i41.tinypic.com/ivwqkl.jpg[/url] - toto słodkie na każdej fotce :loveu::loveu: Tak właściwie, to bardzo trudno wybrać tu jakieś fotki do zacytowania - wszystkie śliczne :loveu::multi::evil_lol::loveu: [/B] Quote
agnethka Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 hoooop hoooooooop...co tu tak cicho? :placz: Quote
jbk Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Witanko piątkowe ;-) Pięknie wiosennie nam się zrobiło, nic, tylko iść na spacerek ;-) Quote
sota36 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Inus wiem, ze jestes diabelsko zajeta, a jam ci pasozyt, ale jakas fote panienek moglabys wstawic....:) pssss. buziole z Julka!!! Quote
eria Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 no zamarła galeryjka :-( a dziś ma do mnie wpaść Inka z Fruziolkiem na małe spa, może jakaś fotka będzie... Quote
zuzolandia Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 [I][B]Witanko...troche zaniedbałam galeryjke ale cierpie na notoryczny brak czasu....mam na głowie 2 domy 3 psy i jeszcze kilka innego inwentarza ...do tego praca i takie tam przyziemne rzeczy :lol:...ale mysle ze wkrótce wyluzuje i odkopiemy sie z czelusci ostatnich stron dogo ...a tymczasem[/B][/I] ... [B][I][SIZE=6][COLOR=blue]PRZESYŁAMY WIELKANOCNE BUZIACZKI ....[/COLOR][/SIZE][/I][/B] [IMG]http://i43.tinypic.com/v7hbgk.jpg[/IMG] Quote
Skibka Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Kurczaczków Zielonych Baranków Czerwonych Bazi Różowych Pisanek Kolorowych Dyngusa Tęczowego I Wszystkiego Dobrego. Życzy Skibka z Viki! :krolik: Quote
Dobcia Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Wesołych Świąt:loveu: Jednoczę się w bólu braku czasu...;) Quote
Bartiśkowa_ Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Witamy :loveu: i życzymy Wesołych Świąt Quote
jbk Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 To czekamy, aż się odkopiesz ;) Buziaczki poświąteczne :) Quote
clockwork Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]cze rudo :multi::multi: a kaj ty sie zakopała, bo nie mam czasu nadrabiać :cool3::cool3:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 [CENTER][IMG]http://www.climbshop.pl/grafa/akcesoria/shovel_expert.jpg[/IMG][/CENTER] Quote
apple Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Fot ni ma oni tu ani w kurniku....a w doopalona kces:razz::diabloti::mad:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Medorowa Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 kuku:cool1::cool1::cool1: chodźźta to coś Wam powiem:siara:r Quote
eria Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 jest szansa na fotki jutro ale ciiiiiiiii coby nie zapeszyć :cool3: Quote
Recommended Posts