e.v.a Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [quote name='zuzolandia'][B]evaxon--[/B]jak wielkie??? to jaki to w koncu rozmiar ma byc???:crazyeye::crazyeye: [/quote] takie jak kiedys:roll: Quote
AngelsDream Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [QUOTE][url]http://i39.tinypic.com/htv0ip.jpg[/url][/QUOTE] To mi się podoba najbardziej. :razz: Quote
jbk Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 AAAAA! My będziemy 20-ego na wystawie! Ja chcę się spotkać! Chcę! Spotkajmy się!! Quote
eria Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 ee fotki są dobre, mają 640x640 ;) Ja zapewne do Katowic też pojade -w sobotę bo wtedy sznupy:loveu: Quote
apple Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Przyszłam błagać o wybaczenie:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B] Hahahaha Fruzia język Ci pokazała:eviltong: [url]http://i39.tinypic.com/htv0ip.jpg[/url][/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Noooo pisać kto jeszcze będzie w piątek :p???[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]20 marca[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Bartiśkowa_ Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [URL]http://i39.tinypic.com/htv0ip.jpg[/URL] [I][B]śliczne i Fruziolek z języczkiem :multi:[/B][/I] Quote
apple Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Się melduję posłusznie:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
zuzolandia Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 [quote name='evaxon']takie jak kiedys:roll:[/quote] czyli???......cusik mi ten ostatni neuron szwankuje chyba :evil_lol: [quote name='AngelsDream']To mi się podoba najbardziej. :razz:[/quote] a dziekowac piknie :loveu::loveu: [quote name='jbk']AAAAA! My będziemy 20-ego na wystawie! Ja chcę się spotkać! Chcę! Spotkajmy się!![/quote] ...superanckoooooooo ...siem spotkamy wszyscy :multi::multi:..no prawie :eviltong: [B]eria[/B]-- no ja pewnie tez zalicze 2 dni tylko jesio nie wiem kiedy kto idzie hihih tzn shih i brie :eviltong::eviltong: [B]apple[/B]--ech Ty niedobra kobitoo :evil_lol::evil_lol: [B]jbk[/B]-zuziole kusiole :loveu::loveu: [B]Alicja[/B]-- no tez siem pytam :loveu: [B]anitaaa i bartis[/B]--witanko slodka landryneczko :loveu::loveu: [B]apple[/B]--noo jak ładnie :evil_lol:..porzundek utrzymuje świat a ludzi bat :diabloti::diabloti: [I][B]witam wszystkich dzis wolne wiec siedze se na dogo :eviltong:[/B][/I] Quote
apple Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 [quote name='zuzolandia'] [B]apple[/B]--noo jak ładnie :evil_lol:..porzundek utrzymuje świat a ludzi bat :diabloti::diabloti: [/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No pięknie....nie wiedziałam że z Ciebie taka domina:crazyeye::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
zuzolandia Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No pięknie....nie wiedziałam że z Ciebie taka domina:crazyeye::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [I][B]haaaa lubiem te batony :diabloti:[/B][/I] Quote
apple Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 [quote name='zuzolandia'][I][B]haaaa lubiem te batony :diabloti:[/B][/I][/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No proszę:razz:........czego się jeszcze dowiemy:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
zuzolandia Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No proszę:razz:........czego się jeszcze dowiemy:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [I][B]mrrrrr......rózne tajemnice drzemią w moim wnetrzu :cool3::cool3:[/B][/I] [B][/B] [B][/B] [B][/B] [B][/B] [B][/B] [B][/B] :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
apple Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 [quote name='zuzolandia'][I][B]mrrrrr......rózne tajemnice drzemią w moim wnetrzu :cool3::cool3:[/B][/I] :diabloti::diabloti::diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Uwolnij demona!:razz::diabloti: Albo lepiej nie:roll: siakoś tak lepiej mi z twoim janielskim obliczem:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi:też jestem :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
zuzolandia Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Uwolnij demona!:razz::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=#008000][/COLOR][/FONT][/B] [FONT=Century Gothic][COLOR=black][B]so Ty godosz so Ty godosz[/B] [I]:diabloti::diabloti:[/I][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Albo lepiej nie:roll: siakoś tak lepiej mi z twoim janielskim obliczem:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] .........[I][B]NIOSĄCY ŚWIATŁO jest moim IDOLEM[/B][/I] :diabloti::diabloti:...... [I][B].........A JEGO czarne zastepy braćmi moimi sie zowią .....[/B][/I] Quote
apple Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 [quote name='zuzolandia'].........[I][B]NIOSĄCY ŚWIATŁO jest moim IDOLEM[/B][/I] :diabloti::diabloti:...... [I][B].........A JEGO czarne zastepy braćmi moimi sie zowią .....[/B][/I][/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A tak jakoś samo się rzekło:diabloti: Zdaje się trza się przeżegnać :eek2:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
zuzolandia Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]A tak jakoś samo się rzekło:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Zdaje się trza się przeżegnać :eek2:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] [I][B]Duszy swej i tak nie ocalisz [/B][/I] [I][B]pochłonie Cie piekielny ogień [/B][/I] [I][B]A po JEGO obliczu nie poznasz [/B][/I] [I][B]czyś zbawienia dostapić mogła [/B][/I] [B][/B] :diabloti::diabloti::diabloti: [B][/B] [B][I]Alicja -- [COLOR=purple]O WITAJ SLODZIUTKA MŁA :loveu:[/COLOR][/I][/B] Quote
apple Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 [quote name='zuzolandia'][I][B]Duszy swej i tak nie ocalisz [/B][/I] [I][B]pochłonie Cie piekielny ogień [/B][/I] [I][B]A po JEGO obliczu nie poznasz [/B][/I] [I][B]czyś zbawienia dostapić mogła [/B][/I] :diabloti::diabloti::diabloti: [B][I]Alicja -- [COLOR=purple]O WITAJ SLODZIUTKA MŁA :loveu:[/COLOR][/I][/B][/quote]J:crazyeye:[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Amen[/B][/COLOR][/FONT]:scared: Quote
zuzolandia Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 [quote name='evaxon']czesc świrku:loveu::loveu::loveu:[/quote] [I][B] Jam jest Alfa i Omega, początek i koniec, pierwszy i ostateczny[/B][/I]. :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
apple Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 [quote name='zuzolandia'][I][B] Jam jest Alfa i Omega, początek i koniec, pierwszy i ostateczny[/B][/I]. :diabloti::diabloti::diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Czuję się jak w kościole:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
zuzolandia Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Czuję się jak w kościole:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [I][B]eee tammm od kosciola to ja szerokoooo i głebokoooooo :evil_lol:[/B][/I]:evil_lol: Quote
apple Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 [quote name='zuzolandia'][I][B]eee tammm od kosciola to ja szerokoooo i głebokoooooo :evil_lol:[/B][/I]:evil_lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To tak jak ja:roll:..............jeszcze ino kolęda w sobotę:roflt:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts