Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Przyszłam błagać o wybaczenie:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]
Hahahaha Fruzia język Ci pokazała:eviltong:
[url]http://i39.tinypic.com/htv0ip.jpg[/url][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='evaxon']takie jak kiedys:roll:[/quote]

czyli???......cusik mi ten ostatni neuron szwankuje chyba :evil_lol:

[quote name='AngelsDream']To mi się podoba najbardziej. :razz:[/quote]
a dziekowac piknie :loveu::loveu:

[quote name='jbk']AAAAA! My będziemy 20-ego na wystawie! Ja chcę się spotkać! Chcę! Spotkajmy się!![/quote]
...superanckoooooooo ...siem spotkamy wszyscy :multi::multi:..no prawie :eviltong:

[B]eria[/B]-- no ja pewnie tez zalicze 2 dni tylko jesio nie wiem kiedy kto idzie hihih tzn shih i brie :eviltong::eviltong:

[B]apple[/B]--ech Ty niedobra kobitoo :evil_lol::evil_lol:

[B]jbk[/B]-zuziole kusiole :loveu::loveu:

[B]Alicja[/B]-- no tez siem pytam :loveu:

[B]anitaaa i bartis[/B]--witanko slodka landryneczko :loveu::loveu:

[B]apple[/B]--noo jak ładnie :evil_lol:..porzundek utrzymuje świat a ludzi bat :diabloti::diabloti:

[I][B]witam wszystkich dzis wolne wiec siedze se na dogo :eviltong:[/B][/I]

Posted

[quote name='zuzolandia']

[B]apple[/B]--noo jak ładnie :evil_lol:..porzundek utrzymuje świat a ludzi bat :diabloti::diabloti:
[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No pięknie....nie wiedziałam że z Ciebie taka domina:crazyeye::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No pięknie....nie wiedziałam że z Ciebie taka domina:crazyeye::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[I][B]haaaa lubiem te batony :diabloti:[/B][/I]

Posted

[quote name='zuzolandia'][I][B]haaaa lubiem te batony :diabloti:[/B][/I][/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No proszę:razz:........czego się jeszcze dowiemy:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No proszę:razz:........czego się jeszcze dowiemy:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[I][B]mrrrrr......rózne tajemnice drzemią w moim wnetrzu :cool3::cool3:[/B][/I]
[B][/B]
[B][/B]
[B][/B]
[B][/B]
[B][/B]
[B][/B]
:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='zuzolandia'][I][B]mrrrrr......rózne tajemnice drzemią w moim wnetrzu :cool3::cool3:[/B][/I]

:diabloti::diabloti::diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Uwolnij demona!:razz::diabloti:

Albo lepiej nie:roll: siakoś tak lepiej mi z twoim janielskim obliczem:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Uwolnij demona!:razz::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=#008000][/COLOR][/FONT][/B]
[FONT=Century Gothic][COLOR=black][B]so Ty godosz so Ty godosz[/B] [I]:diabloti::diabloti:[/I][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Albo lepiej nie:roll: siakoś tak lepiej mi z twoim janielskim obliczem:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

.........[I][B]NIOSĄCY ŚWIATŁO jest moim IDOLEM[/B][/I] :diabloti::diabloti:......
[I][B].........A JEGO czarne zastepy braćmi moimi sie zowią .....[/B][/I]

Posted

[quote name='zuzolandia'].........[I][B]NIOSĄCY ŚWIATŁO jest moim IDOLEM[/B][/I] :diabloti::diabloti:......
[I][B].........A JEGO czarne zastepy braćmi moimi sie zowią .....[/B][/I][/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A tak jakoś samo się rzekło:diabloti:

Zdaje się trza się przeżegnać :eek2:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]A tak jakoś samo się rzekło:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Zdaje się trza się przeżegnać :eek2:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

[I][B]Duszy swej i tak nie ocalisz [/B][/I]
[I][B]pochłonie Cie piekielny ogień [/B][/I]
[I][B]A po JEGO obliczu nie poznasz [/B][/I]
[I][B]czyś zbawienia dostapić mogła [/B][/I]
[B][/B]
[B][/B]
[B][I]Alicja -- [COLOR=purple]O WITAJ SLODZIUTKA MŁA :loveu:[/COLOR][/I][/B]

Posted

[quote name='zuzolandia'][I][B]Duszy swej i tak nie ocalisz [/B][/I]
[I][B]pochłonie Cie piekielny ogień [/B][/I]
[I][B]A po JEGO obliczu nie poznasz [/B][/I]
[I][B]czyś zbawienia dostapić mogła [/B][/I]

[B][I]Alicja -- [COLOR=purple]O WITAJ SLODZIUTKA MŁA :loveu:[/COLOR][/I][/B][/quote]J:crazyeye:[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Amen[/B][/COLOR][/FONT]:scared:

Posted

[quote name='zuzolandia'][I][B] Jam jest Alfa i Omega, początek i koniec, pierwszy i ostateczny[/B][/I].

:diabloti::diabloti::diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Czuję się jak w kościole:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Czuję się jak w kościole:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[I][B]eee tammm od kosciola to ja szerokoooo i głebokoooooo :evil_lol:[/B][/I]:evil_lol:

Posted

[quote name='zuzolandia'][I][B]eee tammm od kosciola to ja szerokoooo i głebokoooooo :evil_lol:[/B][/I]:evil_lol:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To tak jak ja:roll:..............jeszcze ino kolęda w sobotę:roflt:[/B][/COLOR][/FONT]