eria Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 dokładnie!! w robocie się siedzi na dogo,popija herbatkę, wcina bułe z danio , co jakiś czas odbiera jakiś telefon i w międzyczasie urządza sie mały spacerek na pocztę hihihi:evil_lol: a przynajmniej ja tak własnie robię:evil_lol: Quote
anetta Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 No i już nie musze was wstawiać w sybstrykcje. uffffff. Fajowo żeście wrócili :multi: Quote
Alicja Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 [quote name='eria']dokładnie!! w robocie się siedzi na dogo,popija herbatkę, wcina bułe z danio , co jakiś czas odbiera jakiś telefon i w międzyczasie urządza sie mały spacerek na pocztę hihihi:evil_lol: a przynajmniej ja tak własnie robię:evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:placz::placz::placz:też chcę taką robotę cze Zuzolku :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
zuzolandia Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 [quote name='AngelsDream']Możemy mu kupić różową bandanę. Nawet jego brat takową nosi ;)[/quote] no twarzowe sa takie rozowe bandanki...Zuzol tez ma taka :loveu: [quote name='Dobcia']Witanko:loveu: Nas przenieśli:multi: ...bo męskie perfumy ładniej pachną... też często mi się bardziej podobają niż damskie:evil_lol:[/quote] MY TEZ WROCENI NA STARE SMIECI !!!!!!:multi::multi: [quote name='Medorowa']Nie wiem co się tu dzieje, ale witanko;):hand::loveu::hand:[/quote] Kochana immniej wiesz tym lepiej spisz :evil_lol: witaj! [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]A co masz znowu jakis zlot emerytów z geriatrii:razz::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]To ty taka stara doopa a nie wiesz że w robocie się nie zapierdziela:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] no widzisz widzisz :placz:jak bylam mloda doopa to tak nie pracowalam ciezko :eviltong:...tera musze to nadrobic ...:placz: Quote
zuzolandia Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 [quote name='eria']dokładnie!! w robocie się siedzi na dogo,popija herbatkę, wcina bułe z danio , co jakiś czas odbiera jakiś telefon i w międzyczasie urządza sie mały spacerek na pocztę hihihi:evil_lol: a przynajmniej ja tak własnie robię:evil_lol:[/quote] taaaa bo TY to masz wiecej szczescia niz rozumu :evil_lol::evil_lol: [quote name='anetta']No i już nie musze was wstawiać w sybstrykcje. uffffff. Fajowo żeście wrócili :multi:[/quote] tez nam od razu lepiejjjj :multi::multi: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:placz::placz::placz:też chcę taką robotę [/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]cze Zuzolku :loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] witanko kochana Alusiowaa :loveu: Quote
ariss Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 i ja nie wiem co się dzieję,ale czekam na jeszcze więcej fot:loveu: Quote
zuzolandia Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 [quote name='gassira']i ja nie wiem co się dzieję,ale czekam na jeszcze więcej fot:loveu:[/quote] obrazilam sie na mojego czarnego z trumbkom :evil_lol::evil_lol: i fot nie maaaaa ............ Quote
Dobcia Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 on jest taki niewinny... na pewno bardzo chciał ufocić te pieruny i świerszcza, ale mu zupełnie przypadkiem nie wyszło... trza wybaczać aparacikom:cool3: Quote
basia2202 Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 [COLOR=Purple][B]uuu.. laluniaa... bo sie koffać przestaniemy :mad: :cool3: miałam dostać osobiście for me foteczki Twe wyjazdowo-wakacyjne i cooo? :razz: kaj się one zapodziały?? :cool3: oczekuję z utęsknieniem :loveu::loveu::loveu: a na gg.. nic nie dojszło... :roll: ale grunt, żeśmy umówione sierpniowo:) czekam i dni odliczam :multi: no po prostu taaaakie ogromniaste kusiole dla Was!! :calus: p.s. a dałabyś jakieś foty dużego briarda i.. małego briarda :eviltong: [/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:400stronka :knajpa:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
basia2202 Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz:400stronka :knajpa:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B][COLOR=Purple]dla kogo 400 to 400 :eviltong: my tam widzimy, że już za chwileczkę już za momencik.. będzie 800. :multi: Inuś.. chciałam rzec jeszcze, że wyjazdowe fotaski (i psiowe i bez) cudneee!! :loveu: tylko czemu Zuzol został pokarany i nie było go na wyjeździe?? :mad: :razz: jezuuuusiiickuuu, ale żeś córkę upodliła na tych swoich wakacjach....:diabloti: [url]http://i254.photobucket.com/albums/hh112/INECZKA73/ABA3-1.jpg[/url] oooch.. uroczooo:) [url]http://i254.photobucket.com/albums/hh112/INECZKA73/ABA12-1.jpg[/url] [/COLOR][/B] [B][COLOR=Purple]całujemy.. i wiesz.. dni odliczamy :p[/COLOR][/B] Quote
zuzolandia Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 [quote name='Dobcia']on jest taki niewinny... na pewno bardzo chciał ufocić te pieruny i świerszcza, ale mu zupełnie przypadkiem nie wyszło... trza wybaczać aparacikom:cool3:[/quote] hihih moze w tym tygodniu podotykam gada :diabloti: [quote name='evaxon']cze laskaaa:multi::multi::multi::multi::multi:[/quote] cze kochano kryjo :loveu: [quote name='basia2202'][COLOR=purple][B]uuu.. laluniaa... bo sie koffać przestaniemy :mad: :cool3:[/B][/COLOR] [B][COLOR=purple]miałam dostać osobiście for me foteczki Twe wyjazdowo-wakacyjne i cooo? :razz: kaj się one zapodziały?? :cool3:[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]oczekuję z utęsknieniem :loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]a na gg.. nic nie dojszło... :roll:[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]ale grunt, żeśmy umówione sierpniowo:)[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]czekam i dni odliczam :multi:[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]no po prostu taaaakie ogromniaste kusiole dla Was!! :calus:[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]p.s. a dałabyś jakieś foty dużego briarda i.. małego briarda :eviltong:[/COLOR][/B] [/quote] [FONT=Arial Black][COLOR=teal]TYZ CIEM KOFFFAM :loveu::loveu:[/COLOR][/FONT] Quote
zuzolandia Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:razz::razz:400stronka :knajpa:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] jo tam widza 800 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: [quote name='basia2202'][B][COLOR=purple]dla kogo 400 to 400 :eviltong:[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]my tam widzimy, że już za chwileczkę już za momencik.. będzie 800. :multi:[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]Inuś.. chciałam rzec jeszcze, że wyjazdowe fotaski (i psiowe i bez) cudneee!! :loveu:[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]tylko czemu Zuzol został pokarany i nie było go na wyjeździe?? :mad: :razz:[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]jezuuuusiiickuuu, ale żeś córkę upodliła na tych swoich wakacjach....:diabloti:[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple][URL]http://i254.photobucket.com/albums/hh112/INECZKA73/ABA3-1.jpg[/URL][/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]oooch.. uroczooo:)[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple][URL]http://i254.photobucket.com/albums/hh112/INECZKA73/ABA12-1.jpg[/URL][/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]całujemy.. i wiesz.. dni odliczamy :p[/COLOR][/B][/quote] [FONT=Arial Black][COLOR=teal]bo Zuzol zacieczkowany siedziol u dziadków,,,,dostala przed samym wyjazdem .....juz mo koncowa ale za to Fruziol jest w pelnej fazie wscieku doopy :diabloti: trza pilnowac harpagana :mad: hhihih[/COLOR][/FONT] [FONT=Arial Black][/FONT] [FONT=Arial Black][/FONT] [FONT=Arial Black][COLOR=#008080]no w koncu zjysz ta modro kapusta rolady i kluski slunskie :eviltong:[/COLOR][/FONT] Quote
zuzolandia Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 [quote name='AngelsDream']Dobranockowe całusy :)[/quote] a my calujemy tak nocnie i mrocznie :loveu: Quote
basia2202 Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 [quote name='zuzolandia'] [FONT=Arial Black][COLOR=teal]bo Zuzol zacieczkowany siedziol u dziadków,,,,dostala przed samym wyjazdem .....juz mo koncowa ale za to Fruziol jest w pelnej fazie wscieku doopy :diabloti: trza pilnowac harpagana :mad: hhihih [FONT=Verdana][B][COLOR=Purple]aa.. no to wsjo wyjaśnia, że Zuzola nie było ;)[/COLOR][/B][/FONT] [/COLOR][/FONT] [FONT=Arial Black][COLOR=#008080]no w koncu zjysz ta modro kapusta rolady i kluski slunskie :eviltong:[/COLOR][/FONT][/quote] [B][COLOR=Purple]się doczekać już nie mogę :Cool!: całusy!! spać lecę!!:loveu: i pamiętaj iść za mnie do pracy jutro... bo ja to bym wolała pospać dłużej :eviltong: [/COLOR][/B] Quote
apple Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [COLOR=Green][B][FONT=Century Gothic]Witaj Inuś czy u ciebie tez dzisiaj tak wstretnie za oknem jak u mnie.....i do tego niskie ciśnienie.........ehhhhh do kitu:shake:[/FONT][/B][/COLOR] Quote
eria Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 dzieńdoberek! w taką pogodę to powinien być zakaz wychodzenia z łożka :shake: Quote
sota36 Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Eeeee tam, marudzicie, ja w sobote wyczesalam psa, DOKLADNIE WYKAPALAM, wypachnilam i dzis ...spacerowalam z nim w ulewe! fajnie bylo! Quote
eria Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='sota36']Eeeee tam, marudzicie, ja w sobote wyczesalam psa, DOKLADNIE WYKAPALAM, wypachnilam i dzis ...spacerowalam z nim w ulewe! fajnie bylo![/quote] :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: :shake: Quote
panienkabubu Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='sota36']Eeeee tam, marudzicie, ja w sobote wyczesalam psa, DOKLADNIE WYKAPALAM, wypachnilam i dzis ...spacerowalam z nim w ulewe! fajnie bylo![/QUOTE] :turn-l: Fajniście :evil_lol: Quote
Recommended Posts