Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[SIZE=4][COLOR=Red]W[/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=Lime]i[/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=Purple]t[/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=Cyan]a[/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=Yellow]n[/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=Navy]k[/COLOR][/SIZE][SIZE=4]o:loveu:

:evil_lol:[SIZE=2]dzis było słonko, nie czas na chandrowanie:cool3:[/SIZE]
[/SIZE]

Posted

Ale mam tyły :mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje:

Już nie tylko Zuzia, ale i Fruzia :loveu: W dodatku taka śliczna :loveu::loveu::loveu:
Wybaczcie Kochane taką gafę, obiecuję sie poprawić :p

Posted

[CENTER][SIZE=6][COLOR=DarkSlateBlue] Łoświadczom! Ze nasza kochano Rudo z Halymby jest w robocie i kulo kluski!!!! Od jutra mo 3 dni wolne![/COLOR][/SIZE]
[/CENTER]

Posted

[quote name='sota36'][CENTER][SIZE=6][COLOR=DarkSlateBlue] Łoświadczom! Ze nasza kochano Rudo z Halymby jest w robocie i kulo kluski!!!! Od jutra mo 3 dni wolne![/COLOR][/SIZE]
[/CENTER]
[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi::multi:hurra RUDO bydzie z nami ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[B][I][SIZE=7]MELDUJE ZE JUZ JESTEM :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/SIZE][/I][/B]
[B][I][SIZE=7]NA WSZYSTKIE POSTY ODPOWIEM DZISIAJ :evil_lol::evil_lol: I NAWET WSTAWIE FOTY :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/SIZE][/I][/B]

Posted

[quote name='zuzolandia'][SIZE=3][B][I]MELDUJE ZE JUZ JESTEM :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/I][/B]
[B][I]NA WSZYSTKIE POSTY ODPOWIEM DZISIAJ :evil_lol::evil_lol: I NAWET WSTAWIE FOTY :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/SIZE] [/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a bydom foty klusków ???? :diabloti::diabloti::diabloti:

prziszłach bom słyszała żeś zwrócona ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='eria']nie ma chandry tylko foty wklejać!!!!! zarozki Ci sie poprawi :loveu::diabloti:[/quote]
po chandrze :evil_lol: poszla w pieriot :evil_lol:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]dlaczego wasze psy śpią w jakiś psiowych pontonach??? :razz::razz::razz: toż to .... :hmmmm: znęcanie sie nad psami :diabloti: w łóżku psy powinny sypiać :roll:[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=#0000ff]no dyc spiom w lozku tyn ponton to do nos :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]

[FONT=Arial][COLOR=blue][B]VANISZ to przereklamowane cacko :razz:[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=#0000ff]terozki juz wiym :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[FONT=Arial][COLOR=blue][B]Donald tysz..... przereklamowany :cool1:[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=#0000ff]guma byla dobro niy godej i kororowe łobrozki miala :multi::multi:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]machnij se RUDA rumuna :razz: ponoć pomaga na depreche.... INO DUŻO go wlyj :cool1:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
wczoraj se machnelam :eviltong::eviltong:

[quote name='sota36']szeee, szo proszeeee???O kurde, czmu te mewy tak glosno lażą???[/quote]
sis TY juz niy pij tego wina plissss :evil_lol::evil_lol:

Posted

:loveu:[quote name='clockwork']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial][COLOR=red][B]:evil_lol:taaa tak jak śpiewał Młynarski .....tupot białych mew ...:diabloti::eviltong::eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
jo mom tupot kluskow ruradow i modrych kapust fujjjjjjjjjj:diabloti:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Witanko RUDO :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
witanko CZORNO :loveu:

[quote name='evaxon'][COLOR=magenta][B]hejaaaaaaaa:loveu::loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/quote]
HELLOOOOOOOOOO:loveu:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]RUDO.................................. :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
CIO ?????
:loveu:
[quote name='eria'][COLOR=lime][B]ZIELONO ![/B][/COLOR]

:diabloti:[/quote]

BLEEE grin srednio lubia :evil_lol: co innego gin :evil_lol:

Posted

[quote name='Dobcia'][SIZE=4][COLOR=red]W[/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=lime]i[/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=purple]t[/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=cyan]a[/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=yellow]n[/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=navy]k[/COLOR][/SIZE][SIZE=4]o:loveu:[/SIZE]

[SIZE=4]:evil_lol:[SIZE=2]dzis było słonko, nie czas na chandrowanie:cool3:[/SIZE]
[/SIZE][/quote]
slonko i bylo ale ja zem w robocie siedziala :placz::placz:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]RUDOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :razz::razz::razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
no dyc sie pytom cio????? :evil_lol:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Witanko zapracowana RUDO ......:multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=red]zurlopowana CZORNO;)[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
no jaaaa takij to dobrze hehehehe:eviltong::eviltong:

[quote name='_ChiQuiTa_']Heeej :buzi:
Jeju ale tu u Was fajnie :):) a mnie tak dawno nie było :(
Pamiętacie nas jeszcze?? :>
Wszystkie foty obejrzane jesteśmy pod wrażeniem !! ómaruam przy każdym :iloveyou:[/quote]
a pamietam pamietam i witam :loveu::loveu:

Posted

[quote name='sota36']Siora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A ja skasowala bez przi[adek wczorajsze piykne foty z nwego aparata z trumbkom!!! Alez duuupa ze mnie!!![/quote]
niy godej glosno zes duupaa :evil_lol::evil_lol:

[quote name='Kate I Luka']Ale mam tyły :mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje:

Już nie tylko Zuzia, ale i Fruzia :loveu: W dodatku taka śliczna :loveu::loveu::loveu:
Wybaczcie Kochane taką gafę, obiecuję sie poprawić :p[/quote]
nooo poprow sie poprow :eviltong::eviltong:

[quote name='evaxon']witankooo:loveu::loveu::loveu:[/quote]
siemankooo:loveu:

[quote name='eria']Zuzole kaj żeście som ?[/quote]
tam kaj jezdem jak mnie niy ma czyli w .....MALIBUUU ....:evil_lol::evil_lol:

[quote name='Imbirka']Witajcie Zuzolki i Fruziolki:multi::multi::multi::multi:
czy Ty kobieto znowu masz pracujący weekendzik?:cool3:[/quote]
ANO NIESTETY :placz: taki los psychoanalityka barowego :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:hand: RUDO :PROXY5::helo::helo::helo: kaj żeś jest :hmmmm::niewiem:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
JEZDEM :multi::multi:

[quote name='sota36'][CENTER][SIZE=6][COLOR=darkslateblue]Łoświadczom! Ze nasza kochano Rudo z Halymby jest w robocie i kulo kluski!!!! Od jutra mo 3 dni wolne![/COLOR][/SIZE][/CENTER]

[/quote]
TAK JEST :multi: MOM WOLNE :multi::multi:

[quote name='natija']witamy po krutkiej przerwie,alej nadrabiam zaleglosci:)duzo tego u Was:)[/quote]
Witaj PATII :loveu: w koncu tyz przilazlas na te dogo :loveu:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:multi::multi::multi:no to czekomy ...[SIZE=3]czekomy [/SIZE]...[SIZE=4]czekomy[/SIZE] ...[SIZE=5]czekomy[/SIZE] [/B][/COLOR][/FONT][/quote]
juz za chwil pare bedzie fotek pare :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]a bydom foty klusków ???? :diabloti::diabloti::diabloti: [/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]prziszłach bom słyszała żeś zwrócona ;)[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
kluchom mowimy stanowcze NIE !!!!!!!
:diabloti::diabloti::diabloti:

[quote name='evaxon']witaneczko:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote]
SIEMANECZKO:loveu::loveu::loveu:

[quote name='Medorowa']Hejoo:hand::hand:[/quote]
ELLLOOOO:loveu::loveu:

[quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][B]Witam :)[/B][/COLOR]

[B][COLOR=olive]Czekam więc na zdjęcia z niecierpliwością :)[/COLOR][/B]

[B][COLOR=olive]Tym czasem przytulaki dla Kudłatych :) :loveu:[/COLOR][/B]
[/quote]
CIAO :loveu: JUZ WKLEJAM ;-)
A TAK WOGOLE TO DZIEKUJE ZESTA MNIE ODWIEDZALY :loveu::loveu::loveu: