Dobcia Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 [SIZE=4][COLOR=Red]W[/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=Lime]i[/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=Purple]t[/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=Cyan]a[/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=Yellow]n[/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=Navy]k[/COLOR][/SIZE][SIZE=4]o:loveu: :evil_lol:[SIZE=2]dzis było słonko, nie czas na chandrowanie:cool3:[/SIZE] [/SIZE] Quote
clockwork Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]RUDOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :razz::razz::razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Witanko zapracowana RUDO ......:multi::multi::multi: zurlopowana CZORNO;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Heeej :buzi: Jeju ale tu u Was fajnie :):) a mnie tak dawno nie było :( Pamiętacie nas jeszcze?? :> Wszystkie foty obejrzane jesteśmy pod wrażeniem !! ómaruam przy każdym :iloveyou: Quote
sota36 Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Siora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A ja skasowala bez przi[adek wczorajsze piykne foty z nwego aparata z trumbkom!!! Alez duuupa ze mnie!!! Quote
Kate I Luka Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Ale mam tyły :mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje: Już nie tylko Zuzia, ale i Fruzia :loveu: W dodatku taka śliczna :loveu::loveu::loveu: Wybaczcie Kochane taką gafę, obiecuję sie poprawić :p Quote
Imbirka Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Witajcie Zuzolki i Fruziolki:multi::multi::multi::multi: czy Ty kobieto znowu masz pracujący weekendzik?:cool3: Quote
Alicja Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hand: RUDO :PROXY5::helo::helo::helo: kaj żeś jest :hmmmm::niewiem:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
sota36 Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 [CENTER][SIZE=6][COLOR=DarkSlateBlue] Łoświadczom! Ze nasza kochano Rudo z Halymby jest w robocie i kulo kluski!!!! Od jutra mo 3 dni wolne![/COLOR][/SIZE] [/CENTER] Quote
Alicja Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 [quote name='sota36'][CENTER][SIZE=6][COLOR=DarkSlateBlue] Łoświadczom! Ze nasza kochano Rudo z Halymby jest w robocie i kulo kluski!!!! Od jutra mo 3 dni wolne![/COLOR][/SIZE] [/CENTER] [/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi::multi:hurra RUDO bydzie z nami ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
natija Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 witamy po krutkiej przerwie,alej nadrabiam zaleglosci:)duzo tego u Was:) Quote
zuzolandia Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 [B][I][SIZE=7]MELDUJE ZE JUZ JESTEM :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/SIZE][/I][/B] [B][I][SIZE=7]NA WSZYSTKIE POSTY ODPOWIEM DZISIAJ :evil_lol::evil_lol: I NAWET WSTAWIE FOTY :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/SIZE][/I][/B] Quote
Alicja Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi::multi:no to czekomy ...[SIZE=3]czekomy [/SIZE]...[SIZE=4]czekomy[/SIZE] ...[SIZE=5]czekomy[/SIZE] [/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 [quote name='zuzolandia'][SIZE=3][B][I]MELDUJE ZE JUZ JESTEM :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/I][/B] [B][I]NA WSZYSTKIE POSTY ODPOWIEM DZISIAJ :evil_lol::evil_lol: I NAWET WSTAWIE FOTY :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/SIZE] [/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a bydom foty klusków ???? :diabloti::diabloti::diabloti: prziszłach bom słyszała żeś zwrócona ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 witaneczko:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 [COLOR=Olive][B]Witam :) Czekam więc na zdjęcia z niecierpliwością :) Tym czasem przytulaki dla Kudłatych :) :loveu: [/B][/COLOR] Quote
zuzolandia Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 [quote name='eria']nie ma chandry tylko foty wklejać!!!!! zarozki Ci sie poprawi :loveu::diabloti:[/quote] po chandrze :evil_lol: poszla w pieriot :evil_lol: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]dlaczego wasze psy śpią w jakiś psiowych pontonach??? :razz::razz::razz: toż to .... :hmmmm: znęcanie sie nad psami :diabloti: w łóżku psy powinny sypiać :roll:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=#0000ff]no dyc spiom w lozku tyn ponton to do nos :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] [FONT=Arial][COLOR=blue][B]VANISZ to przereklamowane cacko :razz:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=#0000ff]terozki juz wiym :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [FONT=Arial][COLOR=blue][B]Donald tysz..... przereklamowany :cool1:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=#0000ff]guma byla dobro niy godej i kororowe łobrozki miala :multi::multi:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]machnij se RUDA rumuna :razz: ponoć pomaga na depreche.... INO DUŻO go wlyj :cool1:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] wczoraj se machnelam :eviltong::eviltong: [quote name='sota36']szeee, szo proszeeee???O kurde, czmu te mewy tak glosno lażą???[/quote] sis TY juz niy pij tego wina plissss :evil_lol::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 :loveu:[quote name='clockwork']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial][COLOR=red][B]:evil_lol:taaa tak jak śpiewał Młynarski .....tupot białych mew ...:diabloti::eviltong::eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] jo mom tupot kluskow ruradow i modrych kapust fujjjjjjjjjj:diabloti: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Witanko RUDO :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] witanko CZORNO :loveu: [quote name='evaxon'][COLOR=magenta][B]hejaaaaaaaa:loveu::loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/quote] HELLOOOOOOOOOO:loveu: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]RUDO.................................. :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] CIO ????? :loveu: [quote name='eria'][COLOR=lime][B]ZIELONO ![/B][/COLOR] :diabloti:[/quote] BLEEE grin srednio lubia :evil_lol: co innego gin :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 [quote name='Dobcia'][SIZE=4][COLOR=red]W[/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=lime]i[/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=purple]t[/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=cyan]a[/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=yellow]n[/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=navy]k[/COLOR][/SIZE][SIZE=4]o:loveu:[/SIZE] [SIZE=4]:evil_lol:[SIZE=2]dzis było słonko, nie czas na chandrowanie:cool3:[/SIZE] [/SIZE][/quote] slonko i bylo ale ja zem w robocie siedziala :placz::placz: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]RUDOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :razz::razz::razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] no dyc sie pytom cio????? :evil_lol: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Witanko zapracowana RUDO ......:multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]zurlopowana CZORNO;)[/COLOR][/FONT][/B][/quote] no jaaaa takij to dobrze hehehehe:eviltong::eviltong: [quote name='_ChiQuiTa_']Heeej :buzi: Jeju ale tu u Was fajnie :):) a mnie tak dawno nie było :( Pamiętacie nas jeszcze?? :> Wszystkie foty obejrzane jesteśmy pod wrażeniem !! ómaruam przy każdym :iloveyou:[/quote] a pamietam pamietam i witam :loveu::loveu: Quote
zuzolandia Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 [quote name='sota36']Siora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A ja skasowala bez przi[adek wczorajsze piykne foty z nwego aparata z trumbkom!!! Alez duuupa ze mnie!!![/quote] niy godej glosno zes duupaa :evil_lol::evil_lol: [quote name='Kate I Luka']Ale mam tyły :mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje: Już nie tylko Zuzia, ale i Fruzia :loveu: W dodatku taka śliczna :loveu::loveu::loveu: Wybaczcie Kochane taką gafę, obiecuję sie poprawić :p[/quote] nooo poprow sie poprow :eviltong::eviltong: [quote name='evaxon']witankooo:loveu::loveu::loveu:[/quote] siemankooo:loveu: [quote name='eria']Zuzole kaj żeście som ?[/quote] tam kaj jezdem jak mnie niy ma czyli w .....MALIBUUU ....:evil_lol::evil_lol: [quote name='Imbirka']Witajcie Zuzolki i Fruziolki:multi::multi::multi::multi: czy Ty kobieto znowu masz pracujący weekendzik?:cool3:[/quote] ANO NIESTETY :placz: taki los psychoanalityka barowego :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:hand: RUDO :PROXY5::helo::helo::helo: kaj żeś jest :hmmmm::niewiem:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] JEZDEM :multi::multi: [quote name='sota36'][CENTER][SIZE=6][COLOR=darkslateblue]Łoświadczom! Ze nasza kochano Rudo z Halymby jest w robocie i kulo kluski!!!! Od jutra mo 3 dni wolne![/COLOR][/SIZE][/CENTER] [/quote] TAK JEST :multi: MOM WOLNE :multi::multi: [quote name='natija']witamy po krutkiej przerwie,alej nadrabiam zaleglosci:)duzo tego u Was:)[/quote] Witaj PATII :loveu: w koncu tyz przilazlas na te dogo :loveu: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:multi::multi::multi:no to czekomy ...[SIZE=3]czekomy [/SIZE]...[SIZE=4]czekomy[/SIZE] ...[SIZE=5]czekomy[/SIZE] [/B][/COLOR][/FONT][/quote] juz za chwil pare bedzie fotek pare :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]a bydom foty klusków ???? :diabloti::diabloti::diabloti: [/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]prziszłach bom słyszała żeś zwrócona ;)[/COLOR][/FONT][/B][/quote] kluchom mowimy stanowcze NIE !!!!!!! :diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='evaxon']witaneczko:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote] SIEMANECZKO:loveu::loveu::loveu: [quote name='Medorowa']Hejoo:hand::hand:[/quote] ELLLOOOO:loveu::loveu: [quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][B]Witam :)[/B][/COLOR] [B][COLOR=olive]Czekam więc na zdjęcia z niecierpliwością :)[/COLOR][/B] [B][COLOR=olive]Tym czasem przytulaki dla Kudłatych :) :loveu:[/COLOR][/B] [/quote] CIAO :loveu: JUZ WKLEJAM ;-) A TAK WOGOLE TO DZIEKUJE ZESTA MNIE ODWIEDZALY :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts