Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]dlaczego zabiłaś Króla Bakteriusa na śmierć :angryy::angryy::angryy:...............:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

kaj żeś je ...wypiłam 2 ...pije 3 ...a Ciebie ni ma :shake:

czekej bo tam do cia przijada na lane ;)
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='eria']fajne te zachody ![/quote]
dziekujeeee :loveu:

[quote name='sota36']Moge Ci jeden zachod buchnac do Toska?[/quote]
TY MOZESZ WSZYSTKO :loveu::loveu:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=red][B]idź posprzatej ta łazienka ...a jo sam przida późnij ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
POPRZATALACH :multi::multi:

[quote name='Dobcia']Witam!!!
Słonko:loveu: piękne zachody![/quote]
BUZIOLKI GORALECKO :loveu::loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=red][B]dlaczego zabiłaś Króla Bakteriusa na śmierć :angryy::angryy::angryy:...............:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]kaj żeś je ...wypiłam 2 ...pije 3 ...a Ciebie ni ma :shake:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]czekej bo tam do cia przijada na lane ;)[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
Bo to niedobry krol był :diabloti::diabloti:
lopijesz sie mla miła :loveu:
a przijedz przijedz jo Ciem ululom tyskiem albo lechem albo warkom albo ...........RUMunem :evil_lol::evil_lol:

[quote name='Medorowa']Ja już tu dzisiaj byłam, ale wstydałam siem odzywać:diabloti::diabloti:[/quote]

jaaaaaaaaaaaa co jak co ale przeca wstyd Medorkowo mosz przykryty :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='zuzolandia']Bo to niedobry krol był :diabloti::diabloti:
lopijesz sie mla miła :loveu:
a przijedz przijedz jo Ciem ululom tyskiem albo lechem albo warkom albo ...........RUMunem :evil_lol::evil_lol:
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]no wszysko ino nie Warka :razz::razz::razz:
dziś zalewom palica Tyskim :razz::razz::razz:..na smutno :shake:
ale u cia byda wesoło ;)[/B][/COLOR][/FONT]

jaaaaaaaaaaaa co jak co ale przeca wstyd Medorkowo mosz przykryty :evil_lol::evil_lol:[/quote][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:shake::shake::shake:jo nie wiem ....że to dziołchy z TYCHów takie stydlawe wszyskie som :razz::razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]bimber żeś pedziła ...i brakło :hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Oświadczam, ze nikt nas nie pędził:diabloti::diabloti::diabloti::eviltong:;)

dzieńdoberek Zuzolki i Fruziolki:p

Posted

[quote name='anetta']Śliczne leśne kudłate potworki :loveu::loveu::loveu::loveu:

:mdleje: [URL]http://i87.photobucket.com/albums/k135/zuza73/1P.jpg[/URL][/quote]
sliczne i niegrzeczne heheehhe jak to potffforki :evil_lol:

[quote name='Imbir1']Oświadczam, ze nikt nas nie pędził:diabloti::diabloti::diabloti::eviltong:;)

dzieńdoberek Zuzolki i Fruziolki:p[/quote]
dokladnie !!! jo nie pedzila Bimberków bo ich kofffom :loveu::loveu:

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B]:multi::multi::multi:Czorno wito się z Rudą ;):loveu:[/B][/FONT][/COLOR][/quote]
RUDA sle buziole CZARNEJ :loveu::loveu::loveu:

[quote name='evaxon']hejj kaaaaaaaaaaa:multi::multi::multi::multi::multi:[/quote]
ELLLOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][B]Witam :multi::multi:[/B][/COLOR]

[B][COLOR=olive][URL]http://i87.photobucket.com/albums/k135/zuza73/1O.jpg[/URL] :loveu::loveu: jak ona jest fajnie umaszczona :razz:[/COLOR][/B]
[/quote]
Hejka:loveu: to umaszczenie ulegnie zmianie :evil_lol: ponoc :evil_lol: jo sie niy znom ale fachowcy tak twierdza heheh:evil_lol::evil_lol:

Witam wszystkich ...moje suczydla chorane :placz:....dopadlo je przesilenie jesienne....tak wiec fot bedzie jak na lekarstwo bo dziołszki glownie spia :placz:.......pogoda do bani zimno cimno i hu hu ..........maszakra :placz:

Posted

Ano pochorowaly sie dziołszki ale spoko.......bydom zyc ;-)
kilka fotek .......
[img]http://i87.photobucket.com/albums/k135/zuza73/1T.jpg[/img]
jakas taka niewyrazna Zuzola

[img]http://i87.photobucket.com/albums/k135/zuza73/1Y.jpg[/img]
.hmmmm kota to my ponoc niy momy ;-)

[img]http://i87.photobucket.com/albums/k135/zuza73/1Z.jpg[/img]
.........kopytka w gorze to tygryski lubia najbardziej ....;-)

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]RUDA..... ja tam sie kiedyś u CIA pojawie :cool3::cool3::cool3:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:siara::siara::siara: tera udajesz ruda żeś tego nie widziała.....wystraszyłaś sie maupo że jeszcze faktycznie przijada :razz::razz::razz: :diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]:siara::siara::siara: tera udajesz ruda żeś tego nie widziała.....wystraszyłaś sie maupo że jeszcze faktycznie przijada :razz::razz::razz: :diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

:diabloti::diabloti::diabloti:

to u mie mozesz kasiora ostawic :evil_lol: a w zamian dom Ci pifffo nawet do stolika

[B][I][SIZE=6][COLOR=purple]a to niby co ??????[/COLOR][/SIZE][/I][/B]
[B][I][SIZE=6][COLOR=#800080]jak roz pisza ze mosz przijechac to mosz przijechac :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/I][/B]
[B][I][SIZE=4][COLOR=#800080]niebiesko hekso :diabloti::loveu::diabloti::loveu:[/COLOR][/SIZE][/I][/B]
[B][I][SIZE=4][COLOR=#800080]ale jak to zwykle bywo duzo godki malo picio :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/I][/B]
[B][I][SIZE=4][COLOR=#800080]i niy snokfiej bo ciem Fruzolem poszczuja :diabloti::diabloti:[/COLOR][/SIZE][/I][/B]