Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='eria']fajne Zuzolowe foty ,a nie moga się doczekać jutrzejszych, bo przecież BĘDĄ :mad: :evil_lol::evil_lol:[/quote]

BEDA BEDA ;-) ale wieczorem bo przed nami dlugaa droga bo:evil_lol:NIESPODZIANKA mieszka dalekooo :evil_lol:

Posted

[B][COLOR=Purple]witaaaankooo Zuzolki kudłate :multi:
przyszłam dziś ino dobrej nocki życzyć...:loveu:
zaległości nadrobię jutro, bo dziś już na ryjka padam..
buziolee!! :loveu:
P.S. oczywiście mizianko dla Twej Zuzolki i całus od mej Zuzolki:)
[/COLOR][/B]

Posted

niy wtrosnom hhehe jo wiym ze lozarty i dziecko godaja prowda ale jo niy powiym choc mie sie locka szklom i flacha prawie prozno ;-) heheheeheheheh
tralalalalalalalalalalallatratarataraalalalalalalala

Posted

czesc koffaniutka!!!

niestety jestem rzadziej, bom ja miec kompa w rozsypce...A żeby było śmieszniej, to tylko dogo muli mi tak ewidentnie najbardziej!!!!!!!!!!!:comp26::comp26::comp26::motz::ak-shot::confused::flop::grab::PROXY5::wallbash::onfire: To powinno wyjaśnic na jakim dogogłodzie jestem...

Serdeczne pozdrowienia w jesiennych kolorach!!!

[IMG]http://borowik.blox.pl/resource/jesien2.jpg[/IMG]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]INKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

już ........................[SIZE=7]WTOREK :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti:[/SIZE][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

:roll: to ja specjalni ewstalam z lozka , obudzilam sie... zeby przeczytac co to za tajemniconiespodzianka a tu lipa:shake::shake::shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']:roll: to ja specjalni ewstalam z lozka , obudzilam sie... zeby przeczytac co to za tajemniconiespodzianka a tu lipa:shake::shake::shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]nie wiem o co chodzi... ale ta RUDA ze slonska na pewno dzis juz nic nie powie :shake::roll:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]nie wiem o co chodzi... ale ta RUDA ze slonska na pewno dzis juz nic nie powie :shake::roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi::multi:bo to niespodziewajka będzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]nie wiem o co chodzi... ale ta RUDA ze slonska na pewno dzis juz nic nie powie :shake::roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
:roll: i ona mysli ze my po tym wszytskim bedziemy ja nadal lubiec:shake:

Posted

[quote name='zuzolandia']ehheeh zobaczycie jutro....niemniej kudlaty i jak juz sie zorientowalas Fruzia -)[/quote] no i taka, taka fajna!!! Ja juz widzialam ja!Jezdem matka chrzesna - wprosilam sie!!!!

[quote name='natija']hmm ide szukac na stronkach Fruzi,moze cosik znajde,bo juz nie moge wytrzymac:( juz chce wiedziec:)[/quote]a szukaj,szuukaj!!!I tak nie znajdziesz- hihihi.

[quote name='evaxon']:roll: i ona mysli ze my po tym wszytskim bedziemy ja nadal lubiec:shake:[/quote] no bo tak bedzie!!!!

Posted

[COLOR=Red][FONT=Arial][B]:mad:Jola ....Ty Mnie tu Inki nie broń :razz:...poszła wczoraj szlafen ...zosowila mje i niespodzieajki nie pokozala ....a już je WTOREK;)

INUŚ !!!!!!!!!Stowej !!!!!!WTOREK;)..............:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/B][/FONT][/COLOR]