zuzolandia Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 [quote name='eria']fajne Zuzolowe foty ,a nie moga się doczekać jutrzejszych, bo przecież BĘDĄ :mad: :evil_lol::evil_lol:[/quote] BEDA BEDA ;-) ale wieczorem bo przed nami dlugaa droga bo:evil_lol:NIESPODZIANKA mieszka dalekooo :evil_lol: Quote
basia2202 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [B][COLOR=Purple]witaaaankooo Zuzolki kudłate :multi: przyszłam dziś ino dobrej nocki życzyć...:loveu: zaległości nadrobię jutro, bo dziś już na ryjka padam.. buziolee!! :loveu: P.S. oczywiście mizianko dla Twej Zuzolki i całus od mej Zuzolki:) [/COLOR][/B] Quote
Alicja Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][B]:razz:...no dziołcha godej co to za niespodzianka .....godej bo mi pypcie na języku wyrosnom .....:diabloti:[/B][/FONT][/COLOR] Quote
zuzolandia Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 niy wtrosnom hhehe jo wiym ze lozarty i dziecko godaja prowda ale jo niy powiym choc mie sie locka szklom i flacha prawie prozno ;-) heheheeheheheh tralalalalalalalalalalallatratarataraalalalalalalala Quote
natija Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 hmm napewno piesek bedzie:) jejku juz sie nie moge doczekac jutra:) Quote
gosikf & dogs Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 czesc koffaniutka!!! niestety jestem rzadziej, bom ja miec kompa w rozsypce...A żeby było śmieszniej, to tylko dogo muli mi tak ewidentnie najbardziej!!!!!!!!!!!:comp26::comp26::comp26::motz::ak-shot::confused::flop::grab::PROXY5::wallbash::onfire: To powinno wyjaśnic na jakim dogogłodzie jestem... Serdeczne pozdrowienia w jesiennych kolorach!!! [IMG]http://borowik.blox.pl/resource/jesien2.jpg[/IMG] Quote
zuzolandia Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 woowowoow dziekujemy gryfnooo frelko !!!!!!! Quote
natija Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 a mozesz juz zdradzicjaki to bedzie piesek:) Quote
zuzolandia Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 ehheeh zobaczycie jutro....niemniej kudlaty i jak juz sie zorientowalas Fruzia -) Quote
natija Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 hmm ide szukac na stronkach Fruzi,moze cosik znajde,bo juz nie moge wytrzymac:( juz chce wiedziec:) Quote
natija Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 szukalam,szukalam i nie znalazlam:( jeszcze 7 min do wtorku to juz powiec tylko,bo nie wytrzymam do wieczorka :( Quote
Alicja Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]INKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! już ........................[SIZE=7]WTOREK :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti:[/SIZE][/B][/COLOR][/FONT] Quote
natija Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 no i chyba nie dowiemy sie teraz,trzeba czekac do wieczorka,trudnio,musze wytrzymac,mykam spac to do jutra:) Quote
clockwork Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [B][FONT=Arial][COLOR=blue]ej!!! Ruda ze slonska:scream_3::scream_3: .....przylaz£ach do ciebie...:megagrin:. za kare:grins: :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
e.v.a Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 :roll: to ja specjalni ewstalam z lozka , obudzilam sie... zeby przeczytac co to za tajemniconiespodzianka a tu lipa:shake::shake::shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='evaxon']:roll: to ja specjalni ewstalam z lozka , obudzilam sie... zeby przeczytac co to za tajemniconiespodzianka a tu lipa:shake::shake::shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]nie wiem o co chodzi... ale ta RUDA ze slonska na pewno dzis juz nic nie powie :shake::roll:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Alicja Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]nie wiem o co chodzi... ale ta RUDA ze slonska na pewno dzis juz nic nie powie :shake::roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi::multi:bo to niespodziewajka będzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]nie wiem o co chodzi... ale ta RUDA ze slonska na pewno dzis juz nic nie powie :shake::roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] :roll: i ona mysli ze my po tym wszytskim bedziemy ja nadal lubiec:shake: Quote
sota36 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='zuzolandia']ehheeh zobaczycie jutro....niemniej kudlaty i jak juz sie zorientowalas Fruzia -)[/quote] no i taka, taka fajna!!! Ja juz widzialam ja!Jezdem matka chrzesna - wprosilam sie!!!! [quote name='natija']hmm ide szukac na stronkach Fruzi,moze cosik znajde,bo juz nie moge wytrzymac:( juz chce wiedziec:)[/quote]a szukaj,szuukaj!!!I tak nie znajdziesz- hihihi. [quote name='evaxon']:roll: i ona mysli ze my po tym wszytskim bedziemy ja nadal lubiec:shake:[/quote] no bo tak bedzie!!!! Quote
Alicja Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][B]:mad:Jola ....Ty Mnie tu Inki nie broń :razz:...poszła wczoraj szlafen ...zosowila mje i niespodzieajki nie pokozala ....a już je WTOREK;) INUŚ !!!!!!!!!Stowej !!!!!!WTOREK;)..............:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
basia2202 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [B][COLOR=Purple]przybiegłam do Zuzolandii z raniolka... .... powiedzieć WAM... [SIZE=4].... DZIEŃ DOBRYYYYYYYY!! :p :multi::multi::multi:[/SIZE][/COLOR][/B] Quote
tygra Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Cześć Zuzolki mam prośbe w podpisie mam link do wątku suni której szukam domku, jak możesz podnies ją czasem, bo sprawa jest pilna Quote
natija Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 witam,moze zdradzisz juz nam ta niespodzianke :cool3: Quote
Recommended Posts