eria Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 jeee Zuzol w wodzie stoi :crazyeye::evil_lol: ale jakoś tako zdegustowano:cool3: Quote
sota36 Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 [quote name='Anula & Bono']ok koniec świata jakoś my przeżyli jeszcze ino 10 miesięcy:evil_lol::evil_lol: łoo jo myślałach ze mo takie brele do psów:evil_lol::evil_lol: świetnie wyglądo:cool3: Ano przezyjemy! idziemy na przetrwanie!Nie damy sie! Obysmy tylko zdrowi byli, jak to mawia w beznadziejnej sytuacji Marcelka! Quote
zuzolandia Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 [quote name='sota36']W gromadce ( jeszcze takiej!!!) razniej! mosz recht ..w kupie siła :eviltong::eviltong: [quote name='Bartiśkowa_']haha Świetne fotki :evil_lol::loveu: Ale macie fajny basenik w sam raz dla Fruziola :multi: [quote name='anetta']Fiuu fiuuuu, basen pełen wypas :cool3::cool3: [/quo maja jeszcze hamak i mini tor do agility :eviltong: ale france jakos korzystac nie chca :shake: [quote name='AngelsDream']Przyszedłby Baaj i basenik zrobiłby pa pa! zeżarłby????:crazyeye: [quote name='halgre58']Witam ... [SIZE=2]haha ... fajowy basenik ! ...tez do niego właże :diabloti: [quote name='jonQuilla']ona wlazła i nie ma dla mnie miejsca, pomóż :evil_lol: http://i31.tinypic.com/140xjco.jpg ....Toska ma wodowstręt :evil_lol::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 [quote name='Anula & Bono'] łoo jo myślałach ze mo takie brele do psów:evil_lol::evil_lol: świetnie wyglądo:cool3: no takich richtisz do psow tom jesio nie widziala :eviltong: [quote name='halgre58']Doberek ... Co słychować :roll: doberek:loveu: a w pracy dz:loveu:isiaj bylam wlasnie wrocilam jutr:loveu:o tez na poludniee bleeee:shake::shake:...ale tak to da sie życ :evil_lol: [quote name='eria']jeee Zuzol w wodzie stoi :crazyeye::evil_lol: ale jakoś tako zdegustowano:cool3: ...no dyć ze zdegustowano wiysz jak pryndko z niej wylazila?? hihi:diabloti: [quote name='sota36']Ano przezyjemy! idziemy na przetrwanie!Nie damy sie! Obysmy tylko zdrowi byli, jak to mawia w beznadziejnej sytuacji Marcelka! amen :eviltong: Quote
jonQuilla Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 cześć Wam ZuzioFruzie :multi::loveu: Quote
zuzolandia Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 [quote name='halgre58']Pobudka ... matkoo bosko takie larmo w srodku nocy :crazyeye::crazyeye::crazyeye: o tej porze to ja sie przewracam na drugi bok :diabloti: witanko :loveu: [quote name='jonQuilla']cześć Wam ZuzioFruzie :multi::loveu: siemanko rudzielce nadmorkie :loveu::loveu: Quote
halgre Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 [quote name='zuzolandia']matkoo bosko takie larmo w srodku nocy :crazyeye::crazyeye::crazyeye: o tej porze to ja sie przewracam na drugi bok :diabloti: witanko :loveu: A ja o takiej porze siedzę sobie przy kawce i laptopiku ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 [quote name='halgre58']A ja o takiej porze siedzę sobie przy kawce i laptopiku ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: wowo:crazyeye: ale to musisz tak wstawac czy tak po prostu sie budzisz? bo ja to jestem przeokrutny spioch i dobrze ze trafily mi sie psy leniwce :evil_lol: Quote
halgre Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 [quote name='zuzolandia']wowo:crazyeye: ale to musisz tak wstawac czy tak po prostu sie budzisz? bo ja to jestem przeokrutny spioch i dobrze ze trafily mi sie psy leniwce :evil_lol: Tak się poprostu budzę ... nie muszę wstawać :shake: Ale to tylko tak latem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: W zimie brrr ... to już :shake: Nie lubię zimy, jedynie cieszę się że Dindek ze śniegu się cieszy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A jesień mogłaby być piękna, złota ! Nie jakaś chlapa bez przerwy :shake: Wtedy też mi się chce wstawać ... :multi::multi::multi: Quote
jonQuilla Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 [quote name='zuzolandia'] siemanko rudzielce nadmorkie :loveu::loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak uroczo :loveu: Quote
Doginka Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Cześć Zuzolki:loveu: Ja tu wczoraj byłam i pisałam nawet, ale nie ma mojego posta:angryy: To powtórzę - fajne zabawy urządzają te Twoje psiule;) I zobacz - poznajesz? :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 [quote name='Doginka'] I zobacz - poznajesz? :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
zuzolandia Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 [quote name='halgre58']Tak się poprostu budzę ... nie muszę wstawać :shake: Ale to tylko tak latem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ooooo no ja jak nie musze to nie wstaje :evil_lol::evil_lol: jestem łozkowym niewolnikiem :eviltong::eviltong: moj tata twierdzi ze przespie wieksza częś zycia :eviltong: [quote name='jonQuilla'] jak uroczo prawda???:loveu::loveu: [quote name='Doginka']Cześć Zuzolki:loveu: To powtórzę - fajne zabawy urządzają te Twoje psiule I zobacz - poznajesz? oooo boscheeeeeeeeeeeeee Edziolinda :evil_lol::evil_lol: witamy wróconych :loveu::loveu: [quote name='jonQuilla']:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: popieram.....alez profanacja :diabloti::diabloti::diabloti: mam wolny week mam wolny week mam wolny week :multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 :multi::multi::multi:ja też :evil_lol: Quote
Doginka Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Ale ryczę ze śmiechu - "EDZIOLINDA" - ale Go ochrzciłaś:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale i tak go lovciam:loveu: Quote
Tepes Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 witam witam:loveu::loveu::loveu: lol a Edziolinda bosko:roflt::roflt: Quote
AngelsDream Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Witam! U nas leje. Celar siedzi w ręczniku po spacerze. Quote
Alicja Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 :razz::razz:wyszłaś z tej piżamki :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 [quote name='Alicja']:multi::multi::multi:ja też :evil_lol: no to mamy sie dobrze:eviltong: [quote name='Doginka']Ale ryczę ze śmiechu - "EDZIOLINDA" - ale Go ochrzciłaś:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale i tak go lovciam:loveu: no jak nie przajeć takiej buzce :loveu::loveu::loveu: [quote name='Anula & Bono']witam witam:loveu::loveu::loveu: lol a Edziolinda bosko:roflt::roflt: :eviltong::eviltong::eviltong: witankooooo:loveu: [quote name='halgre58[/B'];12918539][B]Cześć ... hello hello :loveu: [quote name='AngelsDream']Witam! U nas leje. Celar siedzi w ręczniku po spacerze. widzialam zarecznikowano Musztarda :evil_lol: bowskiii :loveu: [quote name='Alicja']:razz::razz:wyszłaś z tej piżamki :evil_lol: wstyd sie przyznac ale smigałam w niej całyyyy dzionek :diabloti: Quote
zuzolandia Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 tajnos agentos na dobranentos :diabloti::diabloti: Quote
Doginka Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Tajnos Agentos rewelka:evil_lol::loveu: Proszę pomiziać za uszkiem;):loveu: Quote
Korenia Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Booowskie :loveu: http://i27.tinypic.com/167tjsm.jpg Quote
Recommended Posts