Marycha35 Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Kochana, miała szczęście jednak.....:):):) Teraz jest w cudownym miejscu! Quote
Marycha35 Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 (edited) Luka znalazłam ma wątku, na którym bywam, bardzo ok adopcja tam miała miejsce, prośbę o sunieczkę małą, przeczytaj, może się uda: http://www.dogomania.pl/threads/215587-Stare%C5%84ki-Cyganek-ju%C5%BC-nie-ga%C5%9Bnie-w-schronisku...-POJECHA%C5%81-DO-DOMU-STA%C5%81EGO!!!/page11 KCIUKACZĘ!!!!!!! Edit: wrzuciłam tam link do Twego wątku, tzn. do wątku Avi;) Edited January 30, 2012 by Marycha35 Quote
luka1 Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 Nikt nie wie jak to mądra psina. Ona potrafi wszystko przekazać co chce. Quote
luka1 Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 nie mam pojęcia czy ogłoszenia nie wygasły. Część na pewno tak - muszę sprawdzić. Quote
pikola Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 To sprawdz,jesli bedzie potrzeba to moge zrobic:lol: To sliczna i madra sunia ,az dziw bierze ze jeszcze domku nie ma.. Quote
luka1 Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 [quote name='pikola']To sprawdz,jesli bedzie potrzeba to moge zrobic:lol: To sliczna i madra sunia ,az dziw bierze ze jeszcze domku nie ma..[/QUOTE] Dziękuję, ja mam dobę o kilka godzin za krótką, a to że mądra i ładna - nie podlega dyskusji. Mówię z całą odpowiedzialnością - to najinteligentniejszy psiak z całej mojej bandy okupującej mój dom. Quote
Marycha35 Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Tam zero odzewu, co do tej adopcji ewentualnej. Quote
pikola Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Zrobie,tylko potrzebuje kontakt w sprawie adopcji oraz info jaki stosunek do kotow,dzieci ,czy potrafi chodzic na smyczy,szczepienia jakie miala:lol: Quote
luka1 Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 pikolo - Awi to ideał - mieszka od początku gdy do mnie trafiła ze zgrają kotów i koty żyją, dzieci nie mam ale przychodzące mają nadal rączki, szczepienia pilnuję więc ma aktualne. Jest oczywiście wysterylizowana. Kontakt: [email protected] tel.502 156 186 Quote
pikola Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Ok,dzieki za info.Fotki wykorzystam te z watku,chyba ze jeszcze cos dostane:cool3: Quote
luka1 Posted June 10, 2012 Author Posted June 10, 2012 Avi znalazła dom którego mogą jej pozazdrościć wszystkie psy - nawet te na niemieckich kanapach ha ha ha -. Pani przyjechała adoptować Bunię, ale Avi swoim zwyczajem usiadła przed nią i patrzyła, patrzyła, patrzyła. Pani zakręciły się łzy i w końcu postanowiła zabrać zamiast Buni - Avi. Jednak gdy wsiadła do auta i Bunia na nią spojrzał zza krat bramy, Pani zawróciła i zabrała i Bunię. Tak więc obje mają dom, którego mogą im pozazdrościć wszystkie psy - nawet te na niemieckich kanapach ha ha ha. Quote
pikola Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 O ludzie nie wierze:multi::multi::multi: Jaka wspaniala osoba,na pewno beda mialy dobrze dziewczynki:loveu::loveu::loveu: Duzo szczescia Bunio i Avi:multi: Luka jesli bedziesz potrzebowala jakis ogloszen to napisz PW,zrobie. Quote
Recommended Posts