Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kuli się gdy próbuję jej wyjąć śmieć z pyszczka, gdy zbyt szybko do niej podejdę, gdy zbyt głośno sie do niej coś powie. Potrafi wyjeść kanapkę z ręki i nie wolno na chwilę zostawić jedzenie bez opieki - sama się obsługuje. Kotów nie goni, a nawet je lubi bo Auć zdejmuje jedzenie ze stołu. Generalnie jest małym łakomczuchem i trzeba będzie zwracać na to uwagę by się nie upasła. Z drugiej strony nie przepada za chrupkami więc nie powinno być trudne utrzymanie linię.

• 2 weeks later...
Posted

Nazywam sie Avi mam_lat.Mialam kiedys swój dom lecz wszystko sie zmienilo nawet nie wiem dlaczego.Moze sie znudzilam.Pan zostawil mnie w lesie,czekalam dlugo bylo mi zimno i burczalo w brzuszku.Musialam wyjsc z lasu lecz ludzie mnie przeganiali.W koncu jedna pani sie ulitowala i od tej pory przywozila mi jedzonko.Kturegos dnia bardzo zle sie poczulam i kiedy juz myslalam ze to koniec pojawila sie ta dobra pani i zabrala do siebie.Teraz szukam domku bo pani powiedziala ze nie moge u niej zostac bo mu juz swoje trzy pieski.Prosze otworz swoje serce i pokochaj mnie!Telefon w sprawie adopcji Avi....Avi jest wysterylizowana.....

Posted

[quote name='łolkiee']sklejcie jakiś tekst do ogłoszeń to usiąde w nocy i porobie troche ;)[/QUOTE]
Cos takiego sklecilam moze cos sie da wykorzystac:oops:

Posted

no i nikt się psiną nie interesuje, a to taka kochana sunia. Ciągle wspina się na kolana by się przytulić. I te jej oczy patrzące tak czule - bajka

Posted

okazało się że Avi nie znosi facetów. Atakuje każdego, który stanie jej na drodze. Dotyczy to również domowników, co wywołuje wielkie ich oburzenie.

Posted

Muszę szukac dla niej domu z większym zaangażowaniem bo z Figą stworzyły bandę. Nie przepuszczą nikomu jak się "rozbawią". Jest to atak zmasowany - jedna ujada z przodu, druga z tyłu. Trzeba właściwie wychodzić z nimi na spacer oddzielnie z czego nie są zadowolone.