Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

majuska napisał(a):
I jak tam Beciu nikt nie dzwoni, nawet głupich telefonów nie ma ??

głupie są, sama wiocha, będzie se biegał po obejściu. Czy ty wyobrażasz sobie Misia w budzie ? brrrrr...

Posted

Beciu zdradzisz szczegóły?
super Misiu jest , bardzo lubię takie fajne małe czarne podpalane kundelki
matko buda dla niego ...ech ci ludzie i ich budy z łańcuchami...

Posted

figa33 napisał(a):
Beciu zdradzisz szczegóły? .

miałam dużo telefonów w sprawie Misia ale wszystkie do obejścia lub piwniczki. To był pierwszy telefon gdzie miła Pani zapraszała mnie na wizytę adopcyjną od zaraz, moglam wsiąśc w auto i jechać gdybym miala tylko czas. Chcieli juz przyjeżdżać i go zabrać, mają w domu ratlerka ale wlaśnie stracili niedawno drugiego pieska i w domu straszna pustka dla wszystkich ale także dla ratlerka ktory po stracie przyjaciela nie umie sie odnależć.
Oczywiście mieszkanie w domu, kanapy i fotele w użyciu., tam w ogóle budy nie ma. Pani chciała podać numer do swojego weterynarza żeby potwierdzil że psy szczepila i dbała o nie w razie potrzeby. Naprawdę dobrze to wygląda, dla mnie to tacy ,,wojtusiowi'' ludzie, ciepli i odpowiedzialni.
Ale się rozpisałam i będą jaja jak nie przyjadą...:diabloti:

Posted

Misiu spędzi święta w nowym domku i to jakim. Jestem pod wrażeniem, innych domków nie chcę, oby wszystkie miały tyle ciepła, miłości i troski o psa. Przyjechała cała rodzinka i reszta jeszcze w domu czeka na Misia, Misio oczywiście kanapowo - nakolankowy. To dom i ludzie, o jakich może marzyć każdy pies. Zresztą popatrzcie sami jak to wszystko fajnie wyglądało, był jeszcze tata który nie załapał sie na zdjęcia.

Posted

już miałam telefon w sprawie Misia, że cudowny, och i ach - strasznie fajni ludzie. Że chodzi po kanapach, stole, krzesłach, a nawet próbował wskoczyć na telewizor.:diabloti:
No i Pani mówiła, że ma go właśnie na rączkach....:loveu:

Posted

Waluś opowiada Misiowi że ma fajnie że jedzie do domku, że będzie za nim tęsknił ale Misio wcale nie ma przekonania że to takie wielkie szczęście, że tu mu dobrze, że ma przyjaciół...

I ma Agatkę co go niunia na kolankach, oj tak, z Agatką rozstać się najgorzej...

Posted

Becia są jeszcze jakieś wieści od Misia???
Msjuska a co tam słychać u Blanki??? Ktoś w ogóle do Ciebie dzwonił, żeby powiedzieć jak tam ona??? Była u nas krótko, ale to nie znaczy, że jej los jest nam obojętny!!! Proszę o jakąś relację!! A jak wszystko ok, to proponuję zdjąć jej fotkę z grona potrzebujących no i u Misia napisać ze ma super domek!!!! Ojj coś się zaniedbujecie :P

Posted

Misiu / teraz Toffik / pozdrawia wszystkich z nowego domku. Jest grzeczny i wesoły, nakolankowo-kanapowy jak mówią jego właściciele i daje im ogrom radości. :loveu:
Misiu leży na fotelu przeznaczonym tylko dla niego, drugi ma na tarasie.

• 2 weeks later...
  • 8 months later...
Posted

Niespodzianka !!!!

Witam Serdecznie
U Misiaczka wszystko ok . Psiaczek bardzo wydorośłał :) bardzo lubi się bawić, lubi dużo zjadać :)jest niezwykle energiczny, wysyłam pare zdjątek przepraszam za jakość jak tylko bede miała wiecej prześle :) domownicy bardzo ale to bardzo przywiązali sie do Misia, ja chyba najbardziej :) kiedy mam tylko chwile to przytulam go i nosze na rękach, straszny pieszczoch z niego :) Jest bardzo mądrym i bystrym psem :) Pilnujemy żeby był odrobaczany, szczepiony i dostaje witaminy :) Często śledze strone przytuliska i oglądam inne cudowne psiaczki :) Dziękuję jeszcze raz i gorąco pozdrawiam :):):):):):)
Ewelina ...

Posted

Agula99 napisał(a):
Wieści od Misia, po takim czasie!! Super!! Misiu moje kochane!! Pamiętam jak go tuliłam do siebie!!! Ale się cieszę!!! :)

Agula to ja wznawiam kontakty prosząc o 1%. Proszę rob to samo, wyślij mail lub zadzwoń do Wojtusiowego Państwa i do Shangi w Krośnie i do Koksika, Nutki....i gdzie masz jeszcze kontakt bo ja od kilku dni w każdej wolnej chwili nad ty ślęczę.... Nic samo nie przyjdzie.