Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 87
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie Gosia na wątku schroniskowym napisała, że Suri przedwczoraj adoptowano:-o

Właściwie to póki co raczej mnie to wystraszyło niż ucieszyło. Nie będę miała spokoju, póki nie sprawdzę, co i jak.

Posted

Ja też. Byłam dzisiaj w schronisku z prośbą o informacje. Było ciut za późno. Jutro pojadę ponownie. Naprawdę bardziej boję się niż cieszę, zwłaszcza biorąc pod uwagę ostatnie sytuacje z niektórymi nowymi domami. Obym nie miała się czego bać, tylko cieszyć..

Posted

Już rozmawiałam z panią od Suri. Wygląda to dobrze, pani miła. W przyszłym tygodniu mam do nich podjechać. Na razie Suri bardzo boi się męża, który próbuje ją jakoś oswoić smakołykami. Pani sądzi, że za kilka tygodni powinno się to zmienić. Wstępnie zaczynam się cieszyć;), ale naprawdę to będę dopiero po wizycie;)

Posted

leonarda napisał(a):
Już rozmawiałam z panią od Suri. Wygląda to dobrze, pani miła. W przyszłym tygodniu mam do nich podjechać. Na razie Suri bardzo boi się męża, który próbuje ją jakoś oswoić smakołykami. Pani sądzi, że za kilka tygodni powinno się to zmienić. Wstępnie zaczynam się cieszyć;), ale naprawdę to będę dopiero po wizycie;)

czyli są to ludzie co im na Suri zależy :) ... to dobrze :)