hecia13 Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 [quote name='Alicja']:) i pomaga poznać super ludzi Cudna Trojka :) [url]http://images49.fotosik.pl/927/25750d5502fc1b93med.jpg[/url][/QUOTE] Święta prawda :D Quote
olly Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops: aż się zawstydziłam. Kochane jesteście :) Quote
olly Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Kinio w nowym mieszkanku upodobał sobie balkon :) nie chce wchodzić do domu, a jak leży w pokoju i otwieram drzwi balkonowe to szybciutko czołga się w jego stronę. Tak więc Kinio, Luna i Wigor leżą na jednym materacyku i podziwiają widoki :) Quote
Alicja Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 [quote name='olly']Kinio w nowym mieszkanku upodobał sobie balkon :) nie chce wchodzić do domu, a jak leży w pokoju i otwieram drzwi balkonowe to szybciutko czołga się w jego stronę. Tak więc Kinio, Luna i Wigor leżą na jednym materacyku i podziwiają widoki :)[/QUOTE] balkon to najlepszy wynalazek w mieszkaniach ;) Quote
tatankas Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 [quote name='Alicja']balkon to najlepszy wynalazek w mieszkaniach ;)[/QUOTE] Oj tak,też mam balkon-jest niedoceniany i niezbędny ;) Quote
olly Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 jutro o 17:00 pierwszy zabieg drugiej serii rehabilitacji :) Quote
w deszczu rosnę Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 zaglądam do Kinia sprawuj się dzielnie, krasnalu Quote
Alicja Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 [quote name='olly']jutro o 17:00 pierwszy zabieg drugiej serii rehabilitacji :)[/QUOTE] Kinio ...:kciuki: za nową serią i jej efekt :) Quote
Nutusia Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Za brykanko na czterech łapkach my naszych 20 zwierkowych i cztery ludzkie zaciskamy! Quote
kamilqax95x Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 [B]Przepraszam za te info Zapraszam na bazarek dla TTBSzczecin "Jestem gwiazdą YouTube'a ;) " [url]http://www.dogomania.pl/threads/2102...BS-do-18-lipca[/url][/B] Quote
olly Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Kinio jest po 3 zabiegu, dziś rehabilitantka wyczuła u Kinia guza na udzie wielkości ok.3cm. Musimy iść do kliniki, żeby sprawdzić co to za cholerstwo się zrobiło :( Za chwilkę mykamy na działeczkę, wszystkie 3 moje dzieciory wykąpią się w rzecze, pobrykają, poopalają :) no a Kinio będzie miał gratis rehabilitację wodną :) Quote
tatankas Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 [quote name='olly']Kinio jest po 3 zabiegu, dziś rehabilitantka wyczuła u Kinia guza na udzie wielkości ok.3cm. Musimy iść do kliniki, żeby sprawdzić co to za cholerstwo się zrobiło :( Za chwilkę mykamy na działeczkę, wszystkie 3 moje dzieciory wykąpią się w rzecze, pobrykają, poopalają :) no a Kinio będzie miał gratis rehabilitację wodną :)[/QUOTE] Ale masz dobrze,ja tez chcę działeczkę.Trzymamy kciuki za Kinia,żeby to nie było nic groźnego :) Quote
tu_ania_tu Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 [quote name='olly']Kinio w nowym mieszkanku upodobał sobie balkon :) nie chce wchodzić do domu, a jak leży w pokoju i otwieram drzwi balkonowe to szybciutko czołga się w jego stronę. Tak więc Kinio, Luna i Wigor leżą na jednym materacyku i podziwiają widoki :)[/QUOTE] piękny musi być ten twój balkon :-) Podaj mi na priva twój adres :D Quote
Nutusia Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 O kurczaki - ja też chcę nad rzeczkę!!!! I Lilciuchowi też by się wodna rehabilitacja przydała. A na razie przedwczoraj ucałowała żabę w nadziei, że wyczaruje księcia i miała taki ślinotok, że do rana łóżko wręcz pływało (choć zużyłam całą paczkę podkładów higienicznych!!!!!) :) A guzek niech się okaże "pryszczem"! Quote
olly Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Ciotki, nie uwierzycie, co dziś widziałam!!! Kinio wsadzony do rzeki SAM CHODZIŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! rehabilitacja wodna to cud nad cudy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Prześlę Tatankasowej trochę fotek znad rzeki, zobaczycie 3 stojące zady!! :) Jenyś!!! To było niesamowite... Początkowo nie chciał nawet opuszki zamoczyć, ale wet kazał mu ćwiczyć i tak trochę musowo musiał polubić wodę, trwało to chwilkę, bo później był problem, bo nie chciał z niej wyjść, pływał za patykami, morusał się w błocie, jak szczenior!! Jakaś taka pozytywna energia znów mnie kopnęła:lol::lol::lol::lol::lol: Quote
Alicja Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 wszystko z guzolkiem będzie dobrze :kciuki: Kinio , jestes cudowny :cool2: Zaproszę na bazarek na sterylke SHARUNI :)która zamieszkala u Heci [url]http://www.dogomania.pl/threads/210298-CIUSZKOWY-bazarek-na-sterylk%C4%99-SHARUNI-do-07.07-godz.21i?p=17154556#post17154556[/url] Quote
Nutusia Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Super! Super! Super! Najbardziej super, że macie rzekę niedaleko, że jeszcze lato przed nami i będzie wiele okazji do pływania! HURRRAAAAA!!!!! Quote
jola_li Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Dorzuciłam 25 zł dla Kinia (i żałuję, że nie mogę więcej :-(). Quote
tatankas Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 [quote name='jola_li']Dorzuciłam 25 zł dla Kinia (i żałuję, że nie mogę więcej :-().[/QUOTE] Dziękujemy bardzo.Każdy grosz się liczy ;) Ja też za bardzo się dorzucać nie mam z czego,dlatego bazarki przynajmniej pomagam organizować :) Quote
olly Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Dziś o 22 jedziemy do Kliniki, Sebastian (wet) dziś podczas rehabilitacji wyczuł, że śledziona Kinia jest dość mocno powiększona, jedziemy na usg, od razu zobaczymy co to za guzioł wyrósł na jego nóżce. Oj, to leczenie Kinia to never ending story.., ;( Quote
olly Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='jola_li']Dorzuciłam 25 zł dla Kinia (i żałuję, że nie mogę więcej :-().[/QUOTE] Kindziorek ukłony przesyła dla cioteczki :) Quote
Nutusia Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 MatkoMojaJedyna! Na jakiś sabat Ciotki-Czarownice trza zgonić do tej Bydgoszczy, co by uroki odczyniły. Bo nie może tak być, żeby na Kinia wszystkie plagi psi spadały!!!!!!!!!!! :( Quote
tatankas Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 [B]Ola pewnie publicznie nie chciała pisać,ale ja nie mam takich oporów,wszyscy powinni wiedzieć,w jakiej sytuacji jest Ola i sos bokserom,cytuję mail od niej:[/B] [QUOTE]hej, Germaine przelała mi pieniądze z allegro, większość osób nie przelała pieniędzy, na konto fundacji wpłynęło 70 zł :( a nie 230zł. Za te pieniądze kupiłam podkłady dla Kinia. Ja już nie mam kasy, żeby płacić ze swoich :( możesz to allegro wpisać w rozliczenie w wątku Kinia?? [U]wpłaty po 10 zł od:[/U] cola 1 beza2008 Monika Wiśniewska Krystyna Kliza PHU Adamek Maślej Wojciech nieszka 2 Fundacja jest w bardzo nieciekawej sytuacji finansowej. Przez najbliższy czas nie dostaniemy na Kinia ani złotówki. Karmę specjalistyczną jeszcze mam. Za leki zapłaciłam z większości ze swoich, około 12 zł wzięłam z Kiniowych, za resztę opłaciłam rehabilitację, Sebastian zjechał jeszcze z ceny. Do końca rehabilitacji musimy zapłacić jeszcze 250 zł (czyli za cały przyszły tydzień), i jeszcze dzisiejsza wizyta z usg. Muszę kupić Kiniowi lek na odbudowę masy mięśniowej, kosztuje ponad 120 zł. Ada, ryczeć mi się chce :( Na tę chwilę nie mamy długów, ale w poniedziałek muszę opłacić rehabilitację. No i dziś wieczorem wizytę w Klinice :( Ola[/QUOTE] Ja już otrzymałam wpłaty wszystkie za bazarek jeden i choć nie rozliczony jeszcze,to do poniedziałku będziesz miała z niego pieniążki,prawie 110zł ;) Quote
Alicja Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Jakby się na naszym bazarku zrobiła nadwyżka to Kiniu też by dostał ...ale póki co nawet nie mam tyle żeby dla Sharci całość na opłacenie zabiegu było :( podrzucajcie cioteczki bazarek w górę , porozgłaszajcie troszkę ... wsie ciuszki nowe wywoławcza 6 zł ...w szmatexie jest drożej [url]http://www.dogomania.pl/threads/210298-CIUSZKOWY-bazarek-na-sterylk%C4%99-SHARUNI-do-07.07-godz.21i/page4#post17167640[/url] Quote
tatankas Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 [quote name='Alicja']Jakby się na naszym bazarku zrobiła nadwyżka to Kiniu też by dostał ...ale póki co nawet nie mam tyle żeby dla Sharci całość na opłacenie zabiegu było :( podrzucajcie cioteczki bazarek w górę , porozgłaszajcie troszkę ... wsie ciuszki nowe wywoławcza 6 zł ...w szmatexie jest drożej [url]http://www.dogomania.pl/threads/210298-CIUSZKOWY-bazarek-na-sterylk%C4%99-SHARUNI-do-07.07-godz.21i/page4#post17167640[/url][/QUOTE] Niestety u nas też zastój,choć dużo rzeczy dużo tańszych niż w sklepach :( Quote
Recommended Posts