Jump to content
Dogomania

Bokser KING -dostał porsche i nogi ruszyły-zbieramy na rehabilitację!!! King za TM ..

Recommended Posts

Posted

Tatankas, jak możesz to na moje, będę mogła od razu opłacić 2 zabiegi albo spłacić dług w Klinice 160 zł.

Czyli ogólnie podsumowując koszty:
700-800- rehabilitacja
160- zaległe
???- dzisiejsze wszycie cewnika

Reszta już opłacona

Posted

[quote name='olly']Tatankas, jak możesz to na moje, będę mogła od razu opłacić 2 zabiegi albo spłacić dług w Klinice 160 zł.

Czyli ogólnie podsumowując koszty:
700-800- rehabilitacja
160- zaległe
???- dzisiejsze wszycie cewnika

Reszta już opłacona[/QUOTE]

Ok wysyłam do ciebie,na te samo konto,co wcześniej???

Posted

[quote name='tatankas']Ok wysyłam do ciebie,na te samo konto,co wcześniej???[/QUOTE]

na to samo, co na wózeczek wysyłałaś :)

Posted

Olla,Olla pieniążki już jakiś czas temu ode mnie wyszły,w drugim poście masz wpisane ile i z jakiego bazarku,jak tylko dojdą,to napisz tu na wątku boksia i na wątku bazarkowym Freya73 :)
o tu:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/206382-Zako%C5%84czony.-Benetton-Grace-Cole-Estee-Lauder-dla-King-a-do-25-04.-Zapraszam[/url]

Posted

To ja też proszę o konto dla jego królewskiej mości. Z bazarku wyszło dla Kinga trochę ponad 40zł - zaokrąglę do 50.

Przy okazji, zajrzyjcie proszę ciocie boksiowe na bazarek w moim podpisie, strasznie pusto :(

Posted

[quote name='Maruda666']To ja też proszę o konto dla jego królewskiej mości. Z bazarku wyszło dla Kinga trochę ponad 40zł - zaokrąglę do 50.

Przy okazji, zajrzyjcie proszę ciocie boksiowe na bazarek w moim podpisie, strasznie pusto :([/QUOTE]

Jenyś, kochane jesteście!!!! :loveu::loveu::loveu: wysyłam Ci pw.

I strasznie mocko dzięęęęękujemy!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Maruda666']To ja też proszę o konto dla jego królewskiej mości. Z bazarku wyszło dla Kinga trochę ponad 40zł - zaokrąglę do 50.

Przy okazji, zajrzyjcie proszę ciocie boksiowe na bazarek w moim podpisie, strasznie pusto :([/QUOTE]

To ja już zapisuję w rozliczeniu :) Dziękujemy Marudko :)

[quote name='olly']Otrzymałam już pieniążki z bazarku :) 172zł! Freya73, dziękujemy!!!:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

Bardzo się cieszę,że już doszły,Freya73-jeszcze raz gorąco dziękuję ci za bazarek :)

Posted

Kochani, dziś dopiero miałam wycisk :mdleje:Pojechałam na działkę, spacer zapowiadał się jak każdy poprzedni. Ale King miał dziś ochotę na maraton. Pierwsza część spaceru trwała godzinę, po czym stwierdziłam, że nie będę go więcej męczyć i wróciliśmy na działkę. Jak wyciągaliśmy go z wózka w jego oczach był foch, więc pomyślałam, że może chce jeszcze pobiegać po działce, no i nie myliłam się, kolejne 20 minut biegał z Wigorem i Luną, po czym podjechał pod bramę i zaczął piszczeć!! Otworzyłam ją, a King wyjechał swoją furą na pełnym gazie!! Miał ochotę pobiegać po mega nierównym boisku do piłki nożnej. A żebyście widziały jak się popisuje jak ktoś idzie z naprzeciwka, hasa jak zdrowy pies!!!

Jutro postaram się wysłać linki do filmików, zobaczycie jak Królowi lewa łapka śmiga! z dnia na dzień coraz bardziej!! Tylko to siusianie trochę martwi :(

Posted

Kochani, złe wieści :(
Pojechaliśmy do lecznicy, bo nie podobały mi się jajka Kinia, jedno maluteńkie, a drugie olbrzymie i gorące. Okazało się, że King ma guza, guzy na jądrach to zazwyczaj guzy złośliwe. Wet kazał jak najszybciej umówić Kinga na kastrację, zabieg w piątek o 18:00
Poza tym wszyliśmy dziś cewniczek, za zabieg zapłaciła przekochana Ewa(pracownik Kliniki) Ewuniu, dziękuję !! :loveu::loveu::loveu:Za cewnik, który kupiłam w innej lecznicy płaciłam 10zł (Tatankas, jak możesz to odpisz to od kosztów 222zł-10zł), na kastrację zostanie nam 212zł, będzie nam brakowało 38 zł, no i nie zostanie wtedy ani złotówki na rehabilitację.
Kinio czuje się świetnie, na wózeczku już biega za patykami, piłkami- rewelacja!!
A!! i jeszcze wielkie podziękowania dla Pani fryzjerki psiowej za zabawki, którymi obdarowała Kinga:loveu::loveu:

Posted

Ja te pieniążki do rozliczenia ogólnego zapisywałam,teraz dodam kastrację i będzie ok :)

Kiniuś trzymaj się bidoku,u ciebie jak nie urok to sr...:(

A ja idę spać,bo dopiero co zakończyłam bazarek,tym razem na nasze Polickie zwierzaki.Jestem padnięta.

Posted

Powinno się regularnie przeprowadzać np kampanie dot.kastracji / sterylizacji bo świadomość zalet tego zabiegu u nas wciąż znikoma... u mnie na osiedlu mało który właściciel wykastrował swojego psa, na mnie patrzą dziwnie a sam zabieg uważają za dziwactwo :(
Kiniuś, trzymaj się, wierzę, że po usunięciu jąderek będzie dobrze.

Posted

Wróciłam dziś z wizyty P/A i wiecie co zastałam w pokoju?? Po jednej stronie zacieszający Kiniu, a po drugiej cewnik, który wczoraj został wszyty :(:(:( King tak się rozbrykał i prawdopodobnie podczas czołgania zagiął cewnik i wyrwał sobie szwy!!! Jemu nic nie jest, nie wiem, jak to zrobił, bo nie ma nawet ranki. Myślę, że jednemu wetowi tak ładnie nie poszłoby ściąganie szwów! Ale teraz znowu skazana jestem na cewnikowanie Kinia, a boję się, że układ moczowy będzie w coraz gorszym stanie przez umieszczanie cewnika kilka razy dziennie w przewodzie moczowym.
A co do jego jajeczka to rośnie w oczach :( Worek mosznowy jest już napięty, skóra zaczerwieniona, a jajko goooorące!!!!!!!!!!!!!!! :(:(

Dlaczego w życiu Kinia jest tyle przeciwności losu???? dlaczego???? :(

Posted

[quote name='Jagoda1']Kiniu, nie szalej, nie zamartwiaj cioci Oli....
Biedny psiak, życie go wciąż doświadcza.:shake:[/QUOTE]

Ile jeszcze musi przejść??
Przecież to Aniołek.. i dlaczego to wszystko Go dotyka?? :(