tatankas Posted January 6, 2014 Author Posted January 6, 2014 Jak już będą jakieś pieniążki do wpłacania to będę leciała na wątki i sprawdzała,któremu w danej chwili najbardziej potrzeba :) Dzięki andegawenko ,dzięki olla :loveu: Quote
olly Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 (edited) wątek Kiniusia dotarł do setnej strony... jeszcze tak niedawno gadałam do Niego : no widzisz Ancymonie, za chwilkę setna stronka pyknie, jaką Ty masz długą historię, a jak barwną... niestety Kinio nie doczekał tej setnej strony... Kiniusiu, jak Ci tam? jesteś zdrowiutki i szczęśliwy? Pamiętaj o nas... Edited January 7, 2014 by olly Quote
Nutusia Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Jest Olu szczęśliwy i zdrowiutki i miłościwie tam panuje wszystkim po drugiej stronie tęczy... Quote
tatankas Posted January 9, 2014 Author Posted January 9, 2014 Dokładnie tak Olu-jest szczęśliwy,zdrowy,zasuwa na czterech jak porsche i czeka na nas ,no bo przecież gdzie my pójdziemy po śmierci,jak nie do naszych czworonogów :) Quote
andegawenka Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 (edited) [quote name='tatankas']Dokładnie tak Olu-jest szczęśliwy,zdrowy,zasuwa na czterech jak porsche i czeka na nas ,no bo przecież gdzie my pójdziemy po śmierci,jak nie do naszych czworonogów :)[/QUOTE] ...też mam nadzieję że moje pieski i King tam na mnie czekają bo do ludzkiego nieba mnie nie wpuszczą to pewne. Edited January 9, 2014 by andegawenka Quote
Nutusia Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Mi tam ludzkie piekło na ziemi wystarczy - do nieba wolę psiego iść... Quote
Jagoda1 Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 [quote name='Nutusia']Mi tam ludzkie piekło na ziemi wystarczy - do nieba wolę psiego iść...[/QUOTE] ... też tak uważam, poza tym lubię dobre towarzystwo;). Quote
Handzia55 Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Czytałam wątek Kinga regularnie, chociaż nic nie pisałam.Co spojrzałam na jego zdjęcie, to widziałam mojego Lorda [*] Widok siwej mordki na zdjęciach, niezmiennie wywoływał u mnie atak płaczu. W lutym minie 5 lat jak mój ukochany boksio biega po niebiańskich łąkach, a ja wciąż płaczę patrząc na zdjęcia Kinga, który wyglądał jak bliżniak mojego faflaka. Kinguś, biegaj sobie z moim Lordem po tęczowych łąkach! Już nic was nie boli... Czekajcie tam na nas, którzy po was płaczemy i tęsknimy za wami. Quote
olly Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 Dziś odwiedziliśmy Kinia, ktoś był u Niego, ktoś zapalił znicz, nie wiem kto, ale bardzo DZIĘKUJĘ.. Quote
tatankas Posted January 15, 2014 Author Posted January 15, 2014 [quote name='olly']Dziś odwiedziliśmy Kinia, ktoś był u Niego, ktoś zapalił znicz, nie wiem kto, ale bardzo DZIĘKUJĘ..[/QUOTE] Ja również dziękuję ... Quote
olly Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 Równy miesiąc temu jeszcze tu byłeś, leżałeś obok nas, już wiedzieliśmy, że to ostatnie nasze wspólne godziny... Kiniutku nasz.... tak strasznie Cię tu brakuje... Twojego wiecznie uśmiechniętego pycholka, śmiejących się oczek.. KOCHAM CIĘ!! Quote
tatankas Posted January 18, 2014 Author Posted January 18, 2014 [quote name='olly']Równy miesiąc temu jeszcze tu byłeś, leżałeś obok nas, już wiedzieliśmy, że to ostatnie nasze wspólne godziny... Kiniutku nasz.... tak strasznie Cię tu brakuje... Twojego wiecznie uśmiechniętego pycholka, śmiejących się oczek.. KOCHAM CIĘ!![/QUOTE] Olu tak mi przykro :placz::placz::placz: Tak chciałabym,żeby mniej bolało,ale wiem,że to niemożliwe :placz::placz::placz: Quote
Alicja Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 to boli bardzo długo ...u mnie już prawie 10 lat Quote
Handzia55 Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 [quote name='tatankas']Olu tak mi przykro :placz::placz::placz: Tak chciałabym,żeby mniej bolało,ale wiem,że to niemożliwe :placz::placz::placz:[/QUOTE] To rozumie tylko ten, kto stracił boksia:placz: Quote
Nutusia Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 Zawsze będziemy o Tobie pamiętać, Królu! Quote
tatankas Posted January 21, 2014 Author Posted January 21, 2014 (edited) [quote name='tatankas']Nie zgadzam się,aby fundacja mogła dalej działać i pomagać kolejnym bidom,moim obowiązkiem jest spłacić koszta poniesione przez nią za Kinia,a to wyszło: [SIZE=4][COLOR=red][COLOR=blue][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=red]-[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][B] [SIZE=5]1112,58zł [SIZE=2][COLOR=#000000]I dopiero kiedy zostanie ta kwota spłacona uznam,że Kinio wyszedł na czystą,a i ja będę spokojniejsza.A więc całą tą kwotę będę powoli spłacać na konto fundacji,muszę tylko wybrać bokserka,na którego.Może olly wybierz jakiegoś staruszka,który najbardziej potrzebuje tej pomocy???[/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][/QUOTE] No i tak jak mówiłam,tak robię,zaraz idzie przelew na 100zł z bazarku,który właśnie rozliczam: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/249534-ZAKOŃCZONY!!!-Fanty-tozowe-i-inne-na-Toz-Police-i-boksia-KINGA-do-18-01-2014[/URL] ,będzie w przelewie od boksia Kinga dla boksia Boryska tatankas z dogomanii,tylko czy ktoś mógłby potwierdzić tu na wątku i na bazarku,że ten przelew doszedł do fundacji? Edited January 21, 2014 by tatankas Quote
olly Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 na konto fundacji wpłyneło 100zł. Dzięki Ada. Quote
tatankas Posted January 22, 2014 Author Posted January 22, 2014 [quote name='olly']na konto fundacji wpłyneło 100zł. Dzięki Ada.[/QUOTE] Dzięki za potwierdzenie,czyli [SIZE=4][COLOR=#000000][I][COLOR=red][COLOR=blue][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=red]-[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/I][/COLOR][/SIZE][B] [SIZE=5]1112,58zł+100zł-jeszcze do spłacenia 1012,58zł :)[/SIZE][/B] Quote
olly Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 Na moje konto wpłynęło 50zł od Andegawenki na pokrycie długu. Chciałam bardzo podziękować, za te pieniążki kupię Kiniowi wiatraczek na grób, dołożę do ramki, którą chcemy Kiniowi kupić i zapalę znicz, Andegawenko, od Ciebie. Jeszcze raz ślicznie Ci dziękuję Aduś, pomniejsz dług o 50zł, ok? Quote
tu_ania_tu Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 dziewczyny w Toruniu jest coś bokserkowatego [url]http://schronisko-torun.oinfo.pl/index,adopcje_details,4146,ostatnio.html[/url] Quote
andegawenka Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 [quote name='tu_ania_tu']dziewczyny w Toruniu jest coś bokserkowatego [URL]http://schronisko-torun.oinfo.pl/index,adopcje_details,4146,ostatnio.html[/URL][/QUOTE] Śliczna, zadbana i co ? choroba czy za duży obowiązek?:roll: Quote
olly Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Aduś, zmniejsz proszę dług o 50zł od Andrgawenki. Pisałam wyżej. Będę wdzięczna. Quote
tatankas Posted February 4, 2014 Author Posted February 4, 2014 [quote name='olly']Aduś, zmniejsz proszę dług o 50zł od Andrgawenki. Pisałam wyżej. Będę wdzięczna.[/QUOTE] A proszę bardzo,zostało [B][SIZE=5]1012,58zł :smile: -50zł od andegawenki=962,58zł :) [/SIZE][/B][quote name='tu_ania_tu']dziewczyny w Toruniu jest coś bokserkowatego [URL]http://schronisko-torun.oinfo.pl/index,adopcje_details,4146,ostatnio.html[/URL][/QUOTE] Już chyba nie ma :) Mam nadzieję,że się zgubiła tylko :) Quote
olly Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 [img]https://lh6.googleusercontent.com/-wdE4BSNS0FU/UvDPeYIVKdI/AAAAAAAACWE/5GxsbhiO0XI/w703-h527-no/20140204_121444-SNOW.gif[/img] Quote
Recommended Posts