Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='romenka']Boję się że na mnie spadnie wszysto a ja nie będę miała z czego pokryć kosztów hotelowania.[/QUOTE]Tak moze byc. Lepiej zwolac ludzi na ten watek, czy to na FB czy tutaj. Inaczej samemu jest naprawde ciezko.

Posted

Ja mogę wziąć na siebie FB, tylko napisz słów parę o psiaku, nie musi być na razie piękne ogłoszenie, ale żeby cośkolwiek z danych było... to może będzie jakaś reakcja.

Posted

Bardzo potrzebujemy pomocy finansowej dla psa który błąka się po ulicach i prosi o jedzenie. Chcemy psu zapewnić do czasu znalezienia mu domu hotel by mógł spokojnie zaczekać tam na swojego nowego właściciela.Potrzebne są deklaracje by pies nie musiał błąkać się koło ruchliwej ulicy. Pies ma charakter wspaniały. Zero agresji do ludzi choć troszkę przerażony tym co się wokoło niego dzieje. Prawdopodobnie wyrzucony z auta. Bardzo zabiedzony...Bardzo prosimy o jakąkolwiek wpłatę by piesek mógł zacząć normalnie żyć!

Czy może być tak?

Posted

[quote name='Ulka18']Cholera, to rzeczywiscie Palucha lepszy. [/QUOTE]
ja z Paluchem mam jak najgorsze doświadczenia (Juki - ten duży ze zdjęcia - jest dosłownie wyrwany z Palucha), ale to było ładnych parę lat temu...

Posted

[quote name='edek']Tak na szybko mogę dać na razie[B] 50zł jednorazowo[/B][/QUOTE]
Bardzo dziękuje, z całego serca!!!! Jeśłi zapadnie decyzja o hotelikowaniu go od razu dam znać na wątku.
Jeszcze raz dziękuje.

Posted

[quote name='BERKANO']a na jak długo uda Ci się Go przytrzymać przy sobie????[/QUOTE]
Do jutra. Darek wieczorem wraca od rodziców więc mam bardzo mało czasu.

Cieszę się tylko że Megii się zgodziła bo gdyby nie ona nie wiem o bym zrobiła z psem!!!

Posted

przylazłam z watku Brokata - mogę dac 10 zł co miesiac - wiem ze niewiele ale wiecej nie moge - jak zapadnie decyzja prosze o przypomniajaca wiadomosc