Ulka18 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 [quote name='romenka']Boję się że na mnie spadnie wszysto a ja nie będę miała z czego pokryć kosztów hotelowania.[/QUOTE]Tak moze byc. Lepiej zwolac ludzi na ten watek, czy to na FB czy tutaj. Inaczej samemu jest naprawde ciezko. Quote
edek Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Tak na szybko mogę dać na razie[B] 50zł jednorazowo[/B] Quote
jukutek Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Ja mogę wziąć na siebie FB, tylko napisz słów parę o psiaku, nie musi być na razie piękne ogłoszenie, ale żeby cośkolwiek z danych było... to może będzie jakaś reakcja. Quote
romenka Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 Bardzo dziękuje że jesteście ,bo już mi się wyć chce z tego wszystkiego!!! Quote
Ulka18 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Romenko, powysylaj pw, moze ktos chociaz zajrzy na watek i podniesie go do gory... Moze do ciotek, ktore psy z Krzyczek ratowaly? Quote
romenka Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 Bardzo potrzebujemy pomocy finansowej dla psa który błąka się po ulicach i prosi o jedzenie. Chcemy psu zapewnić do czasu znalezienia mu domu hotel by mógł spokojnie zaczekać tam na swojego nowego właściciela.Potrzebne są deklaracje by pies nie musiał błąkać się koło ruchliwej ulicy. Pies ma charakter wspaniały. Zero agresji do ludzi choć troszkę przerażony tym co się wokoło niego dzieje. Prawdopodobnie wyrzucony z auta. Bardzo zabiedzony...Bardzo prosimy o jakąkolwiek wpłatę by piesek mógł zacząć normalnie żyć! Czy może być tak? Quote
Ulka18 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Bardzo dobrze napisane. Trzymam kciuki za pospolite ruszenie :kciuki: Quote
jukutek Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 [quote name='Ulka18']Cholera, to rzeczywiscie Palucha lepszy. [/QUOTE] ja z Paluchem mam jak najgorsze doświadczenia (Juki - ten duży ze zdjęcia - jest dosłownie wyrwany z Palucha), ale to było ładnych parę lat temu... Quote
koosiek Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Pod Radzyminem jest przytulisko, chyba "Znajdki"... Może tam mogliby go przyjąć? Quote
romenka Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 [quote name='jukutek']a w jakim wieku on jest?[/QUOTE] Jejku ja się nie znam ale chyba młodziutki. Myślę że nie więcej niż 1,5 roku Quote
romenka Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 [quote name='edek']Tak na szybko mogę dać na razie[B] 50zł jednorazowo[/B][/QUOTE] Bardzo dziękuje, z całego serca!!!! Jeśłi zapadnie decyzja o hotelikowaniu go od razu dam znać na wątku. Jeszcze raz dziękuje. Quote
jukutek Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 [url]http://www.facebook.com/event.php?eid=164174990308149[/url] Tak na bardzo szybko, w miarę możliwości wygładzę i uzupełnię. Quote
BERKANO Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 a na jak długo uda Ci się Go przytrzymać przy sobie???? Quote
Ronja12 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 W tej chwili nie bardzo mam kase , ale 30,- wrzuce, zeby dac mu chociaz troche czasu na zbieranie dalej. Quote
jukutek Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Jak ktoś może - to niech udostępni i pozaprasza i tą drogą, ja już muszę znikać... :( Quote
edek Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Może gdybyśmy uzbierali na karmę to Twój TZ by go nie wygonił???? To byłby tylko tymczas :( Quote
romenka Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 [quote name='BERKANO']a na jak długo uda Ci się Go przytrzymać przy sobie????[/QUOTE] Do jutra. Darek wieczorem wraca od rodziców więc mam bardzo mało czasu. Cieszę się tylko że Megii się zgodziła bo gdyby nie ona nie wiem o bym zrobiła z psem!!! Quote
romenka Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 [quote name='edek']Może gdybyśmy uzbierali na karmę to Twój TZ by go nie wygonił???? To byłby tylko tymczas :([/QUOTE] Uwierz mi nie wypali :placz: Quote
romenka Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 [QUOTE]W tej chwili nie bardzo mam kase , ale 30,- wrzuce, zeby dac mu chociaz troche czasu na zbieranie dalej.[/QUOTE]Bardzo dziękuje!!!! Quote
lilo Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 przylazłam z watku Brokata - mogę dac 10 zł co miesiac - wiem ze niewiele ale wiecej nie moge - jak zapadnie decyzja prosze o przypomniajaca wiadomosc Quote
Recommended Posts