Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czyli wszyscy trzymamy kciuki za piątek, aby akcja się udała :)
Magenko jak macie jeszcze sunię w typie Reksiowym to proszę o fotki i dane o suni. Będziemy wtedy myślec jak jej pomóc.

Posted

chyba nie kojarzę tego typu suni czy piesia:( jest Jurand ale mały kudłacz początkowo myślałam,że sheltowaty, ale chyba nie:(
tez przekochany, zero agresji cudny pies:(ale to nie collie wiaodmo:)

[IMG]http://i53.tinypic.com/2v2zbpl.jpg[/IMG]
jest MILKA, ale z collaka chyba nic nie ma:( przemiłe stworzenie, niestety od szczenięcia w schronie:( kochana sunia, niesttey te boksy mało widoczne są dla ludzi-kolorystycznie podobna do reksia
[IMG]https://lh4.googleusercontent.com/_WlExfWXOTFI/Tcgw8oVxE6I/AAAAAAAAAbg/thRcq6eFQZE/s512/P4033814.JPG[/IMG]

Posted

Tego kudłaczka Juranda ja bym Wam proponowała wrzucić na forum szeltikowe. Gdzies tam jakies podobieństwo do szeltusia ma :) Nigdy nie zaszkodzi go tam rozreklamować. Jest sliczny !
A Milka to tez raczej do collie mało podobna, ale możemy pomóc ją ogłaszać w ramach miłej współpracy :) Tym bardziej, że biedactwo od szczeniaka w schronisku.
Proszę o jakiś opis suni i więcej zdjęc i troszkę ja poogłaszamy. Fotki można do mnie na mejla [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]

Posted

dobrze posuzkam zdjęc, ale niestety mam słabe te fotki, robione przez kraty-krat w sumie czasemnie widać, ale ona albo bokiem albo tyłem do nas:):):) zaogłoszenia jak najbardziej dziękujemy;) Jurandzik tu jest ogłaszam go na allegro [URL]http://allegro.pl/jurand-piekny-puchaty-pies-jak-sheltie-szuka-domu-i1850226843.html[/URL] a Miłki nie mam nie robiłam ogłoszeń, marne fotki są, ale jak najbardziej wyślę na maila jak wynajde cosik fajnego z nich

Posted

Co do Reksia,to miał być od poniedziałku pod opieką wolontariuszki Sylwii,miała go zabierać na spacery wieczorne,aby przyzwyczaił się do smyczy,ale plany pokrzyżowała pogoda,która jest straszna,wieje,leje i jest okropnie zimno,dlatego nic z tego nie wyszło.
Dzisiaj został zaczipowany,mam obrożę i nową smycz dla niego i czekamy do jutra.
Na razie w sprawie transportu nikt do mnie nie dzwonił.
Aaaa,chciałabym się dołożyć do transportu chociaż 50zł,czy mam je dać kierowcy,czy wpłacić na jakieś konto?

Posted

To możę zrobimy w ten sposób.Transport ma kosztować 400zł.Ja mam przekazać kierowcy tą sumę.Może daj kierowcy 50zł a ja 350zł przekażę.A z transportem to musisz uderzyć do magenki1.

Posted

[quote name='magenka1']Arek ma dzwonić do Asi nie wiem kiedy on ma na Was namiary, jeśli chodzi o kontakt z fundacją w Śremie to też do Anuli ma ktoś dzwonić i podać adres w Śremie[/QUOTE
Do tej pory nikt nie zadzwonił a jest godz.19,22!

Posted

[quote name='Anula']To możę zrobimy w ten sposób.Transport ma kosztować 400zł.Ja mam przekazać kierowcy tą sumę.Może daj kierowcy 50zł a ja 350zł przekażę.A z transportem to musisz uderzyć do magenki1.[/QUOTE]

Dobrze,to dam pieniążki kierowcy.
Co do telefonu to poczekajmy spokojnie do 21.00,bo podobno ten pan do tej godziny pracuje.

Posted

Asiu tylko chciałam uprzedzic, że będą ogłoszonka na Miłkę [URL]https://lh4.googleusercontent.com/_WlExfWXOTFI/Tcgw8oVxE6I/AAAAAAAAAbg/thRcq6eFQZE/s512/P4033814.JPG[/URL] Juranda i Lorda może ktoś dzwonić:)lucyja pomoże ogłaszać:) aha na allegro wciąz obserwują szczeniaki..też może ktoś zabarabani:)

Posted

Dziewczyna która ma odebrać Reksia w Śremie próbowała się z Baksiem skontaktować, ale bez efektu. Podałam teraz wszystkim namiary do dziewczyny, która ma w Śremie odebrać pieska, więc mam nadzieję, że wszystko dojdzie do skutku.

Posted

[quote name='Lucyja']Dziewczyna która ma odebrać Reksia w Śremie próbowała się z Baksiem skontaktować, ale bez efektu. Podałam teraz wszystkim namiary do dziewczyny, która ma w Śremie odebrać pieska, więc mam nadzieję, że wszystko dojdzie do skutku.[/QUOTE]
Lucynka ale akcja ja dzwoniłam pod tej numer co Ci podałam i odebrała ta dziewczyna co ma odebrać Reksia w Śremie :) ale się uśmiałam. Baksio jest w pracy i nie może odbierać telefonów jutro będzie się kontaktował ze wszystkimi
Ja już chyba pójdę spać bo nie wiem co robię :)

Posted

Ja też się zdziwiłam, że napisałam smsa do Pauli, a ona odpowiedziała z tego telefonu co Ty mi podałaś:lol:
Wynika z tego, że Baksio ma numer do Pauli :)

Posted

[B]Reksio o 10.00 pojechał w drogę do lepszego świata:multi::multi::multi:
[/B]Na spacerku był bardzo szczęśliwy,skubał trawkę,tulił się do moich kolan,do samochodu wsiadł ładnie,cały czas był bardzo spokojny i zadowolony.
Niestety jego stan jest fatalny,sierść mocno przerzedzona i rany na skórze od drapania,widać,że Reksik ma mocne uczulenie na pchły.
Ten wyjazd to dla niego zbawienie.
Dziękuję wszystkim za pomoc dla niego.

Posted

[quote name='MARCHEWA'][B]Reksio o 10.00 pojechał w drogę do lepszego świata:multi::multi::multi:[/B]
Na spacerku był bardzo szczęśliwy,skubał trawkę,tulił się do moich kolan,do samochodu wsiadł ładnie,cały czas był bardzo spokojny i zadowolony.
Niestety jego stan jest fatalny,sierść mocno przerzedzona i rany na skórze od drapania,widać,że Reksik ma mocne uczulenie na pchły.
Ten wyjazd to dla niego zbawienie.
Dziękuję wszystkim za pomoc dla niego.[/QUOTE]
A ja potwierdzam, że dzis jest wielki dzien dla Reksia !!!
Dotarł do Śremu, a tam juz pani prezes fundacji i wspaniała Paula zajęły się biedakiem. Zaliczył od razu wizytę u weterynarza, bo jest strasznie zapchlony. Ma od pcheł rany na ciele, więc został odpchlony i dostał antybiotyk ponieważ rany zaczęły ropieć. Jest strasznie przymilnym psem i podbił już serca kobiet :) Będę pisać njusy o nim i mam juz obiecane fotki, więc napewno Wam pokażę Reksia w nowym lepszym świecie :)
Dziękujemy Arkowi za transport !!!

Posted

wspaniałe wieści dziękujemy:):)on był ostrzyżony w wakacje, wtedy byłyśmy ostatnio w Szczytnie i miał juz lekko zaczerwienone ciałko, ale teraz taka pogoda, sierśc pomału odrasta i się zmienia wszystko, można powiedzieć w ostatniej chwili uratowany, bo by zżarły go:(:(