Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Matulu ... Sintra w bezruchu potrafi być tylko jak śpi... I to też nie zawsze bo zwykle gdzieś tam biega w tym śnie. Będzie problem bo jak zobaczy, że cokolwiek mam w rękach to od razu siada bo tak się nauczyła... A nagle będzie musiała stać... No ale trzeba kombinować i się starać...

Można gdzieś hurtowo kupić pasztet? :diabloti:

No ja myślę, że bannerek też będzie zmieniony? :cool3:

Posted

[quote name='Yana']to może się gdzies spotkamy :-) jak dobrze pójdzie, to będziemy z Nelly w W-wie w lipcu :-)[/QUOTE]
Też mam taki plan :smile:

[quote name='magdabroy']Mi doświadczona hodowczyni właśnie kazała ustawiać Torę "na pasztet" ;) więc coś w tym musi być :D[/QUOTE]
Dobry pasztet nie jest zły ;)

[quote name='Franca81']Matulu ... Sintra w bezruchu potrafi być tylko jak śpi... I to też nie zawsze bo zwykle gdzieś tam biega w tym śnie. Będzie problem bo jak zobaczy, że cokolwiek mam w rękach to od razu siada bo tak się nauczyła... A nagle będzie musiała stać... No ale trzeba kombinować i się starać...

Można gdzieś hurtowo kupić pasztet? :diabloti:

No ja myślę, że bannerek też będzie zmieniony? :cool3:[/QUOTE]
W Tesco jest tani i w dużych puszkach :evil_lol:

[quote name='Sonka95']Podoba mi się nowy tytuł galerii :)[/QUOTE]
Dziękować :smile:

[quote name='Ana :)']Na pewno w końcu załapie o co chodzi z tym ustawianiem :-) grunt to cierpliwość :-)[/QUOTE]
Tylko jakoś ja jej nie mam :oops:

[quote name='(:Buńka:)']Oj super że chcesz wystawiać łobuza:)
Ale bokser w bezruchu ?:mdleje::roflt:Czy to wogóle możliwe?!:lol:
Życzę powodzenia:D[/QUOTE]
Inny udało się osiągnąć taki stan :eviltong:

Posted

Doberek.

Happy legs - taka podpowiedź jak nauczyć postawy. ;) Wczoraj znalazłam takie coś w czeluściach sieci i można by skonstruować coś podobnego.

Rodowód już wyrobiłaś? Ja sobie chyba raczej odpuszczam wystawy. Nienawidzę załatwiać papierków, a przy tym tego trochę jest (mam wstręto do wszelkiego typu urzędów). A to rodowód wystawić, a to do wystawy zgłosić i coś tam wypełniać, składki jakieś płacić. To nie dla mnie. Aż nie chce mi się myśleć gdzie to wszystko załatwiać... o braku czasu to już nie wspomnę....
Jedyne co mnie ciągnęło do wystaw to fantastyczna socjalizacja.

Posted

[quote name='(:Buńka:)']Oj super że chcesz wystawiać łobuza:)
Ale bokser w bezruchu ?:mdleje::roflt:Czy to wogóle możliwe?!:lol:
Życzę powodzenia:D[/QUOTE]

Ja o tym samym pomyślałam :D
I jak postępy?

Posted

[quote name='Franca81']Doberek.

Happy legs - taka podpowiedź jak nauczyć postawy. ;) Wczoraj znalazłam takie coś w czeluściach sieci i można by skonstruować coś podobnego.

Rodowód już wyrobiłaś? Ja sobie chyba raczej odpuszczam wystawy. Nienawidzę załatwiać papierków, a przy tym tego trochę jest (mam wstręto do wszelkiego typu urzędów). A to rodowód wystawić, a to do wystawy zgłosić i coś tam wypełniać, składki jakieś płacić. To nie dla mnie. Aż nie chce mi się myśleć gdzie to wszystko załatwiać... o braku czasu to już nie wspomnę....
Jedyne co mnie ciągnęło do wystaw to fantastyczna socjalizacja.[/QUOTE]
Takie cosie widziałam ale za dużo roboty (jak dla mnie) na konstrukcję ;)

Rodowód w trakcie (dostaniemy pewnie pod koniec sierpnia). Nie wydaje mi się aby było z tym dużo roboty- wszystko w jednym miejscu. Poszłam, zapłaciłam i czekam. Zgłaszać na wystawy można przez net, płacić też więc chodzić nie trzeba ;)
Już się boję co będzie na wystawie, bo małe zadziorne i musi do wszystkich i wszystkiego lecieć :evil_lol:

[quote name='Besti']Ja o tym samym pomyślałam :D
I jak postępy?[/QUOTE]
Pomalutku. Jak mu trzymam ręke z pysznościami w paszczy to postoi sekundkę :evil_lol:

Posted

To kiedy debiut?

łee jak leci z ciekawości to luz... gorzej jakby wszędzie latał i szukał :mad:

A Boksery do uprawnień repa co muszą spełniać?

Posted

Jeśli się uda to 14 lipca (już mam mini zawał) :cool3:

Nigdy nie wiadomo co mu w tej łepetynce siedzi. Zobaczy tyle psów i nie będzie chciał się ruszyć ;)

Do repa: 3 wystawy z oceną dosk, badania stawów i testy psychiczne

Posted

[quote name='Kaaasia']Jeśli się uda to 14 lipca (już mam mini zawał) :cool3:

Nigdy nie wiadomo co mu w tej łepetynce siedzi. Zobaczy tyle psów i nie będzie chciał się ruszyć ;)

Do repa: 3 wystawy z oceną dosk, badania stawów i testy psychiczne[/QUOTE]

toż to ponad miesiąc.. wyluzuj, bo do tego czasu faktycznie zawał możesz mieć :roll:

i będzie mieć fajny socjal.. ;) a do psiego przedszkola będziecie śmigać? od kiedy?

stawy tył czy przód też? testy psychiczne to to całe BH? to IPO mieć nie muszą? w Bokserach wcale się nie orientuję, dlatego pytam :oops:

Posted

[quote name='kalyna']toż to ponad miesiąc.. wyluzuj, bo do tego czasu faktycznie zawał możesz mieć :roll:

i będzie mieć fajny socjal.. ;) a do psiego przedszkola będziecie śmigać? od kiedy?

stawy tył czy przód też? testy psychiczne to to całe BH? to IPO mieć nie muszą? w Bokserach wcale się nie orientuję, dlatego pytam :oops:
Może tak źle nie będzie i dotrwam :eviltong:

Do przedszkola chciałam chodzić ale nas prawie w każdy weekend nie ma (a spotkania są w weekendy) więc jeszcze nie wiem czy dam radę to ogarnąć. Chciała bym z nim na pt iść ale na jesieni.

Stawy biodrowe. Ipo jest nie potrzebne. A czy testy i BH to to samo nie wiem :oops:
Tak na szybko znalazłam http://boksery.pl/index2.php?option=com_content&do_pdf=1&id=113

Posted

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/9139_177255029107310_1878508515_n.jpg łojojojojoj jakie cudeńko :loveu:

a to trochę łatwiej zdobyć repa niż w ONach... :evil_lol:

Hmmm to może na jakieś spacery z innymi psiarzami z nim chodź, żeby miał super socjal.. tylko to nie chodzi o to, aby bawił się z innymi psami, tylko przy takim rozproszeniu, aby skupiał się na Tobie i z Tobą miał więź. Ale to to pewnie już wiesz ;)

Posted

[quote name='Sonka95']Miny to zaczyna robić jak Oli :evil_lol: https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/993075_177255019107311_511204395_n.jpg

I jak tu nie dać jak takie maślane oczy się patrzą :loveu: https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/9139_177255029107310_1878508515_n.jpg
Ma dobrego nauczyciela :evil_lol:

Jakoś ja się nie nabieram :diabloti:

[quote name='masdamerka']Dzięki tobie zakochałam się w boksiach :loveu:
Ale oczęta https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/9139_177255029107310_1878508515_n.jpg :loveu:
Bo boksie trzeba kochać :loveu:

[quote name='kalyna']https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/9139_177255029107310_1878508515_n.jpg łojojojojoj jakie cudeńko :loveu:

a to trochę łatwiej zdobyć repa niż w ONach... :evil_lol:

Hmmm to może na jakieś spacery z innymi psiarzami z nim chodź, żeby miał super socjal.. tylko to nie chodzi o to, aby bawił się z innymi psami, tylko przy takim rozproszeniu, aby skupiał się na Tobie i z Tobą miał więź. Ale to to pewnie już wiesz ;)
Bo ONki to dziwna rasa :evil_lol:

Staram się spotykać ze znanymi mi psami aby mały się obył ;).
Tylko plecy mnie bolą od chodzenia wiecznie zgięta, aby wciskać mu co chwilę smaki :evil_lol:

Posted

Testy psychiczne :) BH to trzeba żeby pod IPO :)

a nie jest już tak, że reproduktor nie musi mieć doskonałych tylko starczą już bdb ?

Posted

[quote name='Cimi']Testy psychiczne :) BH to trzeba żeby pod IPO :)

a nie jest już tak, że reproduktor nie musi mieć doskonałych tylko starczą już bdb ?[/QUOTE]
Suka może mieć bdb, a pies same dosk.
Chyba że coś się pozmieniało.

Posted

jak dla mnie duzo gadania malo zdjec a zdjecia malucha sa pikne jego miny i oczy sa..... bokserowe zwlaszcza takiego szczyla hihihi ale mnie jest malo w porownaniu z gadaniem , ktore jest wazne ale jakby w przewadze hihihi a ja bych chciala rownowage [i nie mysle ino o zdjeciach malucha ]

Posted

[quote name='marta.k9080']https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/993075_177255019107311_511204395_n.jpg

o ten też wie o co chodzi w strzelaniu min:evil_lol:
Uczy się od najlepszych :eviltong:

[quote name='Tekla64']jak dla mnie duzo gadania malo zdjec a zdjecia malucha sa pikne jego miny i oczy sa..... bokserowe zwlaszcza takiego szczyla hihihi ale mnie jest malo w porownaniu z gadaniem , ktore jest wazne ale jakby w przewadze hihihi a ja bych chciala rownowage [i nie mysle ino o zdjeciach malucha ]
Muszę je dawkować bo za wiele nie mam. Niestety zrobić im zdjęcie jest ciężko, bo jak jeden pozuje to drugi gdzieś lezie i tak w koło :evil_lol:. No i przy tym trzeba pilnować co by krzywdy sobie nie zrobili.