Kaaasia Posted September 17, 2014 Author Posted September 17, 2014 Gratulacje :) czekam na zdjęcia z wystawy Dzięki Brawo :terazpol: :klacz: :loveu: :) ja bym powiedziała że buldog to jedyna słuszna rasa :) Jeszcze raz ogromne gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dobrze, niech ci będzie :eviltong: Jeszcze raz WIELKIE dzięki!!! gratulacje:) widzisz jakie skarby masz w domku ;) Złoto może się przy nich schować Trzeba go ukraść :siara: jak przyjdziesz z dobrym jedzonkiem pójdzie po dobroci :evil_lol: Quote
Kaaasia Posted September 17, 2014 Author Posted September 17, 2014 Kilka fotek z Klubówki I z pięknym kumplem Quote
Kaaasia Posted September 17, 2014 Author Posted September 17, 2014 Słowacja Podglądanie sąsiadów :loveu: Quote
Don_Vito Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 Kaś GRATULACJE! :) Mówiłam, że nie ma co rezygnować :wub: Super się spisujecie!!! Oby tak dalej! Trzymam za Was BARDZO kciuki, ale to wiesz <3 Quote
Franca81 Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 Oj dawno mnie nie było a tu takie wiadomości! Cieszę się bardzo z wyników badań serca! :kiss_2: Gratuluję wyników! Milo wyrósł na potężnego boksia. Do schrupania chłopaki! Quote
Kaaasia Posted September 19, 2014 Author Posted September 19, 2014 Kaś GRATULACJE! :) Mówiłam, że nie ma co rezygnować :wub: Super się spisujecie!!! Oby tak dalej! Trzymam za Was BARDZO kciuki, ale to wiesz <3 Dzięki i trzymaj dalej bo wiesz że przy moich głupich pomysłach dużo kciuków będzie potrzeba :loveu: Gratulacje :jumpie: Dziękujemy Oj dawno mnie nie było a tu takie wiadomości! Cieszę się bardzo z wyników badań serca! :kiss_2: Gratuluję wyników! Milo wyrósł na potężnego boksia. Do schrupania chłopaki! Nie martw się ja też ostatnio mało bywam na Dogo, a po zmianach to mnie szlak trafia bo się gubię Z serducha bardzo się cieszę :loveu: Rób Sintruli i będziesz miała spokój. Quote
Don_Vito Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 Oj tak! :D Z Twoimi pomysłami to non stop trzymam kciuki! :* Quote
Kaaasia Posted September 19, 2014 Author Posted September 19, 2014 Hahaha, ktoś musi :loveu: Aż się sama siebie boję. Dobrze że są też inni wariaci :laugh2_2: Quote
Franca81 Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 Rób Sintruli i będziesz miała spokój. Ale po co? Ja pierwsza przez nią na zawał zejdę. :nonono2: Quote
Kaaasia Posted September 19, 2014 Author Posted September 19, 2014 Ale po co? Ja pierwsza przez nią na zawał zejdę. :nonono2: To zrób i sobie dla większego spokoju :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 Super :lol: http://i59.tinypic.com/2h7q7io.jpg na FB w albumie Arion was widziałam :) Quote
Kaaasia Posted September 21, 2014 Author Posted September 21, 2014 Super :lol: http://i59.tinypic.com/2h7q7io.jpg na FB w albumie Arion was widziałam :) Podglądał sąsiadów. Potem z nimi gadał i robili ogólną rozpierduchę od rana :loveu: A ja nic takiego nie widziałam. Idę szukać. PS. Byłam, szukałam ale Nas nie znalazłam. Pani w bialej bluzce z pręgowanym boksiem to nie my, a przyszła konkurencja Quote
Alicja Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Nie nie , to nie chodziło o panią konkurencję ...też poszłam poszukać i kurcze , to może nie u nich było ... zakręciłam sie, za dużo na raz Quote
Kaaasia Posted September 22, 2014 Author Posted September 22, 2014 Nie szkodzi. My tam byliśmy z pół godziny i szybciutko uciekaliśmy dalej. Zdjęć nie robiłam, bo jedyne na co miałam ochotę to walnąć sędziego, w twarz, krzesłem :siara: 1 Quote
Alicja Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Nie szkodzi. My tam byliśmy z pół godziny i szybciutko uciekaliśmy dalej. Zdjęć nie robiłam, bo jedyne na co miałam ochotę to walnąć sędziego, w twarz, krzesłem :siara: :lol: tak gorąco było ;) ? Quote
Kaaasia Posted September 23, 2014 Author Posted September 23, 2014 Pogoda wręcz upalna :evil_lol: Jadąc na tą wystawę znałam stawkę i liczyłam że skoro Milo jest jedynym dorosłym psem to coś dostaniemy.A tu oprócz paskudnego opisu nic :lmaa: . Ale jako nieudolny wystawca uczę się ciągle nowych rzeczy i niech gadają co chcą a pies wystawiany będzie :jumpie: Quote
Franca81 Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 Śledzę was. :evil_lol: Fajna ta nowa funkcja na dogo. :mdrmed: Quote
Kaaasia Posted September 23, 2014 Author Posted September 23, 2014 Też ją odkryłam. A tak się zastanawiałam czemu powiadomień z dogo nie dostaje :laugh2_2: Quote
Kaaasia Posted September 25, 2014 Author Posted September 25, 2014 Kilka bardzo zaległych fotek pręgowanych przystojniaków :loveu: Quote
Alicja Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 :lol: ale się uśmiałam z pręgusów na sianku :lol: Quote
Recommended Posts