Ingrid44 Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Wspaniale wiesci. Ogromnie sie ciesze ze Sonieczka bedzie mila swoj domek:multi::multi::multi: Jeszcze jedna bezdomna psinka znalazla czlowieka . Cudowne ! Quote
Ellig Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Cudownie, jeszcze tylko moment i bedzie szczesliwa, bardzo sie ciesze:) Quote
obraczus87 Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 ELunia dziękuję za zyczenia ;) Alez sie ciesze, ze Sonia ma swoj dom!!!!!! :) Quote
Vasco Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 Słuchajcie, zostały mi zamówione ogłoszenia, które trzeba wykorzystać dla innego psiaka. Poproszę o ewentualne kandydatury. Quote
Ellig Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 obraczus87 napisał(a):ELunia dziękuję za zyczenia ;) Alez sie ciesze, ze Sonia ma swoj dom!!!!!! :) Marta, sciskam Was z calego serca, odpoczywajcie i cieszcie sie soba. Tak to wspaniale ,ze Sonia ma dom, to najwspanialszy prezent!:) Quote
Vasco Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 Wczoraj Sonia wróciła do Zielonki. Nie chciała co prawda zbyt chętnie opuszczać Astaroth, ale w nowym domku już było znośnie :) Dostałam od jej nowej Pani następującego smsa: "Sonia już jest z nami, sprawdza teren, wydaje się być zadowolona, właśnie tarza się w trawie. Odezwę się za kilka dni." Jak Astaroth nas rozliczy i nie będzie żadnego alarmu do niedzieli, zmienię tytuł ;) Quote
Ingrid44 Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Zycze szczescia w nowym domku i zeby ten domek byl na zawsze. Quote
Vasco Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 Zrobiłam przelew za hotelik 1-28/06 280 pln. Do rozliczenia jeszcze ostatnie szczepienie, ale czekamy na podsumowanie przez Panią weterynarz :) Quote
Vasco Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 Mam to, co wszyscy najbardziej lubimy ;) kolejne wieści z DS: ".... Sonia ma się dobrze. Rzeczywiste jest spokojnym pieskiem, dużo leży i obserwuje nas, jednak ma coś z psa łownego, wyczekała że nikt nie patrzył i postanowiła upolować naszą świnkę morską. Jednak wszystko się dobrze skończyło.Na spacerze próbowała łapać bociana, ale jest bardzo karna, przybiega zawołana. Myślę, że się zaaklimatyzuje i rozkręci. Moje dziewczyny są zachwycone, bawią z nią i przytulają...." Kurcze, u mnie kota nie ganiała, a na świnkę poluje. Łobuz jeden! Quote
Ingrid44 Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Same dobre wiesci, Swinki morskiej pewnie nigdy nie widziala wiec sie zainteresowala :) :) :) Quote
Vasco Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 Sonia na szczęście to mądra psinka, czego dowodem niech będą poniższe kolejne wieśći z DS: ''....Sonia ma się bardzo dobrze. Jest śmielsza i weselsza. O świnkę proszę się nie martwić , ma się dobrze. Sonia już wie, że nie wolno jej ruszać. To naprawdę miły piesek, widać , że jest ułożona. Na spacerach biega wolno, bardzo się słucha. Zaczęła nawet biegać za rzuconym patykiem. Jest wykąpana, uczesana wygląda ślicznie.Trochę ja rozpieszczamy z jedzeniem. Mam nadzieję że nie utyje. ..." W koszyczku Soni zostało co prawda niewiele, ale mam prośbę, czy mogę przelać pozostałe środki dla mamy i 8 szczeniaków z tego wątku: http://www.dogomania.pl/threads/209907-Chciałysmy-je-zabić.-A-teraz-musimy-je-ratowć!-8-bezdomnych-klusek... Stan konta Soni z dnia 29/06 26,90 pln Quote
Ingrid44 Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Takie wiesci to miodzik na serce. Niech Sonieczka cieszy sie zyciem "cala paszcza ":) :) :) Quote
Vasco Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 [quote name='Vasco']W koszyczku Soni zostało co prawda niewiele, ale mam prośbę, czy mogę przelać pozostałe środki dla mamy i 8 szczeniaków z tego wątku: http://www.dogomania.pl/threads/209907-Chciałysmy-je-zabić.-A-teraz-musimy-je-ratowć!-8-bezdomnych-klusek... Stan konta Soni z dnia 29/06 26,90 pln Na ewentualne sprzeciwy czekam tylko do jutra ;) a potem przelew płynie do bid z wątku. Quote
Vasco Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 Spadek poszedł na koto bid z tego wątku: http://www.dogomania.pl/threads/2099...domnych-klusek... Quote
Abrakadabra Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='Vasco']Spadek poszedł na koto bid z tego wątku: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/209907-Chciałysmy-je-zabić.-A-teraz-musimy-je-ratowć!-8-bezdomnych-klusek"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/2099...domnych-klusek[/COLOR][/URL]...[/QUOTE] Chcę serdecznie podziękować za Wspaniałomyślny gest z Waszej strony (Wasco :), Obraczus:)) - dziękujemy za wsparcie finansowe w wysokości 30zł dla 9-cio osobowej rodzinki :) Cieszę się, że Sonia znalazła wreszcieswoją przystań ... Quote
Vasco Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 Dostałam kolejna porcję wiadomości, m. in. że Sonia się rozkręca, bardzo lubi siedzieć na podwórku, zaczęła bronić terenu. Zaprzyjaźnia się z okolicznymi psami. Postaram się też jakoś wybrać w odwiedziny do Państwa niebawem. Quote
Vasco Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 Sonia była na urlopie z Państwem nad jeziorem. Po kilku dniach odważyła się wejść do wody. Na wyjeździe miała towarzysza - kołnierz - bowiem jeszcze przed wyjazdem przeskoczyła przez solidny płot swojego ogródka i musiała mieć założone dwa szwy na łapinę. Na szczęście nie chciała nigdzie uciec, tylko poleżeć przed bramą... Nie sądziłam, że ten puchatek taki skoczny. Więcej nie próbowała już wycieczek górą. Quote
Vasco Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 Wczoraj byłam z Karoką w odwiedzinach u Soni i jej Państwa. Sonia przeszczęśliwa, rozpieszczana, czuje się jak Pani na włościach, broni dziewczynek nawet przed dziadkami ;) Super jest fakt, że nawet jak coś przeskrobie, po małej burze, wyciąga wnoski ;) Państwo mają do niej rewelacyjne podejście. Quote
Vasco Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 Kolejna bida z Zielonki: http://www.dogomania.pl/threads/214913-Wyrzucona-staruszka-koczuje-na-ruchliwym-parkingu-pod-Biedronk%C4%85.-Zielonka. Quote
Recommended Posts