margaret Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 dziewczyny napiszcie cosik tutaj ? Parys chyba pojechał? widział ktoś dom, właścicieli? jakieś pierwsze wrażenia? rzeczywiście byliście u weta czy nie? co powiedział? macie jakieś fotki? i zawsze w takich sytuacjach myślę też o darczyńcach którzy z dobrego serca poruszeni losem psiaka wpłacili na Parysa, czy Parysowi będą potrzebne te pieniążki? czy były jakieś wydatki? co z tymi wpłatami zrobicie? ja mam fioła na tym punkcie :) bo boję się żeby po jakimś czasie na takim np. FB ludzie nie stracili gremialnie zaufania do wpłacania pieniążków, więc dobrze jest dbać o wiarygodność osób zwierzolubnych proszących o pomoc, poprzez np. informowanie o losie zebranych pieniążków, i to publicznie, mi sie wydaje to bardzoe ważna sprawa, Quote
_Aga_ Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 Może dziewczyny dziś coś napiszą.. Quote
Trisza Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Już jestem, już jestem i przepraszam za zwłokę.Za dużo się dzieje w ostatnich dniach.Otóz Parysek poszedł do nowego domu ale nie tego w Krakowie.Po prostu ubiegło nas jakieś małżeństwo i zabrało Mistrza z azylu.Jestem z Państwem z kontakcie telefonicznym-dom z dużym ogrodem, Parysek biega swobodnie po dużej przestrzeni.Jeszcze się aklimatyzuje ale potrzeba czasu na nabranie zaufania.Zbyt dużo przeszedł.Pani woła na niego Parys vel Korek ale chyba reaguje jednak na Paryska:).Jutro, kiedy tylko transport dopisze zabieram aparat i wybieram się na wizytę poadopcyjną. Odnośnie finansów:zapytałam pani czy będzie potrzebowała naszej pomocy, jutro jeszcze zobaczę co i jak.Skontaktuję się z fundacją i zobaczę ile pieniędzy wpłynęło z allegro cegiełkowego, wpłat indywidualnych i czy któraś z Was dziewczyny wpłaciła coś na Paryska.Zliczymy ile tego wszystkiego jest i zapytanie: czy oddawać Państwu pieniążki indywidualnie czy przeznaczyć na następną biedę, którą chcemy wyciągnąć w trybie pilnym z azylu.Chciałabym jednak zobaczyć jutro Paryska i zadecydować czy pilnie musi go zobaczyć weterynarz. Quote
Katcherine Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Trisza w Radomiu jest Szorsciak wyzelek- piesek- jezeli macie dobry domek to piszcie mi na pw... Piesek przyblakal sie na dzialki gdzie do tej soboty jest , paleta sie razem z rottkiem. jedna pani je dozywia... Dal sie ebz problemu zlapac, i pojechac w kagancu na wyprawe do schroniska gdzie zostal obejrzany i poproszono pania o opieke nad nim w celu oglaszania... Quote
farmerka63 Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Fajnie, że Parys już w swoim domku - nie chciałam snuć na wątku czarnych wizji, ale już się bałam o chłopaka... Tak to czasem bywa, że wolontariusz się natrudzi ( allegro, wątki, wydarzenia)...a pies jest adoptowany "z partyzanta" ;) Ale przynajmniej miło ze strony kierownictwa azylu, że udzielili informacji, gdzie Parys wylądował. Chwała Ci, Triszo, że zdołałaś przekonać nowe pańciostwo do wizyty poadopcyjnej.Wszyscy będziemy spokojniejsi widząc go w dobrym miejscu u boku dobrych ludzi . Odnośnie finansów - ja nie zdołałam wpłacić jeszcze swoich zadeklarowanych 5-ciu dyszek , bo Parys nie zdążył znaleźć bezpiecznego hoteliku. Ale jeśli jest taka potrzeba, to chętnie przeniosę swoja deklarację na kolejną bidę....Na pewno taka się zaraz znajdzie :( Quote
Ati Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/213909-wyspa-HVAR-cudna-sunia-na-łańcuchu-pomożemy-chorwatce tu bedzie potrzebna pomoc Farmerko, margaret Quote
margaret Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 dziękuję Triszo za informację, grunt żeby Parys był bezpieczny, zaopiekowany, szczęśliwy, fajnie że decydujesz się pojechać do niego :) ja nie chciałam nikogo łajać tak tylko sobie poględziłam Trisza :) wybacz starej marudzie :) oczywiście moja deklaracja zabookowana dla Parysa leży sobie na moim koncie i czeka na następengo wyżła w potrzebie piszę też Triszo do Ciebie PW Quote
Trisza Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Kontakty w sprawie wyżłów już poszły do dziewczyn:).Wiem wiem też ścigałabym "przestępców":).Dzisiaj będę u Paryska i dostarczę najświeższych informacji! Quote
Trisza Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Dziewczyny przesyłam informację od fundacji: Na konto fundacji z przeznaczeniem dla Parysa wpłyneło: 26.08: 105 zł, 29.08: 77 zł, 30.08: 85 zł, 31.08: 55 zl, 1.09: 15 zl Odnośnie wizyty u Paryska- tak byłam, Parys jest najszczęśliwszym psem pod słońcem, biega, tuli się do swojej pani, dwa razy szczeknął :)).Cudownie było popatrzeć... Quote
oleska Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 i ta kasa zostało przeznaczona dla Parysa? nie zamknęłam jeszcze aukcji, bo obiecałam rozliczenie pieniędzy. Quote
kubuśpuchatek Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Trisza gdzie sesja zdjęciowa? Hotelujecie ślepaczka Badiego, któremu skończyła się kasa, czy te pieniądze nie mogłtby zasilić jego konta? Quote
farmerka63 Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Kubusiu - widziałam sesję na fb . Parys lepiej trafić nie mógł :) Quote
Trisza Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Kubusiu Puchatku powiem tak.Zajmij się w końcu realną pomocą a nie wystukiwaniem kolejnych komentarzy na wątkach.Pozdrawiam.Dziewczyny jak tylko dorwę kogoś do wklejania zdjęć na dogo zaraz udostępnię uśmiechniętego Paryska.Milczałam, jestem po operacji.Cały czas trwa pomoc pozostałym psiakom w azylu. Quote
Recommended Posts