Agnieszka_K Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 [quote name='Agucha']Ok, to myśl, myśl i dawaj mi szybko znać. Nie ma na co czekać. W innym przypadku trzeba kombinować płatny transport.[/QUOTE] to nie od mojego myślenia zależy:) prawdopodobnie wracamy w poniedziałek ok 19:00-20:00, więc 23-24 bylibyśmy w Konstancinie - dowiedz się wstępnie czy ktoś będzie mógł ją odebrać Quote
suchy Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 witajcie .To ja funia tylko pisze pod nickiem swojego meża .Ktos logował sie na moim koncie o 21 dzisiaj .....dostałam taka wiadomośc na maila.Nie mogę zalogowac sie od kilku dni na dogo ,wyrzuca mnie bez przerwy ....mam już nerwicę jak podchodzę do kompa .Teraz pisze na pozyczonym .Dwa domowe padły .Dopiero po 5 września będe w pełni mobilna .Nie wiem jak z kontem na dogo czy go odzyskam ,,,,,, Ale do rzeczy , Tyle nowin u Werci .Agucha a co z tym tymczasem na ile on bedzie .Sory,moze przeoczyłam ..... Quote
Agucha Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 [quote name='suchy']witajcie .To ja funia tylko pisze pod nickiem swojego meża .Ktos logował sie na moim koncie o 21 dzisiaj .....dostałam taka wiadomośc na maila.Nie mogę zalogowac sie od kilku dni na dogo ,wyrzuca mnie bez przerwy ....mam już nerwicę jak podchodzę do kompa .Teraz pisze na pozyczonym .Dwa domowe padły .Dopiero po 5 września będe w pełni mobilna .Nie wiem jak z kontem na dogo czy go odzyskam ,,,,,, Ale do rzeczy , Tyle nowin u Werci .Agucha a co z tym tymczasem na ile on bedzie .Sory,moze przeoczyłam .....[/QUOTE] Cioteńko, pisałam do moderatora dziś - tak jak prosiłaś. Może sprawdzali coś czy jak? Co do Wery - "nie ma srania po krzakach". Czas tu działa na niekorzyść i trzeba działać! Wystarczający zastój tu był przez ostatnie tygodnie... Tymczas na razie jest na 2 tygodnie. W tym czasie będzie porządnie zdiagnozowana i zostanie dobrana kuracja. Będziemy pracować nad dłuższym i nie ukrywam, że dużo zależy pewnie od Werci ;) Quote
Agnieszka_K Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Dasz mi znać co z tym odbiorem jej w godzinach nocnych? Bo muszę mieć pewność, że jak ją zabiorę to ktoś ją odbierze od razu. Możliwe, że będziemy jechać w niedzielę w nocy, czyli też w Konstancinie bylibyśmy ok 24. Dzisiaj powinnam już wiedzieć co i jak. Quote
sajlana Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 trzeba Wercię przewieźć do Konstancina, a skąd ją trzeba zabrać? Quote
Agucha Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 [quote name='Agnieszka_K']Dasz mi znać co z tym odbiorem jej w godzinach nocnych? Bo muszę mieć pewność, że jak ją zabiorę to ktoś ją odbierze od razu. Możliwe, że będziemy jechać w niedzielę w nocy, czyli też w Konstancinie bylibyśmy ok 24. Dzisiaj powinnam już wiedzieć co i jak.[/QUOTE] Tak jak obiecałam - dam znać jak już będzie wszystko uzgodnione z DT. Do niedzieli jeszcze trochę czasu. [quote name='sajlana']trzeba Wercię przewieźć do Konstancina, a skąd ją trzeba zabrać?[/QUOTE] Z Chełma na lubelszczyźnie :) Quote
Agnieszka_K Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 jednak jedziemy w poniedziałek rano ok 7. Więc w Konstancinie będziemy ok 10:30 - 11:00. Mam nadzieję, że DT będzie to pasowało Dzisiaj wyjeżdżam i będę przy kompie dopiero w niedzielę wieczorem. Jak coś będzie wcześniej wiadomo - napisz mi smsa Quote
Agucha Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 [quote name='Agnieszka_K']jednak jedziemy w poniedziałek rano ok 7. Więc w Konstancinie będziemy ok 10:30 - 11:00. Mam nadzieję, że DT będzie to pasowało Dzisiaj wyjeżdżam i będę przy kompie dopiero w niedzielę wieczorem bo mam dwie imprezy. Jak coś napisz mi smsa[/QUOTE] Ok, dam znać jak uda się coś ustalić. Powiedz Sylwii, żeby ją pomału pakowała (karma itp.) i [COLOR=red][B]nie zapomniała włożyć do bagażu [U]pełnej dokumentacji od weta[/U][/B][/COLOR] (!). To najważniejsze. Quote
funia Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 CZy bedzie potrzeba jakichs pieniedzy ? Bo muszę zawołac kudłatą w razie co .....Ona trzyma kasę .Czy jest coś jeszcze na koncie vivy ? Wiecie coś na ten temat ? Quote
beka Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 A gdzie w Konstancinie bedzie Wercia ?? W razie co tez mieszkam w tej miejscowości gdyby była pomoc potrzebna... Quote
Agucha Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 [quote name='funia']CZy bedzie potrzeba jakichs pieniedzy ? Bo muszę zawołac kudłatą w razie co .....Ona trzyma kasę .Czy jest coś jeszcze na koncie vivy ? Wiecie coś na ten temat ?[/QUOTE] Na transport chyba nie, bo będzie ją wiozła Agnieszka_K skuli powrotu do domu. Tak więc super się terminy pokryły :) Co do diagnozy i leczenia - na pewno! Ale to już na bieżąco :) [quote name='beka']A gdzie w Konstancinie bedzie Wercia ?? W razie co tez mieszkam w tej miejscowości gdyby była pomoc potrzebna...[/QUOTE] Wszystko dokładnie będę wiedziała dziś wieczorem albo jutro. Quote
funia Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 cZY W KONSTANCINIE ma swój Dt Gajowa ? Czy pomyliły mi się miejscowości .... Quote
Agucha Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Niestety Wercia nie będzie mogła pojechać w poniedziałek, gdyż DT w poniedziałek zaczyna ciężki projekt, ma zdjęcia i te sprawy... Niestety najwcześniej we czwartek może przejąć naszą dziewczynę. Po zakończeniu projektu będą mogli zająć się sunią. Agnieszka, czy masz możliwość przetrzymania Werci do czwartku? Tak, żeby nie zaprzepaścić darmowego transportu? To w końcu tylko 3 dni. Może dasz radę coś załatwić? Jeżeli nie - daj znać - założę wątek na transportowym. [quote name='funia']cZY W KONSTANCINIE ma swój Dt Gajowa ? Czy pomyliły mi się miejscowości ....[/QUOTE] To nie jest DT u osoby z Dogo. Gajowej też nie znam :) Quote
sylwia zienkiewicz Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Aga nie może wejść na dogo bo się zbiera na weselę - przed chwilą dzwoniłam do niej. Aga kazała przekazać że nie będzie miała możliwości przetrzymać Werci do czwartku, chyba że ktoś z cioteczek ma kogoś w Warszawie żeby mógł przetrzymać. Quote
Agucha Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 [quote name='sylwia zienkiewicz']Aga nie może wejść na dogo bo się zbiera na weselę - przed chwilą dzwoniłam do niej. Aga kazała przekazać że nie będzie miała możliwości przetrzymać Werci do czwartku, chyba że ktoś z cioteczek ma kogoś w Warszawie żeby mógł przetrzymać.[/QUOTE] Aha... tylko, że ja nie jestem z Warszawy i tak z doskoku ciężko będzie mi znaleźć kogoś stamtąd kto mógłby ją zabrać na 3 dni... Ciotki, pomóżcie proszę. Sama wszystkiego nie udźwignę! -------------------------------------------------------------------- Działam dalej... Wysłałam ponad 3.0...ekhm, bardzo dużo wiadomości z prośbą o pomoc. mam nadzieję, że chociaż 10% osób proszonych sie odezwie. Za daleko sprawy zaszły, żeby teraz sie poddac! Quote
Agucha Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 [SIZE=3][B]Wera jedzie w poniedziałek do Warszawy, a dokładniej mówiąc - do ŁOMIANEK! [/B][/SIZE]:multi::multi::multi: [B][SIZE=3]Jak dojedzie - idzie na wizytę do dr. Dembele[/SIZE][/B] :smile: Kochana Madzia z FB :loveu:, pomogła mi w poszukiwaniach i udało się ją ulokować na 3-4 dni u Krzysia -jej znajomego, który - nie wykluczone - że weźmie ją na DT jeżeli się w Werce zakocha:cool3:... ALE TO JESZCZE NIC PEWNEGO. najważniejsze, że mamy dla niej przystań na najbliższe dni :) [B]WERA! PAKUJ SIĘ DZIEWCZYNO! JEDZIESZ PO LEPSZE ŻYCIE[/B] :multi: Quote
Agucha Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Werka... frekwencja na Twoim wątku jest haniebna! Gdzie wszyscy twoi fani się podziali? Wykruszyli się akurat teraz gdy potrzebujesz pomocy? WSTYD! :( ...ale nie martw się. Wszystko jest na dobrej drodze. Jutro wyruszasz do Łomianek, jeżeli los będzie przychylny - tam zostaniesz, jeżeli niestety stanie sie inaczej - pojedziesz do innej cioteczki do Konstancina :) Zrobimy wszystko, żebyś nie musiała po tych 2 tygodniach wracać. Zostaniesz pod opieką lekarza prowadzącego i dokończysz swoją kurację. Pięknie obrośniesz i znajdziesz domek najlepszy pod słońcem! OBIECUJĘ! :) ... a teraz leć się pakować, bo czasu nie wiele zostało. [B] Nie zapomnij o [/B]dokumentach od weta, szelkach, smyczce, kocyku i karmie :) Quote
winter7 Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Jestem tu cały czas. Ja też leczyłam psy z nużycy u Dembele. Pomogło. Trzymam kciuki. Quote
Agucha Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 [quote name='winter7']Jestem tu cały czas. Ja też leczyłam psy z nużycy u Dembele. Pomogło. Trzymam kciuki.[/QUOTE] Dziękuję Kochana, że czuwasz :) Za rekomendację również! :) Quote
azalia Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Werunia wyzdrowieje,będzie jeszcze piękniejsza,znajdzie cudowny dom i będzie szczęśliwa. Quote
Agucha Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 [quote name='azalia']Werunia wyzdrowieje,będzie jeszcze piękniejsza,znajdzie cudowny dom i będzie szczęśliwa.[/QUOTE] No! Kolejna Fanka wpadła nas podnieść na duchu :) Quote
funia Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 Niestety sprawy rodzinne dalej nie pozwalaja mi właczyć się aktywnie .....Agucha dziękuje ,ze tyle zrobiłaś .:loveu:Wiem ile takie sprawy zajmuja czasu ,dzwonienia i nerwów .Rozumie z wpisów ,ze jednak jedzie w poniedziałek tak ? Czyli przetrzymac jej już nie trzeba ? Bo jeśli trzeba to mogę zadzwonić do Gajowej ona mieszka w Konstancinie i zapytać o przetrzymanie .... Quote
Agucha Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 [quote name='funia']Niestety sprawy rodzinne dalej nie pozwalaja mi właczyć się aktywnie .....Agucha dziękuje ,ze tyle zrobiłaś .:loveu:Wiem ile takie sprawy zajmuja czasu ,dzwonienia i nerwów .Rozumie z wpisów ,ze jednak jedzie w poniedziałek tak ? Czyli przetrzymac jej już nie trzeba ? Bo jeśli trzeba to mogę zadzwonić do Gajowej ona mieszka w Konstancinie i zapytać o przetrzymanie ....[/QUOTE] Kasieńko, zmień tytuł wątku na: [B]"DT w okolicach Wa-wy albo ŻYCIE!" - Młoda ONka z nużycą ma szansę na wyleczenie! [/B] Wercia od poniedziałku do czwartku będzie na TDT w Łomiankach Dolnych. Później jedzie do Konstancina na 2 tygodnie. Co dalej - Bóg jeden wie[B] :shake: [/B]Ps. Dla Werci - wszystko, albo przynajmniej tyle ile będę na siłach :) Ps2. Na koncie Sahara... nie mam już z czego dzwonić [B]:( [/B] Quote
beka Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Od spraw dermatologicznych w Wawie przyjmuje świetna pani dr p. Karas Tęcza Quote
Agucha Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 [quote name='beka']Od spraw dermatologicznych w Wawie przyjmuje świetna pani dr p. Karas Tęcza[/QUOTE] Ktoś z FB mówił mi o dr Tęczy. Myślę, że nie zaszkodzi Wery skonsultować u paru wetów. Quote
Recommended Posts