Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='IVV']ile potrzeba na ten hotelik ?[/QUOTE]
Nie wiemy jeszcze dokładnie. To zależy od wagi suni i od tego ile będą kosztowały leki. A do tego jeszcze karma, trochę tego wyjdzie :roll:. Agnieszka bardzo fajny pomysł z tym bazarkiem. :loveu: . Może to leczenie nie byłoby aż tak długie. A na hotelik musimy mieć stałe deklaracje.

Posted

Agnieszko to bardzo fajny pomysł z tymi zbiórką na leki .
Zajrze pózniej bo net mi wysiadł w hoteliku i moge tylko samym wieczorem tu wpaśc .
Wazne czy hotelik zajmie się ewentualna steryka aborcyjna bo to na cito trzeba sprawdzic

Posted

[quote name='funia']Agnieszko to bardzo fajny pomysł z tymi zbiórką na leki .
Zajrze pózniej bo net mi wysiadł w hoteliku i moge tylko samym wieczorem tu wpaśc .
Wazne czy hotelik zajmie się ewentualna sterylka aborcyjna bo to na cito trzeba sprawdzic[/QUOTE]

Jezuniu zapomniałam o tej ciąży:placz: ale może to tylko rozdęcie z głodu co? jest szansa?
funiu to na pewno trzeba ustalać z tymi wetami - sterylki robią, ale czy aborcyjne to nie wiem - podaje nry do nich, żebyście Wy mogli przedstawić dokładnie stan zdrowia suni i dowiedzieć się co i jak- 501 318 565; 513 128 577; 512 267 733

ja tez dzisiaj jestem z doskoku bo cały czas gdzieś się kręcę - ale ten bazarek zrobię - potrzebuję tylko na niego dokładniejszy opis suni - co leczymy itd. i kto by zbierał kasę? bo nie wiem, czy takie wirtualne cegiełkowe bazarki nie powinny być na fundację ...?

jedno jest pewne

[IMG]http://img-s3-01.mytextgraphics.com/sparklee/2011/04/03/09609ceca2c16979b2750ac0da05c2b8.gif[/IMG]

Posted

[quote name='Agnieszka_K']

jedno jest pewne

[IMG]http://img-s3-01.mytextgraphics.com/sparklee/2011/04/03/09609ceca2c16979b2750ac0da05c2b8.gif[/IMG][/QUOTE]

Podpisuję się !!!

Posted

[B]Lekarka, która ją badała stwierdziła stan kacheksji (skrajnego wyczerpania), rozległe wyłuszczenia ciała(świerzb), brak jakichkolwiek szczepień i profilaktyki przeciw pasożytniczej.
Suczka jest niemalże zagłodzona na śmierć i z każdym dniem jej stan się pogarsza.[/B]
To napisane w 1 poscie,to co wiadomo o stanie zdrowia suni.

Posted

dora wysalam Ci wiadomosc - bazarek zrobie jutro, czekam na Twoja odp;)
trzeba bedzie rozsylac watek- funiu moze by dopisac w 1szym poscie ze pilnie zbieramy stale deklaracje i potrzebujemy pomocy! :(

Posted

Dzięki Agnieszko,
ten hotelik w Chełmie to jedyny ratunek dla Suni,
ja Kochani nie mogę nic zadeklarować,
wyrównuję na razie deklaracje.

Sunia jest w okropnym stanie zdrowotnym,
szkoda nawet mówić- jak można...

Posted

[quote name='wojtuś']Dzięki Agnieszko,
ten hotelik w Chełmie to jedyny ratunek dla Suni,
ja Kochani nie mogę nic zadeklarować,
wyrównuję na razie deklaracje.

Sunia jest w okropnym stanie zdrowotnym,
szkoda nawet mówić- jak można...[/QUOTE]
Wojtus,i tak pomagasz naszemu Pupilkowi:lol:

Posted

Fundacja Viva udostepnila nam konto,dziekuje:lol:do dziela Agnieszka:lol: pilnie potrzebne deklaracje,sunie/ktora jeszcze nie ma imienia/trzeba zabrac jeszcze w tym tygodniu,dluzej nie mozna czekac:shake:

Posted

[IMG]http://img-s3-01.mytextgraphics.com/sparklee/2011/04/04/4aacb7d0d3287c93a0294dc803ec613b.gif[/IMG]

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/205432-***-uratuj-mi-%C5%BCycie-to-tylko-5-z%C5%82-***?p=16633741#post16633741"]http://www.dogomania.pl/threads/205432-***-uratuj-mi-%C5%BCycie-to-tylko-5-z%C5%82-***?p=16633741#post16633741[/URL]

wszelkie wątpliwości/ zmiany dot. tekstu itp proszę śmiało zgłaszać!:)

porozsyłajcie proszę!

Posted

:iloveyou::modla:Kochani - z nadzieja na zycie dobre dla suni Dziekuje postokroc za wasze serca:multi:[COLOR=darkorange]Musi sie udac , komu mam wyslac pieniazki deklarowane ciotenki? ta biedy-ulka sni sie w nocy , w dzien przed oczami :shake:tyle czasu sama ...bez milosci ....bez tulenia ..... ech ....musi sie zmienic , radosc niesie cioteczka Agnieszka , ktora tak cudnie sie dowiaduje i bazarki kombinuje:multi:[/COLOR]

Posted

kochani moi!:)
no bazarek już śmiga to mogę spokojnie napisać:)
Dora nam załatwiła, że możemy zbierać na vive, także wielkie dzięki dla niej! rozmawiałam już z wetem z Chełma (tym najlepszym i co ma umowę z hotelikiem), ustaliłam płatności - będą wystawiać fakturę na vivę i czekać na przesłanie pieniędzy (tych, które viva dostanie z bazarku)!:) teraz tylko te stałe deklaracje, każde 5, 10 zł stałe jest ważne! i w tym tygodniu już trzeba wieźć suńkę i rozpoczac leczenie (mówiłam wetowi, że uprzedzimy telefonicznie wcześniej; no i trzeba z Panią z hoteliku się dogadać jak już jakiś termin nam się wykluje) - nie ma na co tu czekać!

trzymamy kciuki, żeby dużo serduszkowych tabletek się sprzedało!;)

Posted

[FONT=Book Antiqua][SIZE=3][COLOR=green]Cu[COLOR=blue]denka [/COLOR][COLOR=darkorange]dzialacie [/COLOR][COLOR=magenta]czaro[/COLOR][COLOR=deepskyblue]dziejki:loveu::modla::modla::thumbs::thumbs:[/COLOR][/COLOR][FONT=Arial Black][COLOR=olive]Sunieczko cudna , tys Nadziejka zwac sie powinna:thumbs:[/COLOR][/FONT][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='ewa gonzales'][FONT=Book Antiqua][SIZE=3][COLOR=green]Cu[COLOR=blue]denka [/COLOR][COLOR=darkorange]dzialacie [/COLOR][COLOR=magenta]czaro[/COLOR][COLOR=deepskyblue]dziejki:loveu::modla::modla::thumbs::thumbs:[/COLOR][/COLOR][FONT=Arial Black][COLOR=olive]Sunieczko cudna , tys Nadziejka zwac sie powinna:thumbs:[/COLOR][/FONT][/SIZE][/FONT][/QUOTE]

za to ciotenka Ewa jak zawsze dodatkowo mega fachowo podrzuca i zaprasza;)

właśnie ona nawet imienia nie ma...:(

Posted

[SIZE=5][COLOR=cyan]Nadjeczka?:loveu: Nadziejka?[FONT=Arial Narrow][SIZE=3] taka [COLOR=royalblue]cudowna istotka , moze takie imionko?[/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='ewa gonzales'][SIZE=5][COLOR=cyan]Nadjeczka?:loveu: Nadziejka?[FONT=Arial Narrow][SIZE=3] taka [COLOR=royalblue]cudowna istotka , moze takie imionko?[/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]

mi się podoba:)

Posted

tak w ogole to zapisuje watek kolejnej maltretowanej owczarki jakis wysyp ostatnio:( boze ciaza?????matko aborcja na cito bo ani male ani ona taka wycienczona to tego porodu moga nie przezyc :( a buraków wsiowych na stosie spalic!