inga.mm Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 [quote name='inga.mm']czy moge prosic o potwierdzenie wpływu pieniędzy na watku bazarkowym. Chciałabym zgłosic go do zamkniecia.[/QUOTE] [quote name='inga.mm']właśnie poleciało obiecane 150 zł. Proszę o potwierdzenie wpływu 150 zł na wątku [URL="http://www.dogomania.pl/threads/205734-Rozliczamy-TULINKOWY-SKLEPIK-bis-do-21.04-%2821.00%29/page20"]TULINKOWY SKLEPIK[/URL][/QUOTE] Widzę aktywność w temacie Wery, a nie mogę doczekać się informacji o wpływie pieniędzy na bazarku. Dziewczyny, proszę Was!!!!!!!!!!!!!! Quote
Agucha Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 [quote name='inga.mm']Widzę aktywność w temacie Wery, a nie mogę doczekać się informacji o wpływie pieniędzy na bazarku. Dziewczyny, proszę Was!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE] Inguś, wpływ może potwierdzić tylko Kudlataja, a Ona z tego co widzę - rzadko wchodzi na dogo... Kto ma z Nią kontakt??? Quote
inga.mm Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 [quote name='Agucha']Inguś, wpływ może potwierdzić tylko Kudlataja, a Ona z tego co widzę - rzadko wchodzi na dogo... Kto ma z Nią kontakt???[/QUOTE] No to mam nauczkę. Gdyby przyszło mi do głowy robic kiedykolwiek bazarek, najpierw musze mieć zadeklarowane w temacie kto potwierdzi mi pieniądze. Bez tego nie kiwnę palcem. Wera to jedyny pies, dla którego nie miałam personalnie wskazanego potwierdzacza. Quote
azalia Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Bardzo mi smutni i przykro,ale niestety muszę wstrzymać wszystkie stałe deklaracje,w tym też na Wercię.Ja nie pracuję,a teraz zlikwidowano firmę męża.Jak tylko sytuacja zmieni się na lepsze,a mam taką nadzieję to z wielką radością ponownie będę pomagać skrzywdzonym pieskom. Quote
inga.mm Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 [quote name='azalia']Bardzo mi smutni i przykro,ale niestety muszę wstrzymać wszystkie stałe deklaracje,w tym też na Wercię.Ja nie pracuję,a teraz zlikwidowano firmę męża.Jak tylko sytuacja zmieni się na lepsze,a mam taką nadzieję to z wielką radością ponownie będę pomagać skrzywdzonym pieskom.[/QUOTE] o ranyyy!!!! strasznie Ci współczuję. Mój tz tez na bezrobiu. Syn łapie pojedyncze fuchy, a ja jestem walnięta i pieniądze pcham w zwierzaki. Ale i to może sie skończyć. Życzę powodzenia Quote
handzia Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 [quote name='Agucha']Inguś, wpływ może potwierdzić tylko Kudlataja, a Ona z tego co widzę - rzadko wchodzi na dogo... Kto ma z Nią kontakt???[/QUOTE] Funia chyba wie jak do niej dotrzeć, jutro rano do niej zadzwonię :) Quote
azalia Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Inga.mm serdecznie Ci dziękuję.Ja Cię doskonale rozumiem,bo ja mając tylko pensję męża ciągle wysyłałam pieniądze pieskom.Teraz mi będzie ciężko bez możliwości pomocy,ale wierzę,że mąż coś znajdzie,jest dobrym specjalistą w swojej dziedzinie i uczciwym człowiekiem. Quote
sajlana Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Trzymam kciuki !!!! :happy1:[quote name='azalia']Inga.mm serdecznie Ci dziękuję.Ja Cię doskonale rozumiem,bo ja mając tylko pensję męża ciągle wysyłałam pieniądze pieskom.Teraz mi będzie ciężko bez możliwości pomocy,ale wierzę,że mąż coś znajdzie,jest dobrym specjalistą w swojej dziedzinie i uczciwym człowiekiem.[/QUOTE] Quote
inga.mm Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 [quote name='azalia']Inga.mm serdecznie Ci dziękuję.Ja Cię doskonale rozumiem,bo ja mając tylko pensję męża ciągle wysyłałam pieniądze pieskom.Teraz mi będzie ciężko bez możliwości pomocy,ale wierzę,że mąż coś znajdzie,jest dobrym specjalistą w swojej dziedzinie i uczciwym człowiekiem.[/QUOTE] Wiele i wielu z nas dotyka plaga demokracji i wolnego rynku jaką jest bezrobocie. Ten socjalizm mial swoje duże zalety. Mam nadzieję, że szybko znajdzie choćby "coś" na początek. Quote
handzia Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Cioteczki, kto pilnuje wpłat dla Wery? Bo ja nie pamiętam :oops: czy wpłaciłam moją deklarację za maj ( za dużo na głowie :roll:) Quote
sylwia zienkiewicz Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 [quote name='Agucha']Ja będę u Werci prawdopodobnie w weekend za 2 tygodnie. Albo w sobotę 25 albo w poniedziałek 27 rano. Mam nadzieję, że nic nie wyskoczy i znajdę czas... bo będę w Chełmie tylko przez niecałe 3 dni...[/QUOTE] [QUOTE] [B]Agnieszka_K[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/showthread.php?p=17034994#post17034994"][IMG]http://www.dogomania.pl/images/buttons/viewpost-right.png[/IMG][/URL] jak nic się nie wysypie to w sobotę/niedzielę będę u Werci i zrobimy księżniczce sesyję :smile:[/QUOTE]Syper Wercia się ucieszy bo ostatnio się skarżyła że nawet ciocia Agnieszka jej nie odwiedza:lol: Quote
Agucha Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 [quote name='sylwia zienkiewicz']Syper Wercia się ucieszy bo ostatnio się skarżyła że nawet ciocia Agnieszka jej nie odwiedza:lol:[/QUOTE] To odwiedzą ją dwie ciotki Agnieszki, ha ha :lol: Quote
inga.mm Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 wiecie, ze [B]dochodzę do wniosku, że dobrze zrobiłam, ze nie dałam się wmanewrować w kolejny bazarek dla Werki. Od 6 czerwca nie mogę doprosić się potwierdzenia otrzymania kasy i mam zablokowane zamknięcie bazarku. To nie po koleżeńsku.[/B] Quote
Agucha Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 [quote name='inga.mm']wiecie, ze dochodzę do wniosku, że dobrze zrobiłam, ze nie dałam się wmanewrować w kolejny bazarek dla Werki. Od 6 czerwca nie mogę doprosić się potwierdzenia otrzymania kasy i mam zablokowane zamknięcie bazarku. To nie po koleżeńsku.[/QUOTE] Kurcze, to nie ładnie... dziewczyny, która miała zadzwonić do Kudłatej??? Quote
inga.mm Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 [quote name='azalia']Sajlana,inga.mm,dzięki serdeczne za wsparcie.[/QUOTE] czy to Ty potwierdzasz bazarkowe wpływy? Quote
Agucha Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 [quote name='inga.mm']czy to Ty potwierdzasz bazarkowe wpływy?[/QUOTE] Kinga, nie mam kontaktu z Kudlataja... ale podeślę Ci chociaż link do profilu. Skontaktuj się z nią poprzez priv, może prędzej się dogadacie. Z tego co widziałam, była na dogo 9 czerwca... [URL]http://www.dogomania.pl/members/119429-kudlataja[/URL] ... bo rozumiem, że wpłacałaś na prywatne konto a nie na Fundację? Quote
funia Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 Nikt nie odbiera .Próbuje zaraz znowu .... Będę próbować do skutku .Przepraszam Ingo za wszystko.... Quote
funia Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 wysąłam jej sma....ale nadal będę dzwonic . Quote
funia Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 [url]http://www.dogomania.pl/threads/205734-Rozliczamy-TULINKOWY-SKLEPIK-bis-do-21.04-(21.00[/url]) [B]Kudlata potwierdz na tym wątku ,ze doszła wpłata 150 zł z bazarku . A następnie zrób bilans konta Wery .Ile jest ile poszło i na co .Kto wpłacił itd.Dziękuje .[/B] Quote
kudlataja Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Witam. Nie mogę znaleźć tej Wpłaty bazarkowej. Staram się na bieżąco wszystko zamieszczać. Przepraszam jeśli nie robię tego tak często jak waszym zdaniem powinnam. Nadal szukam tej wpłaty. Quote
Recommended Posts